Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 07:27
- Nahlásit

cernej caj
opet fucet klima za krk k tomu
v tomhle počasí ?

zrychli tak ho prirazit kolenem ke zdi
No Comment

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 07:31
- Nahlásit

denyk
no u nas se klimou aj topi, at chladi, aj vsecko... takze mi tak jak tak fuci za krk. Uz se tesim, az se posunu o ty 2metry vedle az nam upravi kancl, tam budu mezi 2ma a ne primo pod, tak to snad bude lepsi...

jj, no comment...

je mi pekna kosa, jak ty nacucany rifle studi

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 07:53
- Nahlásit

Fifi
Mam,
týjo, díky, to vypadá dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:08
- Nahlásit

hm, tak hledam termosku co mam z domu, celkem drahou a najdu v ni zbytek nejakyho kafe, tak tak ze to nezplesnivelo vubec nechapu, ze si lidi bezostysne berou, co neni jejich

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:20
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
jináč se to ale říct nedá to je zase počasí
jak v blázinci zima vedro zima, do toho skotský střiky a vichr jako kráva

cernej caj
vubec nechapu, ze si lidi bezostysne berou, co neni jejich
jo to je mě taky proti srsti když se chovaj lidi že jim všecko patří a všechno můžou

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:20
- Nahlásit

cernej caj
já mám taky nacucaný rifle a taky pěkně studí, naštěstí jinak nohy v suchu a klimu tu nemáme, naopak ještě docela vedro a otvíráme okno, tak doufám, že mě to brzo uschne, nemoc se mi určitě nevrátí, protože jako ještě vůbec neodešla, dneska přitvrdila rýmička, bohužel až cestou do práce, takže kapky do nosu zůstaly doma, nesmím je zapomenout zejtra, jdu prvně do školy, tak abych tam nebyla za huhňala

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:26
- Nahlásit

Fifi
Prave, nevis. Ale to by vysetreni radny predem mohlo vyresit. No nic, nebudem do ni hucet
jj stejnak to rozhodnutí je jen a jen na nich
Já jen z vlastní zkušenosti...že čék prostě čeká že bude 100% problém někde, kde nakonec vůbec není a objeví se nějakej úpá jinej s kterým vůbec nepočítal prostě klasika ...

denyk
příklad za všechny-vesnička, která leží cca. 10km od Labe, byla taky zaplavená,
teklo to z Labe do polí a pak tam, lidé měli metr vody v barácích, rozříznutá silnice,
aby voda měla kam téct....z úrodných polí jsou ještě teď rybníky, kde plavou kachny
a rackové. Všude smrad, úroda zničená

hrozný a už aby se klepali že jen co trošku uklidili nejhorší bahno navalí se jim to tam znovu

zahlídla sem v telce reportáž a nějaká pani tam vyprávěla že v 2002 měli před domem obrovský jezero který vysychalo až do podzimu a taky smrad, bahno komáři.... a letos to bude zrovna tak...si tak řikám že pokud bude takhle tak tam budou mít možná rybník už na pořád

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:49
- Nahlásit

cernej caj
no u nas se klimou aj topi, at chladi
taky to tak máme, ale k tomu i normál radiátory a do kanclu nám neleze slůňo takže klimatizujem jen tak 2x za rok a když nefachá topení.
jak ty nacucany rifle studi
chtělo by to asik si vzít bágl a do něj náhradní příště .
já to mám do práce 2minuty takže pohoda.
lidi bezostysne berou
tohle jako nepobírám, jak si to někdo dovolí bych tam nalila vodu a vylila jim to na hlavu.
Fajka
taky smrad, bahno komáři....
je mi fakt moc líto těch lidí mít v pr....barák a navíc ještě přijít o živobití, nepředstavitelný

seděli jsme u ohně v sobotu u Roudnice, komáři mě málem sežrali , kdyby sáli tuk místo krve, je ze mě Twiggy

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:55
- Nahlásit

denyk
komáři mě málem sežrali , kdyby sáli tuk místo krve, je ze mě Twiggy

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:56
- Nahlásit

Fajka
zahlídla sem v telce reportáž
no ale to je to, televize potřebuje emoce a vyhraněný příběhy a ty emoce z těch lidí vysává.
Pak přijedou dobrovolníci a jsou překvapení, když lidi nesedí zoufale v koutku a podivně se nekývají, ale až na výjimky (pokud to teda třeba momentálně nepřesáhne nějakou únosnou psychologickou mez) to prostě řeší jako každou jinou, byť nepříjemnou, životní situaci.
pokud bude takhle tak tam budou mít možná rybník už na pořád
to zrovna říkala mamča, že by se jí líbilo

Tim teda nepopírám, že ten smrad je hroznej a komáři taky nejsou žádná radost. Ale mimochodem Polabí je úrodný taky třeba kvůli těm povodním

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:00
- Nahlásit

Fajka
ak v blázinci zima vedro zima tak tak velebnosti...

Maya
zitra se jdes poprve vzdelavat ohledne rizeni, jo?

denyk
jojo, batoh stejnak nosim furt, taky sem si rikala, ze jestli bude takhle prset i zitra, beru nahradni kalhoty s sebou

ale je to fakt hrozny... kdyz vidim, jak se furt drzi voda u nas na placce v nekterych mistech, a to sme vlastne zadnou vodu ani nemeli, protoze tu neni zadna reka, jen to co uz nepobrala durch mokra zem, tak je mi z toho fakt dost nedobre, kdyz si vemu jak na tom musi byt ti vytopeni a nemaj ani trochu klidu v podobe ustalenyho pocasi...

bych tam nalila vodu a vylila jim to na hlavu.
nicmene odhal vinika, kdyz na patre je beztak 60 lidi...

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:12
- Nahlásit

kachna_
úrodný taky třeba kvůli těm povodním
ale tak letos je to trochu přepísknutý no

cernej caj
beru nahradni kalhoty
než bejt nemocná tak určo

nemaj ani trochu klidu v podobe ustalenyho
jo to je přesně ono, humus fakt...je to z extrému do ...exkrementu

patre je beztak 60 lidi
ahá tak to je dost
moje mamka když pekla před vánocema cukroví, a přišla na to,
že jí na něj chodíme, tak na krabici nakreslila skříženou lebku s hnáty a pod ní napsala: "URAZÍM PAZÚRY" ta slovenštin prostě měla něco do sebe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:18
- Nahlásit

denyk
a urazila nebo vas to odradilo?

to je to nejmensi si vzit gate, ja mam v praci dokonce pro podobny pripady suchy fusky, nicmene dneska prselo o dost vic nez vcera, na coz sem ale prisla az cestou na autobus, protoze jak mame pred oknem ten strom, tak moc nevidim jak prsi a tak sem si rikala, ze asi +/- jak vcera... az kdyz sem vylitla ze dveri, tak si rikam,ze je asi neco spatne

hrozne moc uvazuju nad jednou veci... vzit si fakt v cervnu 2 dny dovci a vyrazit klidne i nekam do kempu. Hlasi se nekdo? (sem si spocitala, ze mam jeste 10 dni, kdyz budu pocitat 6 na zari - prosinec + 2 co kdyby, tak bych nekam v lete na prodlouzenej vikend zajela

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

furt, furt prší je mi hrozně líto těch lidí, který povodně zasáhli a zas zasáhnou.

hlava uvařená, od pěti jsem vzhůru, furt melduju a melduju a melduju.

Fifi

Ale to by vysetreni radny predem mohlo vyresit

tož s vyšetřením se pochopitelně počítá - sono by ukázalo. třebas, když jí brali tu lištu, třebas i kastrovali???? Je tam od vánoc, nehárala ani jednou.... může to znamenat, že je ten typ co hárá jednou do roka, ale taky že třeba je kastrovaná. Napadlo mě požádat je o spojení na jejího majitele????? že by mi třeba řekl?? Asi spíš ne, ale co? I když teda si myslím, že spojení mi spíš ani nedají, ale za zeptání nic nedám.

birma

taky jsem čekala scény, brajgl, vytí... nic z toho se nekonalo. Akorát když procházel přes společné prostory na venčení, ale jinak prostě polehával u dveří, sem tam si vzdychnul a oproti mým černým představám to fakt byla relativně pohoda.
.
Fifi
Ja mela tatu Doroty pohromade v baraku par let a taky nebyl velkej problem. Pes vysiloval jen vyslovene kryci dny, a to nevyl, jen funel, slintal a osukaval lidi domaci, parkrat hrabnul na dvere pokoje, kde byla Dorota zavrena a to bylo cely.

hmmm, no a co teď fčil? zas vím od ohaří kamarádky, že když hárá fena, tak pes jest dosti hlučný to si fakt nemůžu dovolit. Nejde to. Musím to nějak vyřešit, musím. Mám třeba nabídku od kolegyně, která si nedávno vzala štěndo-fenku z útulku, že v době hárání by mi pohlídala.... aleeeee.... se bojím, že kdyby pak na to došlo, že třeba nebude moct -

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:23
- Nahlásit

cernej caj
urazila nebo vas to odradilo?
tak přěžily jsme bez úhony a začaly žrát víc nenápadně

rikam,ze je asi neco spatne
trochen . Já jen slyšela jak to mlátí do parapetů
tak mi to bylo jasný. A když jsem brala Bukíse čůrat, vzala jsem si jiný gatě a hoblinky-vyplatilo se.

cervnu 2 dny dovci
nemyslíš spíš červenec?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:23
- Nahlásit

cernej caj

vubec nechapu, ze si lidi bezostysne berou, co neni jejich
tohle nesnášim jak může bejt někdo tak drzej a navíc ještě prase hnusný??
hele máte v práci sušáky na ruce? si tam občas pod to vlez a nech to foukat na ty kalhoty, ať se ohřejou

.Fajka

Já jen z vlastní zkušenosti...že čék prostě čeká že bude 100% problém někde, kde nakonec vůbec není a objeví se nějakej úpá jinej s kterým vůbec nepočítal prostě klasika

jo heh, to si taky říkám. že to bude všechno třeba jinak. Jen kdybych fakt nebyla limitovaná tím bytem a tím, že brajgl prostě být nemůže.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:24
- Nahlásit

denyk
u nás byla voda proti poslední povodni se stejnym průtokem (1953) o metr výš, ono si zjevně ty povodně zhoršujeme dost sami.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:24
- Nahlásit

denyk
tak přěžily jsme bez úhony a začaly žrát víc nenápadně

si mi připomněla nás se ségrou jak jsem vždycky musela krást já, protože jsem měla malý ručičky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:26
- Nahlásit

PetraK
ja si zas myslim, ze ohledne pohlidani pri harani (myslis fenu nebo esuse) uz by se to nejak vyresit dalo. Bys vyzkousela, zda dela brajgl a kdyby jo...a jestli by nebyla reseni chemicka kastrace (i kdyz to bude humac uz podle nazvu), pokud tohle je jedine, ceho se nejak vice obavas - i tak by to byla vec max 2x zarok... a veterinar nepozna, jesltikastrovana byla?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:28
- Nahlásit

PetraK
e bojím, že kdyby pak na to došlo, že třeba nebude moct -
ale to už je nějaqká choroba, ne
Když to bude hodně kritický a všechno selže, tak na tejden odjedete na chalupu, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:32
- Nahlásit

denyk
jasny, cervenec

(hlavne ze na cervnovou doubravu sem psala cervenec akamarad byl zmaten, ze sem zrusila kokorin

ty susaky prave nemame ale uz to skoro uschlo a teply darjeeling k tomu co mi dovezl kamarad primo z plantaze taky neni spatny

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:34
- Nahlásit

PetraK
foukat na ty kalhoty
todle jsem dělala, když jsem si f práci pobryndala triko
jsem měla malý ručičky
hm tak to u nás dlouhých trpajslíků nehro, páč má ségra je ještě vyšší a dlouhoprstá

a co se týče hlídání psa, s tím mám taky problém, přece jen,
člověk ho nemůže úplně všude tahat sebou. Hlídá mi kamarádka ale k té občas jezdí dcera s bulíkem, takže to prostě nevýjde a druhá si našla chlapa, který psy nemusí....
Když jsem byla doma měsíc se zápalem plic, bylo to fakt hustý

kachna_
jasné, já nevím, neznám to tam u vás, viděla jsem to takhle poprvé, bohužel myslím si, že to teď bude častý jev

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:44
- Nahlásit

cernej caj

a jestli by nebyla reseni chemicka kastrace (i kdyz to bude humac uz podle nazvu),

to fakt ne, do toho nejdu.

kachna_

ale to už je nějaqká choroba, ne
je!! je!! já to vim, ale neznám na ni léky ne já to prostě nechci pohnojit, se bojim. Vím, že můžem odjet na chalupu , ale ne vždycky to půjde - v práci, nebo v zimě. Já projíždím všechno, tohle mě taky napadlo.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:47
- Nahlásit

cernej caj
zitra se jdes poprve vzdelavat ohledne rizeni, jo?
jo jo, jestli teda bus nebude mít zpoždění a najdu to rychle v tom baráku, protože na to všechno budu mít jen 20 minut, dřív fakt z práce jít nemůžu

sem volala domů, potok prej stoupnul o půl metru, ještšě jednou tolik a bude z koryta, protože ještě teklo dost vody, tak už to prej hlídaj hasiči, tak doufám, že odpolko přestane pršet a bude to dobrý

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:48
- Nahlásit

denyk
todle jsem dělala, když jsem si f práci pobryndala tr

já taky, a člověk u toho vypadá jak úhyl

Když jsem byla doma měsíc se zápalem plic, bylo to fakt hustý

vim, to si pamatuju - ne, vlastně to byl slepák myslím, či co.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:48
- Nahlásit

PetraK
to fakt ne, do toho nejdu
já bych to tak nehrotila, u lidí to nevadí a psovi to nedáš?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:50
- Nahlásit

kachna_
ale to je to, televize potřebuje emoce a vyhraněný příběhy a ty emoce z těch lidí vysává.
jasný, mééédija dramatizujou a hledaj senzace
ale i tak si myslím že když lidem projde voda domem každej rok nebo víckrát doroka jen co to dosuší douklidí dodělají, takž už to musí bejt vo nervy při každým delším a větším dešti

PetraK
hlava uvařená, od pěti jsem vzhůru, furt melduju a melduju a melduju

hele když nad tím tak přemejšlím tak já bych se rozhodovala taky podle toho co si budu míň vyčítat

1) jestli to že sem mohla někomu pomoct a zpříjemnit mu konec života s tím že to může zezačátku proběhnout nečekaně hladce a nebo i za velkým komplikací a zkusila sem to i když to třeba nedopadne a nepůjde to

a nebo

2) že sem to ani nezkusila protože sem se bála do toho rizika jít

osobně jsem před lety byla taky v podobným rozhodování krz práci a nakonec sem do toho šla i za cenu rizika, že to prostě bude průser a nemusí to vyjít , protože jsem zjistila, že bych si víc vyčítala že sem to ani nezkusila...

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:53
- Nahlásit

PetraK

Týjo, samozřejmě neporadím....
Do kastrace preventivní bych u 12leté ale nešla, být to já.... spíš bych hledala jiný řešení ve smyslu paní na hlídání, mít jednu tetu a jednu zálohu, kdyby se něco vyloženě po*.

JInak lilo tady nonstop, záplavy asi budou prostě nemůže bejt normálně.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:56
- Nahlásit

Fajka
osobně jsem před lety byla taky v podobným rozhodování krz práci a nakonec sem do toho šla

nojo, jenže to ses rozhodovala o sobě a o svým riziku, když se čék rozhoduje o jiným tvorovi, je to jiný. aspoň já to tak mám.
u sebe to je jasný, je horší něco vůbec nezkusit než zkusit a zjistit - nejde, prohrávám.
Ale jak jde o jinýho... je to ještě jinak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:58
- Nahlásit

Fajka

osobně jsem před lety byla taky v podobným rozhodování krz práci a nakonec sem do toho šla i za cenu rizika, že to prostě bude průser a nemusí to vyjít

když jde o mě, neváhám riskovat, tady jde o někoho jínýho.

jestli to že sem mohla někomu pomoct a zpříjemnit mu konec života s tím že to může zezačátku proběhnout nečekaně hladce a nebo i za velkým komplikací a zkusila sem to i když to třeba nedopadne a nepůjde to
já ještě hledám další a další varianty jak tuhle případnou věc pořešit. Tohle chci mít fakt ošéfovaný, Navíc nejsem ve hře jen já, ale i Brtnik. To je zas o něčem jiným.

<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání