Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 20:41
- Nahlásit

Rrrrumprcimpcampr.
PetraK
tak máme voočkovanýho Hošikuse - prý to zas byl cambus
Toz este ockovani naklikat.

A tohle me teda podivilo, co voni vsecko nevymyslej, pokrok nezastavis, kam se prdej klice hozeny po psovi. Mozna neco pro Adolfa, hazet krouzky za nej, kdyz vyrazi po cyklistovi.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 20:47
- Nahlásit

Fifi
Mozna neco pro Adolfa, hazet krouzky za nej, kdyz vyrazi po cyklistovi.
jasně a on si to spojí s cyklistou, příště ho neudržim a von ho zežere vopravdu jsem ráda, že teď je potkáváme jenom z tý vzdálenosti, kdy je buď ustojí, nebo jenom párkrát blafne

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 20:54
- Nahlásit

birma
jsem ráda, že teď je potkáváme jenom z tý vzdálenosti, kdy je buď ustojí, nebo jenom párkrát blafne
Pasaciiii. V lete budete svistet vytahem, lovit z jezer ho budes nasilim, plavoucha a po cyklistech si ani nevzdechne.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 21:02
- Nahlásit

Fifi
V lete budete svistet vytahem, lovit z jezer ho budes nasilim, plavoucha a po cyklistech si ani nevzdechne.
no to doufám ještě to auto, vlak a rušný silnice a bude to báááájo

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 21:28
- Nahlásit

Toz este ockovani naklikat

na ja

birma
ještě to auto, vlak a rušný silnice a bude to báááájo
to dáte, jdete pěkně mílovýma krokama a to ani nemáte sedmimílový botky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 21:46
- Nahlásit

PetraK
A kde sou Fajfciskovic, nestihaj, nesvaci?
na ja
Si muzete zacit hrat na doktory aspon.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 22:01
- Nahlásit

Fifi
A kde sou Fajfciskovic, nestihaj, nesvaci?

nevím , taky jsem si říkala. Asi je toho v souvislosti s tím, co se stalo tátovi hodně moc, si tak myslím.

hrat na doktory aspon.

já a na doktory, jo? Já která nesnášim bílej plášť jo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 22:08
- Nahlásit

PetraK
já a na doktory, jo? Já která nesnášim bílej plášť jo?
Dve mouchy jednou ranou, double therapy.
taky jsem si říkala
Toz si cuza snad najde cas, aspon na pozdrav, a ze jsou v paratku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 22:15
- Nahlásit

Fifi
double therapy.

těžko může učit psa nebát se veterináře někdo, kdo vomdlí, jen ucejtí desinfekci

z si cuza snad najde cas, aspon na pozdrav, a ze jsou v paratku.

a když ne, tak jí za tejden zabijem a má to

Mám deprézi. Viděla jsem záběry z R+ koncertů a já to neuvidííííííííííííím.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 23:48
- Nahlásit

Tomu nebudete věřit, ale z večerního venčení jsme přijeli domů výtahem! Jsem to chtěla zkusit až tak ve čtvrtek, ale chlapeček po příchodu do baráku suverénně nastoupil s výrazem "mámo otevři a klikej", cesta sice ještě stres, po příjezdu a otevření dveří sice vystoupil, ale pak tam vlezl zpátky, dožadoval se klikání a odmítal vystoupit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 07:13
- Nahlásit

birma
sikulky

ja su nabalena. jeste ze mame ted to 2x vetsi auto mam nacpanou 68 i 48. (OK, mam tam nejaky deskovky, trekace, sandale, komplet veci pro psy, muj big spacos) a zvlast je kybl s granclema. Su zvedava, jak to pak budem balit do igelitek, az necham 48 na peckoposte

jo a nemam ten polostahovaci obojek, myslite, ze to vadi?

(jo a zub prej muze byt i z dasne

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 08:02
- Nahlásit

Tak čtu jak Adam válí s výtahem, to je paráda.
Jsem ani včera nic nepsala, mám sice pučenej noutbuk, ale to je starej krám, po každým kliku si můžu jít dát kafe. D:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 08:06
- Nahlásit

Maya
hele ale takovy stary kramy sou super na stary hry ja si vemu na dovcu / na pecku muj "novy" notebook tez. rok vyroby 2005, cena skoro zadarmo pri povanocnim prodeji srotu z firmy. nemuzu najit doma xp (to stehovani holt obcas neni idealni vec tak tam mam linux. Nevim, jestli dokazu vubec stahnout fotky z fotaku ale na wifi to zvladnu, pokud na pecce bude a kdyz se budu moc nudit, muzu si psat choromyslny povidky, pac vymyslet blbosti me bavi a tak rychle zas nepisu, abych dedecka uvarila

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 08:39
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

mám fakt fsteka děsnýno teda.
a vovočkovanej Hošikus je takovej nijakej - lituje se , tož ho to snad brzo přejde.

birma

po příjezdu a otevření dveří sice vystoupil, ale pak tam vlezl zpátky, dožadoval se klikání a odmítal vystoupit

A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 08:58
- Nahlásit

Cernej caj

Na WiFi zapomeň, budeš v lesích ... jooooo a sim tě jaké je tvé ctěné křestní jméno?? V seznamu ubytovaných asi "černý kafe ani caj" nebude co? tak abych vědíla - páč klíče budu udělovat nejspíš jáá
A obojek není tragédie

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 08:59
- Nahlásit

PetraK
Proč máte vsteka pani???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:10
- Nahlásit

Janiii
tak ono co kdyby nahodou, ze jo
Mé ctěné křestní jméno je Kristýna, jestli ti to nějak pomůže, ale moc na něj neslyším, protože pro známy su Mamut nicméně těch, co přijedou ve středu k obědu moc nebude, tak to asi poznáš

(a taky podle nevycvalanyho psa, kterej je nevycvalanej - proto, ze ma nevycvalanou panicku

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:13
- Nahlásit

Janiii

i "černý kafe ani caj" nebude co

proč ne?? já bych to tam právě dala. na nástupu prvního dne, při vyvolávání do družstef to bude znít obdivuhodně

Brtnik se rozradostnil, že jede Filip Strýček Úhyla

Proč máte vsteka pani???

páč ty joudové sem prostě nepřijedou a germánsko bylo vyprodaný během vteřiny, než jsem se stačila nadechnout,takže mám po hehe

cernej caj
jestli to může být dáseň, tak si skoč do lékárny a kup si Florsalmin - tinktrura ze šalvěje lékařský, na tyhle věci Brtnikoj pomáhá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:15
- Nahlásit

PetraK
ale jestli ten nastup bude ve stredu rano, tak se me stejne nikdo nedovola

hele a treba pak bude nekdo prodavat, komu se to nebude nakonec hodit?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:21
- Nahlásit

cernej caj
stary kramy sou super na stary hry
no ale ty hry tam taky musíš nějak stáhnout, si myslim, že to by bylo tak na tejden práce s tou rychlostí, to se mi nevyplatí, povídky choromyslný ani jiný nepíšu, s mym psacím antitalentem to ani nejde, tak mi nezbejvá než hrát Ptačí město co tam měly nainstalovaný děti
PetraK
vovočkovanej Hošikus je takovej nijakej
chudinka, taky máme teď v květnu vočkování a musim přikoupit rimadyl, to bude zase pálka
joudové sem prostě nepřijedou
joudům napiš ať laskavě ráčej dorazit, že se ti po nich stejská
skoč do lékárny a kup si Florsalmin
na dásně prej taky dobrý to vod fčel, jak se to menuje, propolis nebo tak nějak? ale kde to vzít nevim

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:28
- Nahlásit

cernej caj

ale jestli ten nastup bude ve stredu rano, tak se me stejne nikdo nedovola

to neva, no, tak my to prostě tak jako rozhlásíme aspoň

hele a treba pak bude nekdo prodavat,

no to už by bylo až tam a tam je právě háček v tom, že oni mají lístky na jména a při vstupu se to kontroluje s dokladem,takže - smolikof, Smolikof, a ostatní koncerty jsou buď v blbej den anebo blbý dojezdový vzdálenosti

[/i]Maya
oudům napiš ať laskavě ráčej dorazit, že se ti po nich stejská
jim spíš napíšu, že ať se jdou bodnout,když jindy dají koncerty dva a tetkon prt.

[i]jak se to menuje, propolis nebo tak nějak?

jo propolis se to jmenuje. Nemám zatím odzkoušeno, ale zabrat by to mohlo, je to šikovná věc prej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:41
- Nahlásit

MayaPetraK
propolis je snad neco z materi kasicky, je to dobre i na rany a tak, asi v lekarne nejake smesi nebo v obchodech s vyrobkama z medu...

Maya
tak ja mam treba 3d tetris, alley cat, prince of persia... ale to sou vsechno 20+ let stary hry... to se vleze na disketu

PetraK
to je hsuty, a kdyz ma nekdo vaznej problem a nemuze, tak jako se tam na jeho lupen nikdy nikdo nedostane, jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:43
- Nahlásit

PetraK
oni mají lístky na jména
to jako fakt, že jako na koncertě každému kontrolujou vobčanku? tak to je teda mega hustý

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:44 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
no já žádný takový vykopávkový hry nemám

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj

to je hsuty, a kdyz ma nekdo vaznej problem a nemuze, tak jako se tam na jeho lupen nikdy nikdo nedostane, jo?

hele nevím. oni to dělají kvůlivá tomu, že aby se předešlo kšeftování s lístkama. Je to jen v germánsku. Zas na druhou stranu máš rrrramštajní lístek aji se svým jménem vyraženým. Když jsem šli tady na DCD , tak to taky bylo na jméno. Co se děje v případku, že nemůžeš to nevím.

Maya

to jako fakt, že jako na koncertě každému kontrolujou vobčanku?

jo, ale páč nejsme v čechách, tak to odsejpá. Máš to prostě připravený, projedou tě a číhnou na lístek a doklad a jdeš. Kein Problem.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:51
- Nahlásit

To jsou věci co člověk ani netuší a ještě za to prej platíme prachy
cituji
Víte, že Česko je členem Mezinárodní unie pro vztahy Slunce–Země?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:55
- Nahlásit

PetraK
No v germánii si dovedu představit, že to vodsejpá, ale stejně by mi to asi bylo tak nějak proti srsti, proč je třeba neočíslujou ty lístky a nevodškrtávaj si čísla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:59
- Nahlásit

Maya
proč je třeba neočíslujou ty lístky a nevodškrtávaj si čísla?

páč to by fakt teda podle mě trvalo dlouho, když by nejdřív přišel někdo s číslem 13.584 a za ním 265, pak desítka, pak681.... takhle okontrolujou shodu jmen a je to, jde to opravdu rychle.
Mně to proti srsti není- je to dobrej tah, jak vyšachovat překupníky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:01
- Nahlásit

PetraK
ale dost casto se stane, ze si koupis listky a pak proste pracovni/rodinnej/zdravotni problem a co pak? to bych pri cene tech lupenu nechtela zazit...

mam kopr, dovolena za dverma, hruuuuuuza.

ps: mam jen 10m stopku. doufam, ze bude stacit. chtela sem koupit delsi ale prej k nicemu to neni mi rikal muz a protoze sem zrovna byla bez penez, tak sem mu musela verit

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:13
- Nahlásit

cernej caj
ale dost casto se stane, ze si koupis listky a pak proste pracovni/rodinnej/zdravotni problem a co pak? to bych pri cene tech lupenu nechtela zazit...

hele tak asi nějak pořešený to je - že to před koncertem máš nějak šanci ošéfovat - to jsem nezjišťovala. Vzhledem k tomu, že hošíčci mají věci dotažený na max. do detailu, to asi nějak pořešit půjde- určitě s tím musí počítat.

na cvičení a tak, je ta 10 m stopka dobrá. Určitě pro začátek. Já měla dvacítku s tím, že jsem pak prostě jen díky tomu jednoduše zvětšovala vzdálenost mezi zvěří, jím a mnou - když jsme se naučili fungovat na krátkou vzdálenost.

dovolena za dverma, hruuuuuuza.

jaká hrůůza jelimane? Dyk budeš mít VOLNOOOOOOOOOOOOO!

<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání