Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:22
- Nahlásit

Biluška
jo to je taky možný, ono jich je tam asi více těch kolonií a když ladíš, tak si vlastně vybíráš, která kolonie bude mluvit a když to nemůžeš trefit, tak oni se tam mezi sebou perou koho vlastně sis vybrala

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:28
- Nahlásit

leila
Docela ráda bych věděla co mám vlastně doma, ale je to fakt závislé na penězích.

Shelticka
když to nemůžeš trefit, tak oni se tam mezi sebou perou koho vlastně sis vybrala
Jo tak to mi hodně vysvětlilo

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:39
- Nahlásit

Biluška
nj musíš jim dávat jasný přesný rozkazy

leila
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:11
- Nahlásit

Biluška
Jéé Delliska je fakt hezká..... a jaktože tentokrát tiroclorku a ne zlaťandu??

Jinak jak si psala o Aki jak blbě čumí a podává pac při každém povelu...... myslím že měli společné geny s Gerrískem ten dělá to samé.....

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:41
- Nahlásit

ahoj mláďátka (nebo jak to píše želva?)
to je dnes ale pěkný den koukám na dvd koncert své oblíbené skupiny což mě hodilo do let o 12 let mladších a čtu si bezva příspěvky což mi dělá radost Benda leží vedle mě na gauči a čeká kdy pujdem ven a my půjdem

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 20:26
- Nahlásit

Gonina se přežrala, někdo nezamkl skříň a ta potvora žrala granule z pytla, který se už nevlezly do plastových zavíracích krabic. Vypadala, že je jí pěkně blbě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 20:37
- Nahlásit

Biluška
Pani kde ste proboha???Sem ted přišla a nestačim se divit.Někdo nám začal fušovat do řemesla,jinej zas řiká něco v tom smyslu,že snad nejsme zvodpovědný,nejrozumnější z toho všeho se mi zdá fatdog (když vynechá naše božstvo),to sem to dopracovala....Nakonec se toho eště někdo chytí a naše pečlivě vybraný lííínije s dědičnejma vadama nepudou na vodbyt!To si snad budem muset založit pojištovnu pro čokly bo co...

leila
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 20:43
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
hele někde tady na fóru sem našla zmýnku o kulahjící bordeře možná by se vám hodila do těch vašich linijí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 20:53
- Nahlásit

leila
zmýnku o kulahjící bordeře
Kde??????????????

leila
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
v tématu Je to možné

"Na Mezinárodním mistrovství republiky border kolií v agility....
...
Po dvou diskvalifikacích a dlouhé polední Dan začal záhadně kulhat...
... V odpoledním programu Ivo s Danem zaběhl jumping pouze s jednou chybou, pak následoval další disk.

Druhý den celý propršel, ale Dan už téměř nekulhal, pak v jumpingu zaběhl s dvěma chybami, v agility měl ale pěkný čistý běh... "

a podle toho co se tady píše to vypadá že ta bordera bude i tupá na agility a mozkové buňku asi mít nebude možná tak minimum

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:02
- Nahlásit

leila
Tricolorku chce Lála a tohle bude "její", takže proto Jinak já bych sáhla určitě po zlaťandě.

davidkova renata
paní, já jsem objížděla hypermárkety a horbáchy a sháněla jsem sekačku na trávu. To byste nevěřila jaká je to dřina. Výsledkem je v podstatě dětská plastová hračka, ale za nehorázné prachy. Popíšu vám ji zítra až s tím začnu pracovat. Už jenom samotný nákup je hororová story, tím vás teď večer nemůžu strašit.
Pak jsem se šla uklidnit ven s čoklajzama a přišla jsem na skvělý nápad jak ušetřit za žrádlo. Budu chodit venčit na pastviny, je tam plno kravských lejn a ty čůzy to žerou jak o život. Marodím doma s laryngytýdou (nebo jak se to píše), mám přísně zakázáno mluvit, kdyby mě doktor slyšel jak přes celou vesnici hulákám "fuj, fuj, fuj, okamžitě to vyplivni, fuj, neser mě ty sfině" tak mi zruší neschopenku . Pak mi ještě Akina zdrhla za srnkou a to jsem už ječela tak nasraně, že mě museli slyšet až v Horních Povelicích za kopcem. Ale odvolala jsem ji (nooo, asi po půl kilometru, ale důležité je , že to vzdala ) . V důsledku toho všeho nebudu mluvit ještě alespoň týden. No, ale důležitý je, že ušetřím za žrádlo, protože se nažrali venku. Nebude to asi tak výživný jako vyjetý olej, ale žaludek zaplácali a hlad mít nebudou . Jdu si přečíst kdo nám fušuje do řemesla a jestli to alespoň dělá pořádně

Pentas
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:04
- Nahlásit

Biluška
ahojky marode,to si teda počteš už je to dlouhéééé

leila
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:07
- Nahlásit

Biluška
tak to ju si ji sama vychová a bude běhat ju nechtěla ale vona dělat tu soprtovku jak se na ni te´d hrnou všichni krom těch co mají borderky protože je nezvládají dát ani k noze a nebo lidi co mají pumi kteří prozměnu nechcou pořád jenom vyhrávat tím že ta puma figuranta připraví vo život

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:09
- Nahlásit

leila
podle toho co se tady píše to vypadá že ta bordera bude i tupá na agility a mozkové buňku asi mít nebude možná tak minimum
Tak to by mohlo bejt vono
Biluška
Výsledkem je v podstatě dětská plastová hračka
Tim to pude blbě,uvidíte...co ty krávy nahnat na zahradu??Voni sežerou tu trávu,poserou následně tu zahradu a vy máte krmění pro čokly a ani se nemusíte táhnout až za humna
mám přísně zakázáno mluvit

To asi Lájoš podplatil doktora ne?

leila
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:14
- Nahlásit

davidkova renata
hele a co jezevčíka s jedním okem dědičnou slepotou a ještě k tomu se srůsty na zádech takže sem tam ochrne takovýho tady mají domácí(teda ne moji já su na týden na slovensku) a jestli nepřestane provokovat asi příjde i o ucho páč Lopíkovy a Dandýmu to leze krkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:20
- Nahlásit

leila
jezevčíka s jedním okem dědičnou slepotou a ještě k tomu se srůsty na zádech
Čéče kdes byla doteď??Máš celkem dobrý krycí psy,Biluška bude mít radost!Ber fšecko

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:46
- Nahlásit

leila
Toho jezevčíka berem všema dvaceti. Nakrejem s ním chromou Hesinu, to by bylo aby se nám nerodili rovnou chromý štěňata. Budou lozit jenom předníma, zadní tahat za sebou a prodáme to coby ještěrky

tak to ju si ji sama vychová a bude běhat ju nechtěla ale vona dělat tu soprtovku jak se na ni te´d hrnou všichni krom těch co mají borderky protože je nezvládají dát ani k noze a nebo lidi co mají pumi kteří prozměnu nechcou pořád jenom vyhrávat tím že ta puma figuranta připraví vo život
Sorry, ale já jsem nějak mimo obraz. O kom teď mluvíš? O Doře?

davidkova renata
To asi Lájoš podplatil doktora ne?
Ještě to nemám potvrzený, ale pokud je tato hypotéza pravdivá (a ono by na tom mohlo něco být) tak ho děsně zmlátím. Traverzou . Ono mu to stejně nepomůže, protože doktory poslouchám jenom když se mi to hodí. Teď bych nutně potřebovala, aby mi některej zakázal umývat nádobí

leila
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:16
- Nahlásit

Biluška
no Lála si psala že chtěla psa na sportovku BŠO a nebo toho malinu jak vám nabízeli......

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:30
- Nahlásit

leila
Jo Lála - ne, Lálinku teď chytil juniorhandling a chce vystavovat, no a taky možná agilitit, ale to si není moc jistá. Sportovka už ji zase pro změnu nebere .
Minulý týden jsem vzala jakéhosi stopaře, hodili jsme řeč a on mi říká, že dělá figuranta v Jindřichově. To máme za kopcem, takže jsem se okamžitě nahlásila, že se stavíme.
Chlapec mi s klidným úsměvem povídá : " Tak jo, cvičíme v neděli, a co máte za psa? "
-"my toho máme víc, ale na obranu bych vzala pumi"
hoch nápadně zblednul, chytil se kliky a povídá "pumi.....pumi....pumi?? o té už jsem slyšel" a málem vyskočil z auta zbytek cesty věnoval tomu, aby mi vymluvil zbytečnost tréninku obran s pumicí, zbytečnost jakéhokoliv výcviku pumice a výcviku u nich zejména

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:45
- Nahlásit

Čus fšici
Biluška
Teď bych nutně potřebovala, aby mi některej zakázal umývat nádobí
No tak to ti můžu pomoct,mám kámošku doktorku,dokonce dvě s podobným vztahem k nádobí,takže ti to klidně vopatřim.
hoch nápadně zblednul, chytil se kliky a povídá "pumi.....pumi....pumi?? o té už jsem slyšel" a málem vyskočil z auta zbytek cesty věnoval tomu, aby mi vymluvil zbytečnost tréninku obran s pumicí, zbytečnost jakéhokoliv výcviku pumice a výcviku u nich zejména

Možná měl na mysli zbytečnost výskytu pumice jako takovéBych se mohla zeptat našeho Jardy,třá bude statečnější.A co je na nich tak děsnýho?Krom toho,že asi ignoruje rukáv a útočí někam na střed těla jako zepředu?

leila
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:46
- Nahlásit

Biluška
tak to jo hele jak tak bude handlingovat to pak budete potřebovat aj píska na neděli toho ještě nemáte a jede na tábor?? že bych jí poradila atd... já asi před 7lety handlingovala hele že by jsme mu tam pak přijeli se 3pumicema ať se má z čeho těšit když je má tak rád

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:49
- Nahlásit

leila
jak se třema? to ses rozhodla vzít si obě, nebo co?

leila
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:52
- Nahlásit

Biluška
no tak ty pak bereš ještě jednu ne nebo zůstanš jenom u bellárky

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:24 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

zdravím lidi,
tak včera nás při příjezdu domu vítalo komando hasičů lidvidující padlej strom už zdálky jsem si říkal že padl v místech kde jsem odstavil své druhé staré auto a nepletl jsem se. Naštěstí škoda skoro nulová. Rozhodl jsem tedy na opravu ušetřit na úkor tiskárny a použil jsem refil, výslekem je obrovské trápení, obrovský flek žluté barvy na oblíbených kratasech zakoupených v Chorvatsku, ruce jako akademickej malíř s malířem pokojů dohromady a netisknoucí tiskárna. Jakožto klidný a vyrovnaný jedinec jsem tedy zašel za Bendou a oznámil mu, že se bude chovat slušně protože dnes mám traverzy proklatě nízko

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:32
- Nahlásit

leila
jj, časem nejméně jedna puma přibude ) , počkám do jaké barvy doroste Daidal a pak pořídím nějakou jinou. Že bysme mohli mít stříbrnou, béžovou a bílou . Na výstavách by to pěkně ladilo

davidkova renata
Teď bych nutně potřebovala, aby mi některej zakázal umývat nádobí
No tak to ti můžu pomoct,mám kámošku doktorku,dokonce dvě s podobným vztahem k nádobí,takže ti to klidně vopatřim.

Jsem kdysi jedno uhrála na pořezanou ruku . Ještě když jsem bydlela s matkou, bylo mi asi 16 nebo tak nějak. Máti mi to stejně neuznala . Teď by mi bylo stejně naprd, protože Lájoš se na to nádobí vykašle, potvrzení nepotvrzení

benda2
Měl jsi ztraverzovat to auto, tiskárnu, hasiče a spadlý strom. A Smečku, protože může za počasí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:35
- Nahlásit

benda2
Jo tak proto si fčera usnul už f osum .Nesmíš si těch prášků na nervy brát tolik a nebo je aspon nezapíjet chlastem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:40
- Nahlásit

benda2
Hele a eště...si z toho nic nedělej,bo mi psala říčná Želva,že nějak zapomněla zaplatit zálohu na elektřinu a kucííí byli náramně rychlý(nedej bože,když je ale porucha,to má čék pocit,že se pohybujou v řádu světelnejch roků:mad a voni jí to vypliTed to tam byla zacálovat,ale za znovupřipojení zaplatí bez koruny 2500kč a bude to až f úterý.Předstírala prej,že má doma malý dítě aby to jako bylo dřív,ale na děti v tomhle státě každej se..e,takže trousek

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
ten alkohol náhodou sedl dokonce po odchodu rodinky k sousedům mě přepadla euforie a o sem zpíval. Benda to vyhodnotil tak že chvilku zíral na vola a potom vyhlížel z okna adepty na nového alfajedince.

Biluška
smečku traverzovat nemůžu protože tady není a trochu se o ní obávám kde se fláká. Navíc jsem těšil na to jak bude přetvářet názor jisté dámeě v jiném tématu a ono nic. Mi teda řekni kam ta odpovědnost k forum de?

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
2500 litru ??? si děláš koz... a hele oni snad nemůžu vypnout po nezaplacení zálohy ale jedině po nezaplacení vyúčtování

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:44
- Nahlásit

benda2
a o sem zpíval
Aha,takže opravuji...těch prášků bylo evidentně málo,nemoc patrně již pokročila..
P.S.co si jako zpíval,ty Karůůůůzo??

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání