Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:38
- Nahlásit

Darina1
Jedině bez PP, na co by mi byli papíry? Já přece nikde po výstavách jezdit nebudu a krom toho jsou ti bezpapíráci mnohem zdravější než nějakej přešlechtěnej degen Jo a taky můžu bezpapíráka krmit normálně zbytkama, ale tomu papírákovi bych musela dávat tyhlencty granůle

Lidi, musím vám popsat jak se prodávají šeltie bez PP. Jsem si málem cvrnkla do textilu když za mnou ti lidi přišli.
Dorazili na výstavě, že prý jestli to mám šeltie. Tak jsem jim to odkývala. A paní pokračovala:
" to jsou ještě štěňata?"
-"ne, to už jsou dospělí"
-"aha, a jak to, že jsou tak malinký?"
-"nejsou malinký, jsou tak jak mají být"
-"vidíš, Pepo, já jsem ti říkala, že mi nemáme šeltii, ale kolii"
Pepa: " dyť jsme ji koupili jako šeltii..."
paní: " ona má ale 62 cm"
já na ně třeštím oči " šeltie a má 62?" (pro srovnání - Hessit 28, Winky 33. KOlie mají standart tuším někde kolem 50)
paní- "no, ta naše má 62 a má teprve pět měsíců. Myslíte, žee ještě poroste?"
já - "moc už neporoste, odkud ji máte?"
paní - "no od jedné paní, ona není z žádné chovatelské stanice"
-"aha, ona je bez papírů, že?"
-"no, bez papírů, ale proti těm vašim je strašně velká....."
-" no jo, když si koupíte bezpapíráka tak se nemůžete moc divit. Asi v tom bude přikřížená kolie. Kolik jste za ni dali?"
Pepa:"ona byla právě levná, protože je bez těch papírů....my jsme s papírama nechtěli, to by bylo moc drahý....stála čtyři tisíce"
S kolegyní jsme nevěřícně zírali. Pak jsem se prokysličila
"čtyři tisíce a má 62 cm? no, já se vás nechci dotknout, ale s papírama stojí od pěti do sedmi. Kdybyste dali o tisícovku víc tak máte doma šeltii a ne obříka"
paní se skoro rozbrečela.
Pepa vypadal, že se asi vrátí k paní "chovatelce" . Pak si paní vzpoměla, že se chtěla zeptat jak se vlastně počítá ta výška. Ten její obřík má 62 i s ušima Tak jsem ji uklidnila, že pokud to počítá i s ušima tak v kohoutku bude mít něco málo přes čtyřicet a to se ještě dá počítat mezi přerostlé šeltie, na kolii je to ještě malinké
Jo jo, takhle se vydělávají prachy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:39
- Nahlásit

Darina1
tomu přidám zadarmo vadne čéšky. Tolik krásných věcí a to vše gratis

No to je super!Sem vopravdu ráda,že ses tady vobjevila,už sem měla vobavu,páč Biluše s těma titulama z Brna mě krapet znejistila...nakonec ty čoklové nebudou mít žádnou pořádnou vadu a co my s tim..

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:41
- Nahlásit

Biluška
...život je krásnej...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:43
- Nahlásit

Biluška
Pak si paní vzpoměla, že se chtěla zeptat jak se vlastně počítá ta výška.
Třá jí měřila když stála na zadních.Si myslim,že při jejich odborným přehledu je celkem fuk kolik to měří a co to vlastně je

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:53
- Nahlásit

davidkova renata
při jejich odborným přehledu je celkem fuk kolik to měří a co to vlastně je

...si taky myslím, hlavně když je to suchozemskej živočich. Blbý by bylo, kdyby se to muselo chovat v akvárku a oni to zjistili až posléze.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:30
- Nahlásit

Garfield
Myslíš jako, že by jim prodali třá latimérii podivnou místo šeltie? U některých chovatelů bych se nedivila.... u některých kupujících už vůbec ne. Když si vzpomenu na ty hybridy co chodí po městě a majitel hrdě tvrdí, že je to jorkšír tak je přerostlá šeltie vlastně v pohodě

Pentas
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:30
- Nahlásit

Biluška
podívej co jsem ti našel do linií ani nahá ani oblečená

LEONBERGER LEONBERGER-prodám 4r.chovnou fenu,velmi pěkná,výborná povaha,ve výstavní kondici,za cenu štěněte.Nevhodná k chovu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:33
- Nahlásit

Pentas
No já nevím, není ve čtyřech letech už trochu stará? S chovem se musí začít brzo, nejlíp při prvním hárání, aby se feně roztáhla pánev a dávala víc mladých (říkal odborník přes olej). Ale zase zní slibně že je nevhodná do chovu
Davidková Renata
Co myslíte paní kolegyně, mám ji vzít?

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:35
- Nahlásit

BiluškaJéje a nechcete přibrat ještě ang.buldoky a boxery.Přimlouvám se pro povahu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:48
- Nahlásit

jablunka
Boxeři nejsou zrovna moje krevní skupina, ale ang. buldoky miluju. Sice si je nikdy nepořídím, protože při mém stylu života by neměli šanci přežít léto, ale moc se mi líbí. Jestli bude někde nějaká fena vhodná do líníjí tak mě určitě ukecáš

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:57
- Nahlásit

Biluška
Ty svoje ti bohužel nabídnout nemůžu,neb jedna je šmiklá a druhou to čeká,ale scháníme další,tak když narazím na nějakou zdatnou rodičku,dám vědět.

leila
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:22
- Nahlásit

Biluška
Liboo hele já už nevím chovatelka (dóra) mě pořád přemlouvá ať si vemu fenečku že je lepší povahově aji vzhledově, a když budu chtít stále pejska že fenečka půjde jenom jako ,,hobby dogs" a ona by jí rada viděla na výstavách tak nevím mám si vzzít fenečku nebo toho pejska..... už sem na půl zlomená na fenečku protože bude béžová, ale nevím poraď.......

tady pejsek

a tady je fenečka

a vlastně můžete radit všichni........

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:41
- Nahlásit

Leila
Ta fenka vypadá líp. Ale pejsek by mohl být lepší v povaze, fenky bývají víc roztěkané. Navíc když přivezu fenku já, tak bysme měli psa na krytí. Když si přivezeš taky fenku, tak jsme obě v loji, protože nejbližší nepříbuzný pes bude někde v tramtárii. Kolik za to štěně chce?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:03
- Nahlásit

leila
Radši tady ty pumi moc neposílej, nebo jak to uvidí mamka, tak máme jednu doma Tuhle se rozplývala nad fotkama Bely z výstavy, ale nebojte, je si vědoma té povahy a prej si to nepořídí Jinak je jejím snem odmala čuvač...

Pentas
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:15
- Nahlásit

Shelticka
tak to ať mamka ještě chvilku vydrží,než Biluška tu svoji čuvačku nakryje

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:35
- Nahlásit

Shelticka
Vyřiď mamce ať počká než mě Akéla zase někdy naštve

leila
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:00
- Nahlásit

Biluška
za štěně chce 550euro.... njn to o tom psovy je fakt.... ale jeden nepříbuzný tu je plavý pes....... tak právě proto.........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:09
- Nahlásit

Biluška
Co myslíte paní kolegyně, mám ji vzít?
No přemejšlim ,pani..Fakt je,že žádnej zajíc to není a ani nám jí snad nepojistěj.De vo to za kolik!Nejlíp by bylo ,kdybyste jí vyměnila za nějaký třešně,to by se nám vyplatilo bo v nejhoršim bysme jí mohly prodat nějakej trochu slaboduchejm zájemcům jako lvici bez PP

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:48
- Nahlásit

leila
Tak jsem prostudovala ty fotky. Neber mě moc odborně, pumí štěně jsem viděla akorát když byla malá pumice + o měsíc starší štěně, které si její chovatel v tu dobu přivezl z Maďarska. A to je tak dávno, že už si skoro nepamatuju jak vypadali .
Každopádně - obě ty štěňata na fotkách mají rovné ocásky, měli by je mít stočené "do prasátka" tak jak Belárka. Kdysi jsem měla origoš maďarský standart a ten preferuje stočené před rovnýma. Měli by být stočené tak, aby tvořili okýnko.
U té fenečky se mi zdá, že má dost velké a těžké ucho. Pes má lepší hlavu, fenka má lepší tělo. Ale ber to jenom jako můj názor, fakt nemám se štěňatama zkušenosti.

leila
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 16:10
- Nahlásit

Biluška
a mají je mít už v 5týdnech?? Ale co jsem viděla fotky tak všechny mimi mají rovné ocásky.... no právě dóra psala že pejsek i fenečka mají nadherné tělo, ale fenečka má nádhernou hlavičku pejsek prý bude mít světlé oko.... na ouška je prý ještě brzo určovat.... ony ty fotky trochu zkreslujou kdyby jen bydlela blíže tak já nevím ale pomalu se spíše nakláním k fenečce vypadá přesně jako její matka když byla mladá jenom v jiné barvě.... a navíc by jsme měli doma 5psů teda potom už jenom 4..... tak nevím..

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 16:42
- Nahlásit

nene já mamce žádnýho psa nepovolím až budem v baráčku (jestli někdy), tak klidně Protože bych ho stejně cvičila já

(to máme v té rodině trošku obráceně, že )

želva
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 17:59
- Nahlásit

ahoj lidi,za chvíli zas letím na uklid kanceláří,ale zítra se sem dostanu mnohem více a popíšu vám neděli na flyballovém turnaji
tak čau zas

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:07
- Nahlásit

leila
Ocásky se jim každopádně už nezmění. Uši se postaví tak kolem 3-4 měsíců. Prohlížím fotky malé Belinky a nemůžu si pomoci, měla ty uši podstatně menší. Pokud to teda fakt není zkreslené fotkou.

isdpch
noooo, asi by Leila chtěla živého Za mrtvého psa by to byli dost těžké prachy

fatdog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:11
- Nahlásit

Biluška
nazdar práskačko

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:29
- Nahlásit

fatdog
čau pane. Můžem se vrhnout na ty stránky? Už mám skoro všechno připravený

fatdog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:41
- Nahlásit

Biluška
leda když mi dovezeš ventilátor ...aspoň tenhle URL

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:45
- Nahlásit

fatdog
Nebuď náročnej, dovezu ti Akélu, ona kolem tebe bude mávat ocáskem a musí ti to stačit. Taky ti dovezu třešně

fatdog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:49
- Nahlásit

Biluška
Vypeckované?
Akélu nechci!
Má svejch radostí dost )))
Sama sis ji zachránila, tak si ji nechej milášta )))))))

Nevím, jsem docela neschopnej čehokoliv, ale pomalu začít bychom mohli...tak napiš na mail nebo si večer může cinknout, ale dnes to asi nemá smyl...moc mi hlavišta nefunguje....

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:54
- Nahlásit

fatdog
Já to musím stihnout tenhle týden, poněvadž jsem oficielně nemocná a tudíž se flákám doma . Ti teda večer zavolám.
Heleď, třešně ti natrhám, umeju, dovezu....ale jíst už je fakt musíš sám

fatdog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:56
- Nahlásit

Biluška
nevypeckovaný neberu ....

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání