| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 14:41
- Nahlásit
nebo bude puntikovana
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 14:46
- Nahlásit
cernej caj
nebo bude puntikovana
ajoo to spíš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 14:47
- Nahlásit
PetraK
hele to že je majitel mrtvej bych nevylučovala, my to takhle jednou měli s malým špicem v Troji ( jo je to trapný už ty historky, ale pár špiců sme z troji vytáhli ) oni když dohledají majitele, tak mu pošlou papírovej dopis a když se do měsíce neozve, tak to berou jako že nemá zájem, no a tahle majitelka špice byla mrtvá, takže samo si dopis nepřečetla, dědicové psa nechtěli, tak si ho vzal soused, pes mu za pár dní vzal dráhu a protože on ho vlastně nechtěl, tak ho ani nehledal, přišlo se na to jen proto, že se dala dát dohromady kombinace data narození, barvy a pohlaví psa a pak se někdo sebral a došel se na tu adresu majitelky podívat, no a pokecal se sousedem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 14:59
- Nahlásit
kachna_
dej si tabulku čokolády a uvidíme, kdo je a kdo není puntíčká
dala jsem si , už fčéra - dva táfliky čekulády, která na svou chvíli čekala v poličce čtvrt roku. Byla dobrá ale úlevu a ni řešení nepřinesla
Fajka
jako že jí sežere do puntíku celou jo?
don debílo!!
cernej caj
e pokud se nejvic bojis harani, tak kvuli tomu bys vracet urcite nemusela a urcite to nejak vyresila. ty ostatni veci, to je jasny.
ne hárání jako takovýho se nebojím,, ale musím to mít vyřešený, opravdu, navíc Ešusovi není pět, ale osm a půl a Murphyho kleplo z toho, že mu hárala kamarádka.
hele já jsem schopná jet nouzovce v různejch věcech,ale tady je to pro mě opravdu jiný. v domku bych neřešila naprosto vůbec nic a už jí dávno měla doma /rozhodně by tam nebyla těch půl roku, já už nad tím přemýšlím hodně dlouho,/Panelák je trochu omezující v tý hlučnosti. nechci být z těch sousedů, co ostatní ruší, nesnáším to, to fakt ráda nemám. a kdyby nějaký rušení bylo, tak to prostě nevyjde. víš? Takže chci minimalizovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:01
- Nahlásit
Maya
hele to že je majitel mrtvej bych nevylučovala,
ale jo třebas, tak mě je celkem fučik co je s majitelem, buď by jí chtěl a vyzvedl si jí a nebo o ní zájem prostě není - půl roku je dlouho dova, když budu hledat psa, první co udělám je oznámení polišům, veterinářům, útulkům a budu se v nich ptát donekonečna. navíc ona je dost identifikovatelná, vižláci zas tak moc v útulcích nejsou,. Tuhle bych poznala kdekoliv už i já a to jí neznám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:38
- Nahlásit
tak pak doktor Svobodník je moc milej pán doktor. ale mě zklamal. Páč mi teda poctivě hned z první řekl, že to na sonu nemusí vidět, jestli byla nebo nebylo kastrovaná, že se to v těch záhybech může ukrejt a pokud by tam nebyl nějakej nález jako např. cysta,tak to vidět bejt nemusí. Takže sem zas vo kus jinde.
ale birmo díky moc.byl moc fajn i se smál, když jsem zcela spontáně řekla:"Takže to je v řiť..háji"
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:44
- Nahlásit
cernej caj
za á s granclema to mi došlo a to je jasný , s trikem přece nepudeš schválně, co bys z toho měla zkusme třeba, až budeš v čajovně, jo?
Jinak úplně nej je.... udělat si kafe do obr hrnku... postavit na stůl...
A hejbnout se tak, že se hrnek vyklopí, CELEJ, do klábosnice, do myši, na zem a do zásufky a to vše nikoli protože by někdo napsal do ešusího tématu nějakej hlod, ale prostě páč jsem nemehlo křížený s volem!
Jo a v Mallu se pochlapili a dodali ty grancle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:47
- Nahlásit
PetraK
tak pak doktor Svobodník je moc milej pán doktor.
jojo to von je, jináč bych ti ho nedoporučovala přeci
Páč mi teda poctivě hned z první řekl, že to na sonu nemusí vidět, jestli byla nebo nebylo kastrovaná, že se to v těch záhybech může ukrejt a pokud by tam nebyl nějakej nález jako např. cysta,tak to vidět bejt nemusí.
no tak aspoň víš, že ti to neřekne ani nikdo jinej a nebude z tebe nikdo tahat zbytečně prachy a pak si vymejšlet... Ale chápu, že je to na pikaču
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:48
- Nahlásit
Vero
ale prostě páč jsem nemehlo křížený s volem!
milej nemehlovej vole, neščastnej. Je pak ještě jeden, vyšší level. že si ten obří hrnek vyleješ nejen do zařízení, ale taky DO ÚŘEDNÍCH SPISŮ a pak jdeš plakat na záchod.
Jo a v Mallu se pochlapili a dodali ty grancle
no tak aspoň že tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:48
- Nahlásit
birma
no tak aspoň víš, že ti to neřekne ani nikdo jinej a nebude z tebe nikdo tahat zbytečně prachy a pak si vymejšlet.
jojo, taky jsem mu poděkovala, nejdřív v dobrým a pak "ironicky", že mi teda nepomohl . Hm škoda, že je pro nás na druhý straně Prahé.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:52
- Nahlásit
PetraK
ale taky DO ÚŘEDNÍCH SPISŮ a pak jdeš plakat na záchod.
tak to je fakt nejvyšší level eštěže mám všechy spisy elektronický, páč jinak by se mi to bezpochyby nevyhnulo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:53
- Nahlásit
Ti pitomci ze Zbraslavi vystresovali mamču natolik, že se bojí jít do divadla, aby jí pak pustili domů. Zmetci hnusní (v Lahovicích neplatí ještě ani 1. st. povodňové aktivity).
Maya
koukám, že u vás je to docela divoký s vodou, co?
denyk
add. zemědělci, no já si myslim, že u polí, která zároveň fungujou jako suché poldry, by k tomu stát měl přihlížet, ale jako nedělám si takové iluze o státě, kde žijeme, to fakt ne
Po dnešku už vůbec ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:56
- Nahlásit
Vero
eštěže mám všechy spisy elektronický, páč jinak by se mi to bezpochyby nevyhnulo
tak ešče můžeš bejt tak šikovná, že to naleješ do hadrsdisku ne?
nebylo mi tehdá dobře, jsou to všecko archiválie či co.
kachna_
vystresovali mamču natolik, že se bojí jít do divadla, aby jí pak pustili domů.
tohle je pitomý, zas ale na druhou stranu je chápu, že se asi bojej. se neví co se může dít.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:58
- Nahlásit
PetraK
škoda, že je pro nás na druhý straně Prahé.
to jo, ale zas za dobrym vetem se vyplatí dojet. Už protože ve výsledku stejně ty prachy můžeš ušetřit. Na to je expert jeho tatínek, kterej je už ale v důchodu a ordinuje jenom zřídka a nebejvá to v rozpisu. Ale i třeba mladej Svobodník je schopnej ti propočítat tři varianty léků, abys věděla, co pro tvýho psa v danym dávkování vyjde levnějc. Což je pak třeba u delší a dražší léčby nedocenitelný. Třeba když byl ochrnutej Altar a do toho měla Želva tu žloutenku a už byla po léčbě, tak jsme se dohadovali co dál a on, "no jestli máte peníze, tak můžete..." já jenom, že už mi docházej a on hned přišel s jinou variantou. Prostě z něj mám pocit, že se nesnaží rejžovat za každou cenu jako mnozí jiní...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 15:58
- Nahlásit
PetraK
don debílo
děkuji! tento titul jsem ještě nevlastnila
Vero
vyklopí, CELEJ, do klábosnice, do myši, na zem a do zásufky a to vše nikoli protože by někdo napsal do ešusího tématu nějakej hlod, ale prostě páč jsem nemehlo křížený s volem!
PetraK
milej nemehlovej vole, neščastnej. Je pak ještě jeden, vyšší level. že si ten obří hrnek vyleješ nejen do zařízení, ale taky DO ÚŘEDNÍCH SPISŮ a pak jdeš plakat na záchod.
no nám se zas vo víkendu stalo, že hezkej kelímek plnej ledovýho théé dyž fokl poryf větru se převrhnul a zlil všechny posudky a cajcový cacový bobový kartičky
málem nás tam všecky kleplo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 16:00
- Nahlásit
PetraK
tak ešče můžeš bejt tak šikovná, že to naleješ do hadrsdisku ne
ach ano, ano..... KUŠ BABO... já už asik rači nikdy nebudu u práce pít
kachna_
ti pitomci ze Zbraslavi vystresovali
nojo, to je blbý, ale zas asi lepší, než aby pak lidi zůstali na střeše plovoucího domu, páč je nikdo nevaroval, i když mohl, ono to je těžký možná.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 16:08
- Nahlásit
Vero
PetraK
aha, budu si to opakovat, až příště zase bude nějaká opravdová povodeň a v televizi budou ukazovat, jak evakuují Lahovice na člunech, jako letos a v roce 2002.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 16:22
- Nahlásit
kachna_
aha, budu si to opakovat, až příště zase bude nějaká opravdová povodeň
já vim, je to blbý,, no těžko můžem my dvě soudit tu od stolu, nejsme tam, nevidíme do toho.
Vero
.. já už asik rači nikdy nebudu u práce pít
no jistě, to nevíš, že u práce se nepije, ale v práci se chlastá ???
birma
Ale i třeba mladej Svobodník je schopnej ti propočítat tři varianty léků, abys věděla, co pro tvýho psa v danym dávkování vyjde levnějc. Což je pak třeba u delší a dražší léčby nedoceniteln
supr , díky moc, jeví se, jako že není zlatokopem. tak zapisuju.
Prostě z něj mám pocit, že se nesnaží rejžovat za každou cenu jako mnozí jiní...
taky mi to tak přijde, mohl si mě tam nadirigovat a zkusit najít, rovnou řekl, že to vidět nemusí být. supr.
Fajka
děkuji! tento titul jsem ještě nevlastnila
a dyš fstoupíš do ilegality, což už skorem jsi, páč tu nejsi, tak budeš :
Don Debílo Inkogníto
zlil všechny posudky a cajcový cacový bobový kartičky
a pak se zlila zapisovatelka Fajfková
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 16:31
- Nahlásit
to je den zase! odešla nám rychlovarka. Což ve chvíli, kdy máme pouze rychlovarku a mikrovlnku je co? k pos*ní
tak jsem si nalila ruma a cestou k sobě jsem si ho půlku vylila , když jsem se protahovala mezi rotopédem a nohou stolu (je tam tak 20 cm mezera, pro mě je to mooooc málo)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 17:08
- Nahlásit
cestou k sobě jsem si ho půlku vylila
Šiš, už nevylejvejte!!!!!!
já jsem tu klábosnici odrovnala.
ale si řikám, že jsou povodně hroší, žejo
kachna_
nojono, neumím posoudit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 17:14
- Nahlásit
Vero
já jsem tu klábosnici odrovnala.
já jenom na zem, ale škoda rumu, žejo. Zvlášť když je to jindřichohradeckej z benzínky, bůhví kdy se k němu zas dostanu až tenhle dojde
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 18:26
- Nahlásit
Fajka
že gratulujeme
že si/mu to vyřídim a děkujem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 19:14
- Nahlásit
PetraK
to je blbý s tím sonem, to by mě teda nenapadlo, že se na něm nepozná ani jestli má fena dělohu nebo ne
kachna_
koukám, že u vás je to docela divoký s vodou, co?
zatím ne, potok je těsně před vylitím, ale už skoro neprší, tak doufám, že to tak zůstane
ale jo, z ouřadu taky strašej, že prosakuje hráz u rybníka a tak, akorát všechny vystresnou
Vero
já jsem tu klábosnici odrovnala
vyndej písmenka a vyčisti to, jeslti nebyl moc slazenej, tak to pude, já si kdysi v práci vyklopila do klávesnice kokakolu a to teda bylo jak zalepený lepidlem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 19:20
- Nahlásit
nevíte někdo co na dusivej kašel? mám to poslední dni a je to děs běs, beru stoptusin, kterej údajně má usnadňovat vykašlávání, ale ani prt, jestli zejtra v autoškole předvedu stejnou hereckou etudu jako dneska v busu na téma jak se udusit, tak to se tam fakt uvedu, ale jak se dostanu do tepla do vydejchanýho vzduchu, tak to je konečná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 19:36
- Nahlásit
Rumstajn.
kachna_
Tak to jsem rada, ze se libi, je tam toho fura, mas pres leto co delat.
Maya
nevíte někdo co na dusivej kašel?
Prohrat, priznic na krk, brambora uvareny ve slupce namackat, placnout do pytliku, omotat uterkou a polozit na hrud, prudusky, co sneses nejvic horky, nechat to tam dlouho. Uvolni to hlena. A jinak jeste babiccin recepis, ohrat mliko, tesne pred varem dat medu hodne a vypit temer vrouci, aby sis nespalila usta.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 19:48
- Nahlásit
Maya
vyndej písmenka a vyčisti to, jeslti nebyl moc slazenej, tak to pude
myslíš? cukr tam nebyl žádnej, páč necukruju... tak to je jistá naděje.
evíte někdo co na dusivej kašel? mám to poslední dni a je to děs běs, beru stoptusin,
já mám od svýho doktora (a teda nevím, esi je to pravda a co se píše na letáku?), že stoptusin se má jen v úplně prvních dnech a pak už ne, páč ty hleny musí vyjít ven. Osvědčenej na to mám Bromhexin nebo Mucosolvan, ale jako přes noc to asi nezabere, aspoň nám ne, tak ten den nebo dva to chce.
To jsou ty nepřírodní recepty teda
Mlíko jak píše Fifi by mělo zahleňovat.... takže asi na tvůj případ taky jo, ale nevím, teplý mlíko nezvládám...
Zítra to s tebou asi všichni budou muset přežít. Muž měl to samý, absolutně příšerný suchý dusivý kašel víc jak týden, po kapkách lepší, ale stejně trochu chrchle už třetí týden. Je to svinská nemoc nějaká. Já zas mám rýmu auž druhej týden, u mě nevídáno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 20:09
- Nahlásit
Fifi
ohrat mliko, tesne pred varem dat medu hodne a vypit temer vrouci, aby sis nespalila usta.
taky dělám, akorát to chce max. 70 stupňů, jinak se ten med akorát znehodnotí.
Maya
a když si do toho mlíka s medem přidáš ještě ruma, tak nic nezkazíš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 22:31
- Nahlásit
Fifi
Vero
birma
Díky za rady, zkusím nakoupit nějakou tu chemii, mlíko nemůžu a med s rumem by asi moc neučinkoval
v noci naštěstí dobrý, asi že tu v baráku je spíš vlhko, nejhorší to je v teple, mě začne svědit v krku a jsem jak tuberák, jako chrchlat takhle tři tejdny, tak chcípnu, už teď mě z toho bolí hlava, rýmu mám taky, ale naštěstí jen trochu, jako teda děs, před dvěma tejdny angínu a teď tohle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 22:33
- Nahlásit
Maya
med s rumem by asi moc neučinkoval
nepodceňuj med ani rum
jinak já mám ozkoušený Müllerovy pastilky a přijdou mi super i když možná je to jenom tim, že mi prostě chutnaj stejně jako jitrocelovej sirup Pak si dělám citronádu v množství větším než malém (citron + cukr + horká voda) a minule mi překvapivě pomohl obyč Anticol
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 22:53
- Nahlásit
birma
nepodceňuj med ani rum
On i takovej grog udela svy, s medem.
jako chrchlat takhle tři tejdny, tak chcípnu, už teď mě z toho bolí hlava, rýmu mám taky,
Tak se nadopuj prirodnima vecma, cesnecka, ze ti budou slzet ociska, syrovy kysany zeli (vitamin C ve vice nez dostatecnem mnozstvi). Na chemii se vybodni, kdyz nepomohla dotedka. Jinak teda cucaci Neoangin bonbony jsou moc dobry a ulevi.
|