Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 11:30
- Nahlásit

Maya brut
děkujem! Adámek je prostě šikula šikovná

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 11:42
- Nahlásit

birma
Adámek je prostě šikula šikovná
přesně tak .... je to pašáááák s velikým "P"

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:02
- Nahlásit

birma

možná se budem už do konce týdne vozit

aaaa Adámek se bude vozit jako pááán!! Šikovný jste

brut

ešus líná- no brůůůůtálně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:06
- Nahlásit

birma
sikulky

Maya
tak to lenovo nema ani mechaniku, grafiku integrovanou (integrovany grafiky od intelu sou k nicemu), za to bych ty prachy nedala. Aceru bych ze zas tak hrozne nebala, jo, sou lepsi znacky, ale za tu cenu... jako za me je lepsi ten acer jak to lenovo, u lenova platis opravdu jen znacku.
http://eshop.agrodat.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ ID=416414.

jako kdyz vidim, co za to chcou, chtela bych brecet a radsi bych ti koupila jen ty vnitrnosti, co sem posilala odkaz a nacpala do do bedny, kterou uz mas doma... sla bych do toho AMD (intel nemam rada;D ale myslim, ze v ty nizsi cenovy tride ma amd super pomer cena/vykon, sice nedotahuje intel v ty nejvyssi rade, ale tam stoji jen cpu treba 7 000, takze to je sumak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:17
- Nahlásit

brut
no hlavne ja jak ted vycesavam konecne linajiciho druhyho psa, tak mam furt nejaky klistata nalezeny

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:26
- Nahlásit

PetraK
ešus líná- no brůůůůtálně
tak to jsem v klidu.... páč jestli je Ešus brůůůůůtaálně línací, tak bude asi velké horko a Brut je v normě

cernej caj
no hlavne ja jak ted vycesavam konecne linajiciho druhyho psa, tak mam furt nejaky klistata nalezeny
až tolik jich máte?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:31
- Nahlásit

Cernej caj
Jsem nejdřív chtěla napsat, že balíš na Pecku nějak brzo, ale vy vlastně máte předtim eště dovču že?
Jak píše Ešuska, spacák joooo, v chatkach sice rádoby přikrývka je, ale já teda radši vlastní a holiny dobrej nápad taky. Po ránu je rosa.

Jdu zas rabóóóótit

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:33
- Nahlásit

brut
je Ešus brůůůůůtaálně línací,

no ono to začlo hlavně s tím, jak chodíme plouti. vždycky, když začneme plouti, jsou doma zrzavé závěje a my vypadáme jak orangutani

Byl boží v sobotu, jak skákal z toho stavědla. Trouba až teď pochápnul, že to jest velmi dobrá zábava hópnout tam z vejšky. Zcela se tím umrtvil, chrápal včera jak starej dřevorubec. No my ostatně taky, páč jsme každej den šli spát tak ve dvě . Holt sestava byla silná a oslava veliká

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:38
- Nahlásit

brut
no ja su sama hrozne prekvapena, protoze advantix sem davala minuly tyden a 1-2 klistata denne dycky na dovolene (kokorinsko, lesy jiznich cech atd). su dost v soku, jestli ten advantix prestava fungovat, nebo uz sou ty mrchy opravdu uplne vsude, i tam, kde zadny lesy nejsou
a pes pritom zda se ze zadny nema...

Janiii
jj, mame, ale s tim pocasim teda nevim, nevim

PetraK
Zcela se tím umrtvil, chrápal včera jak starej dřevorubec.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:53
- Nahlásit

petice pro zachovani koureni dymek v cajovnach

i kdyz nekourite, prosim mrknete a treba podepiste. (jedna se o petici za to, aby bylo dovoleno kourit vodni dymky v prostorach k tomu urcenych - cajovnach - samozrejme s radne oznacenymi provozovnami)... diky

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:59
- Nahlásit

cernej caj
jako kdyz vidim, co za to chcou, chtela bych brecet
to víš, nou hau se platí draze
cernej caj
já taky dávala minulej tejden advantix a teda na psech zatím nic, kočky maj frontline a dvě jsou v pohodě a na toho magora moura se snad lepej, tahám mu jich denně několik a přitom by člověk řek, že klíšťata pudou spíš na bílou barvu než na šedivou, takže ono to není jen o pipetách a klíšťatech
psi mě línaj tak nějak normálka, Kima už jsem ostříhala, tak dobrý a mám nový hrablo, to z barona mě opustilo, tak jsem si na spokonenypes koupila nový, jako blbějc se ddrží, ale češe líp a přitom nemá otočný hroty jako to starý, tak teď nevím, jestli ty otočný hroty vůbec k něčemu jsou

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:06
- Nahlásit

jo a ještě mám fotky, jak psiska žerou syrovýho králíka, teda hlavně Dorin, i když má zrovna blbý nefotogenický období línaní, takže na těch fotkách vypadá děsně, celej žlutej a vopelichanej, no ale fotky jsou ve foťáku a já nemám ten pc
jako pochutnávaj si, budou mít ještě asi 7 porcí, akorát je blbý, že Dorinovi to strašně dlouho trvá a Kim mu to chce sebrat, tak je musím hlídat a třeba včera v tý kose sedět skoro hodku venku jako nic moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:15
- Nahlásit

Maya

třeba včera v tý kose sedět skoro hodku venku jako nic moc

tož hltavce pak vezmi dom a máš pořešeno, ne?

Maya
cernej caj

minulej tejden advantix a teda na psech zatím nic
e prekvapena, protoze advantix sem davala minuly tyden a 1-2 klistata denne

tak my zatím jedeme na domácí výrobu z éterických olejůch a zatím předminulý týden jedno a teď jedno klíště. ale je fakt, že když měl chemii, neměl vůbec ani jedno.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:28
- Nahlásit

PetraK
tož hltavce pak vezmi dom a máš pořešeno, ne?
jako s krvavým syrovým masem na koberec?
to snad radši budu hlídkovat venku a doma budou hezky žrát zase až granule
sranda je, jak po tom mase si pak utíraj čumáky o trávu, to po granulích nedělaj

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:31
- Nahlásit

PetraK
no ono to začlo hlavně s tím, jak chodíme plouti. vždycky, když začneme plouti, jsou doma zrzavé závěje a my vypadáme jak orangutani
tak Brut taky občas plave, ale ne od začátku března... to je výhradně Alušky termín Nicméně máš pravdu, že díky koupání pouští chlupů víc... Hmm, vy orangutani a my prašivý, nevím, co je lepší

Byl boží v sobotu, jak skákal z toho stavědla. Trouba až teď pochápnul, že to jest velmi dobrá zábava hópnout tam z vejšky.
je šikulka Tohle Brut nikdy neudělá, na rozdíl od Al ... Brut potřebuje krásný přístup a hlavně i výstup... Al nejdřív skočí a teprve pak přemýšlí, jak se vysápe na břeh

cernej caj
advantix sem davala minuly tyden a 1-2 klistata denne dycky na dovolene (kokorinsko, lesy jiznich cech atd). su dost v soku, jestli ten advantix prestava fungovat, nebo uz sou ty mrchy opravdu uplne vsude, i tam, kde zadny lesy nejsou
tak to jim raději koupím ty obojky už teď než koncem května .. tohle nezní moc pozitivně...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:39
- Nahlásit

PetraK
brut
Nicméně máš pravdu, že díky koupání pouští chlupů víc
to je jzákladní znalost všech špicařů vystavujích - nikdy nekoupej psa před výstavou pokud už začal línat, protože lepší prase než holoprtka
známá si pořídila fukar na psa a prej normálně u línajícího vykoupanýho psa to vodfukovalo chlupy rovnou ze psa

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:47
- Nahlásit

víte? radši nebudu psát ten závěr, kterej mě z toho vychází

Na jazyku je koncový bod akupunkturní dráhy, která vede středem našeho těla zepředu. Na patře, tam, kam dosedá bradavka při kojení, nebo dudlík při dudání, je koncový bod druhé dráhy, která vede středem našeho těla zezadu.
Když se tyto dva body spojí, dojde k harmonizaci jinu a jangu - sjednocení protipólů. Zavládne klid a mír. Je to návykový a opojný stav. Pro dospěláky má paralelu v pohlavním splynutí, kdy se také spojuje pánský jang s ženským jinem. (kulantně řečeno, že?)

Silikonový dudlík, dráždící toto vzácné místo na patře, je synonymem gumového vibrátoru. Dítě si dudláním navozuje příjemný stav, jako jeho rodič onanií.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 14:19
- Nahlásit

Maya

jako s krvavým syrovým masem na kobere

nikolivě dífče, psala jsem hltafce pak vezmi domů - tedy to znamená, že hltavec má sežřáno jako první, ne? A tím pádem ho můžeš vzít domů BEZ krvavýho masa. Pomalojedlík bude v klidu žřáti flaxu na zahradě a rychlojedlik bude na koberci trávit a neotravovat pomalojedlika, ne?

u línajícího vykoupanýho psa to vodfukovalo chlupy rovnou ze psa

brut

ale ne od začátku března

my prosím plujeme od ledna již ale to tedy jen sporadicky, pravda. Pravidelně plujeme též od března

Hmm, vy orangutani a my prašivý,

horší už sou jen prašivý orangutáni

Tohle Brut nikdy neudělá

no ono to taky tak vypadalo u nás, že to nidká nedá, páč von je na sebe někdy vopatrnej, ale v sobotu mu to nějak seplo, zkusil to -páč měl publikum a byl rozjetej jak lokotka a úúúúž to šlo. Pak stačilo jen vzít tu jeho sosnu do ruky říct hopiky a už byl na stavědle a číhal. A pak řáchnul placáka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 14:35
- Nahlásit

brut
uz porid, ja uz nakapala ten advantix, protoze uz nosili klistata z venku, tak to me prekvapilo, v pulce dubna...

prave sem driv byla zvykla, ze doma nic a klistata fakt na dovolene v lesich, ale zajimavy , ze na druhym psovi nic, tak ja fakt nevim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 14:38
- Nahlásit

Maya
to by me zajimalo, proc se teda lidi dobrovolne zbavujou dudliku

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 14:58
- Nahlásit

PetraK
psala jsem hltafce pak vezmi domů
ahaaaa, to mě nedocvaklo, já jak jsem zvyklá všude a vždycky s vobjema, tak mě ani nenapadlo, že by se jako mohli rozdělit
cernej caj
to by me zajimalo, proc se teda lidi dobrovolne zbavujou dudliku
jak dobrovolně? rodiče je donutěj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 15:11
- Nahlásit

Maya
si muzem koupit dospelacky a vyzkouset. ale nevim teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 15:15
- Nahlásit

Maya

Dítě si dudláním navozuje příjemný stav, jako jeho rodič onanií.

to zní hroooooooooooozně!

tak mě ani nenapadlo, že by se jako mohli rozdělit

cernej caj
proc se teda lidi dobrovolne zbavujou dudliku

abyš neměla kšivý žubýýýý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 15:24
- Nahlásit

PetraK
abyš neměla kšivý žubýýýý!

zvlastni, ze nam z toho duvodu maminka dudlik zebrala extremne brzy a stejne je krivy mam

nicmene - jak sem byla minuly pondeli u zubare vyvrtat zadni horni zub, tak me od te doby dost boli zub (je citlivej) kdyz kousu, kdyz si cistim zuby, takova dost neprijemne vystrelujici bodava bolest. vcera sem se odhodlala k mezizubnimu kartacku a pri dotyku na zub bolest jak svina... ale kdyz nekousu a nedotykam se, tak dobry... volala sem dneska a ona ma dovolenou, tak nevim, tech 14dni bude divokejch, ze muzu kousat jen na jedny strane dobry, ze si zuby musim cistit opatrne dobry, ale mam strach, co to asi je za problem

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 15:27
- Nahlásit

cernej caj

a stejne je krivy mam

eh, tak já nevim, říkalo se to, možná nám kecali

ten zub - není pod tím zánět?? Je to pevná plomba už asi že jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 15:29
- Nahlásit

cernej caj
ale mam strach, co to asi je za problem
nemusí bejt, já měla teď něco podobného, taky mě to bolelo na skousnutí a na studený a při čištění zubů, mě zubařka říkala, že mám tu plombu už moc blízko nervu a že to může dlouho bolet a nebo furt, pak že až mám přijít, bolelo mě to asi 3 neděle a pak to přestalo, jsem čekala dlouho, jsem si nechtěla nechat jen tak zase rozvrtat plombu za 700 Kč
vem si sebou ibalgin nebo něco podobného pro všechny případy a ono to nebude tak hrozný

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 15:36
- Nahlásit

Maya

že mám tu plombu už moc blízko nervu a že to může dlouho bolet a nebo furt, pak že až mám přijít, bolelo mě to asi 3 neděle a pak to přestalo,

jééžiš, to je hrozný. Ale je fakt, že to asi taky možný je, že tam nemusí být hned zánět, jak napadlo mě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 16:43
- Nahlásit

zanet sem uz mela, umrel mi diky tomu zub, a bolelo to jinak. Jakoby pod zubem a dotykem na tvari v miste korene. Tady vsazim spis na ten nerv, protoze zanet by asi nebyl jakoby vne zubu (pri lehkym dotyku kartacku), ale muze to byt cokoli. Tak doufam, ze 14dni tomu nic neudela, cekat. Akorat me ta bila stala 1200, odvrtat ju by me bolelo 2x

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 19:18
- Nahlásit

tak máme voočkovanýho Hošikuse - prý to zas byl cambus, já jsem přišla až když bylo hotovo, takže jsem pro něj děsnej zachránce, kterej ho vysvobodil ze spárůch zločinného veternináře .

Dostala jsem od kolegyně pytlík česneku mědvědího a vyrobila z něj úúúúžasný pesto. Tím pádem vznikla velmi levná a velmi rychlá večeře, neb než se uvařily těstoviny, měla jsem na másle podušenou jednu mrkvu, kousek zéliho, dvě rajčata, smícháno, vkydnuto pesto, nasypán sýr a teď si tu cpu břuch. Mňááám.

cernej caj

Tady vsazim spis na ten nerv,
ááha, tož, ať Ti to brzo brzo přejde.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 19:45
- Nahlásit

zdravíííím
lezoucí klíšťata vybírám denně, zapitý jsem nenašla ještě ani jedno, tak doufám, že ten nechutně drahej obojek funguje

PetraKale v sobotu mu to nějak seplo, zkusil to -páč měl publikum a byl rozjetej jak lokotka a úúúúž to šlo.

<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání