Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 21:46
- Nahlásit

birma
u panickýho (nebo u Adama spíš hysterickýho) záchvatu nefunguje nic. V tu chvíli s tim psem fakt nic neuděláš a jediný co můžeš je mu zabránit v útěku nebo agresi
Tak uvidis, jak zafunguje to, cos nasla...
otázka je jestli ho v tom rušivym prostředí zaujme střapec.
To jsem sama zvedava.
ječí, skáče, zásadně na ně, nikdy jinam. Vypadá to jako lov, mírně mázlej agresí. Ale pokud má něco důležitýho na práci, tak je schopnej je přejít a ani si jich nevšimnout. Stejně tak někdy ustojí prvního a s každym dalšim se jeho vzrušení stupňuje.
kurnajz, neslo by to prevest na neco jinyho? Aport? plysovy zvire v tu chvili tazeny tebou po zemi a vybizejici k lovu, misto chytnout kolistu? Zkratka ten preskok presmerovat, na neco chtenyho?
jemu to opadá jak lusknutím prstů, fakt to natočím - pes šílí, šílí, posunem se o metr a najednou spolupracuje relativně v pohodě.
cholerik typickej... tak snizuj ty kriteria, po cm, dokud te bude jeste vnimat, mozna fakt jen pospichas..

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 21:52
- Nahlásit

Fifi
kurnajz, neslo by to prevest na neco jinyho? Aport? plysovy zvire v tu chvili tazeny tebou po zemi a vybizejici k lovu, misto chytnout kolistu?
nešlo na nic. Za ty cyklisty můžu asi já, zpočátku je zvládal bravurně
tak snizuj ty kriteria, po cm, dokud te bude jeste vnimat, mozna fakt jen pospichas..
jenže u něj to nejde moc určit - jednou mu je to jedno na dva metry, podruhý mu to vadí na patnáct, nepřišla jsem na závislost na ničem (teda krom toho, že tam, kde má trávu a čuchání je o 1000% lepší, ale zas ten podmět nevnímá a nic si z toho neodnese)

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 21:58
- Nahlásit

birma
Twe, jak te tak ctu, uz mam sto chuti rict, ze se s nim moc crcas. Odhlednu od sveho pozitivna v poslednich letech naladeneho, mam v sobe tu svazarmovskou mrchu, ktera by s sebou nenechala takhle vlacet, ale slo by to razne a uderne - nechces, musis. Neser na, proste, mas este dva-tri mesice k dobru, dobra, rekneme 4 navic- po dobrym a s vecmama vonavyma na zklidneni a jinak zacne jinsi skola. Natoc ho nekdy, pls.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:00
- Nahlásit

Fifi
Twe, jak te tak ctu, uz mam sto chuti rict, ze se s nim moc crcas. Odhlednu od sveho pozitivna v poslednich letech naladeneho, mam v sobe tu svazarmovskou mrchu, ktera by s sebou nenechala takhle vlacet, ale slo by to razne a uderne - nechces, musis.
taky mám občas tyhle tendence na druhou stranu si říkám, že po dobrym jsme toho zvládli hrozně moc a on na tlak reaguje silnym protitlakem
Natoc ho nekdy, pls.
zkusim

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:10
- Nahlásit

birma
na druhou stranu si říkám, že po dobrym jsme toho zvládli hrozně moc a on na tlak reaguje silnym protitlakem
Jasny, to jen asi moc dobre chapu, jak se cejtis, tak vydrz, prtka, vydrz!
Btw, kdyz jsem u sebe kdysi mela rtw Brada, to byl taky darecek. Ten utocil na vse, co melo kola. Neb zil v uzavrenym, i kdyz docela velkym, vybehu hned vedle autoservisu, nebo co to bylo. Jedinou jeho zabavou bylo litat podel plotu a rvat na traktory, auta... Toho se nezbavil nikdy, ale u nej to nebyl stres, u nej to byla vyslovene agrese zazita.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:13
- Nahlásit

Fifi
Btw, kdyz jsem u sebe kdysi mela rtw Brada, to byl taky darecek. Ten utocil na vse, co melo kola. Neb zil v uzavrenym, i kdyz docela velkym, vybehu hned vedle autoservisu, nebo co to bylo. Jedinou jeho zabavou bylo litat podel plotu a rvat na traktory, auta... Toho se nezbavil nikdy, ale u nej to nebyl stres, u nej to byla vyslovene agrese zazita.
to je taky radost teda

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:16
- Nahlásit

birma
Jop, byl to darecek. A ja takovy pako vlekla tenkrat pres dve vesnice pesky, dva obojky a zadnej kosik, vypadal neskodne, vuci mne. Sem ho tenkrat utavila tak, ze byl rad, ze ma boudu a zaleznul se regenerovat.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:21
- Nahlásit

Fifi
to je andělskej kukuč oni ti hajzlíci věděj, že kdyby neuměli takový ksichty, tak je dřív nebo pozdějc přerazíme vejpůl

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:27
- Nahlásit

birma
Tak ja ho mela jen chvili, majitel se ho chtel zbavit, tenkrat to sem jablunka linkovala, ten inzos. Cokl byl kousek od nas, tak coby docasne ho k sobe nevzit. Vi buh, kde skoncil, holcina zkusenejsi, co si ho vzala, tak byla od nej casem pohlodana...
Ble, ale to neni vas pripad, proste mnoho sil a neklesej na mysli, ono to psany slovo fakt obcas vyzniva hur, nez to je v realu.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:36
- Nahlásit

Fifi
Vi buh, kde skoncil, holcina zkusenejsi, co si ho vzala, tak byla od nej casem pohlodana...

to neni vas pripad
to doufám, já jsem naštěstí pokousaná čim dál míň

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:39
- Nahlásit

birma
Tak ty s Adamkem na nakej profi vycvik nepomyslis, tak bud v klidu. Koukej to video natocit, sem zvedafson - kolisti a traffic Tak, zadala jsem domaci ukoly, jsem spokojena.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:39
- Nahlásit

birma
to nemáš proč, si s tim moc neporaďuju.
ale jo nevzdáváš to ani náhodou a máš pokroky na jinejch polích. Časem přijdou i tady, vydrž

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:40
- Nahlásit

Fifi
Tak ty s Adamkem na nakej profi vycvik nepomyslis, tak bud v klidu.
co ty víš budem mistři světa amoleta

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:44
- Nahlásit

birma
Twe, jak te tak ctu, uz mam sto chuti rict, ze se s nim moc crcas.

mě to taky napadlo, proto jsem psala to o tý "bezohlednosti", ale zas na druhou stranu chápu, že se člověk bojí, aby nepřešel psovu hranici.

Kdysi jsem četla jednu myslím dost moudrou větu - že to nechce u útulkáčů přehánět ten ohled na to, co je potkalo, nekoukat na ně jako na chudáčky, kteří si něčím prošli. Pochopitelně do určitý míry. Ale pokud to převedu ad absurdum - tak.... bude -li pes s nějakým děsně blbým prožitkem např. v Rumunsku, či jinde, kde se tvoří volný tlupy psů - tak oni na něj taky v těch určitých momentech nebudou brát ohledy - bude se, pokud bude chtít - muset zařadit a fungovat...........
takže jde o to asi - to celý nějak vybalancovat?????

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:49
- Nahlásit

PetraK
že to nechce u útulkáčů přehánět ten ohled na to, co je potkalo, nekoukat na ně jako na chudáčky, kteří si něčím prošli.
tak já zrovna nejsem typ, co by ho utěšoval a litoval, co si umanu, že absolvuje, tak to absolvuje ať chce nebo ne, ale zas ty plány mu musím přizpůsobit. Nemůžu ho vzít třeba do tramvaje, když jí nezvládne v klidu pozorovat ani zvenčí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:12
- Nahlásit

birma
ať chce nebo ne, ale zas ty plány mu musím přizpůsobit.

to jo to určitě, určitě je důležitý nastavovat situaci podle toho, co pes zvládá

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:23
- Nahlásit

Rumštáááájn.
Takhle se v ČSCH dělá den otevřených dveří
dne 25. května 2013 si Vás dovolujeme pozvat na Den otevřených dveří do budovy Sekretariátu ČSCH
Budova bude otevřena od 7:30 hodin do 9:45 hodin

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:25
- Nahlásit

kachna_

a......... pokladna......... pokladna bude taky otevřena? nebo pokladník a revizór tam nebudou ?

pardon, já vim, poznámka je poněkud tristní

a stejně bych to za ty dvě a čtvrt hoďky , co to bude oteuřený nestihla

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:39
- Nahlásit

kachna_
od 7:30 hodin do 9:45 hodin

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:41
- Nahlásit

birma

kachna má neuvěřitelnou intuici, kam se řihlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:42
- Nahlásit

PetraK
pokladna
no, myslím, že tam bude max pokladnička

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:46
- Nahlásit

PetraK
kachna má neuvěřitelnou intuici, kam se řihlásit
no koukám na to
zas by se dala použít jako testovač - kde je nebo chce být kachna bude zaručeně nebezpečno (bych sem dala smějícího se smajlíka, ale aby to nevyznělo blbě...)

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
bude max pokladnička

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 00:13
- Nahlásit

birma
kde je nebo chce být kachna bude zaručeně nebezpečno

No, jak jsem si našla svojí banku nevíš, co? Někdy v roce 2006 jsem hledala sympatickou banku s přívětivým e-bankovnictvím atd. No a našlááááá http://www.mesec.cz/clanky/konec-ery-ceske-bawag-b ank/

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 00:26
- Nahlásit

Mno, je-li fakt někdo zarytým preventistou, tak elektriku mám od Čezu, vodu od Veolie, telefon a internet od O2, pojistky od Allianz a nakupuju nejčastějc v Tescu D
Allianz by mi ale bylo líto, kdyby se položila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 07:32
- Nahlásit

kachna_
jo tak ja uz vim, proc nam posledni dobou (tak 3 mesice) skoro nejede doma net a furt to vypadava, za to muze kachna_
jeste stesti, ze ty ostatni veci mame jinde, jinak uz bych se trochu bala

dneska hlasim 3h skoleni - temna mistnost (jak ja nenavidim mzourani do zariciho monitoru/platna ve tme, boli me z toho voci a hlava jak strep), vydychano takze mas navic k te hrozne bolesti hlavy jeste co delat, abys tam neusnul... a navic celou dobu sedis vykroucenej, protoze zidle nejsou celem k platnu ani... nenavidim skoleni

birma
kde mas domaci ukol? sem myslela, ze to se dela po ranu aby to rychle bylo;)

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:18
- Nahlásit

rumštajn,
dneska sem nějak vstala levou nohou, nebo pravou nebo jak se to řiká a budu mít asi den blbec
růžovej králík je super, den votevřenejch dveří taky bych to přejmenovala na Hodinu votevřenejch dveří, alespoň by to nemátlo lidi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:53
- Nahlásit

Maya
tak se neopar vrelou parou z rychlovarky jako ja... s tim, ze mas v umyvadle v trubkach jen vrelou a nevis to!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:54
- Nahlásit

cernej caj
za to muze kachna_
nene, já nejsem, nakažlivá (ověřeno zkušenostmi) . Jestli máš O2, tak je to tím, že málo řveš na zák. linku
Maya
růžovej králík je super
no, ale 7stovek je fakt hodně

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 09:34
- Nahlásit

cernej caj
a jéé, tak to nezávidím, tak mě se zatím nic nestalo, ale mám takovej blbej pocit už od rána
kachna_
ale 7stovek je fakt hodně
tolik??? jsem se teda nekoukala, no to bych za to teda taky nedala

<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání