| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 09:59
- Nahlásit
Vero
Ale jak jde o jinýho... je to ještě jinak.
no. Děsím se situace, že to odmávnu a ono to kvůli mýmu odmávnutí celý půjde do hajzlu, protože něco neklapne.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:02
- Nahlásit
cernej caj
teply darjeeling
budu jak máčo, ale ty fakt děláš v čajové firmě?
PetraK
vlastně to byl slepák
jo to bylo když jsem ještě žila s tím oným bazmekem.
Ale letos v únoru zasejc zápal plic. Kámoška s ním chodila odpo a já brzo ráno a pozdě večer jen na vyčůrání.
a s tou feňulí, jak píší holky, není to jednoduché rozhodnutí,
není není.... snad to co nejdřív rozsekneš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:24
- Nahlásit
PetraK
a co nějakej dobrej ppsí hotel na nejhorší dny? Pro ní nebo pro Eše? (samože nemyslim ty s kotcema, jsou i jiný....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:28
- Nahlásit
denyk
snad to co nejdřív rozsekneš
uvidím. Volala jsem do Troje, zda by mi jí půjčili na sono na veterinu, musím se dohodnout s vedením. zatím sonduju, kde a za kolik by to provedli.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:32
- Nahlásit
PetraK
zatím sonduju, kde a za kolik by to provedli.
vim, že máš určitě svýho dobrýho veta, ale mladej Svobodník je prej na sono hodně dobrej. Akorát ho maj jenom na klinice v Kolmý (Kobylisy), kde by měl bejt podle rozpisu snad příští tejden. Kdyžtak mu zkus cinknout a zeptat se. Já ho mám moc ráda, protože má úžasnej přístup jak ke zvířatům, tak k majitelům (taky nám uspával Altárka - ve tři odpoledne jsem mu volala, změnil plány na večer a kolem devátý tu byl), fakt ochotnej, milej a odborník.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:33
- Nahlásit
birma
v Kolmý (Kobylisy)
a hele, to je navíc kousek!! od útulku.
děkuju.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
denyk
bohužel myslím si, že to teď bude častý jev
no, právě, proto si myslím, že by to člověk měl brát jako realitu, který se musí přizpůsobit, ne jako tragédii, páč jinak je to fakt o duševní zdraví
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:40
- Nahlásit
PetraK
Navíc nejsem ve hře jen já, ale i Brtnik
jasný, u mě tenkrát taky nešlo jen o mě ale i o čífa...však nám to zamotalo hlavy voboum ale ve stylu "kdo nic nezkusí nic nezíská" jsme do toho šli ač konečný rozhodnutí bylo na mě.
Akorát sem teda potřebovala slyšet, že druhá půle počítá s tím že může nastat problém a nemusí to dopadnout dobře a je si vědomej rizika.
jináč upřímně já bych do kastrace taky nešla snažila bych se si najít to hlídání kdyby to při hárání fakt byl problém (třeba nemusí )
škoda že jsme tak rozstrkaný po republice a nemůžem si moc vzájemně vypomoct
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:42
- Nahlásit
denyk
nedelam v cajovy firme, ale libilo by se mi to ale mam v praci termosku, gaiwan, cajovy more a od kamarada co hodne cestuje tu mam darjeeling a taiwansky nevim jaky oolong koupenej primo na plantazi v miste vyroby.
kachna_
no, právě, proto si myslím, že by to člověk měl brát jako realitu, který se musí přizpůsobit, ne jako tragédii.
no rozhodne by to pak tem lidem asi dost usnadnilo zivot
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:52
- Nahlásit
jinak treba s vokounem - je fakt, ze my se nad tim vubec nezamysleli... my sme si rekli, ze bez voka by si ho stejne nikdo nevzal, navic byl krasnej a na stene reagoval perfektne... asi zase sem mela premyslet taky trochu vic a zvazit vsechny pro a proti. Nemuzu rict, ze toho lituju ale dost veci to taky ztezuje, uz treba to ze musim jednoho nechavat doma kdyz nekam jedu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:58
- Nahlásit
kachna_
jinak je to fakt o duševní zdraví
to určitě, ale nevím jak se přizpůsobí zemědělci, kteří třá budou pár let v pr...co budou dělat, nemaj úrodu= nemají co do huby...víš
cernej caj
nedelam v cajovy firme
muhehehee jsem si to spojila s tvým nickem
primo na plantazi
tak to musí bejt, né jak ty vyvařený fusky, co si čék koupí tady
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:05 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
reba to ze musim jednoho nechavat doma kdyz nekam jedu
podstatně lepší, když si vokoun pěkně zůstane doma, dyž někam jedeš, než kdyby pořád trčel v útulku
vzit si fakt v cervnu 2 dny dovci a vyrazit klidne i nekam do kempu. Hlasi se nekdo?
kam hodláš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:24
- Nahlásit
Vero
podstatně lepší, když si vokoun pěkně zůstane doma, dyž někam jedeš, než kdyby pořád trčel v útulku
tleskajícísmajlík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:24
- Nahlásit
PetraK
doufám, že ti to klapne s tím pučením na sono a že se ukáže, že fena je kastrovaná, to by bylo asi nejlepší
jinak ale teda ještě podotknu, že ten odhadovaný věk bych brala s rezervou dost velkou, pokud to teda nemají přímo od majitele nebo tak nějak, jsme jednou z Troji vraceli ztracenýho vlčího špice majiteli a podle dokladů tomu psovi bylo o polovinu míň než hádali v útulku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:25
- Nahlásit
Fajka
vAkorát sem teda potřebovala slyšet, že druhá půle počítá s tím že může nastat problém a nemusí to dopadnout dobře a je si vědomej rizika.
jo, tohle potřebuju slyšet taky, zvlášť od Brníka, kterej v pravěku vůbec psa nechtěl a dva najednou taky ne, tak si musím být jistá, že ví a je si vědom. Vypadá to, že ano, ale poslední rozhodnutí ještě nepadlo. Ale možná to dopadne jako u Rrrramštajnů, tam se taky kdysi klávesáka Doktora ptali jestli s nima chce hrát, a von řek, že neví, že asi ne, že to s nima bude nuda..... a dodneška vlastně nevědí, jestli s nima chce hrát nikdy jim to neřekl, že s nima hrát bude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:26
- Nahlásit
Maya
že fena je kastrovaná, to by bylo asi nejlepší
ty vole to by byla skála ze svatýho Jana, co by mi žuchlo ze srdce.
jinak ale teda ještě podotknu, že ten odhadovaný věk
není odhadovaný, znají majitele, on jí nechce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
Nemuzu rict, ze toho lituju ale dost veci to taky ztezuje, uz treba to ze musim jednoho nechavat doma kdyz nekam jedu
kuš, Vero má pravdu, je mu u vás dobře, tohle neřeš.
Mít barák, neřešim tu jako kráva tisíc věcí, fakt ne. Ona se jeví suprově (jasně, že může něco vylézt), ale tak to už je za běhu života.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:30
- Nahlásit
denyk
tady nekoupis jen vyvareny fusky (ale to je taky duvod, ze su furt pecena varena v cajovne... nemate tam u vas taky?
Vero
nepremyslela sem nad tim. spis takova moznost, ze bych si vzala dovcu a nekde vyrazila, ale sama nechcu, konkretni predstava neni
jo to mas pravdu, ze je mu urcite doma v postylce lip nez v utulku, ale jen ze vedet tenkrat co vim dneska, tak zvazuju asi mnohem vic. To asi neznamena, ze bych si ho nevzala, jen proste pocitat s ruznyma eventualitama (jakoze bude dost agresivni na psy a bude to brutalne prenaset na stene, ktery to od nej odcumi) to by me ve snu nenapadlo a nez se clovek nadal tak z pohodovyho dorostence byl agresor...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:30
- Nahlásit
PetraK
von řek, že neví, že asi ne, že to s nima bude nuda..... a dodneška vlastně nevědí, jestli s nima chce hrát nikdy jim to neřekl, že s nima hrát bude
znají majitele, on jí nechce.
proč jí vlastně nechce? a dal jí na stáří pryč
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:46
- Nahlásit
Vero
než kdyby pořád trčel v útulku
svatá pravda
já nerada nechávám psa někomu na hlídání a tenhle
víkend jsem z toho měla fakt bobkins, páč ho hlídal hobitek
a zároveň si vymyslel grilovačku s dětičkama (5 a 3 roky) ..no a Bukís malý děti žere. Takže jsem ke granulím přibalila i očkovák, kdyby něco .
Hlášení ale bylo skrzevá pozitivní, pes blbě čučel kam jede když ho naložil do auta a u domu na terase už to bylo fajn, děti vědí jak se k němu chovat (páč mají doma taky psa) a on si jich nevšímal...na otázku kde spal, mi hobitek odpověděl, že s ním a dětičkama v posteli ..že jako nejdřív čučel u postele, jestli může k nim a když mu to bylo dovoleno, byl nesčastnější péf pod sluncem
Zase jsem se přesvědčila o tom, že na malý kindervejce povrčává jen když jsem s ním já.
PetraK
nikdy jim to neřekl, že s nima hrát bude
voeee, to je taky koneeec, totok
znají majitele, on jí nechce
magor ty woeee
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:48
- Nahlásit
cernej caj
nemate tam u vas taky?
bohužel paní, u nás fšici slopou už od 12ti , čajovnu by zapálili dříf než by jí votevřeli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 11:59
- Nahlásit
Fajka
co se směješ? ešče se asi nerozhodnul
proč jí vlastně nechce? a dal jí na stáří pryč
neví se, dohledali ho a obeslali, on se neozval, páč ono by taky musel platit, že jo. To je taky možnost, Já nevím, třeba je utíkavá- to pochopitelně nezjistím takhle z první, ale nepřijde mi to, spíš na člověka hodně fixovaná - když to vezmu podle toho ošetřovatele, má na něj závislost, ohlodává mu ruku, když odejde je celá hyn.
denyk
voeee, to je taky koneeec, totok.
si nevědíla? Tilda - původně bubeník - je zase podle toho co říkal Kruspáč přivzatej původně proto, že divně vypadal - jestli Kruspáč nekecá teda , bylo to v nějaký rozhovoru k natáčení jednoho z klipů.
magor ty woeee
jo sráč hnusnej.
denyk
čajovnu by zapálili dříf než by jí votevřeli
co kecáš!! mexiko taky ešče stojí!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:06
- Nahlásit
jen se jdu poplácat po rameni - hráli jsme si na procházce dvě z těch přivolávačských her a jednu z nich Adam asi pochopil úplně a dost ho baví, tu druhou chňápe tak napůl, ale baví ho to taky při tý první se úplně krásně rozjel a pak mě úplně nadšeně sledoval (asi vteřinu, ale stejně ) a vyzýval k hrátkám
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:07
- Nahlásit
PetraK
ohlodává mu ruku
sluníčko medové
si nevědíla?
nene já je poslouchám ale tak nijak jsem se do podrobna nezajímala...
co kecáš!! mexiko taky ešče stojí
a mexiko ja čajovna nebo soo ??? dyk tam mají pivsony a tequilu rum bum
houkali hasiči ajaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:07
- Nahlásit
denyk
na otázku kde spal, mi hobitek odpověděl, že s ním a dětičkama v postel tak to je super
čajovnu by zapálili dříf než by jí votevřeli dyz to je blby, ja sice su zvykla vypit nekolik deci az litru zlataveho moku, ale ten muj nepeni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:11
- Nahlásit
birma
a to je co za hru?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:14
- Nahlásit
PetraK
neví se, dohledali ho a obeslali, on se neozval
může bejt mrtvej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:15
- Nahlásit
cernej caj
a to je co za hru?
jo, to sem se taky chtěla zeptat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:15
- Nahlásit
birma
a vyzýval k hrátkám
jéé, čikovný jste, moooc a nejvíc,
denyk
sluníčko medové
jo, zdá se mi tak. ale vynucovat si umí, tooo zas jo, tohle vižlám jde výborně
nene já je poslouchám ale tak nijak jsem se do podrobna nezajímala
já když něco, tak se vším všady, sem studijní tip
.na otázku kde spal, mi hobitek odpověděl, že s ním a dětičkama v posteli
asi si dal bezdětnou dietu
e na malý kindervejce povrčává jen když jsem s ním já.
na ja všechny věci - nebo ne všechny, ale hodně věcí, pochází od nás.
a mexiko ja čajovna nebo soo ??
no neni, to je fakt, že neni. A taky je fakt, že krom mexika už jsou tam u vás jen dvě lékárny, vietnamec s košem a trphajzlíkama, vietnamský potraviny a zavřený nádraží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:17
- Nahlásit
Maya
může bejt mrtvej
byl by, kdyby se mi dostal do rukou. ale to nedostane, chtěla jsem na něj kontakt krz tu kastraci se zeptat, ale nýýc nemám
|