| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
já to prásknu Biluška dnes domů nic netáhne.Je to sice takový malý zázrak,ale prý tam tentokrát nic vhodného do linií nebylo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
nn, fotila jsem já, Bilušce jsem to akorát posílala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:22
- Nahlásit
Ahoj lidi,
už jsme konečně doma. Tenhle víkend jsme najezdili tolik kiláků, že bysme snad byli až ve Francii . Paní chovatelka od nové šeltičky se dneska rozhodla, že ji chce zpátky. Vhledem k tomu, že jsem si ji vzala na měsíc na zkoušku a tudíž není zaplacená mi nezbývá nic jiného než ji vrátit . Paní to sice napřed hrála na city, jakože se jí po ní hrozně stýská a tak, ale nakonec přiznala barvu. Obrovskou roli v tom pochopitelně hrají peníze (ta fena má 15 měsíců, čili akorát tak ke krytí ) a za druhé v tom má prsty jistá slečna, které od paní chovatelky má slíbené štěně zdarma (za nějakou protislužbu). Této slečně se líbí dotyčná fenka a chce štěně zrovna po ní. Takže neváhala uchýlit se k dost sprostým pomluvám, aby paní nahlodala a přinutila ji okamžitě si vzít fenku zpátky. V úterý si pro ni přijedou. Upřímně řečeno, ze všech těch jejich čachrů a pomluv je mi na zvracení. Psi jsou až to naprosto poslední.
Šeltice už si u nás pomalu začínala zvykat a už dokonce ani nešílí strachy když zašustí igelitka. Co se dá dělat, holt bude muset zpátky na dvorek (
Shelticka
Dík za fotky
davidkova renata
Jsem domů nic nepřitáhla, bo tam žádný vhodný mutant nebyl. Samí obyčejní psi. Akorát jedna pudlice co má jenom jedno ucho, jenže to nebude dědičný, tak jsem ji tam nechala.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:23
- Nahlásit
Biluška
Zdar soudružko, musím konstatovat, že s těmi culíky jsi k nerozeznání od pumice pumoidní. Máte obě dvě stejně baziliščí výraz.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:25
- Nahlásit
Byli jsme se s kamarádkou dívat na štěňátka choďáka, ona chce fenku, štěňata už mají zadaná, zbývá jeden pejsek. Kdyby měl někdo zájem o pejska - čistokrevný, bez PP, můžu mu dát telefon. Je to na jižní hranici středočeského kraje.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:28 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Lola1
čistokrevný bez PP, děvče, ty dráždíš zmije bosou nohou
Ale je to pejsek krásný.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:46
- Nahlásit
Biluška
choděj ti ty fotky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:50
- Nahlásit
Pentas
jj, už je ukládám. Díky moc.
Garfield
Tak nevím jestli to mám brát jako kompliment, nebo ne
Ono se říká, že je pes podobný svému pánovi, ale v tom případě mám dilema jestli vypadám jako šarpej, čuvač, šeltie,pumice, nebo ovčák . I když chvd tvrdí, že jsme s Lilátkem k nerozeznání
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:55
- Nahlásit
Biluška
tak pokračování bude až ráno.Všem dobrou
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 22:13
- Nahlásit
aren
ty dráždíš zmije bosou nohou
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 22:21
- Nahlásit
Biluška
té šelti je mi fakt líto kdyžtak mi písni do maila o koho jde, ať si příště dám pozor odkud brát či nebrat apod
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 08:07
- Nahlásit
Shelticka
Já ti to klidně napíšu i veřejně, protože si za tím názorem stojím.
Tahle fenka je Yasmine z Černé hlásky. Štěně bych si z této stanice klidně vzala, ale staršího psa určitě ne. Nedá se říct, že by je týrali, nebijou je, dostávají nažrat, celkem nepochybuji o tom, že je paní má ráda. Akorát se nedostanou nikam ven - prostě střídají jenom barák a dvorek. Odkud bych si nikdy nevzala ani štěně je 100% od paní Vaněčkové (stanice ze Souhvězdí Orionu). To není stanice, to je origoš množárna. Feny rodí jak vzteklé na půdě, v krabici s trochou slámy a štěňata vyrůstají na posraném dvorku spolu s dospělými psy.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 08:32
- Nahlásit
Dobré ráno,
fotky Bilušky vypadají skoro jako reálné tak by mě zajímalo kdo byl animátorem a grafikem co vytvořil podobu virtuální Bilušky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:06
- Nahlásit
isdpch
Pane, ty to nečteš celý . Nový přírustek mi bude opět odebrán, protože paní si uvědomila, že by vlastně neměla na čem práskat další štěňata. Takže si pro ni zítra přijedou
benda2
Vrchním grafikem je Shelticka. A náhodou jsem absolutně živá, viděla mě Wami i Garfield a můžou potvrdit .Kdybys nebyl línej a dojel do Brna tak bys mě taky viděl. Nebo kdybys přijel sem trhat ty pitomý třešně co vůbec neubývají
Pentas
Ty seš ten zahradník, určitě to budeš vědět. Je možné, aby třešně dorůstali zatímco je trhám? Já večer orvu jednu větev a ráno je zase plná třešní, fakt to nebere konce
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:08
- Nahlásit
Biluška
Kdybys nebyl línej a dojel do Brna tak bys mě taky viděl.
tak nevim .... v Brne jsem byl a nevidel jsem .....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:19
- Nahlásit
Jirikovo
Špatně jsi se díval bratře. Měl jsi hodit vočima napřed už v sobotu a viděl bys nejhodnější Akélu na světě a nejbazliščovatější pumici v galaxii mléčné dráhy.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:21
- Nahlásit
Biluška
A já zamilovaně doufala, že to rojení kolem Tebe (mužů, psů, skoropsů, nepsů - působilo to dojmem mravenčího hemžení) obsahuje i chvd neboli středovesmírného nadbocha.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:22
- Nahlásit
Jirikovo
správná připomínka já byl v Brně několikrát a taky nic.
Biluška
až budeě mít o víkendu nějakou akci Jindřichův Hradec, Telč nebo i Jihlava tak mi dej vědět a já se stavím pro ty třešně a přivezu Ti višně
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:26
- Nahlásit
isdpch
když už o tom pojištění tak jsem včera přemýšlel že by bylo dobré mít pojištění na schopnost platit pokutu při dopravní nehodě. Toho se někdo chytne (jestli už takové není)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:31
- Nahlásit
isdpch
pak ti pojišťovna platí řidiče
to nechci .... byl bych denne vozralej ....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:45
- Nahlásit
Jirikovo
no jo a byl jsi v Brně ve stejnou dobu jako já?
benda2
Višně nechci, máme dva stromy a hrozím se toho až to začne dozrávat. Normálně, už to nežerou ani špačci. Sedí na ořechu, koukají na mě jak to trhám a vysmívají se mi, bestie jedny opeřený. Včera se mi nějaký chlap pokusil prodat meruňky. Za trest jsem na něho pustila pumici, utíkal přes tři vesnice
isdpch
.... ježiš kolik já takhle nadšenejch pojišťovájků s jedinečným produktem viděl ... a kde jsou dneska ... ani né tak voni, jako prachy jejich klientů
bych ti pověděla kde jsou, ale nemůžu, chodí sem i děti
Garfield
Nadbůch se takových akcí zásadně neúčastní, on se bojí lidí. Ale vyřídím mu, že jsi ho sháněla, určitě ho to potěší . On je teď chudinka nemocnej, protože musí na přání maminky vymalovat celý byt
Garfield
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:48
- Nahlásit
Čus fšici
Biluška
Obrovskou roli v tom pochopitelně hrají peníze (ta fena má 15 měsíců, čili akorát tak ke krytí
No vidíte pani,takhle se to dělá a né se s tim crcat jako my s lííínijema!!Budem mít do smrti leda kulový,esi rychle nezměníme přístup Jinak bez komentáře,musela bych bejt sprostá a to do prdele po ránu nechci!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:50
- Nahlásit
Biluška
Včera se mi nějaký chlap pokusil prodat meruňky. Za trest jsem na něho pustila pumici, utíkal přes tři vesnice
Měla ste pustit eště Akélu aby doběh až k nám ,já bych si je vzala
On je teď chudinka nemocnej, protože musí na přání maminky vymalovat celý byt
Né že bych byla škodolibá ,ale tak proto se nezůčastnil aktííívně debaty o pojištění,normálně by se docela vyřádil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
To je fakt.Měním přístup a při nejbližším hárání to všecko nakreju. Akorát nemám jasno ve dvou věcech. 1. krýt Akélu čuvačem, kuvaszem, nebo radši německým ovčákem? 2. Uchovnit Winku, nebo fláknout bezpapíráky? Ještě bych ji mohla uchovnit a prodat zvlášť štěňata a zvlášť papíry. Taky bych mohla koupit papíry Akéle, že jo? Podle toho jestli seženu čuvačí, nebo kuvaszí se rozhodnu co bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:55
- Nahlásit
Biluška
1. krýt Akélu čuvačem, kuvaszem, nebo radši německým ovčákem? 2. Uchovnit Winku, nebo fláknout bezpapíráky? Ještě bych ji mohla uchovnit a prodat zvlášť štěňata a zvlášť papíry. Taky bych mohla koupit papíry Akéle, že jo? Podle toho jestli seženu čuvačí, nebo kuvaszí se rozhodnu co bude
Uskutečnětě fšecky jmenovaný varianty! A když už budete kupovat ty papíry,vemte mi taky jedny...na hlavu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:55
- Nahlásit
isdpch
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
Né že bych byla škodolibá,ale tak proto se nezůčastnil aktííívně debaty o pojištění,normálně by se docela vyřádil.
Taky jsem si říkala, že by to s ním bylo ještě zajímavější . Ale když ta holka je tak neskutečně blbá, že je skoro škoda plýtvat na ni chvdím talentem
isdpch
Tak já se poohlídnu po nějakém teriérovi, ať to chytne ten drajf. Nebo bych tam mohla zkusit přihodit maliňáka, ti jsou prej taky dost dobří.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:19
- Nahlásit
Biluška
Ne Biluško já se taky přikláním k tomu Bišonkovy a aby byla správná linie tak ti dám na výběr s PP a nebo bez PP.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:33
- Nahlásit
Darina1
nebo bez PP
Sice nejsem Biluška,ale hlasuju pro bez PP,at to množení krapet podpoříme ne?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:36
- Nahlásit
davidkova renata
No vidíš a k tomu přidám zadarmo vadne čéšky. Tolik krásných věcí a to vše gratis jen bych pak vymáhala za každé štěně 1000kč. No nekup to když je to výhodné.
|