Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:43
- Nahlásit

denyk
slovo čůčo nechci v životě slyšet´
no joo, to vám někdo zapomněl říct, že to se samotný nepije

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:50
- Nahlásit

Maya
joo, to vám někdo zapomněl říct,
no jooo v tu chvíli by to byl stejně debil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:53
- Nahlásit

Maya
me nechutna alkohol, a v jakym je stavu je mi uz jedno ale tekutou cokuladu nebo cerny pivo dam, ale to je tak vsecko

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:55
- Nahlásit

cernej caj
mě už to teď taky nechutná, ale v mládí, to bylo něco jiného
na černý pivo jsme chodili k Flekům, bejvávalo tam skvělý a sedělo se tam venku, super to bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:55
- Nahlásit

Vero

dokonalé!

jsem na to zvědavo, ale prej to děsně smrdí, když se to vaří, tak....aby mě Brtnik nevyrazil z domu

cernej caj

asi zalezi, jak to kdo dela. ten jogurt to krasne zjemni

vyzkouším nejdřív základ a pak i to s tím jogurtem. uvidíme, uvidíme. Maya

a si furt stěžuje, jak je to k nám daleko

tak dyk to řikám - stejně jako u psůch - jde o motivaci. si ho těma dárkama namotivujte , ať se na vás těší

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 15:00
- Nahlásit

Maya

joo vizourek nebo koňáček, to bych neodmítla

no vida, pak že ani jako fajnšmerk

denyk

ohle milujůůůůůůůůůůůůů

taky don debílo , já je moc nemusím, ale tohle je dobrý, to
je fakt

jako lék tu zázvoroviců přece

jistě, fšak to říkám furt, že alkehůl léčí

Ještědské jablkové a a a .......pak mě vyhodili ze školy
pro odumření mozkových buňěk, tak odhaduju, což? páč po tom nic jinýho nenásledovalo

Maya
prostě mi nechutná žádný,

bože, za kvalitní víno, dobrý bílý nachlazený v létě tak akorát, nebo červený v zimě, když je to kvalitka a člověk si pochutná, to bych dala hodně , vždycky říkám, že mi ale vadí, že tam ten alkohol je, páč pak to nemůžu pít tím pádem v takovým množství, jak bych ráda,

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 16:47
- Nahlásit

jak vás čtu, tak si říkám, že sem ráda, že sem mladice a aspoň na tom chlastu ušetřim. Víno kupuju lepší levný (třeba Sobín nebo Habánské sklepy - mňam) a jinak je mi skoro jedno co, když je to aspoň trochu k pití a neni to černý pivo nebo metaxa

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 17:46
- Nahlásit

tak máme po dlouhý době zase jedno videjo - Adámek se učí s košíkem - myslim, že dřív Adámek vychodí vysokou, než se mamka naučí natáčet - mám z tý lekce asi 7 10ti vteřinovejch videí

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 17:57
- Nahlásit

birma
tak máme po dlouhý době zase jedno videjo -
Parada!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 19:43
- Nahlásit

birma
ten tam teda pekne strcil cumec

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 19:46
- Nahlásit

birma
po dlouhý době zase jedno videjo
hele gůůt, von už je skorem profesůr

brzy mu taky vystavíme certifíkáta

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 19:47 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj

prodejna s arabskýma-tureckýma věcima je na Václavské, když jdeš po Hybešce, před Mendlákem. Naproti obuvi, vedle barev laků. Obyč večerka.
Bývávalo taky ve večerce u george na Kounicové, ale před časem zmizel ten arabský sortiment, a teďka nevím jak.
Krom humusu, jestli ti chutná, doporučuju zkusit sezamovou pastu (tahina). (ale nesmíš to jíst samotný)

Jinak jste tu teda rozjeli dobrou alkehůlickou debatu, jdu si dát panáka

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 19:48
- Nahlásit

birma
pěkný, má mlsky i v tom košíku nebo už tak sám?

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 19:50
- Nahlásit

birma
videjo

supér, jste močikovní

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 19:57
- Nahlásit

děkujem všem! ještě zkusíme natočit přinášení balonku
Maya
má mlsky i v tom košíku
nemá, nikdy je tam neměl, pěkně si sám na klikr vykoumal, co s tim košíkem dělat

ale venku je teda na zabití, zubama nehtama se držim, abych neřvala a necukala vodítkem, místo toho chválim jak debil za každý prd, který je zrovna nějakym omylem skoro dobře. Jsme dlouho tady moc necourali, jen cvičáli a koupali se, protože buď chcalo, nebo bylo vydro na padnutí, nebo jsme byli pryč. A teď ho ta Praha přehlcuje snad ještě víc než na začátku, úplně neskutečný, co se z toho hodnýho chlapečka stane, když se před náma otevřou domovní dveře

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:01
- Nahlásit

birma
A teď ho ta Praha přehlcuje snad ještě víc než na začátku,
Snad ne, si zase navykne a uklidni se.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

a Fajfka je kde? Už před hotelem Půp v Karlé Varlé?

Vero
, jdu si dát panáka

a já si dám po včerejších dvou flaších žampuňskýho ve dvou radši pauzičku

birma
co se z toho hodnýho chlapečka stane, když se před náma otevřou domovní dveře

je mi jasný, že se držíš žuby nehty všecko naholu ,a já držím palce, ať se to zlomí brzo. Hele víš jak to s ním je- furt nic, nic a pak najednou mu to docvakne. ˇ

tak ad Blanice a hárání - mám další trochu jištění - oslovila jsem svého nejstaršího synovce, který jest občas za Pražáka, když se necárá po světě - což od září bude na čtvrt roku, a říkal, že moc rád případně vypomůže. Úplně spoléhat se na to nemůžu, páč on je hodně v luftě a to nejen fyzicky, ale i hlavou občas , ale o Nellu se staral pěkně, takže vím, že kdyby to klaplo, nebudu se muset bát, je zodpovědnej. Plus další kolegyně říkala, že kdyby tou dobou byli na Šumavě, tak mi jí tam taky vezmou /její muž je tam často/ tak snad????????
Někdy příští týden bychom tam měli zajet zase. Tak se uvidí, co psi spolu, a hlavně co Brtnik .

jo a dneska další příjemnej zážitek. Jela jsem dom a v tramvaji byl slepec. VYstupovali jsme stejně, uvažovala jsem, jestli se zeptat, zdaliž nepotřebuje pomoc, abych neurazila. Tak jsem se pak prostě zeptala, jestli ten přechod tramvajovej pás a silnice zvládá sám, nebo se mu bude hodit výpomoc, páč vím, že jsou soběstatečný. Výpomoc uvítal, převedla jsem ho a on mě pak hrozně moc hezky pohladil po ruce Milej byl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:21
- Nahlásit

PetraK
mám další trochu jištění
Se ti pak jistici pohadaj o hlidani.
Tak se uvidí, co psi spolu, a hlavně co Brtnik .
Toz na tohle budu asi nejvic drzet palce!
Fajfka je kde? Už před hotelem Půp v Karlé Varlé?
Trenuje tanecky z Pomady urcite u zrcadla.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:26
- Nahlásit

PetraK
víš jak to s ním je- furt nic, nic a pak najednou mu to docvakne.
jen abychom se toho oba dožili ve zdraví
tak ad Blanice a hárání - mám další trochu jištění
bombááááááááááááááááááááá!

děcka mám od mamky fakt krásný videjo s tim, jak Adámek doma nosí balónek, jen je otočený o 90 stupňů - dá se s tim něco dělat???

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:36
- Nahlásit

žjooo, tady se chlastá??? eště že dneska - lepší než tyhle debaty číst v neděli večer ...
PetraK
a pozoooor, já pila už i za mlada!!! pak jsem jen měla "srdeční" období, kdy jsem se bála, protože mi to dělalo malou i velkou rošádu, ale teď už zase cáááájk

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:37
- Nahlásit

birma
jen je otočený o 90 stupňů - dá se s tim něco dělat???
Votocit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:38
- Nahlásit

birma
mám od mamky fakt krásný videjo s tim, jak Adámek doma nosí balónek, jen je otočený o 90 stupňů - dá se s tim něco dělat???
koukat z boku

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:47
- Nahlásit

Fifi
Se ti pak jistici pohadaj o hlidani.

ideální by byla ta první kolegyně- bydlí kousek od práce, při cestě domů bych mohla Blanku vyvenčit, aby ona nemusela a pak bych jela domů. Slíbila že na jistotu, ale tak co člověk ví.

Toz na tohle budu asi nejvic drzet palce!

a pak ještě moc drž palce ať poté Blanice neřve. To by byl propadák, kdyby se to nedalo zvládnout, nešlo by to.

Trenuje tanecky z Pomady urcite u zrcadla

tjo úplně ju vidím chudák Číííf tetkon aby si šel taky shánět pštrosa

birma
oba dožili ve zdraví

a já věřím že jo, ty víš co chceš, a co děláš a nejsi magor. udržíš se na uzdě.

bombááááááááááááááááááááá!

ešče ne birmo, eše ne, bomba by to byla, kdyby to klaplo. Teď jen sbírám data, a dělám zázemí. Všechno je v luftu.

ono bychom si jí stejně brali až po dovolený, nemůžu jí tam vzít, protože s námi to nedá a nechávat jí na pokoji to nejde. ale nebojím se, že pokud by to klaplo, že by jí někdo vyfouknul, Byli tam lidi 2x za celou tu dobu a věk to odboural.

jen je otočený o 90 stupňů - dá se s tim něco dělat???

stoupnout si na hlavu aspoň mně by nic jinýho nezbývalo

Janiii
žjooo, tady se chlastá??? eště že dneska

si piš!! tady se chlastá furt skorem.

já pila už i za mlada!!!

tak já si ale pamatuju, že Bohunka říkala něco úúúúplně jinýho, že se už úplně bála, že nejsi jejich, páč si vůbec nepila

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 21:08
- Nahlásit

tak já si ale pamatuju, že Bohunka říkala něco úúúúplně jinýho, že se už úplně bála, že nejsi jejich
no to bylo uplně za mlada za dob zábav a diskoték - to jsem doma při oslavách nepila (silný slovo, prostě jsem nechtěla ani hlt vína)- (no a na diskotéce jsem si dala dva panáky broskvový - tehdá velkej hit , páč domluva zněla "přijdeš domu ožralá a byla jsi naposledy" - před 18tinama)

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 21:09
- Nahlásit

PetraK
drž palce ať poté Blanice neřve.
Co by rvala, flakne s sebou v teple a bude Blanka Blažená. (to je strasny jmeno pro psa, stejnak. )

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 21:09
- Nahlásit

Humus hotof - je to moc dobrý. Nasypala jsem tam ešče seznamovací semínka, když z nich nemám tu pastu a dobrý, moc dobrý.
Růžofka nevim co dělala, mně to při vaření nesmrdělo jako prasečák, nelítalo mi to při mixování po celý kuchyni. Pohoda. Mooc dobrý, zítra bude fajn večeře.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 21:10
- Nahlásit

sakra, teď to vyznělo, že jsme fakt rodina alkehůůliků, co nalejvaj svý děti od 5ti let

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 21:15
- Nahlásit

Janiii
no to bylo uplně za mlada
hele prostě, to nevokecáš už, prostě si byla abstinent, tak se za to nestyď ale povedlo se a mamince se ulevilo

rodina alkehůůliků, co nalejvaj svý děti od 5ti let

zkrátka taková normální rodinka

Fifi
Co by rvala, flakne s sebou v teple a bude Blanka Blažená.

pevně v to doufám.

(to je strasny jmeno pro psa,

sim tě už se dávno jmenuje Blanka z Valois. POkřtil jí tak Brtnik (což je dobrý znamení, jak se začne přemenovávat, patří to do rodiny , ale abych to nezakřikla )

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 21:18
- Nahlásit

kachna_
Vis vo nem, pani? cislo 1062.

PetraK
sim tě už se dávno jmenuje Blanka z Valois. POkřtil jí tak Brtnik
Aha.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 21:40
- Nahlásit

Fifi
to právě neumim, leda celej monitor
kachna_
koukat z boku
tak ho mám nahrát a řezat se smíchy při představě, jak všechny dřepíte u kompu s hlavou na rameni, abyste to viděly ve správnym úhlu?
PetraK
ty víš co chceš, a co děláš a nejsi magor. udržíš se na uzdě.
no doufám
ešče ne birmo, eše ne, bomba by to byla, kdyby to klaplo.
tohle je bomba, když to klapne, tak to bude něco, pro co nemám ve slovníku výraz
stoupnout si na hlavu
blbe

<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání