Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:56
- Nahlásit

birma

bylo by to praktické :-D.

a kde chatku máte? daleko? že byste se případně prostě vrátily.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:58
- Nahlásit

PetraK
a kde chatku máte? daleko? že byste se případně prostě vrátily.
to neni naše, jedem do kempu

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:00
- Nahlásit

zajímavej test, docela dlouhej teda http://bio.natur.cuni.cz/~leb/Dilemata_RK/?obsah=m ain

a ty výsledky, jsou v několika kategoriích, v jedný mi vyšlo tohle, asi pravda, k těmhle nabídkám já sem známej skeptik

Nadprůměrný, bodový zisk 2 ze 3 možných, v referenční skupině amerických vysokoškoláků byste se umístil ve skupině čítající 23% mírně nadprůměrných a nadprůměrných. Zřejmě proto je nesnadné Vás ošálit např. nabídkou "výhodné" půjčky/spoření nebo "lákavou" reklamou

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:04
- Nahlásit

birma
to neni naše, jedem do kempu

áha. no ale - třebas by to šlo se tam případně vrátit??

Maya

jak můžeš dneska dělat test, já mám uteklej mozek

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:10
- Nahlásit

PetraK
jak můžeš dneska dělat test, já mám uteklej mozek
furt lepší než pracovat, každopádně to za to stojí, ty výsledky mají fakt pěkně zpracovaný

a můžeš dělat pokusného králíka i častějc http://bio.natur.cuni.cz/~flegr/kralici/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:20
- Nahlásit

Fifi
to ti ta kostice nechybela pri veseni pradla?

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:23
- Nahlásit

Fifi
prolezla kostice z podprdy
já mám na kosticový podprdy takovou síťofku na zip, páč
se mi to už taky stalo kdysi

Maya
to se mi taky kdysi stalo
aháááá

Fajka
že se mě přesně todle stalo
kostice jsou prostě krávy ....

Zemřel Filip Topol ... a já ho měla tak ráda

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:26
- Nahlásit

PetraK
áha. no ale - třebas by to šlo se tam případně vrátit??
uvidíme co bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:32
- Nahlásit

Maya
ja tam zadnej test nevidim?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:38
- Nahlásit

cernej caj
na tom prvním odkazu dole je Pokračovat

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:42
- Nahlásit

vy tady hodně jezdíte na ty tábory, nemáte někdo návod na hru hledání pokladu nebo tak něco, prostě hru venku kde se najde papírek s šifrou, vyluští a a podle toho najde další indicie a nakonec poklad, ale musel by to bejt fakt přesnej návod, to mě vůbec nenapadá jak toto sepsat
synovec bude tejden u babičky a ta už ho nestíhá na kole a má celkem obavu jak ho zabaví, tak mě napadlo toto, ale zase to neumim zorganizovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 14:20
- Nahlásit

Maya
a co načerpat inspiraci v geocachingu? Jestli je klukovi -náct, tak by se možná i vyplatilo pořídit něco, co umí gps souřadnice. Hrávali jsme na poklady, sbírali s hledali jsme zlaté valouny (šutry obarvené ve zlaté barvě) a ty jsme pak na konci měnili za táborový peníze. Ale ty šutry byly lepší

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 14:22
- Nahlásit

test je skvělej a potěšil mě.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 14:31
- Nahlásit

kachna_
co načerpat inspiraci v geocachingu
no je mu 9 a nepochybuju, že by ho to bavilo, ale jde víceméně o jednorázovku, protože on jinak nemá vůbec čas, má samý kroužky a tak, takže nic kupovat nehodlám
nabarvený šutry a pak výměna to není špatný nápad

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 14:32
- Nahlásit

chcete-li se pokochat šperkama, sem vůbec neznala tuhle techniku http://www.fler.cz/magazin/stuzka-jmenem-sutaska-9 91

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 14:48
- Nahlásit

Maya
(nesehnala sem pravitko
"Vynikající, bodový zisk 3 ze 3 možných, v referenční skupině amerických vysokoškoláků byste se umístil ve skupině nejlepších 17%. Evidentně proto je velice obtížné Vás ošálit např. nabídkou "výhodné" půjčky/spoření nebo "lákavou" reklamou." [/i]tak to de znaci to, ze prumerny cesky stredoskolak je inteligencne srovnatelnej s prumernim americkym vysokoskolakem

ja bych udelala klasika bojovku - sifrovacku, azimuty. ale to by chtelo si to dopredu namerit a nachystat mu tam treba pod kamen do krabicky pak sifrovacku kam ma jit dal a tak

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 14:59
- Nahlásit

cernej caj
sifrovacku, azimuty. ale to by chtelo si to dopredu namerit a nachystat mu tam treba pod kamen do krabicky pak sifrovacku kam ma jit dal a tak
no to sem právě myslela, kromě teda těch azimutů, to neumím, ale kde mám vzít ty šifry, o to mi jde, je to někde na netu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 15:09
- Nahlásit

Maya
http://www.mravenec.cz/shop/etapove-a-celotaborove -hry
http://www.taborovehry.wu.cz/hry-ke-stazeni

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 15:11
- Nahlásit

Maya
ale kde mám vzít ty šifry
asi nejjednodušší šifra je, že si posuneš abecedu a pod ni pak napíše o kolik písmen. takže třeba při šifře +3 a=d, b=e, c=f....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 15:20
- Nahlásit

Maya
sifrovaci klasika
krome klasicky morseovky sem mela hrozne rada tuhle a dobrej trik je napsat v morseovce treba neco takhle

Vezmi si dlouhe
Lano a jdi pokecast s
Estebakem co drzi v ruce
Sendvic pro sousedku
Elisku, ktera ma hlad

kdyz to rozlusti blbe (ne na zvlast radky) tak ho to zabrzdi na hodne dlouhoa je to pritom na vymysleni hodne jednoduchy. prace s busolou

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 15:27
- Nahlásit

kachna_
díky, hlavně ten druhej odkaz je super
cernej caj
no se obávám že Pepin to že existuje nějaá morseovka nebo busola ani netuší ale jo, s tou morseovkou nebo šiframa by šlo něco vymyslet

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 15:42
- Nahlásit

Maya
http://www.hranostaj.cz

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 16:31
- Nahlásit

cernej caj
o ti ta kostice nechybela pri veseni pradla?
Covece, ja si toho vsimla prave az kdyz jsem to sundavala.
denyk
já mám na kosticový podprdy takovou síťofku na zip
Njn, taky jsem ji mivala, cert vi, kde je ji konec.

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 16:44
- Nahlásit

Zdařte v tom hycu.....
byli sme plavit psiska i sebe a jsem mrdkef....vedrem....psi neméně....
Maya
jednu poměrně jednoduchou šifru si pamatuju ze skauta, esli máš zájem osvětlím....

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 17:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
jinak já bych asi začala tím, že bych synovce nechala "náhodou" objevit nějakej ošumělej papír s mapou, která by vedla do sklepa/na půdu, kde by se ukrejval deník (ne denyk!!!).
Doplnila bych to nějakou legendou psanou , že když měli přijít Husiti/Švédové/nacisti/komunisti/loupežníci/církev /Klaus, dál do přítomnosti bych už nešla (výběr dle vyznání vaší rodiny), ukryl ten a ten předek poklad a pokud se s nim snad něco stane, žejen ten, kdo bude tak chytrej, aby rozluštil jeho hádanky, dostane poklad a přikreslila mapku s první šifrou, určitě bych zařadila i nějaký noční dobrodružství s [url=barvou, co svítí ve tmě]http://www.partykostym.cz/licidla-makeupy/408- barva-svitici-ve-tme.html[/url].
Orientační body - hřbitov, kostel, hospoda . Možná bych i použila nějaký názvy, jsou pěkně popsaný na mapy.cz, kde jsou mimochodem i starý mapy

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 17:42
- Nahlásit

Fifi
Njn, taky jsem ji mivala, cert vi, kde je ji konec.
přesně tam kde mizej pravý a někdy i levý fusky

asi zdochnu vedrem!
nemohlo by bejt aspoň chvíli průměrný počasí? ani velká zima ani hyc , ani vánice ani slejvák ani fičák...prostě normální

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 17:43
- Nahlásit

cernej caj

lity líty, nejvtší hnus je horečka ve vědrech já už jsem ok, pokud nepočítám odchrchlávání a odsmrkávání víc než mocný.

bouřky furt nikde.

kachna_
že když měli přijít Husiti/Švédové/nacisti/komunisti/loupežníci/církev /Klaus, dál do přítomnosti bych už nešla (výběr dle vyznání vaší rodiny)

kachno!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 17:52
- Nahlásit

cernej caj
Tak mi taky uz dorazila sekacka, za ty prachy prej bezva kauf, povidal znamej, co to prohlizel. Jeste, ze si me nakopla tou svou koupi a ja se mrkla na bazos.

Fajka
přesně tam kde mizej pravý a někdy i levý fusky
je mi to jasny.
asi zdochnu vedrem!
Bude nas vice. Tohle se fakt neda. I ten notas se hreje, vetracek ma co delat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:08
- Nahlásit

Vero
ale uz je to fakt lepsi, nez na zacatku tydne

Fifi
tak to je supr, ze sekacka dobra, snad bude slouzit teda ku spokojenosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:28
- Nahlásit

asi takhle - všichni chcípaj, všichni chcípaj, Ešus funguje .
Musím se pochválit, ale že já taky. Stihla jsem vytáhnout mámu na kávičku ledovou, dojít krátce s Ešátorem, na dlouhou se půjde teď večer a poté vyluxovat, odprachovat, vycídit kópelku a hajzlika, vytřít. Pojala jsem to místo cvičení, který nám dneska zrušili, páč je moc horko. Půjdu ven asi.

Fifi

dorazila sekacka,
a máš k ní br salát? a nezezelenala cestou trochu v těch vjědrech?
já koupila radši mletý, upeču si sekačku sama

cernej caj
Vezmi si dlouhe
Lano a jdi pokecast s
Estebakem co drzi v ruce
Sendvic pro sousedku
Elisku, ktera ma hlad

zajimava báseň

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání