| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 07:57
- Nahlásit
Rumštááááájn
cernej cajA pak mi muz rekne, ze me pritahujou nejvetsi hnusy co nikdo nechce...
a že se takhle shazuje, co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 08:10
- Nahlásit
rumštajn
zase v robotě, nešlo by k těm prachům přijít nějak jinak??
mám vobjednanou tu vodchlupovací berušku, prej to včera poslali, tak to dorazí asi zítra, tak poreferuju
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 08:11
- Nahlásit
Fajka
čéče, netušim ... já nikdy taková selebrýta nebyla, abych spinkala v pokojíčku
hele, a nečekáš vod bydlení v pokoji ňákóó vzácnóó návštěvu - třeba travoltu se pštrosem, že ne?
tady je hnusně, prší, chci sluníčko!!! a od zejtra na furt! na furt do neděle
a jinak sedim už 1,5hodiny v práci a k čemu?? k ničemu!!!!!! protože mi nic nefunguje!! maily, server, systém, nic!! potřebuju fakturovat a hlavně dneska ve tři vypadnout!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 08:20
- Nahlásit
birma
Tak to je celkem des, jak pes nemuze uz sam... Rachiticke kamosce stacil 16kg pes co 3x dene nosila ze 4tyho patra bez vytahu a ted ma 10ti kilovyho a vic nechtela.
No u nas de rekonstrukce k tomu pomalu ale jde, ani mi to ale neva kdyz su furt pryc. Az ze me bude stara raspla, uziju si jeste dost
Fajka
Diky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 08:40
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!
VŮBEC SE NETĚŠIM, VŮBEC SE NETĚŠIM. A na Pecku přijede družstvo invalidůch ,mě draply záda a Ešus si zas pohmoždil haxnu. Tak pajdáme
A mám nejkrásnější zahrádku na světěěěě. Fšecko je uklizený, okopaný, posekaný, fšécko kvete,je to velikánská nádhera. Ani se mi nechtělo včera vůbec zase dom. Zvlášť, když oba dny bylo nádherný počasí, v sobotu buřina! Tak jsem potýrala svou nervovou sousatavu a pracovala na zahradě, dokaváde doopravdy buřina nepřišla za náma. Pak jsem se pochválila a prchla do chalupy . Hošikus dostal ooooolbřímí kloub od krávy. Normání pes si lehne a žere. Nenormální Ešus to chce házet,aby s tím mohl lítat. Ten péf je prostě blásen.
Janiii
že bysme z toho udělali vstupní rituál pro černý kafe?
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! DAS IST ZŮŮŮPR!!!!
pro vítěze pingpongového turnaje
láhev vaječňáku?
birma
kachna, FifI
Ad Adamita
přemejšlela jsem - neb jsem narazila na ten článek s Šustou. Ten medvěd kejval hlavou a on přesměroval jeho činnost na něco pro medvěda normálního - odměňoval vždycky jen to, když místo toho šel plouti. A myslím, že ho do tý vody dostal targetem, kterým byla ruka (rozepsaný to tam není) Tzn. že by birma neměla dělat s Adamem cvičení jako takový, ale nasměrovat to na jinou činnost - takže s obří trpělivostí čekat, jestli si v tý svý uklidňovací činnosti všimne třebas žvejkací tyčinky, kterou budeš v klidu držet u něj , odkliknout odměnit, a takhle se dostat k tomu, že bude jevit větší zájem o tyčku než o svou osobu. žvejkání je jeho přirozená činnost a mimo to, ho to podle mě taky uklidní.
coooo myslíte? hm?
a moc hezký Adamití fotky
cernej caj
Tak sme po 23km krajinou jakuba krcina, krasny to tu na trebonsku maj, i koupel po kolena v mokrine sem si uzila, tak spokojenost
tož hurá, dofča se vydařuje konečně /když pominu naštvatého muže )
i impregnac
když nezapomenu, vezmu s sebou.
Fajka
nebo to tam všecko je
fšecko tam je.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 08:51
- Nahlásit
PetraK
Tak sikovna, ze mas hotovo na zahradce tady prsi, to je fakt dovca, z 6ti dnu tu neprselo 2. Z toho z tech 2 jen jeden neprselo vubec a druhy to prislo az odpoledne, to je stesti todle
Snad zada povolej trochu, to by bylo blbe.
Ad impreg:diky, ja zkusim neco sehnat, stejne uz doma dosla ale nevim nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:20
- Nahlásit
cernej caj
tu impregnaci už mám napsanou - což ale ještě neznamená , že jí sbalím
záda jsou furt o fous horší , to budem dvojka s Ešátorem
s tou dovčou a počasím je to blbý, snad se to na Peeecku vylepší.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:22
- Nahlásit
PetraK jestli si v tý svý uklidňovací činnosti všimne třebas žvejkací tyčinky,
Tak zkusit to může, jestli je to fakt neuroza, já bych si spíš vypomáhala zklidňujícíma bylinkama.
Ale připomněla jsi mi ten vtip:
Paní učitelka byla s dětmi v ZOO. U klece s gorilami dostal gorilí samec chuť na sex a vrhnul se na jednu ze samic. Paní učitelka volá na zřízence: "Ihned něco udělejte, člověče, ty opice se chovají nemravně a ještě navíc před dětmi. Udělejte něco, ať toho nechají." - "A co mám asi tak udělat, milá paní, nechtěla byste mi to říct?" ušklíbl se ten muž. "Tak jim třeba hoďte pomeranč nebo banán!" – Zřízenec se usmál a položil paní učitelce zvídavou otázku: "A vy byste přestala, kdyby vám někdo hodil pomeranč nebo banán...?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:31
- Nahlásit
kachna_
Tak zkusit to může, jestli je to fakt neuroza, já bych si spíš vypomáhala zklidňujícíma bylinkama
hm, vidíš - bachovky by mohli vypomoci, pravda.
No mě tohle připomíná toho kývacího medvěda. krom zklidnění se potřebuje naučit co v takovou chvíli i dělat, aby nepropadnul tomu nutkání, si myslím.
Paní učitelka byla s dětmi v ZOO
no kdyby to byla Růžofka, tak stopro
já se včera smála v kuchyni při výrobě snídaně taky jednomu ftipu. Dělala jsem takový ty svoje obložený chleby, spousta bylinek, zeleniny a tak. A vzpomněla jsem si, jak:
Děda s babičkou přijdou po smrti do nebe. V úžasu se rozhlížejí, jak je to tam nádherný, klid, pokoj, všechno prozářený příjemným světlem, nádhera. Tak se tak šťastně rozhlížejí a v tom se děda otočí k babičce na vaří ji bombu pěstí, až babi lehne, děda se podívá dolů a praví: "Vidíš, kdybys do mě nervala furt ty svoje zdravý sajraty moch už sem bejt dávno tady!!!"
Tak se tak připravuju na to, že kdybych se nějakým nedopatřením dostala hóre, tak mě možná pak od Brtnika taky čeká čenichovka za ty moje ozdravný pokusy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:41
- Nahlásit
tady neprší, ale je zataženo, doufám, že nebude pršet ve čtvrtek a v pátek když hodlám mít dovolenou a jeden den strávit nákupama
koukám tady epidemije marodůch, se přidávám, od rána mě ale jako fakt strašně bolí prst na noze nějaký prostřední, co se mi s nim při spaní stalo netuším, ale nemůžu skoro chodit, ještě že mám boty s širokou špičkou, jinak bych se ani nevobula, ale doufám, že to do středy přejde a budu moct ve volnu procházkovat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:49
- Nahlásit
Dobré dopoledne dámy,
chodí sem ještě Vero?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:50
- Nahlásit
Maky a Trix
chodí občas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:51
- Nahlásit
Maya
od rána mě ale jako fakt strašně bolí prst na noze nějaký prostřední, co se mi s nim při spaní stalo netuším,
coos dělala? Kousala sis ze spaní nehty na nohouch?
Maky a Trix
chodí sem ještě Vero
chodí, když stíhá, chodí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:51
- Nahlásit
PetraK
Ten medvěd kejval hlavou a on přesměroval jeho činnost na něco pro medvěda normálního - odměňoval vždycky jen to, když místo toho šel plouti.
Psal Walda, že o tom medvědovi se Šustou mluvil a že to bylo naučený chování, že to nevycházelo původně z frustrace
takže s obří trpělivostí čekat, jestli si v tý svý uklidňovací činnosti všimne třebas žvejkací tyčinky, kterou budeš v klidu držet u něj
zrovna žvejkací věci přehlíží jak širý lány
kachna_
já bych si spíš vypomáhala zklidňujícíma bylinkama.
nad bachovkama už chvíli uvažuju
zatím se ale chlapeček postupně v nervech zlepšuje, tak to nechám a uvidím, co bude nebo nebude, teď se mi do toho nechce šťourat, když mám ověřeno, že hodně vyprocházkovanej pes podpořenej TTOuch masážema to nedělá.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:52
- Nahlásit
Maya
PetraK
Díky za odpověď, zkusím si ji tu odchytit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 09:55
- Nahlásit
birma
že to bylo naučený chování, že to nevycházelo původně z frustrace
aha.
no ale za zkoušku by to stálo, ne? maximálně to nevyjde
když ho neba žvejjkací věci, tak co mu je nejdřív zkusit ochutit - namatlat je špekem - aby si na ně pěkně zvyknul a zjistil o čem to je a pak to použít? (případně nějakou syrovou kost)
že to bylo naučený chování, že to nevycházelo původně z frustrace
jasnivka.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:02
- Nahlásit
PetraK
coos dělala? Kousala sis ze spaní nehty na nohouch?
to by mě asi bolely i zuby a z takový akrobacie nejspíš i záda, a to neee
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:04
- Nahlásit
růmštájn, magorky!
jak si daříte?
Maky a Trix
jsem tu
birma
krááásný! sluší vám to spolu ale seš teda hotovej vzpěrač!
já si jako říkám, že na mě je čoklas 35 kg celkově moc. na nějaký příště tak aspoň o 10 kg níž. minimálně abych ho unesla.
cernej caj
a co tvůj mužík na dovči vlastně rád dělá?
měli jste zůstat na dovči v brnisku, tady toho tolik co u vás nenapršelo
a to pořád říkám, že bych potřebovala, aby se zásadně oškaredilo, a mohla pracovně inspirovaná zasednout k (m)učení. a ono je furt táák hezky! fňuk.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:10
- Nahlásit
Vero
vo kom se mluvívá. nedaleko bývá
, aby se zásadně oškaredilo,
NIC!!! tetkon musí, musí bejt hásky. Od středy do neděle. ještě klidně obětuju úterý, ale od středy musí být krásně.
fňuk
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:18
- Nahlásit
PetraK
vo kom se mluvívá. nedaleko bývá
já to znám jináč: my o vlku.......
kde je vůbec vlk?
NIC!!! tetkon musí, musí bejt hásky. Od středy do neděle. ještě klidně obětuju úterý,
tak jo,... ale stejně to nefungá, lilo akorát v noci, když jsem mazala s buldozérem z ranní vychajdy, už se zas ohezklo a ten svítí, svítí... a bé určitě celej tejden. nebojte!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:24
- Nahlásit
Vero
Ahoj,
jsem ti jen chtěla říct, že ten pamlskovník je úplně super
lepší jsem ještě neměla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:32
- Nahlásit
Vero
se zas ohezklo a ten svítí, svítí
zakazuju tyhle provokace gdyž se kouknu zvokna a vidím jen šedivo a šedivo a šedivo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:40
- Nahlásit
vero
On rad spi nebo lezi. Obed v restauraci nebo neco k jidlu s tim taky problem nema a pak chodi ocumovat na hudebni akce aparaty a kecat se zvukarema. Ale tak vcera byl rad, ze se mnou nesel a namasiroval mi nozicky
Maya
By me zajimalo, cos delala. Me boli nart, ale tam to snad ma pricinu jasnou, doufam, ze s lepsim pocasim vsechny neduhy zmizi. Nam vsem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:48
- Nahlásit
Maky a Trix
lepší jsem ještě neměla
jééé, fakt? tak to jsem moc ráda, že našel odezvu
Maya
zakazuju tyhle provokace gdyž se kouknu zvokna a vidím jen šedivo a šedivo a šedivo
to je mi líto pani. já teď seděla s kafím na balkóně a vyhřívala se na sluníčku pardon ale teď už zas makám u pécé a toužím po deštivé inspiration
cernej caj
On rad spi nebo lezi.
na dovči? fakt? tak možná by ocenil letní dovču u vody, ty bys plavala se psama, on se slunil?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:50
- Nahlásit
birma
mohla bys adámkovi v těch situacích přistrčit nějakou z mazlivejch kočičích. u nás zas měli půlnočí mezidruhový radovánky psák s kocúrem popelářem, voba nesmírně spokojení.
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Vero
kde je vůbec vlk?
asi nes domovníkovi psaní a někde se zapomněl?
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
By me zajimalo, cos delala
mě by to taky zajímalo, nemám tucha, každopádně se to nelepší, teď jsem dopajdala ke kopírce a doufám, že dopajdám ještě na objed a že na mě zbyde hermelíňák a nebudu muset žrát brokolici s rejží
tak snad tě nárt brzo přebolí když máte ještě před sebou nějakou dovču
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:51
- Nahlásit
PetraK
fšecko tam je.
super ! dík
janii
no já si to spaní fpokojíčku nevymyslela já jen plním rozkazy a přání místních pánů
KOZI KOZI už jsou doma v chládku
Ešuska to má něco kolem 650 a čaj černej ca 150..lístečky s přesnou cenou budete mít u nákupu
rosekala mě mamina...jukla na lístek co mám všechno nakoupit a zařídit a říká:
Černej čaj nekupuj, ten mám doma, ten ti dám. Ale nechápu na co chceš brát sebou ešus dyť jste dycky dostávali jídlo na talíře?
sem šla dokolen
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 10:58
- Nahlásit
Fajka
na co chceš brát sebou ešus
mně včera zase Michal říkal, co abysme šli letos na vandr. Vezmem EŠUSE...
TAk jsem mu teda řekla, že na vandr klidně půjdem, ale Ešuse, že teda rozhodně brát nebudeme
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 11:04
- Nahlásit
Fajka
Černej čaj nekupuj, ten mám doma, ten ti dám. Ale nechápu na co chceš brát sebou ešus dyť jste dycky dostávali jídlo na talíře?
|