Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:58
- Nahlásit

kachna_
birma
zlepší s věkem, Cirát byl taky pošuk a teď ustojí i situace
má pravdu Kachna... u Fáji to vidím uplně stejně... a jelito jest též lehce labilní až hysterické a když neví co s tím tak řve...ale to se prostě musí ochodit, obrousit a vstřebat... jen čék je tvor netrpělivý a chtěl by všecko hneed teed a ono to někdy nejde tak rychle.. .

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:59
- Nahlásit

PetraK
Nemáš tucha co ho tam posunulo?
no já takhle zažila, když jsem měla Máju asi 2měsíce přivolání ze 100 na 0, protože jsem odjela na 4 dny pryč.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:03
- Nahlásit

Fajka

emila Fifijové čímž

se roztrhne radosťou

kachna_

no, mám průkaz posuzovatele

no tak průkaz posuzovatele no, to bude stačit
jde vo to, že ........ sem se ............ debil v nějakým opojení asi nebo co, ze srandy přihlásila,že jako uděláme zkoušku nějakou (pominu fakt, že pes to sice udělá, ale neudělám to já, vůbec nechápu o co tam jde, tyhle věci jdou naprosto mimo mě, jak mi budou velet vlevoo vbok, natuty jim odejdu někam jinam a podobný zhovadilosti, pokud budou posuzovat psa, je to cajk, jak tam zapojej mou osobu, jsme v hajzlu )
no aleeee, a to jsme u toho právě!!! Já nemám vůbec žáden průkaz, kam by mi to mohli zapsat. Tak nás s Janiii napadlo, že......... si pučim tvůj průkaz nějakej, že ty určo má!! Já mám jen průkaz řidičskej a občanskej a na ty se psát bohužel nedá pučíš mi to?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:07
- Nahlásit

birma

honí si ocas, případně se sebeuspokojuje

to je kubula kubikula. Čert ví, čím si prošel a tohle byla třeba jeho jediná cesta, jak z toho ven.

že jsme se na pár dní nedostali k TTouch masážím,
to je dobře, že mu to pomáhá, to je super. No pokud je to tím, tak mě napadá, že aby si na to zvyknul, že to nebude furt, tak je tak jako nepravidelně vynechávat záměrně?? Jako dva dny masírujem, pak ne, pak jeden den masírujem, dva dny ne, dva dny masírujem atd.... víš, aby si zvyknul, že to není úplně pořád.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:09
- Nahlásit

PetraK
no tak průkaz posuzovatele no, to bude stačit
to nevim, páč je to zalaminovaná kartička.
Ještě mám index

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:11
- Nahlásit

kachna_

protože jsem odjela na 4 dny pryč.

,

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:11
- Nahlásit

kachna_

to nevim, páč je to zalaminovaná kartička.

no tak to je taky k prdu!!

Ještě mám index

dej to seeeeem! a rovnou budeš mít zadarmiko jednu zkoušku hned

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:19
- Nahlásit

PetraK
Čert ví, čím si prošel a tohle byla třeba jeho jediná cesta, jak z toho ven.
podle mě to mohlo vzniknout i v útulku jako únik z frustrace z nedostatku činnosti
No pokud je to tím, tak mě napadá, že aby si na to zvyknul, že to nebude furt, tak je tak jako nepravidelně vynechávat záměrně??
já bych ho klidně masírovala denně, problém je v tom, že jsem dement na věci, co se maj dělat pravidelně, nedokážu kvůli tomu v podstatě ani brát atb a tak...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:21
- Nahlásit

PetraK
aleeee, a to jsme u toho právě!!! Já nemám vůbec žáden průkaz, kam by mi to mohli zapsat. Tak nás s Janiii napadlo, že......... si pučim tvůj průkaz nějakej, že ty určo má!! Já mám jen průkaz řidičskej a občanskej a na ty se psát bohužel nedá
čkej ale papíry na hlavu máj přece vícero stránek...tak si vem ty svoje

emila Fifijové čímž

se roztrhne radosťou

no to abych jí to rači neposlílala

dvě varlata a jedna roztržená Fifina ....to je teda výsledek...!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:24
- Nahlásit

birma

že jsem dement na věci, co se maj dělat pravidelně, nedokážu kvůli tomu v podstatě ani brát atb a tak.

mám to stejně, dokážu bejt hodnej pacient, jen když je mi opravdu nejhůř a nutnost pravidelnosti je pro mě ve všem zabiják hrozná vlastnost.

niknout i v útulku jako únik z frustrace z nedostatku činnosti

pravda, přemejšlim, jak z toho ven - vím, že Šusta řešil u ledního medvěda takovýhle chování obsesivní s klikříkem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

VIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT FAJKFA NA VJEČNÝ ČASY A NA VĚKY PREZIDENTEM!!!

Fajka

kej ale papíry na hlavu máj přece vícero stránek...tak si vem ty svoje

ty beru místo Ešusovýho PP! to nejde. musim mít průkazku , průůůkazku, legitimaci!

no to abych jí to rači neposlílala

pošli, vona se roztrhne ráda si myslim

dvě varlata a jedna roztržená Fifina ....to je teda výsledek

to zní ešče hroznějš, než nejhroznějš!!!!!!!! prasáááku!

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:31
- Nahlásit

PetraK
vím, že Šusta řešil u ledního medvěda takovýhle chování obsesivní s klikříkem.
vím, to video jsem taky viděla. Bavila jsem se o tom i s Lenkou Wami a prej to sebeuspokojování viděla u dvou psů - u jednoho pomohla kastrace, druhýho nekastrovali a dělá to snad kdykoliv si lehne. To Adam naštěstí "jenom" tak dvakrát denně. Holt budu muset pracovat na těch TTouch masážích..

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:36
- Nahlásit

birma

a nemáš možnost se s Šustou nějak zkontaktovat a poradit se? třebas by cestu našel jak to přesměřovat bez toho, aby to pak používal k vynucení pozornosti.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:36
- Nahlásit

PetraK
to zní ešče hroznějš, než nejhroznějš!
jo
To Adam naštěstí "jenom" tak dvakrát denně
lity lity, ale to ti asi moc nepomůže, co?

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:39
- Nahlásit

PetraK
a nemáš možnost se s Šustou nějak zkontaktovat a poradit se?
časem bych ráda na jeho lekce, ale zatím to podle mě nemá moc význam
třebas by cestu našel jak to přesměřovat bez toho, aby to pak používal k vynucení pozornosti.
to von nevyužívá, je to prostě vybití okamžitý frustrace (třeba z toho, že skončila procházka

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:45
- Nahlásit

birma
to von nevyužívá, je to prostě vybití okamžitý frustrace (třeba z toho, že skončila procházka

jo to já vím, to chápu, ale myslím, aby pak do budoucna třebas víš?

hm Šusta říká :

že mnohem snadnější je naučit zvíře, co dělat má, než ho odnaučit to, co dělat nemá. Tak jako se říká ve škole mnohem snazší, než říct dětem nebubnujte prsty o stůl je říci jim, dejte si ruce za hlavu. To znamená, naučit ho nějaké inkompatibilní chování, něco, co je neslučitelné s tím, co právě provádí.

tááákže třebáás mě napadá: naučit ho držet v hubě nějakou tyčku či ještě líp - dotýkat se nosem targetu. Máš šanci vypozrovat kdy a stihnout mu dát nějakou tu činnost, ještě než začne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:46
- Nahlásit

PetraK
VIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT FAJKFA NA VJEČNÝ ČASY A NA VĚKY PREZIDENTEM!!!

šiš nepřeháněěěěěj !!!

beru místo Ešusovýho PP! to nejde. musim mít průkazku , průůůkazku, legitimaci
aha tak to jooooo , tak to ti nepomůžu teda

dvě varlata a jedna roztržená Fifina ....to je teda výsledek

to zní ešče hroznějš, než nejhroznějš!!!!!!!! prasáááku

no právě , když se to napíše takhle pohromadě tak je to příšernýýýýýýýýýýýýýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:46
- Nahlásit

kachna_
to zní ešče hroznějš, než nejhroznějš!
jo

že jo?

mmch - co ten telefon, neni na tý zahradě?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:47
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Aluška vypadá doooost dobře... sice dělá bobky na etapy, ale tam si myslím, že je to pošramoceným střevem. A hlavně začala zatínat bříško!!!!! Vrtí radostně ocáskem, mazlí se a dokonce si občas kousek popoběhne Jen to polehávání mě trošku děsí, ale doufám, že je to jen nabírání ztracené energie.....

Jinak mladej má koleno oteklý, berle na 10 - 14 dní , tak jsem mu dala svojí mastičku na otoky a v pondělí snad pojede na ortopedii ke kamarádově mamince, aby mu nohu důkladně prohlídli a případně pořešili otok...
Tak teď už jen můžu držet palce, ale doma bude víc v klidu než u ségry ve třetím patře bez výtahu ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:56
- Nahlásit

brut

A hlavně začala zatínat bříško!!!!!

no hurrráááá'! šikovná baba Alumínijová!

Jinak mladej má koleno otekl
arnikááá, dej mu arniku

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:21
- Nahlásit

Fajka

šiš nepřeháněěěěěj !!

jáá nepřehánim!! Myslím to vážně. A smekám klobouk, kterej si kůli tomu musim pořídit.

tak to ti nepomůžu teda

hale ale to si nevyčítej, mně už pomoci nejni

no právě , když se to napíše takhle pohromadě tak je to příšernýýýýýýýýýýýýýý

specielně Fifijová bude ráda

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:23
- Nahlásit

nutně potřebuju vědět na co se máme připravit v rámci bojovek a her pro děti... že bysme si jako připravili nějaký nádobíčko na strašení dětiček a žabiček a táááááááák..
netušim, páč mi byla organizace soutěží odebrána asi jsem nezpůsobilá
ale jednu soutěž stejnak mam, zase si vemte hoooodně oblečení což v tomhle počasí nebude asi problém

Jo a pingpongové míčky zakoupený mám v počtu 6 kusů takže pálky sebou !!!!!
Už mám aj štaprdlata letos piju s váma a né proti vám !!

pálky??? my budem hrát trapně s pálkama?? tomu sama nevěříš
já chtěla koupit sadu - Zelená + plechový štamprdláátka, ale než jsem se stihla rozmyslet, tak byla vyprodaná měli to v Albertu

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:26
- Nahlásit

PetraK
to chápu, ale myslím, aby pak do budoucna třebas víš?
tohodle se u něj jako jedný z mála věcí nebojim, asi i tim, že kolem toho nedělám haló. Pokud ještě neni zcela zacyklen, tak ho přeruším a dál si dělám svoje.
tááákže třebáás mě napadá: naučit ho držet v hubě nějakou tyčku či ještě líp - dotýkat se nosem targetu. Máš šanci vypozrovat kdy a stihnout mu dát nějakou tu činnost, ještě než začne?
chvíli předem to vím, ale i když ho vezmu, že teda něco pocvičíme doma, aby tu energii přesměroval do něčeho užitečnějšího, tak to většinou nestačí a ve chvíli, kdy řízená činnost skončí, tak na to jde znova.

Mám za to, že to celý odezní, až (pokud) se úplně uvolní. I proto podle mě pomáhaj ty masáže - prostě mu pomůžou se uvolnit a on pak nemá potřebu, protože nevzniká frustrace z nahromaděnýho stresu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
pani pani, vy se taky nenudíte myslím na vás a držím palčáky at ste všici v cajku brzo !

PetraK
A smekám klobouk, kterej si kůli tomu musim pořídit.

ale jedině kloubouk kouzelníka pokustoona !

specielně Fifijová bude ráda

no ta nás asi přizabije vobě dvě

Janiii
pálky??? my budem hrát trapně s pálkama?? tomu sama nevěříš
dobrá, já si teda beru ten svůj speciální kachlík co máme ted nově fkopelce....ale to vám řikám, ten je 50x30cm nemáte šanci mě porazit !!!

zase si vemte hoooodně oblečení což v tomhle počasí nebude asi problém
ježíš zas budou striptýzy!!!

mi byla organizace soutěží odebrána asi jsem nezpůsobil
no ale takhle nebudem připravený

koupit sadu - Zelená + plechový štamprdláátka, ale než jsem se stihla rozmyslet, tak byla vyprodaná měli to v Albertu
jééé sem takm včera byla..kdybych to tušila tak to vemu ...

aletim muším na počtu. večer se tu zas zastavim

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:41
- Nahlásit

Janiii

páč mi byla organizace soutěží odebrána

to jako nechápu proč!! dyk to mělo loni takovej úspěch. Mezi náma rozhodně teda

pálky??? my budem hrát trapně s pálkama

já rozhodně ne, páč žádnou nemám už leta. Esli mi sebral někdo kachlik, bé mít průser

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:46
- Nahlásit

birma

kdy řízená činnost skončí, tak na to jde znova.
hmm, hergot.

Mám za to, že to celý odezní, až (pokud) se úplně uvolní. I proto podle mě pomáhaj ty masáže - prostě mu pomůžou se uvolnit a on pak nemá potřebu, protože nevzniká frustrace z nahromaděnýho stresu.

tak držím palce, aby se to zadařilo co nejdřív.

Fajka

ale jedině kloubouk kouzelníka pokustoona

to bych vypadala už jako debil dočista

no ta nás asi přizabije vobě dv

KLID V TOMDLE BORDELU TO NENAJDE!!

nemáte šanci mě porazit !!!

to ale nemáme stejně hlavně my jednovocí

no ale takhle nebudem připravený

v poho, brtnik zas skočí na Pecku a něco tam pořídí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:46
- Nahlásit

PetraK
mmch - co ten telefon, neni na tý zahradě?
neni, navíc mi někdo protelefonoval čtyři stovky paušálu (protože já si myslela, že ten telefon zůstal v kabelce u mamči). Mně totiž, když jsem si sedala v autobuse, něco kleplo do nohy, jenže já myslela, že mi vypadla z kapsy pětikoruna (a nic jsem kolem sebe nenašla, takže nevylučuju, že mi ho někdo z tý kapsy vytáhnul).
Ale tak jako mohlo to bejt mnohem horší, než ty čtyři stovky. Telefon neměl žádnou hodnotu, páč od tý doby, co zmoknul na tom s fungováním je dost bledě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 14:01
- Nahlásit

kachna_

bože to je xindlovina ,já si nedovedu představit, že něco najdu , nevrátím to a navrch to takhle použiju. Fakt jsme prostě šmejdstvo. To se mi kdysi chlubil soused na chalupě, jak našel mobil, nechal si ho, ale vrátil simku či co to je asi jako hrdinství bože, bože, jak může někdo takhle vůbec uvažovat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 15:12
- Nahlásit

Rrumstaajn, chcije a chcije, cerny pivo si umi vybrat dobu na dovolenou. .

no ta nás asi přizabije vobě dvě
Ma pravdu, to devce!!!

Fajka
Pani, ste prevelmi sikovna! Naaaadhera a bezva napad!!! kachna_
navíc mi někdo protelefonoval čtyři stovky paušálu
Hajzl jeden krivej, at mu ucho upadne!

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:10
- Nahlásit

ježíš zas budou striptýzy!!!
Fajka

to by se ti líbilo co

jééé sem takm včera byla..kdybych to tušila tak to vemu ...

ono je to už asi 14 dní, co to tam měli, právě

PetraK
páč mi byla organizace soutěží odebrána

to jako nechápu proč!! dyk to mělo loni takovej úspěch. Mezi náma rozhodně teda

hele ale baterky, obrázky trpaslíků a blikací obojek můžem vzít i tak a vyrazit do lesa že bysme z toho udělali vstupní rituál pro černý kafe?

<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání