| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 22:08
- Nahlásit
já to věděla, že se dneska něco stane, rozbil se mi deštník, můj extrovní pidi s neoprenovým pouzderm, kterej teda nebyl zrovna levnej, právě si hledám, jestli je u nás někde opravna deštníků, ale jako prt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 22:09
- Nahlásit
Fifi
díky ti dobrá vílo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 22:19
- Nahlásit
Maya
já to věděla, že se dneska něco stane,
Vono se porad neco deje...
ale jako prt
Nakej remeslnik sikovnej vopravi? A jeste si kupovat drahy destniky, s neoprenovym pouzdrem (se jen smeju, proc ma destnik neopren pouzdro??? kdyz ma zmoknout? ).
birma
Nz, tezko rict, esli ti to k necemu bude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 22:52
- Nahlásit
brut
jak si mi nikdo neoznámil, že doktor je na sympoziu
to si děláš
?????
držte palce, ať vyjde počasí
budu moc.
Fifi
Harat!!!
nééjni blbá
birma
hele já si fakt myslím, že to - apsoň podle vídeja není vůbec marný, je jen pohrkanej a prostě to bude nějakou dobu trvat. Je mlaďas, soustředění mu obecně dělá velký problémy a tak si pak jako tupo asi i nepospojuje že jedna a jedna jsou dvě. tzn. že nemusí být vybzíkanej ze situace Aaa, kterou zažil na místek 1, 2 3, páč je stejná i na místě č. 4. ono mu to fakt docvakne, je jen pohrkanej, to mu sice zvostane, ale až se vochodí a to von se vochodí, tak si to fakt sedne, já bych nepanikařila. Kdyby nebyla sezóna, řeknu, že přijedem ,a le teď to fakt časově nedám. Přes týden dělám do pěti, než se někam dostanu je večíř a víkendy fůůč . Leda ho nemilosrdně narvat do tramvaje a sejít se někde na půl cesty.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 22:53
- Nahlásit
Fifi
prosím - mohla bych poprosit o kopii toho cos psala birmě ? Pokud to nebude vadit jí? Zajímají mě tyhle věci a zajímá mě zrovna i tvůj názor na takový věci, nikdy nevím, co jedno budu potřebovat...... můžu poprosit?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 23:00
- Nahlásit
PetraK
Kdyby nebyla sezóna, řeknu, že přijedem
žere vižly
Leda ho nemilosrdně narvat do tramvaje
to by kleplo jeho, mě i všechny spolucestující
kopii toho cos psala birmě ? Pokud to nebude vadit jí?
nebude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 23:02
- Nahlásit
PetraK
NIc tajnyho to neni, jen bylo rychlejsi to psat v maila. Poslu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 23:12
- Nahlásit
birma
žere vižly
existuje košík a vodítko, pak je žrát nemůže a musí jít s nima
to by kleplo jeho, mě i všechny spolucestující
a z trambaje by se stal vůz duchů
nebude
tak supr. díkuju.
Fifi
hooodnáá teta, jsem zvědavá, díky moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 08:18
- Nahlásit
Fifi
se jen smeju, proc ma destnik neopren pouzdro??? kdyz ma zmoknout?
uáá, dyť to je největší deštníková vychytávka pro nás co dojíždíme autobusama furt někam, že jako zmoklej deštník dám v autobusu do neoprenovýho pouzdra, který je velký jen jako pouzdro na brejle a celý to šoupnu do tašky a nemám v tašce mokro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 08:43
- Nahlásit
brut no to je fakt sila, ze ti ani nedaj vedet tak drzime palce,at to vse dobre dopadne a je taky i krasne pocasi a tak vsechno
ja su dneska doma. boleni v krku a nocni teplotky se zvrhly do echt skrabani v krku a teploty i rano tak sem dneska zustala doma. jeste ze dneska je meetingovaci den, chtela sem jit aspon na meetiny ale sef psal, at nechodim vubec (pac ono se stejne nepracuje, tak asi to zas takova ztrata nebude a tech par veci co mam do mlyna sem zvladla mailem). Blby je, ze sem dneska potrebovala na plynarny a na tancovani (pucit holkam co vystupujou klubovy triko), tak asi kdyz pojedu odevzdat triko do brna, tak na ty plynarny se uz muzu taky stavit.... no uvidime.
Maya
tak to je ovsem husta vychytavka, ja mam supr skladaci reklamni destnik,uz tak 10 let, ale ta cast, kdyz mam mokrej destnik bud mit v batohu, nebo na kline, nebo tak nejak je dost debilni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 08:58
- Nahlásit
cernej caj
tak nemoc nezávidím, taky čekám, jestli nelehnu stejně, protože jsem ráno celou cestu v autbuse poslouchala holku přede mnou, jak vykládá kámošce jak je jí zle, má horečku a kašel atd., ale musí do školy a pak přijdu domů a tam bráchova Julča s kašlem a horečkou, takže jestli to taky nechytnu, tak jsem fakt borec
jj, mokrej deštník v autobuse je peklo, já ho rvala vždycky do igelitky a do tašky, ale pak sem musela sušit i tu tašku, no a pak jsem objevila na netu tenhle s neoprenem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 09:04
- Nahlásit
Maya
no taky sem davala do igelitaku, ale obcas ho clovek zapomene a je v kelu to se po nich podivam. sou dobry? jakoze vydrzi dlouho, neporezes se o ne pri rozdelavani jak o cinsky a tak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 10:49
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
úhylní strýčci zdraví.
Sem nějak nestíhací. A musím dnes stihnout fše, neb co? neb co?? NEB ZÍTRA MÁM VOLNOOOOOOOOOOOOOO NEJDU DO PRASÉÉÉÉÉÉ A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! BUDE MEJDAN, BUDE VOLNOOOO!!
ZÁVIDÍTE, JOOO? Záviďte mi, ať mám větčí radost!§
a budu na vás myslet ale
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 10:55
- Nahlásit
cernej caj
ja su dneska doma. boleni v krku a nocni teplotky se zvrhly do echt skrabani v krku a teploty i rano
se koukej vyležet a
Maya
ty se drž ať neulehneš taky.
jdu arbajtn!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:33
- Nahlásit
PetraK
tak jo, tak ja zavidim, at z toho mas vetsi radost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:35
- Nahlásit
cernej caj
sou dobry? jakoze vydrzi dlouho, neporezes se o ne pri rozdelavani jak o cinsky a tak
no ona to vyrábí jen snad jedna firma, jako kvalitou dobrý, s výdrží to asi bude horší, možná tím že je tak jako trochu jinej, jako myslím ty tyčky a tak, protože se musí složit fakt do pidi pouzdra, mám ho asi dva roky, co jsem to tak včera prozkoumávala, tak tam asi jen vypadl nýtek, což by asi nějaký opravář lehce spravil, snad se mi podaří teda nějakého najít
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:40
- Nahlásit
cernej caj
já mám tenhle akorát modrej http://www.deston.cz/Destniky_Esprit/Destnik-Esbre lla_cervena.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:47
- Nahlásit
Maya
me taky vypad nytek, muz mi tam koupil mini sroubecek ale tak snad najdes, v brne hodne byvaj v tech pojizdnejch privesech, tak snad v praze taky budete mit.
no tak kdyz vidim tu cenu, tak nevim nevim ale zas kdyby vydrzel treba 5let v dobrym stavu (ze se mu neproderavi latka a tak) tak bych ho zvazila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 12:08
- Nahlásit
cernej caj
k ja zavidim, at z toho mas vetsi radost
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
děkuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:15
- Nahlásit
cernej caj
já to řikala že je drahej , jako až na ten nýtek je v poho, látka, pouzdro všechno a tak, nikde se nic netrhá ani nepáře
jestli tady v Praze jsou nějaký opravny netuším, tady u práce určitě ne a nikam přes půl Prahy se teda s deštníkem nepotáhnu, jestli teda prodávaj nějaký minišroubky, tak spíš zkusím sehnat něco takového a pak budu doufat, že i s tím šroubkem to složím do toho pouzdra
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:50
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám za sebou ko na očním a příští středu jdu zase ... žádná změna, ale končím vykapávání jedněma kapičkama, budu kapat jinýma. Pokud se nic nesemele, tak do měsíce budu vidět normálně ( ale nesmím chytit další opar).. to jsem na to fakt zvědavá
Jinak jdeme na policajty, Vilém pomáhal roztlačit auto a ženská mu čorla z kapsy klíčky od auta... tak aby se to zaprotokolovalo. Cena zablokování a výroby nového klíčku je 2.500,- ..... když se daří, tak se daří
No nic, jdu ... budu večer, snad, pokud neodpadnu... když tak až v neděli po speciálu. V tu chvíli všem přeji krásný, pohodový víkend a hlavně bez katastrof...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:55
- Nahlásit
brut
Vilém pomáhal roztlačit auto a ženská mu čorla
to si děláš srandu!! to je svině
tak do měsíce budu vidět normálně
bože to je hrozný, jak se to vleče!! a jak jsi dopadla včera??
přeji krásný, pohodový víkend a hlavně bez katastro
tobě taky, a ať speciál proběhne hladce.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:56
- Nahlásit
PetraK
ahoj, máš mailíka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 14:10
- Nahlásit
Eninka
jdu tam.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 15:51
- Nahlásit
brut
Vilém pomáhal roztlačit auto a ženská mu čorla z kapsy klíčky od auta...
notyvoleruceřezat fakt!
my za sebou máme více než pěti hodinovou procházku s kamarádkou a její stafbulkou, aby měl Adámek vyžití a sociální kontakt a aby se nemotali do stopky a ona ho na ní nevodila, tak dostal důvěru a asi půlku procházky šupajdil na volno. Velmi mile mě chlapeček překvapil, protože byl krásně v pohodě (pokud ho teda ta děfčica netýrala zrovna) a dokonce i mooooc hezky poslouchal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 16:04
- Nahlásit
birma
a dokonce i mooooc hezky poslouchal
šikovnej pan péf!! a nemohla by pani stafbulka jít s vámi i po těch ulicích, aby si navyknu. že tam se chodí jinak? že tam se prostě jde pomalým tempem a na krátkým vodidle?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 16:29
- Nahlásit
PetraK
a nemohla by pani stafbulka jít s vámi i po těch ulicích, aby si navyknu. že tam se chodí jinak?
vzhledem k tomu, že stafbulka je magor jako Adam (teda néééé tak jako Adam, ale...) a když byli na vodítkách oba, tak se snažili oba bejt aspoň o cenťáček před tim druhym, takže táhli jak blbci, tak to asi nepůjde
pak s náma byli i na strašidelnym místě a její přítomnost mu moc nepomohla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 16:32
- Nahlásit
birma
aha, hm, tak to je na kulábrsk. Já bych klidně fakt pomohla, ale ač jedno město máme od sebe ve všední den děsně daleko a víkendy jsou prostě zabitý.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 16:50 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
á bych klidně fakt pomohla, ale ač jedno město máme od sebe ve všední den děsně daleko a víkendy jsou prostě zabitý.
dík,v pohodě já zkusím aplikovat to, co mi přišlo od Fifiny a věřím, že se chlapeček jednou vochodí.
Dneska mě fakt potěšilo, jak se venku rozvolnil a na zavolání odněkud z křoví vykoukla nadšená hlava s výrazem "mamíííííí ty mě volááááš? už letííííííííím!" dokonce byl schopen a ochoten po asi 8 kilometrech i cvičát s balónkem a doma pak krásně odpadnul
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:40
- Nahlásit
Musím se strašně moc pochlubit, mám A z testu z Angličtiny! Už jenom ústní. Ale mám A. Jupiajé
|