Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 15:11
- Nahlásit

cernej caj
fotky sou mega luxus
díííík na Karlštějnsko chci zas vyrazit, ale ideálně někdy na podzim, páč je tam fakt krásně, ale mraky lidí. Taky budu muset koupit mapu, bo maj hooodně mizerně značený turistický trasy. Včera jsem zjišťovala předpověď a mělo bejt okolo 20 a pod mrakem, nakonec hic jak kráva a mamka pro nás na půl cesty jela, protože normálně chodí Adámek na délku vodítka předemnou a najednou tam nebyl a ležel ve stínu a netvářil se, že bychom někam měli ještě jít, tak jsme si dáchli, došli asi 4 km do civilizace a zařídili si odvoz (i tak to bylo asi 12 km)
Jinak kemp příjemnej - 160,- osoba/noc + 30,- pes, malej, plno soukromí...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 15:13
- Nahlásit

a ještě dodám - jak jsou na všech fotkách z Karlštejna mraky, tak ty tam fakt byly, všude okolo stín, jen v okruhu tak kilometr okolo nás šajnilo jak blázen a ta díra v mracích se přesunovala s náma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 16:28
- Nahlásit

birma
posli odkaz na kemp (jestli si ho davala, tak sem ho prospala a asi ho uz nikdy nedohledam

no vcera bylo celkem vedro i pres tu predpoved... taky bych se tam celkem rada podivala, ja tam byla jedno v te oblasti a to autem na otocku, spali sme tam nekde u pole pod autem s kamaradem a jako kraj krasnej, chtelo by to videt vic nez kousek z auta

tak to byla asi ingeligentni dira

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 16:31
- Nahlásit

cernej caj
kemp - jako mohl by bejt v tý obci na lepšim místě, ale do hospody 5 minut pěšky, do lesa taky, ke žlutý asi minutu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 17:16
- Nahlásit

birma
to vypada dost dobre, i spojeni z brna je 4.5h coz je jeste tak docela snesitelny, tak sem poslala kamosce ke schvaleni. AKorat sme jen 2, tak su zvedava jak je to s cenou tech chatek... to pak zjistim. ALe vypada to dost dobre, prej je blizko i mala amerika, tam sem dycky hrozne chtela, ale uz to prej zavreli

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 17:19
- Nahlásit

cernej caj
taky jsme byly jenom dvě a pohoda, cena těch 160,- zůstala jj na Ameriku bych taky chtěla a ještě jsem se tam nedostala, přitom to mám z Prahy kousek. Stejně jako nemám prolezlý Brdy, který jsou fakt krásný (a taky byste je měly relativně kousek)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 17:36
- Nahlásit

birma
brdy sou taky takovej "nekdy snad" cil ale proste tohle na vikend pro me nema smysl a na vic dni - su rada, ze kamoska jednou za rok muze na ten prodlouzenej vikend, ale jinak dovcu venuje svymu a muj zas na takovy akce moc neni... a vetsinou nekoho, kdo by si vzal dovcu se mnou treba jeste na jeden den k vikendu a zajel si tam treba na vandrik/i do chatky nemam... ale na nejaky jednodenni vylet aspon by to bylo super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 18:36
- Nahlásit

fotkyz PR mastale, v patek sem tomu moc nedalala, asi +/- 7km ale po te nemoci teda tak akorat dost

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 18:47
- Nahlásit

cernej caj
brdy sou taky takovej "nekdy snad" cil
mám kamaráda, kterej je má úžasně prochozený, tak ho zlanařim, ať udělá nějakej vícedenní čundr a můžeš se přidat akorát u něj by to bylo na nějakej svátek, neb je učitel a dovču by si teda bral blbě
fotkyz PR mastale
kráááááásnýýýýýýý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 20:50
- Nahlásit

birma
tak on to neni problem ani ve svatek, nicmene ten cervencovej je zabranej a zadny uz snad krome vanoc nejsou

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 21:12
- Nahlásit

birma

ráda čtu o adamitích pokrocích. super! však my věděli, že to přijde a že to dáte

cernej caj

to seš dobrá, po nemoci hned do akce, já se dycky jen tak posunuju.

a tento víkend je mi celkem blbě, není to vůbec vono ještě. a to vědro. už aby trochu pršelo. musí být furt takhle, nebo povodně? nemám ráda žádnej exterémismus.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 21:18
- Nahlásit

Vero
spis blba si myslim me to dost rozsekalo ten patek, vcera sem byla tuhos total.

jojo, taky nemam rada zadnej extrem. I kdyz dneska bylo celkem prijemne, zajeli sme si do Otnic do vyborne cukrarny na jahody se slehackou a ledovy kafe.

Jo a vite co? nejlepsi vec z celyho vikendu - muzu se sprchovat a nemusim si mejt hlavu v lavoru s vodou z rychlovarky!
konecne mame sprchovou baterii i se sprchou a pidi bojler, asi na 8l ale na rychlo sprchu to staci. A kotlik jinak stale pripraven ke koupel ve vane, ale i tak, mam hafo radost

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 21:39
- Nahlásit

cernej caj
nicmene ten cervencovej je zabranej a zadny uz snad krome vanoc nejsou
tak příští rok on má teda dost prochozený celý čechy a je skvělej společník, jen má bohužel trochu moc málo času...

Vero
ráda čtu o adamitích pokrocích. super!
dík, jsem dneska fakt strašnej hrdobec! Až pak mi došlo, že jsem ho v noci kontrolovala x-krát a pokaždý byl vzhůru, nejlépe čuměl z okna chatky, takže asi jel na ten tréning pěkně přetaženej. Taky po návratu (cca ve 13:00) lehnul a zkontrolovat mě přišel až asi před 5ti minutama

nemám ráda žádnej exterémismus.
taky ne

cernej caj
konecne mame sprchovou baterii i se sprchou a pidi bojler, asi na 8l ale na rychlo sprchu to staci.
čirá závist! I když sprchu jsem dala v kempu a zítra bychom snad měli mít klasickou baterii k vaně, takže sice nebude sprcha, ale potápění už by být mohlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 21:48
- Nahlásit

Rumstajn, vona je uz nedele? Diky fajfkytyde jsem z vikendu mela prd.
birma
takže sice nebude sprcha, ale potápění už by být mohlo
A zachod uz taky je?
Jinak bezva fotky a reporty, to je radost, Adamiti pokroky.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 21:51
- Nahlásit

Fifi
A zachod uz taky je?
záchod je vždycky od večera do rána starej, zítra maj dávat novej, ale stejně ještě nebude mít dveře
to je radost, Adamiti pokroky
jojo, hlavně dobrovolný cestování nám výrazně zjednodušší život. Ještě zvládnout nějakej levnější prostředek, než je auto a bude to úplně super

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
zítra maj dávat novej, ale stejně ještě nebude mít dveře
Podstatny je, ze bude mit misu.
hlavně dobrovolný cestování nám výrazně zjednodušší život
Jak se mu hezky postupne v ty kebulce rozsvecuje, to je mily, to sledovat.
Hele, k tem jinejm prostredkum - zkus se domluvit nekde na konecnych tramvaje/vlaku/busu - zda byste tam nemohli tapat a jen vlezt dovnitr a zase ven... Znama takhle kdysi ucila utulkace, kdyz cekali ridici na tocne na svuj okruh.

jo a mrknete ven, to je uplne uplnej uplnek straslive jasnej, sajni jak blazen.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:20
- Nahlásit

Fifi
zkus se domluvit nekde na konecnych tramvaje/vlaku/busu - zda byste tam nemohli tapat a jen vlezt dovnitr a zase ven... Znama takhle kdysi ucila utulkace, kdyz cekali ridici na tocne na svuj okruh.
to mě nenapadlo, moc díky za tip!
jinak mám v plánu začínat na nějakých extrémně brzkých ranních spojích, aby v nich nikdo nebyl, ale tohle všechno má zatím čas, když je ještě nezvládáme na zastávce nebo nádraží

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:32
- Nahlásit

birma
ale tohle všechno má zatím čas, když je ještě nezvládáme na zastávce nebo nádraží
No ale zase uz zvladate dle fotek odpocinek ve stinu stromu, kdyz se placnes na deku. Zadny rotovani, zadny nervy...

Joo a cuzy mely zase ulovek, mam docela jasny urceni puvodu koristi. Po privezeni sekacky se mohly zblaznit, malem ji prevrhly, uplne besny byly. Jsem ji uschovala do sekackovy garage. No a lup ho - odrostlej potkan! Tomu rikam kauf, aj s zivocichem.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:38
- Nahlásit

krkabol už je lepší, ale zato dorazil mega hustej kašel, sem jak tuberák těsně před smrtí
Fifi
a mrknete ven, to je uplne uplnej uplnek straslive jasnej, sajni jak blazen
sem koukla, u nás je zataženo
cernej caj
pěkný fotky z maštalí, to jste se tam fakt i plazili?
birma
Adam je borec jak to rychle zvládá, super fotky, ta poslední v okně je nejlepší
a na těch druhejch si hraje se špicem, co to bylo zač nevíš?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:40
- Nahlásit

Fifi
jako žes koupila sekačku s potkanem? aby ti bez něj fungovala

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:44
- Nahlásit

Maya
žes koupila sekačku s potkanem? aby ti bez něj fungovala
No asi joo. Asi tam vlezl u prepravce ve skladu, kde pres noc byla. A funguje skvele, cuby presne oznacily misto, kde hlodavec dlel. Takova komurka, potkani pokojicek, mimo motoru.

a poslední v okně je nejlepší
Ouplna drbna pavlacova.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:46
- Nahlásit

Fifi
No ale zase uz zvladate dle fotek odpocinek ve stinu stromu, kdyz se placnes na deku. Zadny rotovani, zadny nervy...
Kdyby jenom to, 3x za tři dny zvládnul zahrádku v restauraci! (i když samože velký vzruchy jako psi, cyklisti a tak fungujou jak na dece, tak v restauraci)
Tomu rikam kauf, aj s zivocichem.
no hurá, rozmnožilas smečku akvárko po potkanech mám, kdybys chtěla
Maya
na těch druhejch si hraje se špicem, co to bylo zač nevíš?
vim akorát, že jméno se vyslovuje Kery, je to mladá fenečka a majitelka se jmenuje Zuzka

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:46
- Nahlásit

tak koukám na teploměr a venku je 19, tak teda nevím, jestli fakt zejtra určitě bude těch 14 jak tvrděj a co si mám ráno oblíknout

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:49
- Nahlásit

birma
akvárko po potkanech mám, kdybys chtěla
Ehm, to si nech pro potrebnejsi, potkanek zadny nepotrebuje, odpociva v popelnici.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:52
- Nahlásit

birma
vim akorát, že jméno se vyslovuje Kery, je to mladá fenečka a majitelka se jmenuje Zuzka
ahaa, tak to nic, já jen že se špicové na těhle akcích moc nevidí

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:52
- Nahlásit

FifiMaya
a poslední v okně je nejlepší
Ouplna drbna pavlacova.

bylo kvůli drbně v noci v pokoji pěkný vedro, neb jsem se bála, že chlapec odejde skokem plavmo, když to okno otevřu
potkanek zadny nepotrebuje, odpociva v popelnici.
to jsi takovej kruťák, nebo v tý sekačce taky jenom odpočíval?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 22:56
- Nahlásit

Maya
ahaa, tak to nic, já jen že se špicové na těhle akcích moc nevidí
mě ti ani nenapadlo, že je to špic, na to mi to přišlo, že to má krátkou srst. Spíš jsem v tom viděla šiperku, ale ty jsou asi jen černý, co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 23:00
- Nahlásit

birma
to jsi takovej kruťák
Ja ne, to perdelice.
mě ti ani nenapadlo, že je to špic
A ja si taky hned rikala, ze krasec bilej spici.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 23:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak jsme dneska zvládli venčení (moc lidí , ale zdravící a myslící. Jedni nám nabízeli výměnu dětí a psů za děti.Přemýšleli jsme nad tím, ale pak jsme to zamítli a odcházeli v depresi, neboť nám došlo, že tůristující dvanáctiletý dítě je zjevně stejně tak na zabití jako čtyřletý . Krutý poznání). Konečně jsme rozebrali kotec a můžu začít s výrobou dalších králičích a slepicovýběhu. Už to mám vymyšlený. Králíkárny zůstanou jenom pro odstávčata a možná samice s mladýma. Těšim se Mám motivaci, lidi se u králíků zastavují (i dospělí), povídají si s nima, je to milý. Slepičky budou čistokrevný, jsem zvědavá, kolik lidí pozná, že to jsou slepice
Rozhoduju se mezi těmahle:

nebo

cernej caj
mam hafo radost
chápu a přeju
birma
Adámek měl štěstí

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 23:23
- Nahlásit

birma
na to mi to přišlo, že to má krátkou srst
špic jak vyšitej, akorát štěně, proto ta krátká srst

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání