Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 07:46
- Nahlásit

birma
bal

hele, nemate nekdo tip na ubytovani do 200kc/os/noc pro 2 osoby, klido i nejakej kemp, karavany, chatky, pokoje, to je fuk celkem. Podminky sou krome rozumny ceny taky blizkost nadrazi (ideal vlak) tak do 2km, + idealne rozumne umisteni v ramci zajimavosti / turistickych znacek?

hledam neco, kam bysme jeli s kamoskou v sprnu, co sem chtela novohradky, tak to padlo, protoze pan ma letos ubytovani zavrene a nejak nemam tucha, tak jestli mate tipy?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 07:57
- Nahlásit

cernej caj
co prislo vecer?
Buřinááá
a dá se supr dýchat konečně.
Jsem fčéra "šla" do rybníka jen tak po kolena vyzkoušet, esli si to ten blbštan nerozmyslí v tom vedru a nebude chtít dělat plaváčka....no nechtěl dostal se tak do 15ti centimetrový hloubky a pak vycouval neotočil se, prostě couval vedle mě tak 3metry kapříci, hřbetní ploutve a hubičky
nad vodou, páč ta voda byla hnusně teplá

birma
čirá závist
ještě nebyla ta vedra bylo tam opravdu parádně. Ráda bych se někdy vrátila.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 07:58
- Nahlásit

cernej caj
tip na ubytko a kde jako?
Asik né takhle daleko jako někde v mém okolí co ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 08:32
- Nahlásit

denyk
daleko nevadi, ale 6h vlakem s 5ti prestupama, jako na ten kemp co si psala ze jedete, to asi ne ale treba 6h s 1-2 mi neva. takze i ve vasich koncinach klidne, i kdyz tam si to planuju zopaknout v tom zari k tobe do hotelu

jo a hlaaasim, ze dneska zadny propoceny triko

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 08:48
- Nahlásit

rumštajn
koukám se tu probíraj zranění, já kdysi otřela rukou sníh z brusle, jizvu přes dlań mám dodneška

jinak dneska den blbec, přijdu do práce a nejde mi pc ani telefon, tak volám IT, prej Píšem si, to bylo v 8 hodin, doteď se nikdo neukázal, pc jsem si ze zoufalství už zprovoznila sama, není nad takovouhle praxi v ovládání techniky telefon nejde furt, ale na to kašlu, alespoň budu mít klid

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:00
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

dneska taky dáme basének a budem v něm vyhlížet kachnu?

tak se to přes nás přehnalo taky a je konečně normálně až jsem z toho zaspala , páč bylo v noci k neusnutí, nepomohly ani špuntlý uši s hošikusama.

birma

Mám teď fakt pocit, že se hodně věcí zlepšuje hodně rychle (těch provázanejch - pamlsky, hry, chuť spolupracovat, oční kontakt...)

to zní moc parádně

denyk

super fotky z Králíkůch, ovšem neříkej mi, neříkej mi, že tohle plave na Pastvinách a já se s tím koupala jsem zděšeno!! co to je?

bydlela tam i straá teička, kerá neměla ruku
(od zápěstí) prý si jí ufikla srpem....bléééé
Já jako děcko jsem ten srp furt měla spojenej

jo tydle věci jsou nebezpečný- a když se k tomu přidá navrch ještě komanč, je to průser /se srpem umím taky a snažím si ty ruce kurnik hlídat , páč je mi jasný, že sranda by to nebyla/

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:02
- Nahlásit

Maya

telefon nejde furt, ale na to kašlu, alespoň budu mít klid

no jasně!! měla jsi se vyprdnout i na ten počítač a mohla jsi jít domů, neb závada byla na straně zaměstnavatele

cernej caj

s ubytkem já neporadím , páč jsem rozmachaná těma pánzijounama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:06
- Nahlásit

PetraK
tak zalezi cenove, nektery ty penziony se treba daj i do 300 poridit a maj vlastni socialni zarizeni i sprchu a obcas treba i kuchynku, tak pokud mas nejakej takovej tip, tak sem s nim.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:08
- Nahlásit

cernej caj
tak nějaký Český ráj, třeba, Šumava nefím
Já totiž ta ubytka hrozně moc ráda vyhledávám, s holkama
jezdíme 2x ročně, snažíme se měnit lokality.

PetraK
a já se s tím koupala
jsou to amuři a ti dva velký se žlutou hubičkou sumci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:18
- Nahlásit

denyk
me to prave k smrti nebavi hledat, na 30 najitejch jich 29 nevyhovuje, je to opruz a navic si na mapach na seznamu napis kemp a hodi te to do norska...

v ceskym raji sme byli loni, sumavu zvazujem, ale zvazujem ze zkusime i neco jinyho - novyho, tak sem si riakla, kdyby nekdo mel konkretni tip, jinak si to dohledam na netu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:19
- Nahlásit

denyk
a ti dva velký se žlutou hubičkou sumci

POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC!

a na hrop mi dejte černou růži

cernej caj

já právě kolem těch třech stováků nevím nic co jsme byli, tak právě kolem pětikoule

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:23
- Nahlásit

PetraK
aha, tak petikoule je dost draho teda uz, tak to fakt nic

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:23
- Nahlásit

cernej caj
ach soooo

tak konkrétně bohužel nic nemám....Adršpach
taky nádhera, třeba, ale nevím na jak dlouho to hledáte.

http://www.levneubytovani.net/cechy/

PetraK
a na hrop mi dejte
dyk tě nezežrali tak co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:24
- Nahlásit

denyk
no 5 dni/4 noci, adrspassko taky zname, ale zas treba staci byt o 100km jinde a clovek ma zas tunu novych zazitku, ten web neznam, to ohledam

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:27
- Nahlásit

cernej caj
ty wogo, jste byly všude tak kam
chceš jet

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:28
- Nahlásit

denyk
dyk tě nezežrali tak co

umřela jsem dodatečně

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:31
- Nahlásit

umřela jsem dodatečně
blbštajne

cernej caj
tak to uš jedině do Pelhřimova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:32
- Nahlásit

denyk
vsude neee to konce zivota asi nestihnu byt vsude ale ten web je supr, uz sem jednim okem koukala a dalo by se vybrat, treba krivoklatsko neznam a ubytek je tam fakt hodne

hrozne bych chtela na vandr na mrtvou trat (chomutovsko) ale blby je, ze s kamoskou na vandr 2x za rok asi nee a navic nevim, jeslti bych tu trat nekdy nasla

dovolenou na zari pak pocitam, mam si rezervovat tak 3 dny z fondu dovolenek? nebo jen 2? nevim, jak to vyjde tobe

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:36
- Nahlásit

cernej caj
tadyk totok je nedaleko od nás a prý gůt
http://www.mosquito.cz/

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:38 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
asik tak, já taky nefím, jak to výjde s dovčou 20dní je posraně málo
A ikdybych to měla tak, že si vem jen třá půl dne, tak jsem
v deset doma takže celý den před náma
Ty dojdeš mezitím s čoklůj na prochajdu a hotovo
My máme mít dovču 30a 31 týden, ale tu si snad celou vybírat nemusím, víc budu vědět tak za 14dní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:42
- Nahlásit

denyk
ale to je napad, tisske steny bych chtela znova videt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:43
- Nahlásit

denyk
tak to je pohoda, ja to prave musim nejak rozplanovat jeste s muzem na konec roku a tak + nechat rezervu na nemoce a necekany veci

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:43
- Nahlásit

cernej caj
huš jsem dohledala

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj

ale to je napad, tisske steny bych chtela znova videt

jooo, tisský stěny jsou dokonalý, tam se vám bude moc a moc líbit. Tam jsme byli, když jsme byli prvně v Lužách.

denyk

blbštajne

se bojim ryb no! teda štítim, ale sumců se bojim, to je pravda. Těšila jsem se, že když budu mít psa, budu mít někoho kdo mi ty ryby bude plašit, a je to tak, že ryby plašej jeho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:51
- Nahlásit

denyk
tak ten co si davala, mosquito vypada docela dobre, to prozkoumam ohledne spoju na labsky piskovce anebo zkusim najit neco o tech par kilometru vic na zapad, to bylo fakt luxus nakopnuti s tim kempem

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 09:57
- Nahlásit

PetraK
že ryby plašej jeho
moje vola plaší sama voda

A na karlínským rybníku
(jak si sem dávala to foto) i letos řádí labuták, kerej nepustí
lidi koupat se, páč tam má dvě děcka ...hlavně že ryBňajz vybagrovávali a stálo to x mega s labuťákem nigdo nepočítal

spoju na labsky piskovce
to už je téměř u nás voee

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 10:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
moje vola plaší sama voda

my zas fčera plašili vodu teda páč tam skákal za tenisákem jak potrhlej. dokud nepřišla ta ofčanda, byl jak pomatenej

stálo to x mega s labuťákem nigdo nepočítal

no jo, labuťák je pán no. ale zas to lidi hned tak nezasviněj na druhou stranu. je to krásnej rybník, tak to takhle chvíli vydrží aspoň

to už je téměř u nás voee

copak já, já to vim, ale... černej čaj to neví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 10:12
- Nahlásit

denyk
no nevim, ale co sem koukala na spoje, tak cca 3h cesty od vas, to mozna je vzdusnou carou kousek, ale verejnou dopravou skoro jak do brna

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 10:18
- Nahlásit

cernej caj
to je vono, já než se někam dohrabu tak to je prostě konec.
Ale jde o zvyk no

PetraK
nezasvinili by, moc lidí tam nechodilo...
Škoda, že jste nenavštívili rybníky za našou bytofkou

A předevčírem jsem seděla v Mexiku s majitelem a předstaf
si, že bude hospůdku přesouvat do přízemí, nah´ře bude palačinkárná a bude tam vystavovat a prodávat ručně dělané věci od lidiček z ústavů, nakonec ti by tam prý měli i obsluhovat. A když bude hospoda dole, je tam plácek pod stromy na terásce, plánuje tam pořádat takové lehčí kytarové koncerty atd....moc se těším ještěže to mám co by kamenem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 10:20
- Nahlásit

denyk
tak ja musim taky vsude minimalne hodku a pul pomalu jet, ale zas na dovolene bych radsi neco, co by treba bylo tak do hodky a pul max nejakyma spojema, ono za jeden den dat terba 3h v buse, pak 25km a 3h v buse, to je smrt

to se tam pudem pak podivat do ty restaurace, ze jo, kdyz tam i dobre vari

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání