| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:31
- Nahlásit
zdravíííím
včera to byly tři měsíce, co je Adámek doma a já to zapomněla oslavit (již klasicky jsem si vzpomněla den před a den po ). Dneska mi dal chlapeček dáreček - jsem mu řekla, že když bude žrát cyklisty, tak se nepůjde koupat a tak si pak čuchal a cvičáli jsme a tři metry od nás drandili cyklisti von byl hodnéééééj
kachna_
Já se to skoro stydim napsat, ale máme baséééén, právě jsem z něj vylezla.
to je neféééér! chci aspoň sprchu!
cernej caj
dneska v 5hodin rano 38stupnu.
to by mě do práce nikdo nedostal!
PetraK
sim tě ty píšeš vo půlnoci a vstáváš ve čtyři?? zabilo by mě to.
nakonec jsem šla asi o půl čtvrtý a teda ani tři budíky mi nepomohli vstát před pátou jak jsem chtěla, takže jsem chrupala až do čtvrt na sedmi
Maya
my máme v bazénu 31, jako ale oproti vzduchu se tam člověk i ochladí
kdybys tam byla dostatečně dlouho, tak umřeš na podchlazení (to jako fakt, nedělám si srandu)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:39
- Nahlásit
PetraK
muz ma neschopenku s pracovnim urazem a vychazky uz ma rozplanovany a rozhodne by asi delal cokoli, nez nakupoval
birma
vidis, tak ti dal darecek on
to se fakt muzes podchladit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:42
- Nahlásit
birma
jsem mu řekla, že když bude žrát cyklisty, tak se nepůjde koupat a tak si pak čuchal a cvičáli jsme a tři metry od nás drandili cyklisti von byl hodnéééééj
no je to rozumnej péf a evidentně vůbec nevadí, když s ním člověk pohovoří, pak si to lépe srovná v té duté makovici
šla asi o půl čtvrtý a teda ani tři budíky mi nepomohli vstát před pátou jak jsem chtěla, takže jsem chrupala až do čtvrt na sedm
seš magor takhle si rozházet spaní?? Jen blbni
cernej caj
rozhodne by asi delal cokoli, nez nakupoval
chce jíst? Chce, ta ať se podílí, fertig.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:55
- Nahlásit
cernej caj
to se fakt muzes podchladit?
no fakt, voda vůbec neizoluje, takže když je její teplota nižší než tělesná... samože to u takhle teplý vody trvá fakt dlouho
PetraK
když s ním člověk pohovoří
sem s nim pohovořila, když se pokoušel sežrat prvního potkanýho kolistu
seš magor takhle si rozházet spaní?? Jen blbni
normálně neblbnu, ale mi v tomhle fakt nedělá dobře to vedro. Ale je pravda, že jsem dělala ve firmě, kde jsem měla třeba 26 hodin, pak 3 nebo 4 hodiny pauzu (1/2 hodiny cesta domu, 1/2 hodiny tam) a pak zas třeba 10 i víc hodin takže tohle je čajíček jenom (a jsem schopná spát i ve stoje v metru, když jsem fakt unavená, tak usnu v půlce vlastní věty... )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:57
- Nahlásit
birma
pohovořila
ano - něco jako ve stylu :"Pojď se mnou do kabinetu? "
ormálně neblbnu,
fuj, to je hrozná představa pro mě. Já jsem nespavec to jo, ale v tom smyslu, že by mi taky vyhovovalo přehodit si spaní na později- což nejde, ale muselo by to být stabilně, ne jednou jo, jednou ne. Já teda neusnu skorem nikdy a nikde - kolikrát ani v posteli ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:00
- Nahlásit
PetraK
jenze muz si muze jit koupit rohliky a vlasak (a normalne, je to mozny, ale tim ze sem skoro vynechala i bily pecivo, tak je mi po rohlikach nejak tezko, nafoukle... a taky sem cetla nedavno kvasek X drozdi a trochu me to odradilo vubec od kupovani beznyho peciva...)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:10
- Nahlásit
PetraK
něco jako ve stylu :"Pojď se mnou do kabinetu? "
spíš "ty blbče, takhle půjdeš domu a ne do rokytky"
Já teda neusnu skorem nikdy a nikde
já fakt usnu i když nechci - ve škole i na zajímavejch přednáškách (třeba i uprostřed rozepsanýho slova ), při telefonování (a to fakt můžu mluvit já a v půlce slova). Že "neůžu usnout" říkám, když ležím dýl jak minutu a nespím (a stává se mi to tak jednou za půl roku)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:17
- Nahlásit
Móoorgen
jsem fčéra dodržovala pitný režim až tak že
mě bolí hlavintá a spala jsem asik 1,5hoďky
kachna_
oč myslíš, že ne? vždyť jste nesežrali knírače ani NO
páč je to dycky hodně na hraně...snažím se být v klidu
ale myslím, že stačí jeden neopatrný pohyb a
birma
měl výrůstky na páteři
chudínek
birma
zařídí bejvalej a budem třeba zas spolu,
nekonečný příběh? tohle jsem nikdy nechápala...
až když jsem to zažila na vlastní kůži
PetraK
proudit prostorem jak propíchnutej pouťovej balonek
ty woeee, to si musím zapamatovat
Do kolbenky dnes kámoška přinsla Africkýho šneka, nebo jak se
ta noha s domečkem jmenuje...a prej že má mimina, esli nějaký neci a já že je to na mě moc pomalý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:20
- Nahlásit
birma
v noci po vlasech, aby mi udělal dredy
božéééé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:38
- Nahlásit
Nevíte někdo, může obec si vyhláškou o pohybu psů stanovit nějaký okruh psů, kteří mají přísnější řežim než ostatní psi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:41
- Nahlásit
Maya
tak to nevim neco u vas resi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:45
- Nahlásit
cernej caj
No to už u nás dávno máme, výsledek stížností na jednoho majitele a antipsího starosty, akorát teď to na mě vykouklo na stránkách když jsem se dívala na povodňový fotky, on je to celkově hroznej nesmysl a v podstatě je to fuk, protože to stejně nikdo nedodržuje, jen mě napadlo, že teď je tam celkem rozumná starostka, tak jestli jí neupozornit na to jakej je to nesmysl, jenže laikovi kynologie a plemena nic neřeknou, tak jsem si myslela, jestli jako protizákonný není to samotný rozdělení psů, to by asi pochopil každej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:48
- Nahlásit
Rumštaáááááááááááááááájn,
Fajkytýda doděláváme zakázku a v tom vedru je to peklo peklíčko .....ALE!!! endlich se mě podařilo po asi 1000 peripetijích zařídit ty lázně pro vobá dvá rodiče jupííííííííííí už to mám potvrzený, vo víkendu si sbalí čemadan a v pondělí je vylifruju ! uuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffff
Vás nestíhám dočítat vy grafomanky krom toho mě taky měkne ..nebo tvrden mozek ftom vjědru ani jelito se nechce hejbat, a včera stáfkoval (dělal akitu :lol a prej si mám trhnout packou, že na nějaký házení míčku z vysoka séře
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:48
- Nahlásit
tak se Adámek znova počural (hodinu a čtvrt po příchodu domu), evidentně je to po ranim koupání, nachlemtá se tak, že čurá prakticky čistou vodu... jen by mě zajímalo, proč stejně nepůsobí večerní koupání
denyk
nekonečný příběh? tohle jsem nikdy nechápala...
jojo už se táhne 8 let (teda teď skoro rok ne, ale je to furt tak, že když se změněj okolnosti...)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:49
- Nahlásit
Fajka
lázně super, kam pojedou?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:11
- Nahlásit
birma
jojo už se táhne 8 let (
Na dílně, stávka holky si určily mluvčí a ta se mě ptala, jestli můžou jít domů, že by si to naddělaly třeba v sobotu ...na dílně 27st. jako kdyby dělaly nějakou těžkou práci tak neřeknu, ale seděj u stolu a montují rukama...
TAK JSEM JI ŘEKLA ŽE V ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ A JESTLI chtějí domů ať si vezmou dovču....
A navíc mi mistrová řekla, že šla včéra na dílnu a jedna holka nohy na stole a nic nedělala.
Neobtěžovala se ani předstírat práci. Tak se jí zeptala, proč nedělá? Že prej nemůže v tom
vedru ... STRAČENÝÝÝÝ
Fajka
taky měkne ..nebo tvrden mozek ftom vjědru
mně už odtekl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:19
- Nahlásit
Maya
lázně super, kam pojedou
na Bělehráááááááááááááááááád ))))))))
denyk
mně už odtekl
eh..mě vlastně nemělo co změknout ani odtéct
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:21
- Nahlásit
cernej caj
jenze muz si muze jit koupit rohliky a vlasak
no tak ať si koupí rohliky a vlašák, ty si kup zeleninu a ovoce.
hm, to s tím kváskem a droždím zní zajímavě
.denyk
ty woeee, to si musím zapamatovat
jinak se to snad ani vyjádřit nedá
včera byl s Brtnikem a ten tvrdil, že moc aktivistickej nebyl, tak to možná dolehlo i na něj. ale pak doma si hrátky s kostičkama dal, to prej můžem
birma
spíš "ty blbče, takhle půjdeš domu a ne do rokytky"
, jojo, vono si to pak jeden rozmyslí, že když se chtěl koupat a místo toho prt
a já že je to na mě moc pomalý
a myslim i že bys jich měla za chvíli plnej byt
tak se Adámek znova počura
hm, to bude fakt spojený s tím koupáním. Proč večer ne, to nevím? Je možná víc v klidu?
Fajka
hele ju!! gratuluju k lázním pro rodičovstvo. Kam je posíláš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:38
- Nahlásit
Fajka
sikovne si to zaridila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:40
- Nahlásit
BIRMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Zde odkaz na ty Beskydy z druhé ne tak tůristické strany:
http://lomnadolina.cz/
byli jsme v Mionší a supr, nikde nikdo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:48
- Nahlásit
PetraK
Zde odkaz na ty Beskydy
kujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:59
- Nahlásit
Rrumstajn.
Zahada triskajici pracky vyresena. Za buben prolezla kostice z podprdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:01
- Nahlásit
Fifi
Zahada triskajici pracky vyresena
sem dumala, ešivá je to jako nějakej novej díl rychlejch šípůch... záhada třískající pracky......
a buben prolezla kostice z podprdy.
jak to ty mrchy dokážou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:08
- Nahlásit
Fifi
Za buben prolezla kostice z podprdy
tak to je taky dobrý
to se mi taky kdysi stalo, ani to teda v pračce nedělalo, ale stejně sem zavolala opraváře, by jí vyndal, sem si říkala buhví kde zaleze a co kde propíchne
kdybyste někdo potřeboval info o nějaký vesnici nebo městu nebo tak http://www.mistopisy.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:12
- Nahlásit
něco na zchlazení, bych si teda dala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:14
- Nahlásit
rozvodnění malých toků, to si snad dělaj srandu ne?
http://www.novinky.cz/domaci/305431-nesnesitelne-v edro-a-dusno-dnes-utnou-silne-bourky-varuji-meteor ologove.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:18
- Nahlásit
Fifi
Zahada triskajici pracky vyresena. Za buben prolezla kostice z podprdy
ty vole jak sem vás prolítávala tak sem ti chtěla napsat že se mě přesně todle stalo essi to není vono ..jen sem to nestihla..to už mám taky za sebou
no chvála bohu ..to je ta nejjednodušší závada
no nic letim s otcem na další kontrolu k ortopédům... večer maj bejt velký buřiny tak se všici vopatrujte !!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:34
- Nahlásit
měla jsem jet s Adamem pod širák (abychom nelevitovali přes čerstvě položenou dlažbu cestou ven), tak místo toho pojedem i s maminkou do chatky a jak už tak znám naše dělníky, tak přijedem a zjistíme, že se na to nesmí šlapat, že to položili pozdějc
Fifi
Zahada triskajici pracky vyresena. Za buben prolezla kostice z podprdy.
dobrýýýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:42
- Nahlásit
birma
si ten pobyt v chatce preventivně rovnou prodlužte
kujůůůůůůůůůů
není zač. myslím, že to tam bude dobrý. my jsme tehdy jen nakoukli, protože jsme bydleli v Bečvě a udělali si právě výlet na druhou stranu, což ale znamená to celý objet, jiná možnost logicky není, takže jsme tam byli fakt jen na skok ale moc se nám v Mionší líbilo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:53
- Nahlásit
PetraK
si ten pobyt v chatce preventivně rovnou prodlužte
to už jsem mámě taky říkala
|