| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 20:59
- Nahlásit
Dámy, díky moc ... mám radost, že to harantííím takhle dopadlo
Jo a abych se zbytečně neradovala, tak mladej má berle...včera večer spadl ( nebo byl hráčema sražen) na mantinel a má něco s kolenem nebo vazama. Přes otok se toho moc dělat nedalo ... A to dneska měl praxi a od příštího týdne má souvislou praxi na traumatologii, kde potřebuje být pohyblivý ... Asi mi z toho všeho hrábne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 21:20
- Nahlásit
brut
Pochraplala jsem si a trochu se mi ulevilo .
No mluvis uzasne.
vepřový nohy mi smí domů jen pokud půjdou do kastrolu na vaření, jinak musí zůstat venku !!
tak mladej má berle...
Hele, stacilo uz ne, tech jobovek???!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 21:35
- Nahlásit
Sem si střihla dobrej maraton. Z posilovny šup venčit, za mámou, namasírovat jí bolavý záda, domů, utřít pracha, vyluskovat, vytřít, umýt koupelnu, záchod aji na balgóna došlo, když už jsem byla v tom ajfru. Bábofka se peče -doufám, že ju nespálim. A já si špuntla na oslavu červenýho tramína a udělala si rýžový chlebíčky s vynikajícím,a le fakt vynikajícím pestem z česneka mědvědího (dovalila mi pravej kolegyně z prasé ,ale to je dobrota. Dělám si mejdan, Brtnik šel za babama. Hošikus byl venku véélmi hodný péf, je mi jasný, že na Pecku ho to naprosto opustí a budem dementit . Úplně senzačne jsem se honili na louce. Paní s fenkou skororetrívra na nás koukala jak na ma
... Mladýho pustili všichni ke zkouškám!!!!! gory. Teda na mě asi, na psa ani tolik ne
A vy jste se nějak rozkomunikovaly milé dámy!!!Fifi
Maya
že žrali to maso teď párkrát a mají nejmíń půlku zubního šutru pryč
ja, ja, normoš žrádlo je normoš žrádlo, Ešátorovi vždycky všichni žuby obdivovali právě díky kostem a chlebu
ad to maso na kosti:
Fifi to napsala dost výstižně, majslim, že nejni co dodat
Fifi
Rrumstajn, taky u vas v noci bourilo? tu bylo kolem druhy boozi dopusteni!
tu nic, ale ráno mlha ako kráva a péršilo. A celej den šedivo.
brut
Hlásím, že Al je o dost lepší
supr zpráva!! tak už se to snad srovná
Díky moc za držení palečků
držim dál, ať se brzo srovná úplně
Kluk, co zajišťoval instruktory, tak natahal kde koho ze zahraničí, ale nikomu vlastně nic neřekl a vznikl tam dost nepříjemný bordel, zloba atd... a to naprosto zbytečně. Stačilo jasně říct domluvené podmínky a vzít instruktory od nás ( a že jich tu máme...).
a sakra tohle je blbý, hodně. Hlavně do budoucna
... Mladýho pustili všichni ke zkouškám!!!!!
YOOODLEYYDÝÝÝAAA že mu moc gratuluju
a Jitka to taky zmákne, ať se nebojí, nemusí se strhat hned na startu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 21:42
- Nahlásit
brut
A že by protahovala střeva není pravda, to nedělá ani u lidí natož u psů ...
tak sem asi co??? Páč já si udělám mísu zeleninovýho salátu a......... jooodleyydýýý a řídícímu panu to doktor právě krzevá střevo přímo nařídil - mrkvu hlavně
asi byl u tebe v šatníku a okoukl, co jsi dostala
no a určitě děsivě záviděl
a mimochodem botník mám taky teda lepší než von
brut
Maya
ten nářek pesana, kterej má šílenou zácpu je hroznej, jednou jsem to zažila s Murphym, který už byl starý na to aby to jeho trávicí soustava zvládla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 21:42
- Nahlásit
brut
l ( nebo byl hráčema sražen) na mantinel a má něco s kolenem nebo vazama
tjo von si nedá pokoj!! Hele nezapomeň mu nasadit Arniku, ať se brzo zahojí hošíček pošahanej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 21:47
- Nahlásit
uďám si koncert
Faking devoutý má vždycky dobrý vídeja
http://www.youtube.com/watch?v=I_EC__NzqCM&list=PL LmhkViycFvJLSdFtNUrxbj4M2KemeIQr&feature=player_de tailpage#t=64s
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 21:58
- Nahlásit
PetraK
Z posilovny šup venčit, za mámou, namasírovat jí bolavý záda, domů, utřít pracha, vyluskovat, vytřít, umýt koupelnu, záchod aji na balgóna došlo, když už jsem byla v tom ajfru. Bábofka se peče -doufám, že ju nespálim.
Si zase ficis, hezky, vid?
tak sem asi co??? Páč já si udělám mísu zeleninovýho salátu a......... jooodleyydýýý a řídícímu panu to doktor právě krzevá střevo přímo nařídil - mrkvu hlavně
No vsak, vlaknina dela svy, u Al to bylo asi vic faktoru pohromade. Jinac by musely bejt cuzy uz pochodujici krapnici zkalcifikovany, bo denne pozerou ty zeleniny mrte.
tu nic, ale ráno mlha ako kráva a péršilo. A celej den šedivo.
No tu masakero, cuzy jecely, ze jdou zabit ty hromance a bleskance, prskalo to tu do zeme a zaroven v nebi, kochaly sme se hodinu na zaprazi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Si zase ficis, hezky, vid?
já toho vždycky po cvičení a zvlášť když jsem doma sama hrozně moc stihnu. Jsem naspídovaná . Dneska nás Vašek potrápil s děsnou náloží, měla jsem obavy, zdaliž mě to nezavalí, zvlášť, když tam přihodil závaží velikosti kola od lokomotivy a měly jsme to zvedat JEDNOU NOHOU!! Sem mu řekla, že sice nevim jak to dokázal, když nesvítí sluníčko, ale tutově šel na slunko bez čapky a pořídil si úžeh . Opáčil, ať nekecám a jedu. Tak jsem jela. Nevěřial bych, co jednou nohou vztlačim do vzducha.
No vsak, vlaknina dela svy, u Al to bylo asi vic faktoru pohromade.
já si to taky myslim. Začalo to tím, že nemohla - nebo se bála tlačit a dotloukla to ta haxna s tou měl Ešus taky jednou potíž. Páč jsem to blbě zkombinovala. Od tý doby, když už jí jednou za uherák dám, tak vždycky k snídani - kdy pak má habakůk pohybu na chalupě a večer jen maso - mletý, hodně zeleniny a olej právě. S tím, že během dne mámě nebráním v tom, aby mu dala nějakej ten svůj Ešusí balíček , kde je vyvařený maso kuřecía kůže z poblifky, páč to je mastný.
Jinac by musely bejt cuzy uz pochodujici krapnici zkalcifikovany, bo denne pozerou ty zeleniny mrte.
Ešátor taky, a ještě při přípravě večeře chodí jako koza a ukusuje tu list pekingskýho, tu list zelný, pokouše si mrkvu a tak.
No tu masakero, cuzy jecely, ze jdou zabit ty hromance a bleskance, prskalo to tu do zeme a zaroven v nebi, kochaly sme se hodinu na zaprazi.
tjo taková malá země a tak rozdílný počasí na malým place.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:09
- Nahlásit
hergot, tady je to jak u suchánků, nemá mi kdo dolejt, musim sama!! sklenice je asi děravá či co
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:15
- Nahlásit
PetraK
Sem si střihla dobrej maraton.
Závidím, nepřetržitě prokrastinuju...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:15
- Nahlásit
PetraK
kdy pak má habakůk pohybu na chalupě a večer jen maso - mletý, hodně zeleniny a olej právě.
Tak ja olej v pripade kosti nasledne po zradle nedavam, spis tu vlakninu ala kysany zelicko, listovka s kefirem, podmaslim nebo jak rikas, sulcem ci vyvarem klustym.
Ešátor taky, a ještě při přípravě večeře chodí jako koza a ukusuje tu list pekingskýho, tu list zelný, pokouše si mrkvu a tak.
No vsak, cuby pres den schroupou denne kazda velemrkvu/kedluben, jak videj, ze se chysta salat - uzmout list cinana, kapusty, labuzo nejvetsi.
tady je to jak u suchánků, nemá mi kdo dolejt, musim sama!!
To zase bude v alejich nablito D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:21
- Nahlásit
birma
nepřetržitě prokrastinuju...
co že to děláš ty prasáku???
Fifi
Tak ja olej v pripade kosti nasledne po zradle nedavam,
blbě jsem to řekla.Já totiž zeleninu skoro vždy zakápnu olejem - to aby se do těla dobře vstřebaly všechny vitaminy co tam jsou, olej tomu pomáhá. Když dám ten pařád prasečí, cmrndnu toho velkoryseji
uzmout list cinana, kapusty, labuzo nejvetsi.
, jojo, já tu mám vždy frontovýho bojovníka - musím prostě jeden list dát jako desátek, on to opravdu labužnicky chroupe jako koza.
nablito
nestraš, zejtra mám vela důležitých věcí na prasý
Báboftka jest velmi vyvedená
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:22
- Nahlásit
PetraK
co že to děláš ty prasáku???
flákám se - práce jak na kostele a nedokážu se přinutit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:24
- Nahlásit
Ešusí hymna aneb
Ašééé zu Ašééé!!
http://www.youtube.com/watch?v=C9NckBKzOh4&feature =player_detailpage&list=PLLmhkViycFvJLSdFtNUrxbj4M 2KemeIQr#t=24s
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:29
- Nahlásit
birma
flákám se - práce jak na kostele a nedokážu se přinutit
Az bude velky ouvej a stoupne stres, pujde to samo.
PetraK
Báboftka jest velmi vyvedená
Pruhata? A fajfkovic o tom vi?
Jinak ad Peckovice malvice, kdyz, tak se dorazim jen ja s cuzama, sama jeste nevim, jak to bude casove, prileti zahranicnici a netusim, kolika dni me budou potrebovati. Postaci tlf v prubehu nekdy od st, pripadne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:44
- Nahlásit
birma
áce jak na kostele a nedokážu se přinutit
a tak!!! tuten virus jsem měla minulej víkend, nebo kdy, odmítla jsem jakoukolif činnost
Fifi
Pruhata? A fajfkovic o tom vi?
tak pruhatá bezpochyby, páč jí miluju, ta je dycky bezchybná.
kdyz, tak se dorazim jen ja
skvělýýý, přijedeš??? a proč nepřijede Mathea? nemluví s náma?
já myslím, že tlf v průběhu od středy snad stačit bude,
COOO JANÍÍÍIÍÍ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:44
- Nahlásit
Zas mi vyschla sklenice, mrcha jedna!! Jdu ven s Ešátorem a ešivá mi někdo nedoleje, máte průser!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:54
- Nahlásit
PetraK
skvělýýý, přijedeš??? a proč nepřijede Mathea? nemluví s náma?
Oni prchaji jinam, a ja fakt neslibuju, protoze netusim ohledne pracovnich povinnosti a auto - o tom se vubec nezminuju radsi. Cili se netesim. Esli ta kraksna bude drobek pojizdna, tak aspon na otocku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 23:03
- Nahlásit
Fifi
Oni prchaji jinam, a ja fakt neslibuju, protoze netusim ohledne pracovnich povinnosti a auto
ach jo, ach jo.
kdyby to vyšlo budu rádo.Moc rádo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 23:49
- Nahlásit
Fifi
Az bude velky ouvej a stoupne stres, pujde to samo.
no vzhledem k tomu, že jsem živnostník, tak flákání se tvoří stres pouze finanční a ten mi chuť k práci ještě víc bere, takže....
PetraK
a tak!!! tuten virus jsem měla minulej víkend, nebo kdy, odmítla jsem jakoukolif činnost
u mě se zabydlel nějak dlouhodobě, mrcha!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 23:54
- Nahlásit
hoooořííí
http://www.youtube.com/watch?list=PLLmhkViycFvJLSd FtNUrxbj4M2KemeIQr&v=eQtKGLNnHtk&feature=player_de tailpage#t=173s
birma
u mě se zabydlel nějak dlouhodobě
to vůbec neva, někdy je to fakt potřeba. Měla jsi tetkon kapek emocionální období a potřebuješ odpočinek po všech směrech.
hele to
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 23:56
- Nahlásit
PetraK
Měla jsi tetkon kapek emocionální období
to mám setrvale už moře let, akorát ty oblasti vypětí se střídaj. A teď teda díky Adámkovi přetrvává a asi dlouho bude, občas si říkám, jestli jsem si neměla vzít nějakýho psího lenochoda místo tohodle nerváčka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 08:48
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
zatopíme kapek, když nám tak prší, ať nám to schne
Sem ráno zase byla pilná fčelka Mááája, Mááájaaa. došli jsme si pěkně v dešti procházkou na trhy - který ovšem jaksi ešče vůbec nebyly a pak jsme si ešče pocvičili čištění chrupu. Hošíček pěkně dělá léžing a nechá si šmrdlat kartáčkem po tesákách a pak vezme kartáček a vodnese si ho uklidit do svýho kbelíčku na serepetičky , jest to velmi roztomilý péf. A ešče sme se po vyčišťování stačili celý dvě vteřiny pomudlat, než se to pako zase splašilo, že se musíme poprat . Je to jemen!
birma
jestli jsem si neměla vzít nějakýho psího lenochoda místo tohodle nerváčka
zas je to změna a pak ono to věčný psí dítě má taky něco do sebe, uvidíš.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 08:58
- Nahlásit
Rumštááááj
Jsem beztelefonní, ztratila jsem telefon někde v autobuse
PetraK
zas je to změna a pak ono to věčný psí dítě má taky něco do sebe, uvidíš.
tak z pohledu lékárníka distribuujícího uklidňující prostředky nepochybně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 09:12
- Nahlásit
kachna_
ztratila jsem telefon někde v autobuse
ale houby, zase leží někde na zahradě - prší stejně jako minule, kdy sis myslela, žes ho taky někde ztratila - takže je to jasný, bude na zahradě
pohledu lékárníka distribuujícího uklidňující prostředky nepochybně
si zvykne, já si taky zvykla a dneska si nedovedu představit nemít doma potrhdílo, klidnej péf by mě asi nebavil.
jo a včera jsme uďáli radost jedný sympatický slečně. Slečna má mopsíka, sympatického prďolu. A Ešus se ho co? Ešus se ho bááál! tak se smála, že to je první péf, kterej se toho jejího bojí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:09
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááájn,
heslo posledních dní:
I pád na držku je vlastně pohyb vpřed !!!
Doufám že se všicky daříte dobře (eventuálně prosím o výcuc!! důležitých věcí za posledních Xy stránek vy grafomanky!), u nás kvapík jako dycky o to větší že sem debil co si zas něco vymyslel ale ted už to muším dotáhnout do konce...furt si řikám táhni varle a srůstej!
Nicméně sem tu zde hlavně abych rozdala úkoly
Fifijová
at dnes do večera očekává emila, mám dvě důležitostě !
Ešusová
do pondělka do rána at se rozhodne essi chce na Pecku dovalit nějaké kozi kozi..v pondělí pojedu stejnak okolo tak není problém se tam stavit a dovalit na Pecku...
což platí i kdyby chtěl někdo jinej samo!
Janiiiiiiii
nutně potřebuju vědět na co se máme připravit v rámci bojovek a her pro děti... že bysme si jako připravili nějaký nádobíčko na strašení dětiček a žabiček a táááááááák..
Jo a pingpongové míčky zakoupený mám v počtu 6 kusů takže pálky sebou !!!!!
Už mám aj štaprdlata letos piju s váma a né proti vám !!
Pro černej čaj a i všechny ostatní kdo jedou na furt nebo nebo přijedou jen na návštěvu, at si připravý sebou nějaké drobné, budou je potřebovat!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ VONA NA NÁS NEZAPOMNĚLA!! Já už myslela, že nás nemá ráda
.furt si řikám táhni varle a srůstej!
to máš zajímavý heslo dne, milý Varle
at se rozhodne essi chce na Pecku dovalit nějaké kozi kozi.
Jéééééééééé nojo KOZI!! Já na to ani nevzdechla! a myslíš, že by mi to tam paní mohly ubytovat v lednici??
hele a mohuliž poprosit o tu matraci?? jestli jí ešče máš teda a jestli se vám vleze do auta
že bysme si jako připravili nějaký nádobíčko na strašení dětiček
ehm, ehm,......... tohle zní ešče prasáčtějš než nejprasáčtějš
heslo dne BRTNIK VYSAZUJE LÉKY!
a jsem smutno, letos nemám vůbec nic pro Skřivánky
a co sis to zase vymyslela, že ses ešče nezastavila?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:23
- Nahlásit
PetraK
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ VONA NA NÁS NEZAPOMNĚLA!!
již začínám býti lehce sklerotická ale občas mám i světlou chvilku
Jéééééééééé nojo KOZI!! Já na to ani nevzdechla! a myslíš, že by mi to tam paní mohly ubytovat v lednici??
snad joooo pokud teda nebudeš chtít ubytovat v lednici kozu živou a nebo ty svoje
mohuliž poprosit o tu matraci?? jestli jí ešče máš teda a jestli se vám vleze do auta
jooooooooooooooooo konečně se jí zbavim !!! ok musím si to napsat na seznam
ehm, ehm,......... tohle zní ešče prasáčtějš než nejprasáčtějš
heslo dne BRTNIK VYSAZUJE LÉKY!
že ho pozdravuju !
jsem smutno, letos nemám vůbec nic pro Skřivánky
a co sis to zase vymyslela, že ses ešče nezastavila?
nic si z toho nedělej! Já sem právě vymyslela až mooooc takže s cestou do Skřivan počítám a protože si nic teda nevymyslela ty, tak já myslím že by si mě mohla pomoct s tím co sem vymyslela já co ty na to...že by jsme jak byly varle voba můžu teda počítat s tvojí pomocí ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:25
- Nahlásit
Fajka
byly varle voba
bojim bojim bojim se zeptat, co by byl v tom případě brtník.
PetraK
Já mám jenom pár oboječků a postroj, to asi vydrží i na jindy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:29
- Nahlásit
brut
Tak to jsou supr zpravy, jak s Al, tak s detma, tak at se synator radsi vyvaruje rizik ted, kdyz to tak dobre vyhmat a ma sanci dodelat rocnik.
Maya
Hreben vypada zajimave, pak poreferuj
Vcera sme tu objevili vlci boudu, venkovni posezeni, tak sme dali pivko a klobasku a muz uz hodnej
Jeste sem chtela neco ale v rozepsanym prispevku nemuzu na ty vase. Jo a chcije tu jak svima
|