Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:11
- Nahlásit

JO!! A!!
právě jsem zakoupila hlavní cenu pro vítěze pingpongového turnaje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:32
- Nahlásit

kachna
tak ty lidi sou dneska fakt desny, ja nasla zatim 2 a voba sem vratila a to ten chlapek me za to pozval na grilovany sele a sipky, ze zrovna slavil narozky zrovna jeho... lidi sou fakt desny

aspon mas duvod si koupit ale novej telefon

Fajka
jaky pinponace? to na pecku? mam se bat? ja mam pribaleno jen to co je v prospektu (teda az na ten polostahovak

Janiii
sakra, asi bych se mela vic bat nebo radsi ani nejezdit, coz?

petrak
zobrazuje
syr kozi zauzeny 200g
syr ovci cerstvy natural 100g (teda pokud to neni jen na ty kozi nabidka)
a jeste bych brala tak 100g toho syr kozi cerstvy ochuceny pepr (teda doufam, ze sou to ruzny prichute, ne ze ten syr ma vsecky v jednom

a nekdo me to spocitejte, dneska to uz asi nedam. ALE prestalo prseeeet! ale vsude je metrak vody...

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:40
- Nahlásit

jaky pinponace? to na pecku? mam se bat?
cernej caj
nebooooj je tam pingpongovej stůl, tak hrajeme obíhačku. jen je tam nedostatek pálek, takže se hraje, čím se dá - většinou kusem dřeva, no a vloni tam paní Fajkýšová - nebo pani Ešus?? objevila kachličku, tak hrála kachličkou

sakra, asi bych se mela vic bat nebo radsi ani nejezdit, coz?
a na vobojí je pozdě

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:55
- Nahlásit

rumštajn
dneska celej den chčije a chčije, ale alespoň jsme udělali výpravu na veterinu, mám vykastrovanýho kocoura a navočkovaný psy i želvy, viděli nás tam rádi
kachna
ten mobil to je blbý, zablokovala sis číslo, aby ti neprovolali majlant? bych spíš věřila tomu, že ti ho někdo čórnul, proto já v kapse ho nosím je výjimečně

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 18:03
- Nahlásit

Maya
Zelvy se vockujou? Proti cemu? A hlavne, kam, kdyz se schovaj do krunyra?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 18:08
- Nahlásit

Janiii
aha, zrovna sme koupiliv akci badmintonovy palky, ze budem parit na dovce, ale dest to znemoznuje, tak asi vim, co s nima udelam nekdo moh rict s tim pinpongem kdyz sem jeste byla doma, to palky mame.

ja nosim foun v kapse dycky a nikdy nic. ale vyjimecne ho mam v baglu kdyz mam treba sukni a to mi ho corli v prazdnym podchodu na stedrej den, svine. akorat si dycky na telefon davam bezpecnostni kod (je pozadovan pri vlozeni jine sim nez te vasi) coz minimalne vzdy mirne nakrkne ty, co kradou, pac za odblok toho kodu v servise musej dat kilo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 18:47
- Nahlásit

cernej caj
zablokovala sis číslo
no bohužel až pozdě, protože jsem myslela, že jsem telefon nechala u mamči i s kabelkou
bych spíš věřila tomu, že ti ho někdo čórnul, proto já v kapse ho nosím je výjimečně
on to byl takový "povedený" týden, vyjma návštěvy kamaráda, ta se povedla opravdu.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 21:27
- Nahlásit

Fifi
Jsem to blbě napsala, želvy se přímo nevočkujou, ale píchaj se jim vitamíny, pak víc vožijou a líp žerou, když je zvedneš do vzduchu, tak vystrčej nohy, tak musíš chytit zadní, když neviděj ruku, tak jí nezatáhne a vet musí bleskem píchnout, protože maj v nohách strašnou sílu a dlouho jí neudržíš
je to sranda občas, vozím je v přepravce na kočky a pak když někdo v čekárně zahlásí jako Jdete s kočičkou, můžu se podívat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 10:06
- Nahlásit

a jak se tvari na kocicku? My dem na vylet, ale 3x spadla kapka tak muz sili, no des, snad se projdem aspon dnes

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 11:09
- Nahlásit

My jsme pěkně zmokli, ale Adam zvládnul jak zverimex, tak Palmovku (pravda prakticky bez lidí a bez trmavají), tak jsem naprosto spokojená

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 14:47
- Nahlásit

birma
My desti unikli, ale tesne. To ste sikulky s adou
Ja nevim, ale na vyletodovci budu muset bez muze, to je dycky na rozvod

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 17:49
- Nahlásit

to je dycky na rozvod
a to jste se eště nevzali

jdu píkat chleba, jsem zvědaf

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 19:27
- Nahlásit

cernej caj
a jak se tvari na kocicku
no obvykle radši hned zahlásím, že tam mám želvy a pak se chtěj všichni kouknout tuplem
tady pršelo dopoledne, ale odpolko pěkně a sluníčko, proti včerejšku paráda
no s tou dovolenou, tyhle rozdílný představy jsou dost častý, pak fakt jedině každý zvlášť, což teda mě připadá blbý a nebo dvě kratší, jednu podle tebe a jednu podle muže a druhej se musí tvářit nadšeně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 19:55
- Nahlásit

Janiii
to ne, no ale u nas je to boj, holt kdyz muz by nejradsi prolezel a prospal cele dny a ja chcu furt nekde na vylet a nekde chodit

Maya

no to sou dva problemy - muz neni ochotnej se nikdy tvarit nadsene, kdyz je u toho slovo chuze a ja bych po dvou dnech lezeni nekde asi fakt zdechla, ja uz se tak po pul dni nudim, je fakt, ze to mam pul den s knizkou, jinak bych zdechla po hodine

muz odpiskal zitrejsi vyletozavody v treboni, prej kdyz je to ted vsude podmaceny tak nikam nejde. A to sem za nej zaplatila nejakych 230 kc, pac tvrdil, ze samotnou me nepusti

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 21:35
- Nahlásit

cernej caj
muz neni ochotnej se nikdy tvarit nadsene
no jo, tak to jedině kompromis, že pojedete někam, kde se muž může válet a ty výletovat, i když sama taky nic moc, jedině snad jezdit ještě s někým, kde to maj stejně rozdělený

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2013 23:34
- Nahlásit

mám první trochu slušný (jako ostrý, o tom jak vypadám já radši vůbec nemluvím) společný fotky s Adamem (aspoň k něčemu se exové hoděj )
jemen(i):

PS pro kafe: moc chválil foťák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 06:17
- Nahlásit

fotka supr, vidim 1x1cm tak na pc bude repete, ale jiste rozeznam birmu s adou (teda cloveka a psa).
Dik. No ale to je i dobry pro tebe, zes koupila dobre
Vcera boure jak krava, su zvedava na ty cesty dneska

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 08:13
- Nahlásit

cernej caj
No ale to je i dobry pro tebe, zes koupila dobre
no tak to je určitě dobrý pro mě, to měl bejt jako projev vděčnosti, víš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 14:09
- Nahlásit

birma
Jj, chnapu, chnapu ja su moc rada, ze slouzi. Ps:fotka supr, si rikam, ze ada se mi zda celkem velkej ale k tobe je akorat

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 14:15
- Nahlásit

cernej caj
si rikam, ze ada se mi zda celkem velkej ale k tobe je akorat
mi přijde malej, protože se musim dost shejbat k němu, ale aspoň ho v pohodě unesu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 15:00
- Nahlásit

birma
Kolik vazi?

Tak sme po 23km krajinou jakuba krcina, krasny to tu na trebonsku maj, i koupel po kolena v mokrine sem si uzila, tak spokojenost

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 16:25
- Nahlásit

cernej caj
Kolik vazi?
naposled 27, teď asi bude mít trochu víc, ale pořád do 30 kil

Tak sme po 23km krajinou jakuba krcina, krasny to tu na trebonsku maj, i koupel po kolena v mokrine sem si uzila, tak spokojenost
jéééé slepá závist.
Já včera dostala pozvání s Adamem na pár dní k bejvalýmu k Červený Lhotě, takže se těším, až se tam vyprocházkujem a Adam vyblbne s jeho čubama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 17:43
- Nahlásit

birma
Jojo, super to bylo, aj boty sou uz skoro suchy, ackoli na pecku mozna ne v nejlepsim stavu po prolomeni impregnace

Tak to si urcite uzijte, na cervenou lhotu pudem zitra ci v utery a podle mapy tam je taky krasnej kraj. By me zajimalo, jakej problem sou rybnikaty oblasti v dobe povodni. A ve stredu maj v nejaky obci velenice taky 23km zavody, ale to uz budem pryc...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 18:27
- Nahlásit

birma
Fotka super, to jako fakt v pohodě uneseš 27 kg? Kim má 25 a pro mě je maximum dát ho u veta na stůl.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 18:51
- Nahlásit

cernej caj
Tak to si urcite uzijte
ono bůhví kdy to bude
na cervenou lhotu pudem zitra ci v utery a podle mapy tam je taky krasnej kraj.
tam je náááádherně, miluju to tam (rok jsem tam žila)
Maya
to jako fakt v pohodě uneseš 27 kg
no já nemám úplně normální ženskou postavu, jak je na těch fotkách taky vidět, takže jo Altárka jsem celkem v pohodě unesla do nějakých 35 kilo a i když měl ke konci okolo 55, tak jsem ho dokázala aspoň nadzvednout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 19:30
- Nahlásit

birma
Tak pokud si tam i zila, tak to je tuplem jeste kouzlo navic. Me tu stve to letosni pocasi ale zas mozna duvod sem jet za rok Jeste kokorinsko je nadherny, ale tady mame lepsi ubytko (oplocenou zahradu na psy).
Tak nadzvednout 55 kg, to mas muj obdiv, a je to super, ze to zvladas s tak velkymi psi, aspon te hned nezaskoci co s nim, kdyz se mu treba neco stane v lese

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 19:47
- Nahlásit

cernej caj
Tak pokud si tam i zila, tak to je tuplem jeste kouzlo navic.
to by bejvalej nesměl bejt bejvalej no ale moc ráda bych se tam někam vrátila, akorát asi chvíli potrvá, než se vzmůžu aspoň na hypo... Za těch pár let samozřejmě uvítám návštěvu
e to super, ze to zvladas s tak velkymi psi, aspon te hned nezaskoci co s nim, kdyz se mu treba neco stane v lese
no proto jsem si si dala u novýho psa limit 35 kilo, protože s Altarem jsem měla občas pěkně nahnáno, když jsme byli na nějakym opuštěnym místě bez signálu mobilu a představila jsem si, co bych dělala, kdyby se mu tam něco stalo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 20:54
- Nahlásit

to je ohledne vahy moc rozumny rozhodnuti, hlavne jestli hodne jezdis

S tou hypo, snad to jednou vyjde podle predstav, u brna to v lokalite kde sem chtela je tak na to aby clovek bral tak 2x vic, nez bere, aby dosah vubec na barabiznu, zato na my aktualni strane brna zadna slava, ale na domecek o 4holych pokojich bez kanalizace, zachod venku, bez koupelky a kuchyne to stacilo. A sice lokalita desna, ale aspon mam hypo ve vysi najmu a su schopna ji i kdyz se neco nevyvede tahnout z jednoho platu. Ale je fakt, ze me ten domecek fakt dostal, v nejskaredsim moznym lokalite sem vedela, ze to je on. A pak mi muz rekne, ze me pritahujou nejvetsi hnusy co nikdo nechce...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2013 21:15
- Nahlásit

cernej caj
to je ohledne vahy moc rozumny rozhodnuti, hlavne jestli hodne jezdis
ono stačí, že jsme ochrnutýho Altara měsíc nosily, kdybych žila sama, tak bych ho musela nechat uspat hned. Prostě pes, kterýho neunesu, mi už přes práh nesmí.
na domecek o 4holych pokojich bez kanalizace, zachod venku, bez koupelky a kuchyne to stacilo.
něco podobnýho mám v plánu, i tak to tak 2, 3 roky nejspíš potrvá, než to půjde

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 06:58
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek,
vyrážím na ouřady a cestou se stavuju pro kozi kozi Ešusce a černýmu čaji.

Mám dotaz na Ešusovou nebo Janiii
Jak je to v těch pokojích? tam si taky muším brát spacáky a nebo jen povlečení a nebo to tam všecko je?
Díííky

<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání