Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 18:58
- Nahlásit

Fifi
Vichrice je tu ukrutna
tady taky a ještě do toho sprchlo, naštěstí když už sem byla doma
cernej caj
můžeš když tak se svatbou na špice, tam stejně skoro nikdo nechodí, akorát ti tam asi kromě mě nikdo k tomu nic nepoví

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 19:47
- Nahlásit

Fifi
PC snad nikde nevystrousila?

vim jáá, u kachny nííc neni nemožnééé Tooojotááá

Na lyzich se jelo na cas? Jizerska padesatka?

jistě, a černý kafe bylo druhej předjezdec

Jakej byl pocet zlamanych hnatu?

člověče žádný, ale držkopády byly slušný, byli jedinci co se zuli aniž ještě dojeli

cernej caj

[i]no tak dyk jsme na pobavení tu sem může kdokoliv kdo v dobrém přichází jen předem hlásím že ke svarbě já nic moc nemááám

přeeesně to řekla přecetkyně to tak neber, jen nás to množství asi koukám poplašilo - to víš virózy se každej bojí jak čert kříža

Fajka

jo jo je to kočička

kočičkááááá toť kouzelné slovíčko

větřisko

vichr slušnej, šli jsme plouti a vlny byly jak na Mácháči

Vero

přituhuje

no to ešče vůbec ne právě!! Todle je jen takový volochtávání. POčkej až si příští rok vyslechneš přednášku sexuologickýho guru jménem Filip letos to bylo na téma kolík

Janiii
s fotkou, nakonec ji vetka musela dát slabou narkózu, ucho vyčištěný, "proštupovaný"[/i]

chůdě malý nebohý!! tak ať pomalu a plynule srůstá.

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 19:53
- Nahlásit

pomalu a plynule
obávám se, že tyhle dvě slova si s Berni trochu protiřečí

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:13
- Nahlásit

Janiii

řekni jí - Berni myslím - ať lítá pomalu a nízko

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:24
- Nahlásit

Janiii
Copa mela s usiskem, hematoma?

Pacientka zdravi, je jiz celkem zpruzela, ze nemuze hlidat. A dortik neni dortik, normal bezna paprtala zdrava, nemela sem sil vymyslet jine aranzma a dochazely uz baterky ve fotaku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
uďáála uďááála jí tortíka dortíkovi belhavému. A ode mne hudlana na šňupák a ať se dá brzo do pucu.

no a pochopitelně

HEPÝÝÝ BRZDY MILÝ KŘEMÝLKU!!! A HODNĚ ZDRAVÍČKA A ZDE MALÁ KOSTIČKA

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:29
- Nahlásit

PetraK
Vyritim, ted polkla prvni rimadylek, ona je svihla, to brala jak pangamina, tak po zradle lup ho tam. Hudlana ji teda dam, az ji vysmradne to srdce a podmasli z tlamy, nebo az si vyplachne.

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 21:01
- Nahlásit

Copa mela s usiskem, hematoma
Fifi
jojo. a čištění nepomáhalo, tvořil se znova a znova

a pani Křemýýýýlový hlavně to zdraví a ještě spoooooustu lumpáren

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 21:49
- Nahlásit

Janiii
Toz take preji, at ma od toho klid uz konecne a dobre se zhoji, byt treba s nausnici. Je to neprijemny, ale jiny reseni obcas proste neni - taky jsme to meli u nebostika perdela.

Kremyl chrape hlasem, jeste sem ji spesl hodila na bolavy misto teplo, at se nahrejva a hoji, at muze tahnout brzo zase.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 23:18
- Nahlásit

Fifi
brzké uzdravení přejeme a oslavenkyni všechno nej nej nej
Telefén mám pořád stejnej, děkuju za maila, nespěchám na to.
PetraK
na phytovet myslim

birma
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 03:55
- Nahlásit

jen prolítávám, abyste taky viděly, v kolik někdy končí pracovní den "parazita" živnostníka

birma
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 07:25
- Nahlásit

a jestli vy spíte, zatimco já už víc než hodinu kmitám, tak je to prostě celý nespravedlivý

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 08:00
- Nahlásit

birma
tak je to prostě celý nespravedlivý
se zase válíš v prachách, jen to přiznej, my sme tě stejně prokoukli
v noci bylo strašný vedro, teď je taky, asi brzo chcípnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 08:18
- Nahlásit

# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:32
Citát - Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

JE PÁÁÁTEK JE PÁÁÁÁTEK, YOOODLEYYDÝÝÝ. Dneska je to tak pěkně na sezení u basénku

Ofšem na to sekání na chalupě na to se tedy vůůůbec netěším. bude to dřina soudruzi. Hlavně aby vydržálo počo a nezačalo pršet, to by byl průůůser. Hošíček dnes "dostal do držky" . Od bišonka Prej nemá tak rychle chodit Bože tam je krásně a já tvrdnu jak ty játra tady aspoň ale - BEZ RŮŮŽOFKYYY, a juchéé. Má dofču.

birma

tak je to prostě celý nespravedlivý

tak to jako zhůůůsta nespravedlivý. I když tedy taky makám - o nějakých 15 min. později než ty teda. Eh a žiješ ešče ?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 08:38
- Nahlásit

PetraK
Hlavně aby vydržálo počo a nezačalo prše
teď jsem na to koukala, zítra má u nás pršet jen od 2 do 5 ráno a pak už azůůůro, tak třeba to budete mít stejně, neděla asik tam bude až odpolko

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 08:41
- Nahlásit

Už pár dní se mnou ráno vystupuje z metra pes, nevim, jeslti se jeho páníček courá někde vzadu, ale normálka to vypadá, že ten pes de sám, vyběhne schody, projde vestibulem a zmizí na druhou stranu než du já, je to nějakej rasl či co, sem zvědavá jeslti bude jezdit i příští tejden

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 08:42
- Nahlásit

Maya
to vedro je fakt des a hruza... v kanclu fakt des tez, i kdyz ted mi dovolili milostive pustit klimu tak je prijemen

Vero
v klidu, se vsadim ze chudy 2x po sobe nebudou

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 08:46
- Nahlásit

Maya

a, zítra má u nás pršet jen od 2 do 5 ráno

snad to klapne, uvidíme. Ono nejvíc toho budu chtít zmáknout dneska. nahodíme sekačky, já pojedu louku a Brtnik zahradu. Trochu si mákneme
.
, sem zvědavá jeslti bude jezdit i příští tejden

asi nějakej zkušenej cestovatel Pamapliny

cernej caj

, se vsadim ze chudy 2x po sobe nebudou

to prohraješ. Loni byly taky , ale lyže ne. Tak uvidíme, co za ptákovinu zase vymyslí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 08:50
- Nahlásit

PetraK
to prohraješ. Loni byly taky
tak po treti uz snad ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:11
- Nahlásit

cernej caj

po treti

jak se to říká??? do třetice fšeho dobrýho?

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:34
- Nahlásit

Lyže, chůdy .... Záleži jaká bude inspirace. Napadly mě brusle, ale teď mě na netu zaujal běh v podpatcích takovej haficross hmmmm

birma
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:38
- Nahlásit

Maya
se zase válíš v prachách, jen to přiznej, my sme tě stejně prokoukli
asi je něco hodně špatně - neválim
PetraK
Eh a žiješ ešče ?
2 hodiny procházka, obědvám, za chvíli snesu asi 2 metráky do auta a jedu na trhy

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Přáteléééé my vám ty medaile přivezeme !
aj kdyby jsme si měli na těch chůdách nohy zlámat

Birmality lity krz práci! ani nevíš jak ti rozumím ! jsme na tom podobně..

PetraK
lity lity krz sekání..mě chybí už jen koosek a mám hotovo!

Fifi
dodatečně vše nej Křemílkoj!

a rači du...su vytočené jak froš aus mixr...
včera se nám bez ohlášení nakvartýroval do baráku právník od toho debila a tak mě dožralo jak chtěl využít moment překvapení a jen honem honem todle podepište a já zas du ....
se mě z těch lidí udělalo tak blivno že se nestyděj chtít takovýmdle podvodem oklamat starý lidi který za nic nemůžou a všichni s nima chtěj jen vyjebat že první moje myšlenka byla že ho skopnu ze schodů (a že jich máme) a pak řeknu jééé pardoon to bylo neúmyslný já nechtěla a druhá myšlenka byla že ho neprv seznámím s Fájou pak s DOkýšek a essi by to přežil asi bych ho utloukla pánví a šla sedět...
děcka je mě z těch lidí fakt nablití už
ale na hru ten kdo má prachy a může si dovolit všecko bo to potom uplatí já si s nima hraát nehodlám

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:52
- Nahlásit

Janiii

tak to si narvi do trenek, tydle nápady!!

birma

snesu asi 2 metráky do auta a jedu na trhy

tak to Ti přeju, ať Ti jde prodej tak jako nám s Fajfkou!!

Fajka
.mě chybí už jen koosek a mám hotovo!

tak si na mě tak kolem sedmý hodiny vzpomeň, až budeš sedět s kopytama na stole a popíjet vytuněný kafe a pak ještě tak v půl desátý, to budu ještě rotovat prostorem

seznámím s Fájou pak s DOkýšek a essi by to přežil asi bych ho utloukla pánví a šla sedět...

mělas to udělat,sráč jeden!!
a jak to proběhlo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:59
- Nahlásit

birma
tak ty pololetni prazdniny (31.5 - 6.2/2.6 mooozna pojedem k jihlave, tak na 30 - 40 km, ja nakonec sem zvazila kvuli tomu, ze muz nemuze, ze potrebuju pak byt v nedeli doma kvuli vokounovi. pokud bys tak nejak treba tu jihlavu mela bliz

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:59
- Nahlásit

Fajka
ty jo, mělas ho fakt vzít tou pánvičkou, doufám ,že tatínek nic nepodepsal

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 10:05
- Nahlásit

zaměstnavatel na nás myslí a poslal nám nabítku na rekreaci v termálech ve Slovinku a u moře v Chorvatsku, ale zaplatit tu rekreaci, to prej neee, tak to ať si strčí někam

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 10:08
- Nahlásit

hledá se pejsek/štěně pro reklamu na veterinářské potřeby, ostrava a okolí, máš zájem? pošli fotku na: hurapejsek@seznam.cz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 10:25
- Nahlásit

Fajka
tyvogo, to je fakt des. Doufam, ze mu ani nesahli na propisku!

birma
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 10:31
- Nahlásit

cernej caj
tak ty pololetni prazdniny (31.5 - 6.2/2.6 mooozna pojedem k jihlave, tak na 30 - 40 km, ja nakonec sem zvazila kvuli tomu, ze muz nemuze, ze potrebuju pak byt v nedeli doma kvuli vokounovi. pokud bys tak nejak treba tu jihlavu mela bliz
tak to hoooodně zvážim. Chci pak tak na tejden k bejvalýmu k tý Červený Lhotě, tak to už neni taková dálka

<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání