Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 23:26
- Nahlásit

kachna_
slepičky moc pěkný oboje, ale brala bych ty druhý, ty první jsou nějaký hedvábničky nebo tak něco ne? když jsme kupovali liliputky, taky nám je nabízeli, ale prej se jim to peří blbě udržuje když jsou venku, nakonec jsme vzali jen takový normální s rousama na nohách, ale i tak když to vidím, jak chudáci s tím nemotorně běhaj, tak si říkám, že i u těch slepic existuje týrání chovem

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 23:26
- Nahlásit

kachna_
Adámek měl štěstí
díkuju

Maya
špic jak vyšitej, akorát štěně, proto ta krátká srst
tak jsem zas chytřejší rozhodně to bylo fakt čikovný žvížátko a dokonce se nebálo asociálního Adámka, ten blbeček ji dokonce šťouchnul frňákem tak, že se mu zkutálela do misky s vodou

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 23:30
- Nahlásit

a slépky se mi líběj tyhle

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 23:42
- Nahlásit

Maya
rousy jsou blbý, hedvábničky už jsem měla (v tomu chovunakloněném období před Cirem ) a super, odolný, milý. Bydlely u králíků, protože jim v kurníku bylo smutno.
Ale vono je to na jednu stranu dobrý, když třeba blbě běhaj (lítaj, viděj), protože ti třeba nepřelítnou plot, což je u nás smrtelný .

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:12
- Nahlásit

rumštajn
krkabol zpět, já už se z toho picnu, kvůli kašli jsem skoro nespala, ale tak mám naštěstí ještě zásobu prášků odminule, tak snad to v práci nějak přežiju
kachna_
protože ti třeba nepřelítnou plot, což je u nás smrtelný
tak ty naše liliputky sice moc neběhaj, ale lítaj pěkně, kam se na ně hrabou normální slepice, máme i kohouta, asi že je malej, tak se s velkým normálka snesou, akorát je sranda když zakokrhá velkej, tak ten malej si vylítne na sloupek od plotu, asi aby byl větší a kokrhá tam odsud a zajímavý je, že nikdy neskočí do zahrady, vždycky jenom tam odkud přišel ale ono by to bylo asi jedno, psi jsou na ně zvyklý, akorát Kim vraždí malý kuřátka, když náhodou prolezou plotem, dospělých si už nevšímá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:15
- Nahlásit

Maya
jojo, rikal Pepa, ze povinne musime tama, i kdyz on to dal s batohem, ja si batoh sundala a soupala pred sebou, pac sem mela tilko a nechtela sem mit celej hrudnik od bahna

s tim krkabolem dost blby. dej si horkej caj aspon a nejaky cumlaci neco

Fifi
to mas s darkem zdarma

jojo, to bily je spic jak vysitej

me se na mastalich ptali, co to je, tak rikam spic a rekace "snad ne vlci", rikam jojo, vlci a "je nejakej velikej, ne?

kachna_
me se vic libi ty hnedy, jak jsou tam dve

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:28
- Nahlásit

teď mi tu kolegyně vykládá nejnovější historku o jejím kocourovi co napadá psy teda napadl už dva psy, ale jednou to bylo přes plot a jednou psa navolno, co si k němu čuchal, tak si tak nějak mysleli, že to byla výjimka, teď o víkendu k nim prej přijel známej se stafordem a měl ho na vodítku, takže se ke kocourovi ani nepřiblížil, skončil s roztrženým uchem a vokem a prokousnutým čumákem, na veterině se prej pobavila celá ordinace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:41
- Nahlásit

Maya
tak to je husty, bojova kocka i kdyz teda chudak pes

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:46
- Nahlásit

cernej caj
i kdyz teda chudak pes
to jo, tak ona říkala, že doteď je to nenapadlo, ale teď už bude všem říkat, že na navštěvy k nim už jedině bez psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:59
- Nahlásit

Maya
no to jo, to je nebezpecny a to jeste ze ten pes asi v pohode ze ty kocce nedal co proto

taky u vas tak prsi? u nas prselo i v noci a neni tam ani nejtepleji

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 09:11
- Nahlásit

cernej caj
jeste ze ten pes asi v pohode ze ty kocce nedal co proto
no tenhle pes byl na vodítku, ale i tak říká kolegyně, že to je taková rychlost, že ten kocour je ve vteřině pryč a pes než stihnul nějak zareagovat, tak měl hlavu od krve
jako ono je to k smíchu, pokud člověk takovou kočku nemá doma
taky u vas tak prsi?
tady prší trošku, teplo taky zrovna není, ale mi to ani tak nějak nevadí po těch tropech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 09:16
- Nahlásit

Maya
no doufam, ze na svatky bude idealne prumerna teplota 20stupnu bez deste

ale jako jo, je fajn, ze trosku prsi, ale musim podotknout "trosku" aby to zas nekoho nevyplavilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 09:35
- Nahlásit

jo a drobne upozorneni - kdyz vsude hlasi premnozeny komary, a vy jedete do prirody tak si nezapomente nejakej postrik

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 09:37
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

a zase scije , hergot taky už.

chudáci ty lidi.

Mám tvrdou deprézi, víkend je moc krátký, nechci být tu v Prahé, nechci. Nechci. Vůbec jsem se nehodlala včera vracet. Bylo luxusně, skorem nic jsem nedělala, jen posekala, překátrovala kompost, překopala ten druhej, zatemovala ho hlínou, sem tam střihla kytku, pásla se na jahodách a třešních. Jinak nic. A hlavně grilovala pstruhy. výborný,výýýborný. Už nikdy nic jinýho v životě nebudu jíst . a včera při pochodu z chalupy k autu Ešátor zvednul nádhernou srnku, měli jsme jí na dosah ruky skorem.

birma

BIRMA BRAVOOOO, ŠIKOVNEJ ADAMITA, ŠIKOVNÁ BIRMA!!!! jste vynikající!!! fotky super, těším se na případný report, jak bylo u Katky. A výlet jste si koukám pěkně užili fšicí.

kachna_

Mám motivaci, lidi se u králíků zastavují (i dospělí), povídají si s nima, je to milý.

žjo, máš krom basénu i žoolo koutek?

jsem zvědavá, pro který se rozhodneš. slepičky myslím.

Krom depky mám ještě před sebou vidinu dnešního odhadu v bytě po tátovi. A vůbec se mi tam nechce a vůbec na tu nánu nemám náladu, pokud už se nikdy neozvu, jsem ve vazbě za vraždu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 09:53
- Nahlásit

PetraK
tak si tim hlavne nenech zkazit den, snad to bude nejak rozumne v klidu

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:07
- Nahlásit

PetraK
těším se na případný report, jak bylo u Katky
čas na kafe mám zatím dneska (kdykoliv), zítra (zatím taky kdykoliv) a ve středu (spíš v poledne), tak si řekni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:15
- Nahlásit

birma
hele a nejela bys nekdy do tech brd? ze bysme se mohlitreba domluvit spolu, a prochodit to aspon po turistickejch?

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:23
- Nahlásit

cernej caj
určitě! včera jsem psala tomu kamarádovi, jestli na podzim nechce něco udělat, tak uvidíme, jestli nebudem mít možnost tam bejt s "průvodcem"

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:30
- Nahlásit

cernej caj
mi teď došlo, že jestli teď začala Ferina hárat, tak to bude na svátky v nejlepšim, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:34
- Nahlásit

birma

dneska nestíhám - jedu na ten odhad, tak zítra či ve středu, blbý je, že teď t ještě nedokážu říct

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:43
- Nahlásit

PetraK
blbý je, že teď to ještě nedokážu říct
vyřešíme operativně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:49
- Nahlásit

birma
ajo, sakra, to mi nedoslo... tak bych kdyztak jela bez ni? mohla bych vzit teoreticky jeste tima, ale on nema psy rad, i kdyz po nejake dobe je ochotnej je tolerovat, kdyz si drzi odstup. No muzi je jedno, jestli bude hlidat jednoho nebo dva

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 11:02
- Nahlásit

cernej caj
no mě to napadlo až teď, že to bude divoký.
je ochotnej je tolerovat, kdyz si drzi odstup.
Áda to má se psama taky divoký, s těma co jsou do velikosti vižly je ochotnej nějak vycházet, ty větší žere a ještě nemám ozkoušeno, jestli se to po nějaký době ochodí nebo ne...
tak bych kdyztak jela bez ni?
to by mi tě zas bylo líto, že naplánuješ čundr a pak kvůli mě pojedeš bez psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 11:31
- Nahlásit

birma
me to taky nedocvaklo, protoze ma beztak harani posunuty kvuli te dlouhe zime, jinak hara na zacatku kvetna takze je i moje chyba, ze sem to nezvazila.

Dlab na to. ja myslim, ze Feri zas tak ochuzena nebude, snazim se hodne byt venku a neni zas tak akcni jak adamita, navic i tak - s haravou fenou i treba 4h ve vlaku, kde by mohla zaspinit podlahu nebo vubec jak ji treba hlidat nekde v noci od prudnejch psu?

ted na tech mastalich - byl tam navolno pes od hospody a furt za nama lezl uplne vsude a ja nemela vubec kam pred nim utyct... a toho bych se mozna mela bat taky nekde v prostoru, kde to nemam jak resit.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 11:41
- Nahlásit

cernej caj
ma beztak harani posunuty kvuli te dlouhe zime, jinak hara na zacatku kvetna
buď ráda, že to má tak, bejvalýmu letos už odháraly obě čuby dvakrát, jak to počasí blblo
nebo vubec jak ji treba hlidat nekde v noci od prudnejch psu?
to je fakt, to by mohl být v prostoru dost problém

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 11:43
- Nahlásit

birma

vyřešíme operativně

gůt, díky moc

cernej caj

hele tak vem Timíka, Feri byla na táboře, vem ho na střídačku. Vím, že nemusí psy, ale tak máš vodítko a náhubek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:04
- Nahlásit

PetraKbirma
jojo, Timika zvazim vzhledem k adamovi - tim ma 19kg a je takovej prumerne velkej, navic neni problem resit nahubkem - otazka je, co adamita? myslim, ze vizla je o neco vetsi jeste?

navic by mi birma mohla ukazat inejaky tipy, jak na nej ohledne tech psu dalsich... no domluvim to s muzem a uvidime

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:13
- Nahlásit

cernej caj
otazka je, co adamita? m

adamita nic, prostě taky má svou výbavu, kdyby kluci dělali bordel. bych se nebála, že si to birma neošéfuje.

mi birma mohla ukazat inejaky tipy, jak na nej ohledne tech psu dalsich.

přésně tohle mám na mysli. a hlavně Tim je rozhodně menší než vižloun.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:15
- Nahlásit

cernej caj
navic by mi birma mohla ukazat inejaky tipy, jak na nej ohledne tech psu dalsich...
nevim, nakolik jsem v tomhle úspěšná
ale jo, nevidim v tom větší problém, košík stejně Adamovi potřebuju koupit a voni si chlapci zvyknou (taky jim nic jinýho nezbude )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:20
- Nahlásit

birma
tak ja to doma zjistim. Aspon bude kamarad, co s nama pojede poprve spookojenej, pac on dycky rika, ze proc je chudak hodnej timicek doma za trest a zlobiva ferina za odmenu de dycky na vylet

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání