Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:22
- Nahlásit

birma
voni si chlapci zvyknou
připomněla jsi mi pani, která žila ve Frankfurtu a konzultovali jsme spolu sžívání dvou králičích samečků. Nakonec je naložila do jedný přepravky a čtyři hodiny s nima jezdila po Frankfurtu. Nutno říct, že stres spojuje nejen lidi, ale i králíky

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:25
- Nahlásit

cernej caj
proc je chudak hodnej timicek doma za trest a zlobiva ferina za odmenu de dycky na vylet
to by mi bylo taky divný

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:26
- Nahlásit

cernej caj
birma
no a když se snesou, můžete dát druhej level, agenta chodce provokatéra - Cirouška

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:31
- Nahlásit

kachna_
Nutno říct, že stres spojuje nejen lidi, ale i králíky

moudrá to pani, moudrá

pomooooooooooooooooooooooct ten by je morálně rozebral na hadry : D to musim vidět

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:31
- Nahlásit

kachna_
Nakonec je naložila do jedný přepravky a čtyři hodiny s nima jezdila po Frankfurtu.
taky dobrý
agenta chodce provokatéra - Cirouška
to je výzva!

už máme novej záchod. Pánové jsou asi dost sleponi, nebo nevim. Já měřim dost přes 180 cm, mamka taky neni drobek, ale záchod (závěsnej) je níž, než ty normální. Si připadám jak skrčenec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:45
- Nahlásit

kachna_
ale tak Cir provokater byl celkem v pohode, ten se vzdycky drzel 3 kroky za timem a byl moooc hodnej

birma
Si připadám jak skrčenec
vidis, a ja v praci nedosahnu nohama na zem jak je vysoko
ja bych zavesnej nechtela ani za zlaty prase, protoze nikdy nemuzes cekat, jak vysoko nakonec bude... nemuzou vam ho predelat?

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:49
- Nahlásit

cernej caj
nemuzou vam ho predelat?
no už je to tam zazděný, obložený... nedovedu si představit, že by to zas bourali a předělávali
ja bych zavesnej nechtela ani za zlaty prase
já po něm netoužila, máma ho chtěla, že se pod nim dobře vytírá a tak, je to její byt, tak jsem jí do toho nechtěla mluvit. Navíc tohle mě fakt nenapadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 14:05
- Nahlásit

birma
mam dost znamych se zavesnejma zachodama - prvni problem je vetsinou vec vysky, kterej je ale ve vetsine pripadu minimalni - zachod je +/- v idealni vysce. Druhy problem - kdyz mas v rodine moc obezni jedince, tak ten zachod se casem (treba roky) zacne hybat (nevim, zda problem zachodu ci pridelani)... ale jinak se pod tim vytira fakt dobre a vypada to i moc hezky, ale ja domu chtela normalni.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 15:44
- Nahlásit

cernej caj
kdyz mas v rodine moc obezni jedince, tak ten zachod se casem (treba roky) zacne hybat
to mi neříkej ani ve srandě. Já sice nejsem extrémně obézní, ale díky vejšce a tomu, že štíhlá nejsem ani omylem, to na váze poznat není.

Jdu hledat levnej kemp, nebo penzion v Orličkách, kde by nás vzali se třema většíma psama a to hned ve středu nebo ve čtvrtek. Kdybyste měl někdo tipa, budu ráda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 15:50
- Nahlásit

birma
to muze byt problem ale fakt levejch delnickejch rucek, znam i dost zachodu, ktery se nehejbou

zkus se mrknout nove mesto nad metuji u pana hrusky, tu i kdyz nevim, zda je to presne lokalita, co chces. jinak sme tam byli 2x, kdysi davno bez psu, v roce 2010 s psama a pan hruska je i drbal a protoze sme byli v kempu (oplocenym) sami dovolil nam ze muzeme mit psy na volno a cenove to slo

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 16:09
- Nahlásit

cernej caj
znam i dost zachodu, ktery se nehejbou
tak se budu modlit

zkus se mrknout nove mesto nad metuji u pana hrusky, tu
to vypadá skvěle! bohužel má pán zrovna na tenhle tejden obsazeno jsme to měli začít řešit dřív, bohužel to je věc, co s bejvalym moc nejde a teď na tom budem biti

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 16:59 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

birma
nevím, co spadá do kategorie "levný kemp nebo penzion", ale osobně vyzkoušeno již několikrát toto - se psy vážně není problém

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 17:06
- Nahlásit

Janiii
nevím, co spadá do kategorie "levný kemp nebo penzion", ale osobně vyzkoušeno již několikrát toto - se psy vážně není problém
díky moc! našla jsem jeden kemp + teda penzion od tebe, tak se snad někam upíchnem

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 17:10
- Nahlásit

birma
jo a sem můžou taky psi - vyzkoušeno lidma ze cvičáku ....

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 17:16
- Nahlásit

Uff, konečně se i s rýmou cítím snesitelně, co se ochladilo. Snad se aji dneska bude dát spát.
A snad to nikoho zase nevyplaví

Netuchala jsem, že existují záchody k zavěšení, čék se furt vzdělává

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 17:18
- Nahlásit

Vero
Snad se aji dneska bude dát spát
přesně na to se už straaaaašně moc těším
A snad to nikoho zase nevyplaví
vyhrožujou s tim, jen doufám, že radši straší předem ...

potřebujeme hlavně nedeštivo v sobotu v Hradci a okolí

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 18:28
- Nahlásit

Janiii
dííík

jsme byli zase ve zveráči - i tam, kde to na Palmovce už šlo, tak dneska byl zas rozhrkanej k neuvěření. Zato do zverimexu došel, dokonce skoro ustál, že se mu zkoušel košík a je asi rozbitej - jsem mu tam nabízela párek a to neeee, ale "zubní kartáčky" zožral dva a i doma jim dá přednost třeba před uchem, nebo sušenou kůží a tak

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 18:29
- Nahlásit

Janiii
vyhrožujou s tim, jen doufám, že radši straší předem

leje ale celkem už hrozivě.

potřebujeme hlavně nedeštivo v sobotu v Hradci a okolí

co pácháš? do víkendu se snad vyšrpí

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 18:45
- Nahlásit

Vero
co pácháš?
rodinná oslavička v součtu 85tiny (55+30)

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 18:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
vyšrpí

Šrpí, šrpí, jen se jele, kam níčkoky jepodeme?
Jepodeme na luka, tam kakučka kuzaká.

Ruumstajn zdravim a pozdravuji.
Janiii
odinná oslavička
To zase bude v alejich nablito...

birma
Nechtel by Adamek kamosku? Bys mela este veselejs, nez ted.

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 19:24
- Nahlásit

To zase bude v alejich nablito
alej neni, ale úvoz .... hmmmm
budeme jen rodina - cca 30 lidí no

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 19:28
- Nahlásit

Fifi
Nechtel by Adamek kamosku?
Adámek by určitě chtěl, ale i kdybych chtěla já, tak nás maminka vyrazí a skončíme s celou smečkou pod mostem

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 20:10
- Nahlásit

kde je Ešuska? snad už nesedí?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 20:50
- Nahlásit

Vero
super, ze je lip

Janiii
tak drzim palce, at je pekne

birma
no je fakt, ze obcas neco resit takhle moc rychle je problem... ona uz je sezona, ale neco se urcite najde

Fifi
ta ma teda jazyk

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 20:58
- Nahlásit

cernej caj
ta ma teda jazyk
Ona je cela takova "Ta teda je!" .. Ja mit misto, tak pro ni jedu do Skrivanku, uzasna povaha, echjo.
birma
ale i kdybych chtěla já, tak nás maminka vyrazí
Chapu. Ale kdybys treba o nekom vedela...

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 21:09
- Nahlásit

Krásný večer.....
kdo najde maxipsa ???

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 21:13
- Nahlásit

vlk
To byla lehka hadanka. To je z tech tropu, co byly? Jak ted, nejste zase splachnuty, pole jeste po poslednich upravach bahno neposila do chalupy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 21:38
- Nahlásit

Janiii
kde je Ešuska? snad už nesedí?

byla se podívat za Blankou. Bohužel se nepodařilo, aby se tam včas dostavili Brtnik s Ešusem, tak vím prt. Nebo prt ne. Vím, že:

jí není 10 ale 12!!
je to vitální a milej pes, na lidi kontaktní, ošetřovatele milující tak, že pláče, když nemá jeho pozornost. Toho se trošku bojím. Toho se bojím moc
se psy zatím neměla problém
v kotci je čistotná
měla operovanou pravou zadní (jizvy po operaci)
měla operovanou levou lištu

mám ovšem další problém - říkali a to je pravda, že vzhledem k věku kastraci a uspání ne. Jenže to jaksi v bytě nejde.

vím, že Danuška by jí o našich dovolených pohlídala, protože takhle starý pes už by to nedal.
Vím, že Brtník si jí sám od sebe před chvílí prohlížel na netu. Blanku, ne Danušku

ale kurva nevím, jestli na to mám. na to všechno. Nechci jí ublížit. Je tam spokojená.

Opravila jsem si názor na Troju, všichni psi jsou tam ve společnosti ošetřovatelů blažení. Není to tam fabrika, není.

a povedl se mi neuvěřitelnej majstrštyk!! a to jsem na sebe fakt HRDOBEC: byla jsem s Blankou venku a byla svědkem toho, jak si chlap, ženská a 4 letej kluk vzali na zkoušku ven 8měsíčního pesana, Cizího psa venčil ten 4 letý kluk ženská se píchla u budovy a že tam počká.Tvářila se velmi výmluvně. Zeptala jsem se jí: "Vy toho psa nechcete, že ne?" Odpověděla že ne,že psy měla vždycky, že ví co to obnáší, že teď má dvě malý děti. A že kluk si umanul, že chce psa a že přítel ho tedy rozhodl pořídit. řekla jsem jí, ať si psa nebere, že bude nešťastná ona a i ten pes. Jenže co prej přítel? Poté se dostavil rádobydominantní sameček a velel klučinovi: "teď s nim škubni,ať si sedne!" vyvalila jsem oči a zeptala se proč, proboha, když existují věci jako pamlsky. Dozvěděla jsem se, že vim prt, že on byl x let u vojáků a tam se to řešilo jednoduše, ostnáč a když to nedal, šel do kopřiv Trochu jsme podebatili na téma kopřivy, pamlsek a osmiměsíční štěně velké tak do půli lejtek - mých poté se mi podařilo hovořit s ošetřovatelkou a upozornit jí, že v lepším případě budou mít psa brzo zpět - páč ona ho nechce a nebo to dopadne mnohem hůř. Měla jsem radost, když jsem je viděla odjíždět bez psa - sameček byl lehce nasraný. A měla jsem ještě větší radost, když jsem pak zjistila, že si toho milýho pupika vzala sympatickáslečna, která se tam dost zodpovědně rozhodovala. I naložili jsme je do auta a odvezli k metru. Pupík mi spal na nohou a byl naprosto úúúžasnej. Slečnu si omotá během půlhodiny .Jsem hrozně ráda, že se mi podařilo, že si toho psa nevzali tamty lidi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 21:39
- Nahlásit

vlk
kdo najde maxipsa

to neni veverka přerostlá?

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 21:40
- Nahlásit

Fifi
jojo to je z těch hyců, trvat ještě o dva dny dýl, tak by Ašok ten strom nejspíš vyhrabal celej.... spláchnutý zatím nejsme, leje teprv hodinu....

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání