Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:46
- Nahlásit

Lola1
Nazdárek, ségra! Pěkně vítám.
Já špagety miluju

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:50
- Nahlásit

isdpch
friťák nemám, lórový kafe nepiju a s květákem jsem na tom podobně jako s koprofkou, tak to ten pes bude vo hladu no ....
Tak si ty suroviny sežeň někde po známých, ne? Alespoň jednou měsíčně by ten žrát měl. Víckrát je to zbytečné rozmazlování.

trpaslík ?
pes přece

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:51
- Nahlásit

isdpch
jinak bych eště dodala,že srát musí taky na balgóně!
trpaslík

Pejsek,ty nedoftipo!
Biluška
Hele,pani,co budete dneska vařit,že bysem chytla nějakou inspiraci...
aren
Mě špagety nevaděj

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:52
- Nahlásit

davidkova renata
Hele,pani,co budete dneska vařit,že bysem chytla nějakou inspiraci...
Von už je zase nějaký svátek???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:54
- Nahlásit

Biluška
Von už je zase nějaký svátek???
No to nééé,ale dyš ste fčera tak jako nabrala vítr do plachet s tou buchtou...

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:29
- Nahlásit

davidkova renata
No to nééé,ale dyš ste fčera tak jako nabrala vítr do plachet s tou buchtou...
to mě právě absolutně vyčerpalo a sebralo mi to všechnu energii, takže další jídlo můžou očekávat tak na Alenčin svátek v srpnu. A to ještě bůhví jestli, protože jestli bude vedro (a to v srpnu určitě bude) tak přece nebudu otročit někde u sporáku, ne?

isdpch
má dva balgony tak s tim snad vyjde ne
Ale jo, dva balgony je docela dost. Spíš si říkám, jestli by si mu neměl pořídit kamarádku třeba.... Jako do těch línijí, víš? Když už máš tolik prostoru, to je škoda plýtvat s tím na jednoho psa.

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:41
- Nahlásit

isdpch
v restauracnich zarizeni si skoro vic jak doma, tak se zeptej tam ten olej bude spravne prepaleny, logr urcite najdou a nejaky nedojedeny kvetak? To bude pro ne hracka. netyrej toho chudacka pejsacka hlady, on za to nemuze, ze panicek ma averzi ke vsemu v cem neni lih

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:49
- Nahlásit

Přátelé, právě jsem si prošla peklem. Byla jsem na poště poslat fax. Z Bruntálu jsem teda zvyklá na ledacos, ale tohle, to jsem ještě nezažila. Nervově labilnějším jedincům doporučuju, aby to radši ani nečetli. Ti silnější si alespoň vezmou něco uklidňujícího na nervy. Třeba nějakou kapačku .
Potřebovala jsem celkem nutně odfaxovat jeden důležitý doklad. V Liptáni pochopitelně o faxu v životě neslyšeli. Paní poštmistrová mi důležitě sdělila, že fax teda nemají, ale kdybych chtěla tak na MNV (pardon, na obecním úřadě) mají internet!!! Tak jsem poděkovala, řekla jsem, že internet mám doma (paní poštmistrové spadla brada) a že nutně potřebuju fax. Poslala mě do Krnova. Prý je možná i v Albrechticích, ale to si nebyla jistá. Tak jsem jela do Krnova (20 kiláků jenom tam). Před poštou se pochopitelně nedalo zaparkovat. Nechala jsem Amálku na autobusové zastávce (jo, vím, že se to nesmí, ale nikam jinam jsem se nevlezla. Já když parkuju tak potřebuju krapet víc místa jinak jsou všichni okolo bez blatníků a bez zrcátek). Na poště mají ten nový systém, aby to jelo. Chvíli jsem studovala tlačítka, našla jsem ten s nápisem "fax", vytiskla jsem si čísilko a čekala jsem. Kolem chodili lidi, odcházeli, přicházeli, posílali lejstra a moje čísilko pořád nesvítilo. Dlouhou chvíli jsem si krátila představou jak k zastávce přijíždí autobus, troubí na Amálku....pak přijíždí městská policie, následně odtahovka.... a čísilko pořád nic. Procpala jsem se k dopisovému okýnku a požádala paní zda by mi mohla zjistit co je s faxem, že jaksi nefunguje nebo co. Paní pravila "ale jo, funguje to....ono se to asi nějak zaseklo....nebo co.....MARUŠKOOOOOOOO" . Přišla Maruška. Otevřela faxovací okýnko. Vzala si ode mě ten veledůležitý doklad a vyměnila ho za formulář RE3/2004 . Zpotila jsem se. Hned zkraje po mě formulář chtěl adresu kam se bude faxovat. Vysvětlovala jsem Marušce, že adresu nevím, že znám pouze číslo faxu. Maruška se zhrozila "vy nevíte, kam to posíláte??" pravila hlasem rotného v koncentračním táboře.
"nevim"
"JAK TO, ŽE TO NEVÍTE"
"no nevim" byla jsem menší a ještě menší
"já znám jenom to číslo, neznám adresu"
"VY NEVÍTE KAM TO POSÍLÁTE?" opakovala Maruška. Lidi na poště se zastavovali a se zájmem se shlukovali kolem faxovacího okýnka.
"no, na centrálu ČSOB, ale adresu nevím" čekala jsem, že Maruška prohlásí, že to bez adresy neodešle a stáhne okýnko. V tom případě by mi nezbylo než vyrazit do Prahy a osobně to tam odvézt. Maruška si naštěstí všimla těch lidí kolem a uvědomila si, že jejich nový systém by utrpěl negativní reklamu. Vytrhla mi z ruky nevyplněný formulář RE3/2004 a začala faxovat. Mezitím znechuceně prohodila přes rameno. Kdybyste věděla kam to posíláte tak jste to mohla mít levnější. Zaujalo mě jestli je nějaká přirážka za nevyplnění formuláře. "jak levnější? "
"No, kdyby to bylo v Moravskoslezském kraji a VY BYSTE VĚDĚLA, že to je v Moravskoslezském kraji, tak by to bylo za 35,- Kč. Ale když je to mimo Moravskoslezský kraj tak je to za 40,-. A vy nevíte kde to je, takže Vám to budu účtovat za 40,-" .
To mě uklidnilo, protože jsem si na 100% jistá, že centrála ČSOB je v Praze. Taky jsem si jistá, že Praha není v Moravskoslezském kraji. I když by se tady krásně vyjímala , mohla by dělat předměstí Liptaně .
Zaplatila jsem 40,- Kč, Maruška stáhla okýnko, lidi se rozešli, Amálka kupodivu pořád stála na zastávce a neměla dokonce ani botičku. I odjet se mi podařilo bez rozbití zrcátek. Ještě jsem se zastavila u poláků na tržnici, koupila jsem si jahody, chvíli jsem váhala jestli mám pustit pumu na paní která mi nabízela "levné třešinky, moc dobré třešinky, kupte si pani" . Ale měla jsem takovou radost, že jsem vyhrála nad Maruškou, tak jsem paní nijak neinzultovala. Už jsem zase doma a jdu trhat třešinky Asi s nima postavím holku na tržnici. Každá kačka dobrá, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:07
- Nahlásit

Biluška
Já když parkuju tak potřebuju krapet víc místa
Čéče,s potěšením zjišťuju,že máme ale hooodně společnýho.Já sice parkovala naposled asi před 16 lety,ale dodnes se o tom na sídlišti mluví
Jinak histórie s faxem moc pěkná,leč nevybočující z běžných norem.U nás f Práglu je to totéž,rozdíl je jen v tom,že Praha neleží v Moravskoslezském kraji.Příště pošli zprávu buď vlakem co jede f úterý nebo tak nějak anebo Ponnyexpresem,je to míň psychicky vyčerpávající.
koupila jsem si jahody
Todle jako nechápu,ty nemáš vlastních dost??Ale mám dobrej recept na jahodový knedle vod mý dobrý kamarádky.Nějak - přesně nevim jak,ale na tom zas tak nezáleží -uděláš z toho těsta takový jako kuličky,dáš je uvařit a vedle do misky rozchňachňáš jahody s cukrem.Voni si pak ty kuličky namáčej do těch jahodDyby jako jóó ses chtěla vytáhnout,můžou si na to třá eště kydnout šlehačku(tu koupíš už hotovou v tý flašce,stačí zmáčknout ten čudl)
Du k rybníku,bo je hic,tak zatím přátelé..

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:21
- Nahlásit

davidkova renata
ty nemáš vlastních dost??
Nemám no, už jsem všechny otrhala

Ten recept vypadá dost dobře, uvařím ho na Vánoce . Pokud Tomáš sežene jahody. Když nesežene tak je to jeho problém, bude mít zase jogurt ( a já budu z obliga )

Pentas
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:27
- Nahlásit

Biluška
s tržnicí opatrně chce to znát fígle nejlepčí je první lajna ta druhá nestojí za nic.Pokud tam pojedem prodávat,tak ti cérku pohlídáme,aby nezvlčilatřeba i s pumicí Jo a platí se za čtvereček co sou na něm napsaný ty čísílka předem na MNV

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:42
- Nahlásit

Pentas
Přece za to nebudu ještě platit? Stoupne si na náměstí před radnici (bo pod svícnem je největší tma) a bude Kdyby ji náhodou chytli tak bude tvrdit, že je slepý chromý hluchý siroteček, který živí rodiče alkoholiky, šestnáct sourozenců, z toho pět mentálně postižených a dvanáct psů.

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:59
- Nahlásit

dobré ráno lidi
Biluška
chtěl jsem ti poslat fax do krnova ale nejak to nejde protože nemám formulář

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:11
- Nahlásit

benda2
Si musíš zajít na poštu. Ale jedině tam, kde mají ten nový systém

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

isdpch
poněvadž v čéesóbé jsou sto let za opicema. Patrně je tam v kanceláři taky nějaká Maruška. Vnucovala jsem jí přílohu emailu i email samotný. Marně. Neustále trvala na faxu. Patrně neumí otvírat meily. Což mě u úřednic vůbec nepřekvapuje

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:23
- Nahlásit

Nejnovější severní zpráva.
Máme fogla. Ale von stejně chcípne. Našla ho Winky pod broskvoní. Simuluje že má polámané nožičky, křidýlka, ocásek, všechny brka, zobáček a asi i páteř. Nejspíš ho měla v hubě některá kočka. Dala jsem ho do voliery mezi šneky. Ty šneky tam "chovají" děcka. Chov spočívá v tom, že se jich nasbírá co nejvíc, nacpou se do staré papouščí voliery a zapomene se na ně. Mě to celkem nevadí, protože když je šnek ve volieře tak nemůže ožírat jahody. Kdežto šnek navolno je ožírá. Náhubek se tomu nasadit nedá. Teď mají mezi šnekama ještě špačka. Teda, myslím, že je to špaček. Taky by to s klidem mohl být havran, kdo se v tom má vyznat.

Jo a ještě něco. Když jsem v dřevníku hledala srp tak jsem našla
1. žebřík (takže odstraním áčko pod třešní a budu slušně trhat ze žebříku )
2. miminka vlaštovky. Je jich plné hnízdo, určitě víc jak deset. Maminka vlaštovka se mohla zbláznit strachy tak jsem to blíž nezkoumala. Každopádně budu doufat, že následkem přemnožení vlaštovek ubyde much.

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:57
- Nahlásit

Biluška
nemohla by jsi udělat výzkum o tom jestli je rychlejší šnek nebo totálně polámanej ptáček .

Vlaštovky okamžitě nauč žrát mouchy, komáry, vosy a sršáně a až takové hejno likvidátorů hmyzu řádně vycvičíš tak budeš jěště váženější než starosta a poštačka dohromady

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:01
- Nahlásit

benda2
už jsem jim k hnízdu přistavěla traverzu. Ať si na ni odmalinka zvykají. Večer skáknu do knihovny, přinesu jim nějaký atlas hmyzu, červeně podtrhám ty nejotravnější a hodím jim to do hnízda.

Pták už chcípnul. Pravděpodobně. Nevím, jestli není jenom v komatu. Jak se u ptáka pozná jestli je chcíplej?

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:11
- Nahlásit

Biluška
no hlavně aby jsi se v knihovně nezapomněla a nepřinesla jim atlas psů.

no jestli nezdrhá ani před pumicí tak snad jedině změřit pulz na pařátku případně trochu zahřát nějrychlejší je mikrovlnka nebo pánev.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:00
- Nahlásit

Biluška
No pani,děte někam!Třá k šípku!To musel ten pták zdechnout po dvou příspěfkách??!!Sem se ani nestačila zaradovat,že máme ptáčka a už ho zas nemáme..Mohly sme na něm dělat nějaký pokusy,genetický jako.Sme ho mohly s něčim nakřížit,třá s pumicí.Dovedete se představit ten drajf,dyby pumice eště navíc měla křídla??Ted ale máme po srandě...Leda eště ty vlašťofky esi by nešly nějak vycvičitTa traverza je dobrej začátek,to ste udělala moc pěkně!A taky zkusim eště máknout na těch šnekách,bo to je věčná škoda,aby zvostali jen tak!!Aspon třá nějaký nějaký to ííípo..asi nejsou moc rvavý,dyš u vás můžou běhat navolno,takže by mohli i do klubovny!

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:12
- Nahlásit

isdpch
davidkova renata
tak jsem dnes viděla tu mladou saudkovou - no co ted má to mimino .-- no si nevzpomenu jak se jmenuje,jak kojí na veřejnosti,zas kojila na Celetné - maj tam výstavu a cizinci si jí fotili a ona byla v klídu,nějaký děti vokolo ní,šaty až dolů,culík na hlavě,no a viděla jsem paroubka - šel do Paláce Kinských,tak jsem šla kousek s ním,ale ty magoři bodiaárdi mě k němu nepustili,jsem myslela že bych mohla sním třebas něco mít...tak zas nic
jinbak ahoj všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:14
- Nahlásit

želva
myslela že bych mohla sním třebas něco mít...
A vidělas ho?????????????

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:14
- Nahlásit

davidkova renata
čauky, prosím, napiš mi jak se jmenuje ten cvičák taky kousek odemě? dík,dasty musí chodit ... i se sindy,já nechci dojížtdět někam šíleně daleko,chci se tam domluvit,jako cena a jak často atd.. však víš

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:16
- Nahlásit

davidkova renata
vidělas ho?????????????
no právě že viděla,ale nemohla jsem k němu, no to víš já v kratasech,cedulku na tričku, v ruce desky s obálkamai a batoh, no co by na mě viděl,ale věřím že budu mít i tričko firmy T.N. T

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:31
- Nahlásit

isdpch
a šnečci cestou na cvičák frnk ... frnk

hele jestli si měla tričko s nápisem TNT, tak se celkem nedivím, že tě k němu nepustili, protože:
Trinitrotoluen (TNT) vykazuje mimořádně dobré vlastnosti - je velmi stabilní a málo citliv vůči vnějším vlivům a přitom se vyznačuje velmi vysokou brizancí a razancí výbuchu. Je proto ideální látkou pro přípravu jak průmyslových tak vojenských trhavin. Často se přitom v různém poměru mísí s jinými explozivními látkami a setkáme se s ním mimo jiné pod obchodním názvem Permonit, Permonex, Karpatit, známé jsou i vojensky využívané Atomaly a řada dalších.

Nějak nevim co mám napsat!Kor ta detonační rychlost je děsivá
to měj rači něco s tou Saudkovou nebo fakt nevím
No hlavně aby taky nekojila na veřejnosti,to bysem jí asi jako céru zapřela...

želva
jak se jmenuje ten cvičák taky kousek odemě
Na Balkáně,zastávka Chmelnice,tramvaj číslo 1 a možná i jiný..

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:48
- Nahlásit

isdpch
neboj,nic s nim mít nebudu,ale zásilky mu nosit můžu? bo to mám v popisu práce
davidkova renata
a víš jak bych byla slavná kdybych kojila na ulkici
a dík za ten cvičák

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:52
- Nahlásit

jo jsem viděla naproti Bílé Labuti bezdomovce s 2 hafana ma

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:55
- Nahlásit

isdpch
mám na tebe prosbu,mohla bych mít tebe taky za tatuldu? já bych chtěla tebe za tatuldu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 16:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
tak bude tvrdit, že je slepý chromý hluchý siroteček
No todle mě inspirovalo k popsaní fčerejší příhody..
Du s čubou kolem kláštera v Břevnově a slyším ..pani zlatá,prosim vás,sem slepý ,potřebuju támhle do kláštera..Tak se rozhlížim a co nevidim :cigoš na invalidním vozejku.No slepej..nevim..viděl mě z dálky asi 100 metrů,já se stěží zorientovala po hlase.Taxem horečně přemejšlela co mám dělat,bo cigány nesnášim,ale zas dyš to bylo u toho kláštera taxem se bála,aby mě třá bůh(nemyslim modrýho) nepotrestal.Proklínajíc náhodu,cigány i klášter sem teda došla k němu a ukázalo se,že nemá ani žádný nohy.Já nic, se mnou tydle věci nehnou.Bejt tam raněnej vrabec,letim jak magor na nejbližší veterinu a sem ochotná platit třá v naturáliích(peníze sem neměla).A von teda esi bysem ho nevodtlačila někam dovnitř k těm fláterníkům.Pojala sem podezření,že mě chtěj jeho neinvalidní kámoši vokrást bo sem paranoidní a hodila sem se do střehu.Stejně jako Nyný,kerá vozejk nikdy neviděla a když sme se rozjeli,napřed se lekla,což jí asi nasralo a pak se jala lovit mu kolečka.Cigán pobledl...Pani moja,nekósne ňa ten pes???Popravdě sem řekla,že nevim.Takže sme drandili po tej cestě a byly tam ty kočičí hlavy ,takže to děsně drncalo a von mě dorazil,páč povidal,abysem jela vopatrně,bo von už jednou z vozejku spad a zlomil si nohu.By mě zajímalo kerou,dyš žádnou nemělLidi ten smrděl!!!!Sem překonala rekord v běhu s cigánem na invalidním vozejku a bleskurychle ho zaparkovala na žádané místo.F kostele sem si vomyla ruce f tý misce jak tam maj tu vodu ,zkontrolovala mobil f kapse u džín a rozhodla se,že příště deme jinudy!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 16:46
- Nahlásit

davidkova renata
paní ty jsi teda. Měla jsi ho nenápadně odvézt někam do lesa, tam mu zlomit nohy a měla bys krmení nejmíň na měsíc. Von by se stejně nemohl bránit

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání