| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
mě by to i napadlo, kdybych věděla, že je tam černý kafe zapomnělo ale mně se nikdy nic neřekne
f tom případku je blbá jen Fajka a Ešuska
ale dyž ono to bylo takový hektický ta neděle...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:42
- Nahlásit
kachna_
fajkytýda
tak to ještě ale jde, horší by bylo,, kdybys momentálně chytla Janiiitýdu,, to by ses z toho dost jako už po...ala
cernej caj
ojo, nebylo to spatny, hlavne sme chteli trochu mezi psy a neco se k tomu naucit, proc ne
Jarka je dobrá, myslím, že bylo fajn, že jste byli u ní. Ferdinand Peroutka tu psí společnost potřebuje hodně, to je fakt.
vokouna si hladil cif, se ho muzes zeptat jak byl mazlivej
jo?? a prodebatili jste něco ohledně toho focení?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:42
- Nahlásit
Fajka
ale dyž ono to bylo takový hektický ta neděle.
to je fakt, zvlášť, když se člověk ještě odrovná Hafikrossem.
POOOĎ MI HOPA!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:52
- Nahlásit
PetraK
to je fakt, zvlášť, když se člověk ještě odrovná Hafikrossem.
no právě...sem byla jako dost hotová... ztratila sem při něm plíce a vyklepala zaprášenou mozkouvnu..nezbylo tam už vůůůben nic
no nic jedem na otočku do Prahééé :-/ tož sa tu majte, uplně vidim jak se vrátim a první co na mě z fory vykoukne budou dekorovaný dveře a nebo lyžovačka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:53
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám radost, že jste si Pecku užili a Ešusáci složili zkoušku Navíc musím na dálku pochválit Fajfku za vynikající nápad a úžasný výsledek Počasí bylo tak trochu jak sázka do loterie, ale podle všech informací a čtení zpráviček vám nevadilo stejně jako každý rok
Moc se těším na fotečky, když už jsem nemohla jet s vámi ...ale myslela jsem na vás a byla alespoň tak tak s vámi Příští rok ale pojedu taky ( alespoň na jeden den) a už se těšíííím
Jinak po třech dnech užívání atb nevidím nijak extra změnu, navíc sice opar u oka pomalu zasychá, ale zánět spojivek je šílený...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:56
- Nahlásit
Fajka
na otočku do Prahééé :-/
JÉÉÉ !! vařim kafe!! a co ten kyselej smajloš tam?
ekorovaný dveře a nebo lyžovačka
vydekorovaný dveře má myslim u sebe enem Číííf, tak buď v klidu, to se s tím vostatní seznáměj až tak za rok
Apropooo, soutěžní otázka pro ostatní: Co myslíte že udělají dva dospělí lidé, kteří přijdou do setmělé předsíňky, rozsvítí si a mají polepený dveře do pokoje fotkama nahýho Džonyho s pštrosem?? (a to jako doslova!! dala jsem si totiž dost záležet ) tak sválně, tipněte si, co se stane
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:02
- Nahlásit
PetraK
Apropooo, soutěžní otázka pro ostatní: Co myslíte že udělají dva dospělí lidé, kteří přijdou do setmělé předsíňky, rozsvítí si a mají polepený dveře do pokoje fotkama nahýho Džonyho s pštrosem?? (a to jako doslova!! dala jsem si totiž dost záležet ) tak sválně, tipněte si, co se stane
věř tomu že pokud to tu neprokecne eiskafééé a janii tak na to nemá šanci NIKDO přijít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:04
- Nahlásit
brut
brůůů- jak je?? Co oko?? Co mladej??
Jsme ostudy, vůbec jsme nestíhaly, vždycky jsme se nachystaly a frrr něco do toho vlítlo. Zasloužíme seřezat. Fakt se stydím. ale zase víš, jak to tam je, pořád se něco děje, děje... bylo nás tam habakůk, nezlob se .
Mám radost, že jste si Pecku užili a Ešusáci složili zkoušku Navíc musím na dálku pochválit Fajfku za vynikající nápad a úžasný výsledek
je škoda, žes nemohla jet, on už ten první večer by tě nadopoval na sto let dopředu. Hrozný, hrozný. Zkoušky byly pro mě tak trochu za trest - co jsem si to vymyslela , páč sice jsme se s Esšálkem pobavili, ale bylo to děsně dlouhý , a to nás tam bylo jen málo si myslím. Na tý zkoušce jako takový dobrý, protože to se něco děje, ale to čekání a ty ciráty okolo (Cirát promine ) to není nic pro nás, depa, depa.
No a FAJFKA JE JASNĚ NEJLEPČÍÍÍ, BYL TO SUPR, SUPR NÁPAD a ještě jsme si u toho i srandu užily Jen jsem si při tom prodeji na slunci v poledne pěkně pořídila úpal/úžeh - nevim, kterej z těch dvou xindlů to byl. Bylo mi zle, musela jsem pod sprchu, byla jsem ráda, že jsem zvládla ještě odcvičit a pak tradá pod studenou vodu
užívání atb nevidím nijak extra změnu, navíc sice opar u oka pomalu zasychá, ale zánět spojivek je šílený..
aha - už to vidím, takže nic moc , to je hrozný, pořád, pořád něco!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:07
- Nahlásit
Fajka
věř tomu že pokud to tu neprokecne eiskafééé a janii tak na to nemá šanci NIKDO přijít
to ne! páč nikoho nenapadne, že někdo může být takový matla a hned dvakrát v jedný rodině
VELKÉ BULVE!! to budu vidět dlouho!! A taky ty zuby bože snad radši nechci vidět fotky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:11
- Nahlásit
brut
musím na dálku pochválit Fajfku za vynikající nápad a úžasný výsledek
díííky
PetraK
ne! páč nikoho nenapadne, že někdo může být takový matla a hned dvakrát v jedný rodině
aspoň vidíš že se k sobě hodíme !
no nic mušíme letět !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:14
- Nahlásit
Fajka
aspoň vidíš že se k sobě hodíme
o tom snad nikdo nepochybuje
letět !
to je dobře, kafe už bude!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:37
- Nahlásit
cernej caj
četlas? http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/301706-pri lis-draha-a-pompezni-svatba-zvysuje-pravdepodobnos t-rozvodu.html
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:41
- Nahlásit
PetraK
Fajka
tak dámy, dohledala jsem to, a nahej Travolta s pštrosem to s náma táhne od neuvěřitelný strany 22 tohoto fóra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:43
- Nahlásit
Janiii
kecáááááááááš?? už od dvaadvacítky?? jdu tam!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
PetraK
. I kdyby jí přišel přivítat na táboře třeba nahej Travolta v doprovodu pštrosa, tak ani nemrkne, páč už bude mít průpravu
Fajka
[i]Nahýho Travoltu beru .. a může bejt aj s pštrosem
[/i]
ale .... jak se tam ten Travolta s pštrosem vůbec dostal?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:52
- Nahlásit
Maya
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/301706-pr i lis-draha-a-pompezni-svatba-zvysuje-pravdepodobnos t-rozvodu.html
hele a já jsem pravidlo nebo výjimka, když mi manželství vydrželo až do smrti, nicméně trvalo jenom půl roku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:55
- Nahlásit
kachna_
hele a já jsem pravidlo nebo výjimka
ty jsi především naprostej kretén!! Jemen a jeliman.
Hele paní, neobjednáme ten Phytovet, jsem si tetkon vzpomněla.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:55
- Nahlásit
Holky, čék tam ani nemusel a dobíjí se už jen vašima referátama
A co teda udělají ti dva dospělí lidé? HNED NUTNĚ to potřebuju vědět!!!!!!!!!!!!!
brut
tak se nám zdárně opravuj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:58
- Nahlásit
PetraK
neobjednáme ten Phytovet
můžeš se mi prosím připomenout zítra večer? já píšu zítra zápočtovej test, tak ať se nezasekám objednáváním
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:04
- Nahlásit
ale .... jak se tam ten Travolta s pštrosem vůbec dostal?
PetraK
řekla bych, že to byl tvůj mentální momentální nápad?
nebo nevim, co jsi před stranou 22 měla s Džoníkovým pštrosem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
Holky, čék tam ani nemusel a dobíjí se už jen vašima referátama
jo, já, jako každej rok, mám namoženou bránici , bylo to smrtelný (hlavně pak ty rána )
A co teda udělají ti dva dospělí lidé? HNED NUTNĚ to potřebuju vědět!!!!!!!!!!!
zkus si tipnout, páč todle nevymyslíš
kachna_
můžeš se mi prosím připomenout zítra večer? já píšu zítra zápočtovej test, tak ať se nezasekám objednáváním
jasněže!!!!! na mě, na mě se můžeš spolehnout a zítra držím palce!! dej pak hlásání, jo?
Janiii
řekla bych, že to byl tvůj mentální momentální nápad?
vypadá to tak! I když mi to teda s radostí vodsouhlasila. ale nějak jsem měla za to, že to dotáhla Fajfka .Ešivá vono tam není něco ešče před tím a nebooo, nebooo to mě napadlo tetkon - jak se kdysi u Davídkojc rozebírali ti herecký krasafci - ešivá to nevzniklo tam a pak se to nepřeneslo sem
co jsi před stranou 22 měla s Džoníkovým pštrosem
já nic, Džoník není úplně můj typ a pštros? pštros už vůbec ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:18
- Nahlásit
Fifi
nepotřebují Skřivany matrace? :
ÚTULKY A OS , NEMÁ NĚKDO ZÁJEM O MATRACE ??? Paní Petra Nývltová darovala 90 ks matrací. Jsou složené u mě v Trutnově. Volejte Eva 777 145 984
Kdyby jo, tak volejte na tohle číslo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:38
- Nahlásit
Fajka
no taky sem myslela, ze tam humru v tom kopcu, ja se dusledne dycky vyhejbala behani a ty moje podivny plice taky nic moc k tomu
PetraK
jojo, ferinka to potrebuje jako sul. a za tech 14 dni mame asi 40cm travu na zahrade a nemame kosiste ci jak se tomu rika ak se ji nemame jak zbavit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:43
- Nahlásit
cernej caj
e asi 40cm travu na zahrade a nemame kosiste ci jak se tomu rika ak se ji nemame jak zbavit
aj jaj!! My na tom budem o víkendu trochu podobně, taky se na to netěším, zvlášť jestl má lejt - to nepůjde sekat vůbec. Kosa by se mohla dát normoš koupit v Obi nebo tak. Sekání kosou je dobrá posilovačka na záda a boky.
Ten krpál byl fakt výživnej ,, fuj. Běžela jsem skorem celou dobu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:48
- Nahlásit
PetraK
zkus si tipnout, páč todle nevymyslíš
no tak bejt to já, složím se na zem v záchvatu smíchu,a pokud ho přežiju, kuju pomstu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:53
- Nahlásit
PetraK
no muz tu vostrou cast ma, jeste po dedovi, zlomil to dreveny. jenze muz se k tomu stavi tak, ze 2x zarok je dost. zaroven se k tomu stavi tak, ze me to sekat nenecha, abych si neublizila loni sem ho premlouvala, ze koupime motorovej krovinak, to s tim mel problem, ze to je drahy, ze mi bude sekat... tak sekat sel hned druhej den po debate o krovinacich, to jako jo, ale zlomil tu nasadu hned za laveckou s ohnistem takze se na zbytek zahrady nedostalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 15:10
- Nahlásit
Vero
o tak bejt to já, složím se na zem v záchvatu smíchu,a pokud ho přežiju, kuju pomstu
no vidíš a jsou i tací - dokonce ve DVOJITÝM VYDÁNÍ!! - kteří, přesto, že mají dveře potapetovaný od shora až dolů barevnejma úhylnejma fotkama - tak TO VŮBEC NEZAREGISTRUJOU!! vůbec.!!! Nejdřív tam šel od ohně Číííf a když se vracel, dělala jsem na něj významný posunky jako že Pššššt, nic jí neříkej... a tak. Leč vůbec nechápal o čem je řeč. Koukali jsme po sobě fšicí zúčastněný a ... nic prostě. Tak jsme tam pak pod záminkou chlastu vyslali rovnou Fajfku a ............. TAKY NIC!!!! tak jsme se ptali, jestli si ničehož nevšimli. Prej ne, čeho?? Začali jsme pochybovat, jestli jsem polepovala ty správný dveře . Ovšem měla bych, když jsme bydleli v jednom domečku, že ano . Tak jsme je tam poslali znovu - už oba. A to víš, že jsou prostě jen tupý a nevšímavý a slepý a ANI JEDEN TO PŮVODNĚ NEVIDĚL!! což nechápu teda, páč tmavý dveře, celý polepený........... inu............
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 15:11
- Nahlásit
PetraK
no pocke, ale fajka rikala, ze si tam i rozli tak to na tu tmu asi nemuzes svadet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 15:13
- Nahlásit
cernej caj
sekání není nic tak složitýho - naučila jsem se to i já. Chce to jen být opatrný, psy zavřít, ať se tam nemotaj, a hlavně nenechávat nikdy kosu někde ležet jen tak. , to dřevěný se dá fakt koupit normoš v různých hobby centrech - taky jsme kupovali - páč přesně Brtnik to moje taky zlomil. Já s tím posekala celou cestu do chalupy až k nádraží a on na posledním půlmetru to zlomil . Jen si tu ostrou část vemte s sebou, páč některý je na levou stranu, některý na pravou , tak ať vám to pasuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 15:14
- Nahlásit
cernej caj
no pocke, ale fajka rikala, ze si tam i rozli
jasně že!! To víš, že měli rozsvíceno, jsou pošahaný no. tmavý dveře myslím jako tmavší barvu dveří.
|