Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:39
- Nahlásit

PetraK
a poté vyluxovat, odprachovat, vycídit kópelku a hajzlika, vytřít.
Si magor.
a máš k ní br salát?
Po tom testovinovym salatu nechci zadnej salat dlouho videt!
nezezelenala cestou trochu v těch vjědrech?
Magor a blbka. Je krasna, cervena, a hlavne sama jezdi, netreba tlacit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:42
- Nahlásit

Fifi
Si magor.

může bejt. Ale vono to začlo tak jako nenápadně,jsem chtěla jen přeluxnout a vytřít... no a když už , že jo tak rovnou utřu ten prach.... a když budu vytírat, ne? tak umeju tu kópelku a hajzlík.... no a se to prostě vymklo

Po tom testovinovym salatu nechci zadnej salat dlouho videt!

to chce domácí výrobu ale.

netreba tlacit

tak to si tuhle taky nemusela, ne?

nicméně gratuluju k pojezdovýmu kousku. je to fajn věcička. Hlavně u nás, kdy máme celkem velkou sekačku, tím pádem těžkou... pojezd je krásná věc. Jen teda.... je na mě trochu pomalej, tak to stejně strkám, abych to urychlila

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:46
- Nahlásit

jo a zapomněla jsem že pernik jest v tróbě, ovšem málem jsem na něj zapomněla a chtěla vyrazit ven tak jsem se zase pěkně vrátila

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:48
- Nahlásit

PetraK
to chce domácí výrobu ale.
Dyk to byla domaci vyroba, myslis, ze bych to nekde kupovala?
pojezd je krásná věc
Aaano, tady je to pidi, ale kraterky od cub tu a tam, nedelalo mi to na krk dobre, tlacit sekajznu.
tak to si tuhle taky nemusela, ne?
A ze sem to vedela, ze se chytnes...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:50
- Nahlásit

Fifi
Dyk to byla domaci vyroba, myslis, ze bych to nekde kupovala?
áha a tak kde byla ašíbka?? CO tam bylo?

A ze sem to vedela, ze se chytnes...

to nešlo nechat ležet ladem

ale kraterky od cub tu a tam, nedelalo mi to na krk dobre, tlacit sekajznu.

tak si ale dej pozor, až do nějakýho vjedeš a sekajda se tam kousne, abys jí vyndavala ofafrně, ať si neublížiš ještě víc. Stalo se mi -a le se zádama dole. Zrovinka když tehdá měli přijet Fajfkáči a Brůťáči. Silou vůle jsem to rozhejbala či co.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:55
- Nahlásit

PetraK
a tak kde byla ašíbka??
Osibka byla v tom, ze sem to nemela jist asi 4. den po vyrobe. Byl proste uz jetej.
až do nějakýho vjedeš a sekajda se tam kousne,
Neboj, to nejsou pulmetrovy duzny, diky pracovitemu krteckovi, co kutal pres zimu, jsou vsechny zasypany a jsou to jen takovy dolicky, nicmene neprijemnost - timhle si zada prave neznicim. A ja se sekackou umim, aji s trakturkem sekacim velkym drahym, neuc stareho orla letat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
jist asi 4. den po vyrobe

áha. asi to kapánek zkyslo.

aji s trakturkem sekacim velkym drahym,

jé to je můj sen, sedim si na traktůrku, prdim si porostem prd,prd,prd, vono to seká, já si piju pívo a kochám se a vůbec se nenadřu

neuc stareho orla letat

Endšuldygung

jo a!! fčera měli v Pinďouroj akcičku na žampuňský. Ha, tak už jedno čeká, až ho zítra nachladím, udělám dřepkins na zahradě a vyklopím do sebe sklénku, až to zasyčí

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:09
- Nahlásit

PetraK
jé to je můj sen, sedim si na traktůrku, prdim si porostem prd,prd,prd, vono to seká, já si piju pívo a kochám se a vůbec se nenadřu
já to moc nechňápu - ty dáváš prachy za cvičení a chceš dávat další do traktůrku, aby ses nemusela hejbat. Kup si kosu, ušetříš za obojí, budeš jak laňka a budete si moct hnedle koupit domeček

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:11
- Nahlásit

birma
já to moc nechňápu - ty dáváš prachy za cvičení a chceš dávat další do traktůrku, aby ses nemusela hejbat.

to by bylo jen tak občas, jako těžká frajeřina, jinak za tou sekačkou běhám v podstatě ráda právě proto, že se člověk naběhá. A na louce se seká bez koše, takže to je cajk na záda, nemusím nic tahat.

Kosu mám a moc dobře mi to s ní jde. Když mi jí 'Brtnik v trapným pokusu nezlomí A sekání s kosou je krom pasu dobrý taky na moje záda, když sekám rovinu, tak mě to vždycky uvolní. Kosu miluju.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:17
- Nahlásit

PetraK
Kosu miluju.
já právě taky - nesmrdí to, ptáčky slyšíš (a dokonce slyšíš i když na tebe někdo mluví) a to mi to s ní vůbec nejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:19
- Nahlásit

birma
(a dokonce slyšíš i když na tebe někdo mluví

na mě nikdo nemluví, fšecky vždycky vyhodim. Pro jistotu, jsem nebezpečná i za rohem a navíc mám takovou historku od známého, takže kosu považuju za dost nebezpečnou věc a podle toho s ní i zacházím. 'Takže vždycky všecky vodklidím, abych je nezlikvidovala.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:24
- Nahlásit

PetraK
navíc mám takovou historku od známého
Copa se mu povidlo?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:34
- Nahlásit

PetraK
'Takže vždycky všecky vodklidím, abych je nezlikvidovala.
aani z vokna na tebe třeba Brtnik nezavolá?
jdu vybrouzdat Adama, jsem zvědavá, jestli těch 200 metrůch k vodě přežiju

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:35
- Nahlásit

Fifi

Copa se mu povidlo?

položil kosu
do vysoký trávy
zapomněl na kosu
šel do vysoký trávy
cosi ho na noze "šimralo"
ve vysoký trávě
chtěl se toho zbavit
i cukal nohou
ve vysoký trávě
až si přefik úchylovu patu
ve vysoký trávě.
Z vysoký trávy jel rovnou do nemocnice.

tolik pojednání o kose

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:36
- Nahlásit

birma
aani z vokna na tebe třeba Brtnik nezavolá?
tak jako to klidně může, ale při tý naší rozloze a místech kde sekávám ho asi neuslyším

taky půjdu za chvíli ven. pernik dopečen, dám si těstovinu s italským masem a jdu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:40
- Nahlásit

PetraK
ted sme rozsekala (brtnik se rozsekal sam a dobry to ma? s achilovkou to je dost desny leceni, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
(brtnik se rozsekal sam

ne-e, to naščestí nebyl brtnik. To byl jeho hodný a sympatický kolega, když mi to vyprávěl, udělalo se mi dosti nedobře. Mé nejbližší okolí ví, že vyprávět mi některé věci znamená můj okamžitý pád do bezvědomí. On to nevěděl a dost se do toho položil. brr. No dopadl dobře, zhojil se, ale fuj to teda bylo.

ale brtnik si přefiknul zase sklem šlachu na ruce, to taky bylo fajn.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:58
- Nahlásit

PetraK
tak aspon, ze to nebyl brtnik. I kdyz teda sikovnej je taky solidne koukam

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 20:01
- Nahlásit

PetraK
cosi ho na noze "šimralo"
ve vysoký trávě
chtěl se toho zbavit
i cukal nohou
ve vysoký trávě
až si přefik úchylovu patu

Twe tak to dokaze snad jen samecek? Jako kdyby na kosu nak blbe slapnul a smik, nereknu, ale smrdlat nohou az si z vlastni vule preriznu achilvku.. to je uz umeni.
birma
jsem zvědavá, jestli těch 200 metrůch k vodě přežiju
Ja byla zalejvat a hnus fialovej, tak at se Adamek dobre zase nabumba.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 20:09
- Nahlásit

cernej caj
I kdyz teda sikovnej je taky solidne koukam

to bylo v době kdy s klukama sklenařili, občas to bylo u nás jak v Čikágo Houp ,jednou přišel kamarád lehce z něj scala kref a dožadoval se první pomoci. Varovala jsem ho, že to bude jeho pomoc poslední , měla jsem co dělat, abych s sebou neflákla, ale to jsem musela.
Tu šlachu Brtnikoj přeřízlo padající sklo - v týhle branži není o úraz nouze. Sám si to ještě odřídil dvanácettroskou k jakýmusi doktorovi, tam mu řekl, že on mu to šít nebude, protože by mu to neporoplatili , tak jel s tou kurvácející rukou do nemocnice, tam mu to nějaký novodoktor hodlal šít NAD OTEVŘENÝM KÝBLEM NA ODPADKY!!, to jako nekecám, sjela ho až sestra, která se tam nachomejtla. Humáč. prot takovýhle zážitky nemám ráda doktory. A mně to volal kamarád s klasickou větou. Hele je v pořádku, ale ....

Fifi
Twe tak to dokaze snad jen samecek? Jako kdyby na kosu nak blbe slapnul a smik, nereknu, ale smrdlat nohou az si z vlastni vule preriznu achilvku.. to je uz umeni

tak zas ale když je ostrá, tak to říznutí právě hnedel necejtíš, a když tě chytne kolem kotníku taková svízel přítula, je to podobný bych si tipla, tak šmrdlal, šmrdlal, aby se toho zbavil. až se podříznul

JDU VEN.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 22:07
- Nahlásit

Fifi
Ja byla zalejvat a hnus fialovej, tak at se Adamek dobre zase nabumba.
dík, museli jsme na dvakrát, neb tam došel soused, že se tam choděj koupat, tak jsme mu přenechali místo a vrátili se pozdějc

ale dělá mi teď Adamita fakt radost - vypadá to, že konečně plně pochopil shaping, takže jsme tvarovali venku, kde chodili psi a lidi, protože doma to teď fakt nejde a jeho to vážně bavilo a taky se dožadoval her

Twe tak to dokaze snad jen samecek?
nemyslim si - před asi 14 lety (tykrááááso, to to letí ) jsme byli na táboře, kde bylo plno hovad (hmyzu), takže běžná reakce na jakýkoliv zašimrání bylo to zaplácnout. Šly jsme tak s kamarádkou do lesa, pily jsme nesly na rameni zubama dozadu. Něco mě zalechtalo na zádech. A hádej co? vší silou jsem to zaplácla a přefikla si u toho tu žílu na hřbetu ruky, tu krev jsem pak zastavovala snad 15 minut

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 22:08
- Nahlásit

bude pršet, nebude pršet????

dali jsme si plovárnu a viděli věci nevídané. Já chrta co byl šílenec do tenisáku a do plování a Ešus ovčandu z který se mohl pominout - dva týdny po hárání, přesně podle jeho gusta. Poslouchat bylo prý velmi náročný, tak jsme si poplavali a pak šli vypustit tu energii do pole. Jinak bych ho musela ubezdušit

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 22:10
- Nahlásit

birma
a taky se dožadoval her

jee, huráááá

vší silou jsem to zaplácla a přefikla si u toho tu žílu na hřbetu ruky

tjo taky dobrý'!! ono se to fakt nezdá, ale když je ta kosa hodně ostrá, tak to říznutí zpočátku cítit prostě není.

FOOOUKÁÁÁÁÁ'!!! tak snad to dofouká něco ale normální a ne zase ničivost, která lidem ublíží.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 22:17
- Nahlásit

PetraK
jee, huráááá
jojo mám radost. Taky mi přijde, že je mnohem chtivější pamlsků než dřív, tak třeba se to láme k lepšímu. Mám teď fakt pocit, že se hodně věcí zlepšuje hodně rychle (těch provázanejch - pamlsky, hry, chuť spolupracovat, oční kontakt...)

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 06:17
- Nahlásit

Mórgen,
jupí, přišlo to večer a už se dá dejchákovat
kachna_
do sklepa/na půdu, kde by se ukrejval deník (ne denyk!!!).
ve sklípku vydržím i pár hodin
Fajka
přesně tam kde mizej pravý a někdy i levý fusky
to vím docela přesně, u Bukíse v hubě

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 06:27
- Nahlásit

Fifi
ze sem to nemela jist asi 4. den po vyrobe.
sebevražedkyně jseš
birma
á právě taky - nesmrdí to, ptáčky slyšíš
a hlavně tím nevotravuješ sousedy
PetraK
si přefik úchylovu patu
bléééé
Jako diťátko jsem jezdila k babce na vesnici...
bydlela tam i straá teička, kerá neměla ruku
(od zápěstí) prý si jí ufikla srpem....bléééé
Já jako děcko jsem ten srp furt měla spojenej
s komančema, dycky jsem jsi říkala, že je to nebezpečný
birma
vší silou jsem to zaplácla a přefikla si u toho tu žílu na hřbetu ruky
voee, vy jste tu ale dílka

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 06:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

pár fotkůf z Králikůf
pohled z koupelky

a na druhou stranu v pozadí Suchý vrch, byli jsme tam na obědě,
NEDOPORUČUJU

Přehrada Pastviny DOPORUČUJU

na přehradě velryby jako když jsem je viděla, tak jsem si říkala, jestli bych tam vůbec hopsla

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 06:45 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Bylo nás tam 13 bab a chlapák tenhle jediný,
který se mi neustále snažil vypít píjo [imgs]

no comment

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 07:22
- Nahlásit

birma
no ty vole to sou zazitky teda

denyk
co prislo vecer? u nas nic neprislo a je priserne

fotky supr, a fakt teda nadherny, ale s tou trampolinou teda bacha, protoze sem na dovolene loni videla kluka, sice tak 10let ale tipla bych vahu klidne na 40/50kg a jak tam skakal, tak ji prorazil a projel nohama az na zem

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 07:43
- Nahlásit

denyk
pár fotkůf z Králikůf
čirá závist

jdu balit, mějte se tu pak kuásně, buďte hodný a tak, zítra večer vás zkontroluju

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání