Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:07
- Nahlásit

dobrou mláďátka, kde máte želvu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:10
- Nahlásit

Lola1
kde máte želvu?
F práci,sem jí něco sehnala
tož brou fšici..

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:10
- Nahlásit

Lola1
fotí se šaudkem

davidkova renata
co to znamená takové slovo éterická

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:12
- Nahlásit

benda2
Si to vyhledej.Anebo nemusíš,dyk mě znáš ne?,tak to je vono brouku

Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:14
- Nahlásit

davidkova renata
F práci
to je dobře
benda2
fotí se šaudkem
to jsem si myslela
no přesně davídková!
dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:26
- Nahlásit

Shelticka
Si ten barák ještě neviděla, co? Bych si psa nepořídila dalších patnáct let, protože přesně na tak dlouho odhaduju opravy. Výcvik mrch vzdávám absolutně. Šeltie a puma jsou jakž takž zvládnuté, šarpej je necvičitelný jelikož nemá ani jednu mozkovou buňku a čuvačice je absolutně necvičitelná protože je prostě debil. Při jakémkoliv povelu na mě čumí jak dement a pak mi podá pac.

davidkova renata
No to ti můžu pomoct!Vobčas chodíme na koně,majitel nemovitosti(lidi to ste neviděli,takovou pastoušku),je poněkud renesanční člověk a měl původně dvě čuvačky.Několikerým zabřeznutím s místními ochotnými vořechy se dosáhlo plemene kuvasz poměrně přesně,takže ti můžu dát číslo
Beru, to by mohlo být pro Akinu akorát

benda2
Skvělý nápat pane . Platím holce příšerně drahé hodiny u národního umělce. Začnu ji vozit s sebou, aby se ty hodiny zůročili

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:41
- Nahlásit

Biluška
já platil mladý kytaru (klasickou nebo řekněme španělskou) první co pana učitele šokovalo bylo když jsme se přišli domluvit a on ji lehce testoval a to tím, že chtěl aby do rytmu vytukávala to co on tužkou na stůl. Mladá na to koukala a v závěru prohlásila: nebudu tukat tužkou do stolu jako deb... když se chci učit hrát na kytaru a ne na bubny................ v duchu jsem si řekl to víte pane profesore my máme doma bígla a tak se tu tvrdohlavost naučila.
Po půl roce si mě pozval a řekl mi zcela vážně: pane, jsem z rodiny umělců, někteří byli herci a proto mám odhad a vím o čem mluvím, dejte dceru na dramatický kroužek to bude to pravý pro ní.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:57
- Nahlásit

benda2
Tak u nás je to obráceně. Já dodnes nakreslím leda tak rovnou čáru, exmanžel je na tom lehce líp, zvládne i kolečko . Holka ve čtyřech letech vyhrála jakousi celonárodní soutěž do které ji přihlásila učitelka ve školce. Kreslila tuším hasiče. O rok později to zopakovala. Učitelka mě na kolenou prosila ať ji dám na kreslení. Tak jsem ji přihlásila do lidovky, jenže úča z lidovky si hodiny představovala dost svérázně. Bez jakékoliv výuky prostě haranty nechala ať si čmárají. Usoudila jsem, že výuku vybarvování omalovánek zvládnu i já a zase jsem ji odhlásila. V Liptáni jsme našli toho národního umělce ( teda není v Liptáni, je v Albrechticích, ale to je kousíček ) a mladá zase maluje. A bude malovat fofrem, protože když fotím tak taky mačkám spoušť rychle. Takže bude muset máknout, aby to stíhala

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 23:14
- Nahlásit

Biluška
o víkendu jsem koukal na knihu s fotkama, nějaký pán fotil skalní útvary z oblasti kde máme chatu (proto mě to tak zaujalo) a taky v rakousku. Fotil to obrovským fotoaparátem na mega velkej film, takovej ten co byl kdysi jak si přes hlavu hodili černej hadr když fotili tak mě napadlo že jestli tvoje mladá není nějak extra velká tak by mohla malovat v krabici na stativu a nikdo by ano nepoznal že se nefotí ale maluje

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 07:09 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
však patnáct let ti ty potvory ještě vydrží ne? aspoň ta nejmladší

Gonina zrovna zabíjí hada (toho jednoho z tábora), poslední dobou čím dál častěji. Teď mu zrovna kroutí očičkem A to Bessince vydržel tak dlouho

benda2
to jsem četla kdysi v jakési knížce, že měli ve foťáku trpaslíky a ti tam hrozně rychle malovali

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 07:42
- Nahlásit

benda2
Shelticka
To je v seriálu "Úžasná zeměplocha" od Terryho Pratchetta. Skvělá fantasy. Malinkatí trpajzlíčci jsou ve foťácích, v hodinkách, v budících a tak. Pamatuju si jednu scénu, kdy nadšený turista fotil kde co, pak se najednou otevřel foťák, vykouknul trpaslík a oznámil :"došla mi červená, od teď jedu černobílý" . Lálice by se možná do nějaké větší bedny vešla, ale kdo by ji s sebou tahal? Hezky půjde po svých, ponese si pastelky a bude makat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:14
- Nahlásit

Shelticka
měli ve foťáku trpaslíky a ti tam hrozně rychle malovali

Ty vado dííík,konečně mi někdo srozumitelně vysvětlil,jak ty fotáky fungujouA pak že fora sou k ničemu!Hele a nevíš jak je to s telkou a rádiem???
Biluška
došla mi červená, od teď jedu černobílý"

Čék by myslel - umění - a von je to nedostatek matryjálu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:15
- Nahlásit

isdpch
hele doporučuju tenhle vzorek
No ten je fajnejA je tam i modrá!!!

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:16
- Nahlásit

Dobré ráno i těm ostatním nezasloužilým a nenárodním
isdpch
já v těch hicech jsem taky takovej prchlivější
zvlášt když pivo čeká, by si ty naše psí trubky už konečně taky měli uvědomit priority a věci který jsou podstatný a i ty důležitý.

Jinak vzorek pěknej když pominu tapetu tak si říkám jestli to je na váleček nebo pro národního umělce a ruční práci.

Biluško, trpajzlík je převratná věc proto je Davídková onehdy začala pěstovat když si vezmu spotřebu toho mojeho pekáče tak si říkám, že by bylo lepší mít místo motoru hejno trpaslíků.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:21
- Nahlásit

benda2
proto je Davídková onehdy začala pěstovat
Tady je jeden kousek

želva
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:25
- Nahlásit

ahoj lidíííííííí

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:26
- Nahlásit

benda2
davidkova renata
Jo, jo, trpaslíci jsou moc užitečný. Když jsou teda správně vychovaný. Třeba u nás ty bestie tahají z koše papírky od čokolád a hážou je děckám na stůl a tak podobně. Haranti potom přísahají, že oni ten papír odnášeli do koše a že absolutně nechápou jak se dostal zpátky na stůl

davidkova renata
Rádio a telku nevím, ale telefon vysvětlovali zase pro změnu ve Flynstounech. Tam je přece papoušek, tomu to řekneš, on vyletí z telefonu, vleze do druhého telefonu a předá zprávu. Předpokládám, že podobně by mohl fungovat internet . Jenom to po drátech nosí trpaslíci. Papoušci by byli moc velcí a nevešli by se mi do připojení. To by vysvětlovalo i proč to občas nejede - trpajzlíci způsobí havárku na D1 (nebo spíš I1), ucpe se to, je stupeň číslo 3 a veškerá komunikace tím jde do háje

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:31
- Nahlásit

davidkova renata
Tady je jeden kousek
ti teda řeknu ten Jarda je ale namakanej

isdpch
ti teda rozumím naprosto přesně jen nevím proč když napíšeš důležitější mě napadne háravka................. divná to asocializace.

no hele umělcou je u nás dost a někteří jsou hold skrytí v hospodách na menších obcích a když pak přijede zájezd západoněmeckých soudruhů tak se nestačejí divit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:36
- Nahlásit

Biluška
Tam je přece papoušek, tomu to řekneš, on vyletí z telefonu, vleze do druhého telefonu a předá zprávu. Předpokládám, že podobně by mohl fungovat internet . Jenom to po drátech nosí trpaslíci. Papoušci by byli moc velcí a nevešli by se mi do připojení. To by vysvětlovalo i proč to občas nejede - trpajzlíci způsobí havárku na D1 (nebo spíš I1), ucpe se to, je stupeň číslo 3 a veškerá komunikace tím jde do háje
Ty joStejně ti ale řeknu,že ten pokrok de dopředu mílovejma krokama!Tadlencta vědeckotechnická revoluce teda umí věci!Eště dyby nám někdo řek jak je to s tou telkou....
benda2
ti teda řeknu ten Jarda je ale namakanej
Kam koukáš,trpajzlík je vzádu za Jardou!!!!Páč je ale trpaslík,je malej (to voni bejvaj),takže je možný žes ho přehlíd

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:37
- Nahlásit

benda2
přijede zájezd západoněmeckých soudruhů t

Hele neudělals někde náhodou chybu?

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:41
- Nahlásit

Biluška
no ti teda řeknu že si na to přišla to by totiž vysvětlovalo viry a podobnou havět, se jeden nemůže divit že když takovej tvrpajzlík má angínu tak mi nakazí ty moje interní trpajzlíky v pc a tim to jde všechno pomalu nebo nemakaj vůbec.
Například v notebooku mám strašně nemocný trpaslíky v DVD mechanice a když se si nedávno pouštěl božského káju tak to vypadalo že má taky angínu a zpívá pomalu a zrovna on takovej umělec

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
prd sem přehlíd ale Jarda proti němu vypadá namakaně

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:44
- Nahlásit

isdpch
a jakej má pěknej stativ nebo co to je
fakt je že vypadá důležitě ............ asi to bude umělec takovej trpajzličí šaudek

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:27
- Nahlásit

benda2
no ti teda řeknu že si na to přišla to by totiž vysvětlovalo viry a podobnou havět, se jeden nemůže divit že když takovej tvrpajzlík má angínu tak mi nakazí ty moje interní trpajzlíky v pc a tim to jde všechno pomalu nebo nemakaj vůbec.
jj, zavirovanej trpajzlík, to je teda průser. Pak ti nezbývá než otevřít držák na kafe (netuším jak se to správně jmenuje, prostě to jak se tam strkají cédéčka) a narvat jim tam nějaký atb. Když nezabere ani tohle tak je to průšvih a trpaslíci pochcípají

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:02
- Nahlásit

Biluška
některý sou i tak sprostý že si chtěj založit odbory a prej že v sobotu a neděli nebudou makat. Už si cvičím malé trpasličí komando co tam vždycky vlítne a srovná je. A vůbec nejhorší jsou ty hajzlííí v notebooku, si hrajou na něco nóbl páč sou Bonzaj trpajzlící a ty teda maj občas nároky.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:22 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
joo byla to zeměplocha, ale nějak si to už moc nepamatuju, jsem to nečetla celý. Ale právě to s tou červenou barvou si pamatuju

davidkova renata
tak v rádiu mám jasnu už od malička, v tom žije taková kolonie trpajzlíků a mluvijou tam
ale na televizi by mohl přijít někdo jinej

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:28
- Nahlásit

benda2
že si chtěj založit odbory a prej že v sobotu a neděli nebudou makat
tak to mám v noťasu ještě horší smrady. Ti nechtějí makat od pondělka do pátku a o víkendech jenom dvě hodiny. Šmejdi. Já na ně mám pumu, ona je občas prožene po drátech a hned je klid.

Shelticka
v tom žije taková kolonie trpajzlíků a mluvijou tam
Jak kde, u nás nemluví, u nás spíš šumí, protože se neustále hádají s polskýma trpajzlíkama

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:36
- Nahlásit

Biluška
protože se neustále hádají s polskýma trpajzlíkama

jako děti na soustředěních jsme si vlezli do peřináku a dali si tam lampičky, když přišel někdo z jinýho pokoje a rozvítil ji a tím i celej peřinák tak začal zpívat a někdy i měnil písně

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:46
- Nahlásit

benda2
Jo tak, takže ty jsi vlastně přerostlý trpaslík

leila
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:05
- Nahlásit

Biluška
ale tak zase by ses dozvěděla něco o Bell když to bude rodná země pumítek tam jich bude veelka konkurence a ne jak v brně na intercanisu

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání