Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 07:34
- Nahlásit

zdravim po ranu, jen sem vas prolitla... dneska mame v kanclu peknou kosu, tak snad neumrznu

jinak ja mela taky neco cucaciho na boleni v krku a docela to pomohlo, i kdyz mam pocit, ze me od rana dneska zas boli

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 08:27
- Nahlásit

cernej caj
no já mám takovej divnej krkabol, bolí mě jen na jedný straně krku, asi jedna mandle nebo co, to jsem ještě nezažila, cucám i kloktám a zatím bez výsledku, no počkám přes víkend a když se to nezlepší, tak si budu muset skáknout k doktorce, marodit nemůžu, ale za dva tejdny mi začíná dovolená a to bych chtěla už bejt normální

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:05
- Nahlásit

Čau cíplotinky
ty wogo to bolení v kerkavici vám nezávidím, já si odbudu jednou ročně zápal plic a mám klid
Ano ano teplé mléko s medíkem a místo čaje slivoviců

Jestli máte přístup ke slívce tak radím následující:
(ne že je to jen skvělé na chuť, ale i velmi léčivé)
ZÁZVOROVICE
1 litr slivovitz
půl sklenice medu (nebo podle chuti)
šťáva ze 2-3 citrónů
kořen zázvoru nastrouhat....

toto fšecko spolu zmatlat a nechat pár dní odležet
(mně to teda nikdy dlouho nevydrží ale hlavně nemám slivovicový zdroj zde na severu ) pak přecedit a popíjet jak říká má kamarádka z moravy "šťopičku" denně a budete zdrávy ...nebo nalít do horkého čaje
Brou chuť
(neznám čelověka, kterému by nechutnala )

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

počasí je monotematický, vobrázky tudíž taky

Fčera jsme si s Hošikusem paguljáli ne f párke, ale sídlákem a pak jsme si na louce hráli na bábu. Hošikus se rozradostnil natolik, že mi do předloktí provedl profesionální zákus ale nepočítal s tím, že nejsem fíkus, takže jsem si málem rozbila držku , pak jsme ponavštívili máteř mou, kterážto nakrmila malého nedořeru, neb tam pro něj vždycky něco má i kdyby to byl připravenej sušenej chleba. A když jsem se vrátila dom, čekalo na mě překvápkoooo. V ledničceee, Mňam. Nachlazený žampuňský. narozdíl od Mayi není nachlazený, ale nachlazený , teda bylo, než jsme ho vybžunkli . A prvně jsem vyráběla kuskus. Dobré to bylo, kus kuskusa s orestovanou zeleninou a kuřecím masem - hmm. A dneska zkoušim vyrobit humus , jsem zvědavá, jestli to bude humus, nebo humus

a!! Dostala jsem germánský certifikát vod pana účícího. Nechám si ho zarámovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:13
- Nahlásit

denyk

já si odbudu jednou ročně zápal plic a mám klid
si uděláš jednou za rok velkou akci a máš vystaráno

neznám čelověka, kterému by nechutnala

hmmm, to zní líbezně. Ale ony by mohli jít do zázvoru i jako takovýho, vařit si zázvorovej čaj a pokud jsou aspoň kapek odvážný a nevadí jim pálení, kapek toho zázvora i požvejkat.

cernej caj

nezkoušelas to homeo?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:29
- Nahlásit

PetraK
jó vkusvkus je gút, a tak mě napadá, proč já ho dlouho nedělala ?

co se týče zázvoru ano máš pravdu, ty samé ingredience jsou gút i bez slivovice do horký vody. Popíjím hlavně v zimě ale občas i v létě, mně to teda nepříjde extra pálivé - to ostré jídlo moc nemusím

fčéra jsem seděla v Mexikú na pifku. Kecala jsem s panem kuchařem nejšikovnějším...on umí o tý práci ták krásně mluvití a dělal tataráček mňam.
Dnes jsem pozvaná ke kámošovi (co ho málem zežral labuťák) na čerstvě upytlačený pstruhy ...teda doufám, že je nějak tepelně upraví

ad certifikát-gratulejšn, šikulka....taky přemýšlím nad germánštinou..ale kurzy nejsou a jako samouk-na to jsem moc líná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:32
- Nahlásit

denyk
(neznám čelověka, kterému by nechutnala
tak to sem to ja nechutnala ja tam mam hned 2 neoblibeny ingredience

PetraK
super, ze kus kus chutnal ja si delam doma casto kuskusovou rychlovku (kuskus a calamadu. ten humus, to su zvedava, jak se ti podari a kdyz dobre, dej recept na hummus chodim do jedne brnenske cajovny, je tam vyyyborcnej

PetraK
nakonec ne, protoze me pak bylo uz vyrazne lip a krk se trosku vratil ted po asi 5ti dnech, takze zase "do zasoby" sem nekupovala

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:34
- Nahlásit

cernej caj
tak to sem to ja nechutnala
no jó, když ty si celkově jiná
ikdyž o mně to říkaj taky

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:41
- Nahlásit

denyk
já si odbudu jednou ročně zápal plic a mám klid
já normálně si odbudu jednou ročně nachlazeníčko a mám taky klid, co jako je toto fakt netuším, dneska mě ta mandle bolí mega hnusně
slivovici mám, ale taky musím chodit do práce pokud možno střízlivá
PetraK
u nás v práci dělaj kuřecí roládu s kuskusem, mě teda kuskus moc nechutná, co je humus nevim, ale jestli to bude podobný, tak mě to ani nemrzí

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:44
- Nahlásit

Maya
pokud možno střízlivá
njn tak to zkus provozovat třeba večer

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:49
- Nahlásit

denyk
se obávám, že moje neoblíbená ingredience je ta slivovice

Maya
le taky musím chodit do práce pokud možno střízlivá
hm, taky by z tebe nemělo ani táhnout, a to ani chlast, ani, bojím se, česnek s cibulí
čék by měl s chorobou ležet doma a požívat domácí lekvary,... jen kdyby to taky šlo.

PetraK
germánský certifikát
gratulíruju, a pokračuješ?

humus
chumus? a znáš tahinu?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:51
- Nahlásit

Vero
a co kalvádos nebo něco míň aromatického?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 11:58
- Nahlásit

denyk
ak mě napadá, proč já ho dlouho nedělala ?

páč se stavil strejda Alchajmr?

Zázvor je fajn, taky mi moc chutná - s medem a citrůnem a to pokousání se dá vydržet, to je fakt

eděla v Mexikú na pifku.
hááájzle

ty kurzy - to je jasný, že tam nejsou - je to škoda. my začínali s Brtnikem právě jako samouci. a jedeme si to ještě pořád - i když teď je nějak míň času, ale snažíme se.No a já v práci hudrala tak dlouho, že to je nespravedlivý a nespravedlivý, až to nevydrželi a zkusili, zda by byl zájem. A byl, tak jsou dvě úrovně - my blbý a ty míň blbější , jak já řikám a účící se vždycky řehtá. My chodíme v plným počtu, pořád celou tu dobu, když opomenu ty první odpadlíky, furt je nás deset. Je tam hrozná sranda, myslím,že nás má rád. Na prázdniny mu vždycky dáváme dárek- což je můj úkol něco vymyslet, vostatní jsou bez invence, ale letos jsem měla potíž už. Nicméně jsem to zvládla, dostal cestovní balíček: nafukovací spací polštářek, zámek na kufr do letadla a butylku na chlast. Což jsem opět trefila, neb se chystá letět do kšá a všechno se mu bude hodit . Loni jsem mu vymyslela prázdninovej balíček, kde měl úúúplně fšecko - od tužky, přes leukoplast, nožík rybičku, sušenky, termohrned, bonibóny, skládací lžíci a tak. A smál se v září, že jsme ho balíčkem dost zachránili, páč se stěhoval a nic vůbec neměl, jen ten náš balíček, kde ovšem bylo všechno . Krom toho prezervativu, kterej se tam snažil prodrat kolega , ale to jsem mu udělat nemohla, von je milej, by se styděl .

cernej caj
ze kus kus chutna

jo skvělý fakt, a hrozně rychlý a zdravý, než jsem orestovala zeleninu, kuskusák se zhmotnil a bylo. Trochu mě zaskočil, jak moc se zhmotnil

na hummus chodim do jedne brnenske cajovny, je tam vyyyborcnej

jsem zvědavo, Růžofka to zkoušela taky - páč se nachomejtla k tomu, jak se na to vyptávám šéfa, kterej ho dělává. a pravila, že to je humus, že jí to nechutnalo. tak uvidíme, jak se s tím vyrovnám já.

nakonec ne, protoze me pak bylo uz vyrazne lip

aha, no tož uvidíš,

denyk

má zásadní nedostatky ve zdělání. NECHLASTÁ! Ačkoliv Carolands si dala kapek. ale to nejni chlast, to je rozpuštěná čokoška

Maya
ale taky musím chodit do práce pokud možno střízlivá
prooosim Tě

kuřecí roládu s kuskusem, mě teda kuskus moc nechutná

si myslim ale, že to záleží na tom, jak se to udělá. Brtnik nikdá nejedl a včera si moc pochvaloval. Já to prvně jedla paradoxně tady v práci a tu ho dělaj moc dobrej. No a na ten humáč, to jsem zvědavo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 12:03
- Nahlásit

Vero

gratulíruju, a pokračuješ?

na jááá!! Sichr!! Dyk to má další levly. A je tam fakt super parta a účící je bezva. Kvůli germánštině si i šteluju i dovolenou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 12:33
- Nahlásit

denyk

PetraK
Ačkoliv Carolands si dala kapek. ale to nejni chlast, to je rozpuštěná čokoška proto mi to neva

Maya
hummus je (nejsu si jista presne, na netu ale najdes) cizrnova pasta se sezamem v jogurtu? je to jak bramborova kase konzistenci asi, ale ja to mam moc rada. az budu mit kuchyn, pudu experimentovat. Vim,ze segra kamosky si vzala araba, tak kamoska (z prahy hodne taky diky segre dela tady ty typy jidel a jednou sme i meli deskovky se 100% arabskym "svedskym" stolem

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 12:36
- Nahlásit

PetraK
a účící je bezva
my máme teď taky super lektora na anglinu a jelikož nám teď vykládal, jak je to tady super a že do jůesej se už nevrátí ani omylem, tak doufám, že ho budeme mít ještě dlouho.
Ale dárky mu teda nedáváme

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 13:15
- Nahlásit

denyk
a co kalvádos nebo něco míň aromatického?
tož já jsem dlouho byla vyznavač kalvádosu, mám doma lahve toho, pak zajímavýho řepáku atd... ale nějak čím jsem starší, tím jsem nějak víc cimprlich. Já si už aji grog už doma dělám z whisky. A to jsem si kdysi myslívala, že to lidi pijou ze snobárny, aby se ukázali, eh a popíjela s klukama borovičku, což dnes nepochopím - asi nějakej jinej život
Doufám mě neukamenujete, mně je celkem jasný, že tohle v běžné společnosti nemám říkat

cernej caj
izrnova pasta se sezamem v jogurtu
nemusí bejt se sezamem ani v jogurtu, je to ta cizrna.
A je to hrozně dobrý jako celá arabská kuchyně.
Ještě víc miiluju ovšem sezamovou pastu. Jen s vodou, olejem a česnekem, nebo s jogurtem, nebo s humusem. Mňam. A prodávají to normálka v arabských prodejnách.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 13:15
- Nahlásit

cernej caj

proto mi to neva
chápu, však taky nemusí bejt každej alkehůlik jako my, ale vono se do toho třeba časem položíš, podívej na Janiii, dřív ani ťuk a dneska ? chlastá první ligu a Fajfka už na tom pomalu taky pracuje, Číííf už taky začal.... vono to pude.

v jogurtu?

vo jogurtu šéf nic neříkal?? a v tom receptu v gurmánu tak nic. Jen cizrna, česnek, oliváč, citron, sůl, sušený rajčata.

sme i meli deskovky se 100% arabskym "svedskym" stolem
sem četla dešťovky trochu zvláštní mi to přišlo

Maya

jůesej se už nevrátí ani omylem, tak doufám, že ho budeme mít ještě dlouho.
jo, je to super, když si to takhle sedne. a my se i myslím snažíme docela, tak má zpětnou vazbu,že vidí, že to neflákáme. Fšicí máme ty úkoly a tak.

Ale dárky mu teda nedávám

možná byste mohli, aby se mu tu o to víc líbilo a neodjel vám . Já se vždycky snažím vymyslet něco extrovního, aby to nebyla vyloženě hovadina, co založíš hned za rohem budovy, a aby to bylo ftipný.

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 13:17
- Nahlásit

PetraK
cizrna, česnek, oliváč, citron, sůl, sušený rajčata.

dokonalé!
na jogurt se vyprdni, to by nebylo vono s oliváčem a citronem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 13:20
- Nahlásit

PetraK
asi zalezi, jak to kdo dela. ten jogurt to krasne zjemni, ale je fakt, ze tam byt nemusi. A je pravda, ze kdyz ho vic nacesnekujou, tak to mam radsi

Vero
a kde sou v brne nejaky arabsky prodejny? krome stanku s kebabem. Ja cizrnu mam moc rada (od polivky, co vari maminka moje), pres "cizrnovej gulas v restauraci rebio po tu pastu, s pitou... (po te pite je mi blbe, tak ji nemuzu moc

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 13:34
- Nahlásit

PetraK
aby se mu tu o to víc líbilo a neodjel vám
to von neodjede, spíš hrozí, že přestane dojíždět k nám, jsme tady dost bokem a si furt stěžuje, jak je to k nám daleko

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 13:53
- Nahlásit

Vero

borovičku, což dnes nepochopím - asi nějakej jinej život.

on se s věkem z člověka stává víc fajnšmekr a míň dobytek, co vypije i kozám vodu . My jsme třebas s vínem, taky začínali s obyč. A navíc jsme pili Mičudu (víno s Colou), kam by byl hřích dávat kvalitní víno, no a dneska už si docela vybíráme, pod určitou cenovou hladinu moc nemá cenu jít - i když se taky najdou výjimky, to ne že ne, ale tam je to tak, že jak je ta kvalita nevyrovnaná, tak při dalším nákupu už to nechutná tak dobře.

Doufám mě neukamenujete

proč? že člověk pije kuldůrně?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:09
- Nahlásit

PetraK
joo, mládí a krabicák a z něj vyráběný čúčo, stačila jedna sklenička a člověk byl pod stolem, ideál pro chudý studenty
já už dneska nepiju skoro vůbec dá říct, ani jako fajnšmekr, jako říkám že já už si svoje vypila v mládí, ale jako joo vizourek nebo koňáček, to bych neodmítla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:16
- Nahlásit

Maya
co je cuco?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:35
- Nahlásit

Vero
Doufám mě neukamenujete
http://www.youtube.com/watch?v=IrvkabQKeRc

tohle milujůůůůůůůůůůůůů

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:36
- Nahlásit

cernej caj
čúčo obecně je ovocný víno, ve skutečnosti míchanice tohoto vína, obvykle se používalo jablečný, radši nechtěj vědět s čím , v případě nouze šlo použít i krabicák, ale to už nebylo no
myslím, že ta nejlehčí lajt verze čúča bylo půl na půl s rumem, ale to jsem nikdy nepila, to muselo chutnat hrozně

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:38
- Nahlásit

denyk
bez zvuku to není moc vtipný snad si vzpomenu doma

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:38
- Nahlásit

Nemám čas jinak moooc,
ale taky jako nepiju kalvádos ani slívku
jen v čajíku když na mě něco leze, já to sem psala
jako lék tu zázvoroviců přece
Tvrdej alkohol nepiju, mně prostě nechutná ani 100 letá whisky krkám potom

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:40
- Nahlásit

Maya
čúčo obecně je ovocný víno
ty voooeee, slovo čůčo nechci v životě slyšet, jsme
se po něm zrubávaly v Liberci na intru-9Kčs/ 1 litr.
Ještědské jablkové a a a .......pak mě vyhodili ze školy

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:41
- Nahlásit

denyk
mně prostě nechutná ani 100 letá whisky
já tohle mám s vínem a vždycky jsem měla, prostě mi nechutná žádný, nechutnalo mi ani nějaký supr dupr víno malá flaštička bratru za 2 tisíce, jako fuj hnus, lidi to nechápou, ale je to tak

<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání