Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:29 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

S těma barvama, záleží, nakolik hodná kafe brát ohledy na spolurodinu a tradice, no
zvolila bych kovbojský boty a džínový krátký šaty... anebo ty z fotky v nějaké nečerné, nečervené (pokud hodlám brát ohledy na tradice) a asi aji nebílé, aby se to pak uplatnilo i dál.

edit
Maya
já bych do těch bot šla, co ušetříš za šaty, můžeš dát do bot a navíc, ty boty si tipuju ti vydržej až do rakve jako na ty candrbály chodíš, tak je určitě využiješ, akorát je nesmíš nikde zouvat, aby ti je někdo neukrad

zlatá slova, pravda svatá!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:30
- Nahlásit

Vero
to sou ty vokna bez větracích otvorů?? ty vago, vo těch už jsem taky slyšela, to by mi nesmělo domů ani omylem, se obávám, že savem to nevyřešíš, protože se ti to bude dělat fut do kola, vo tý houbě nic nevím, ale bych jí zkusila, tuším někde v telce jsem o ní slyšela, každopádně bude určitě lepší než savo, nešly by to okna nějak dodatečně provrtat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:30
- Nahlásit

cernej caj

Mayi odkazu stojej kolem 5 000

tak jsem si tak střelila od boku- na ten odkaz jsem neměla časa, ale já jsem v matice dneska už tak neschopná, jako moje ségra tenkrát

ale zase kdybych vopravdu mela kovbojky, muzu jit mozna do kratkejch satu po kolena a pak si smiknout solo peknyho lajnovyho tanecku pekne

noo! když budeš mít krátký šaty, tam se ušetří za matroš můžeš to vrazit do bot!

Vero

ale mě plesnivý zdi nevyřešíte, jste nedokonalý

si psala vo chytrý houbě, ne vo plesnivý houbě, vim já co je chytrá houba? dneska se vyrábí věcí, třá to mohla bejt chytrá houba na mytí stěn. Na plesnivou zeď zkus todle - už jsem to sem dávala.:

moc dobrá věc.

urokvokna jsou supr, že se ušetří za topení a odtěsní hluk... jenže plesniví zdi. doporučený režim větrání je fajn, ale jak to udělat v bytě, kde jsou všecky vokna na jednu stranu, takže do kříže průvan vyrobit nejde? krom toho mi nikdo neřek, že nesmím mít akvárium, že nesmím rosit kytky a hlavně že nesmím doma sušit prádlo..

ááha, tak to je blbý, blbý, to asi teda chce, aby tam bydlela černý kafe, ta spí s votevřeným voknem i v mínus padesáti.

A PAK ŽE TO NEVYŘEŠÍME!!

stříkáme to savem na plísně a víme, že tím vyháníme čerta ďáble

savo to jen vybělí, nezabije, zkus ten Fungispray

doporučili chytrou houbu...

aháá, jdu studovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:32
- Nahlásit

Maya

jako na ty candrbály chodíš, tak je určitě využiješ, akorát je nesmíš nikde zouvat, aby ti je někdo neukrad

přeééééééééééésně!!

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:32
- Nahlásit

Maya
to sou ty vokna bez větracích otvorů??

ále. v zásadě jo. mně to vnutila, a zaplatila, máti ... má to taky a pořešila vše průvanem, u ní jde, a protiplísňovým nátěrem... nesuší doma prádlo, nerosí kytky, nemá akvárko... ach jo.

ony tam jako jsou nějaký průduchy... v rámci zmodernění. ale nestačí. údajně by jako měly. když ptáčka chytají,...

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:33
- Nahlásit

PetraK
ááha, tak to je blbý, blbý, to asi teda chce, aby tam bydlela černý kafe, ta spí s votevřeným voknem i v mínus padesáti.

A PAK ŽE TO NEVYŘEŠÍME!!

ahááááá! černý kafe? nastěhuješ se k nám, jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:35
- Nahlásit

Vero
a co elektricky vysousece? s tou vlhkosti je to napytel
o ty hoube sem slysela nekde v receptari, vlastni zkusenosti nemaje...

Maya
uvidim, pudu se podivat. A musim si najit nejaky, ze kterych aspon padnou vsichni na prdel za ty prachy (a budu mit asi nizky, pac s mejma tlustolejtkama nevlezu do kozacek ani na boso, natoz jeste s riflama

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:37
- Nahlásit

Vero
tak nevím, jestli už sis to taky nenašla, ale prej existuje varianta tablety/granule, co jsou v krabičce a sajou vlhkost ze vzduchu, mají prej v bauhausu a nebo dražší verze nafurt http://www.conrad.cz/odvlhcovac-vzduchu-0-25-l.k56 1115

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:38
- Nahlásit

cernej caj
za podivání nic nedáš, nech si říct cenu a pak se rozmyslíš, však času dost, určitě ty boty nešijou rok

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:49 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
se svatbou neporadim, vkus mám jinej - mně by se líbily jako svatební nějaký takový

spam ze dneška - máme to asi 100 m od baráku, mám za to, že jinam ani nebudem muset chodit

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:49
- Nahlásit

Maya
le prej existuje varianta tablety/granule, co jsou v krabičce a sajou vlhkost ze vzduchu,

to neznám... to taky bude stát za úvahu.
i když nejvíc mi vrtá hlavou - trochu ty kvokna navrtat a zničit jejich úžasný vlastnosti...

eh. v létě budu mluvit jinak. pod oknama nám postavili provozovnu s klimatizací, z kteréžto kravál celou noc na různých frekvencích mi brání v noci větrat, i dyž je +50 ...
já se asi vodstěhuju nejspíš, že.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:57
- Nahlásit

Vero
jestli mas fleka pro dva pocitace a 3 monitory s myslenkou na treti, tak jo jinak ti pucim spacak a spis si pod votevrenym voknem sama

birma
hele ale ty sou pekny - ne na mou postavu, stihlej vrsek a pandero s prdelou jak styrskej valach... to u podobnyho strihu akorat dycky zvyraznim to, co ma zustat skryto

a fotky super, sem zrovna rikala vcera muzi, ze fotak nasel dobryho panicka, ze si toho od vanoc nafotila vic nez ja za celej lonskej rok

Vero
tak to je dost hruza teda jako lokalitu na bydleni mas supr, ale ty ostatni veci...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:59
- Nahlásit

cernej caj
ze fotak nasel dobryho panicka, ze si toho od vanoc nafotila vic nez ja za celej lonskej rok
vůbec nevím, co bych bez něj dělala, z toho starýho bych měla akorát zrnění a fleky neurčitého tvaru a Adam je přitom úžasnej model

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:03 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
ako lokalitu na bydleni mas supr, ale ty ostatni veci...

no... já jsem ten byt pořizovala s naprostým nadšením z hlediska lokality, dokonalost sama. a i se mi líbily okna na jih do dvora... všecko za rohem, do města kousek, do zeleně taky...
A úplně nám to pos......
navíc teda ta stavba byla postavena bez povolení podle předpisů (nikdo se neptal sousedů), ale stejně ty tahanice nepovedou k tomu, že by někdo vyrušil provozovnu za bůhvíkolik peněz s dotací eu..... ach jo.

edit- a taky developeři chtějí "rozvíjet" Kraví horu... a taky park pod náma... aby nebylo toho málo.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:05
- Nahlásit

Vero
pod oknama nám postavili provozovnu s klimatizací
ti měli zaplatit ty okna, známý bydlej v místě, kde před pár lety hned vedle postavili lídl, taky huchot z klimatizace a parkoviště, řvali tak dlouho ze sousedama, až jim lídl zaplatil protihlukový vokna, ale jestli to byla stejná kvalitka jako ty tvoje, tak nevím, jslti jsou rádi, ale nic neříkali, ale pravda, vokno si nevotevřou taky

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:07
- Nahlásit

Maya
ale jestli to byla stejná kvalitka jako ty tvoje

ty kvokna nejsou nějaký nekvalitní levný. to je nedostatek celýho nápadu. jen se o tom pokud možno moc nemluví...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:14
- Nahlásit

Vero
já vim jak to myslíš, jen celkově mě takový okna moc kvalitní nepřipadají, když neplní dobře svojí funkci, byť třeba zpracování jako takový kvalitní maj
eště že tohle řešit nemusím, doma špaletový dřevěný vokna, budu akorát řešit tam nějaký zakytování a izolaci, teď už jima profukuje fakt hodně, tak ten průvan trochu ponížit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:20
- Nahlásit

MAAAAAAM MISTO NA HOSTINUUUU!!!! a zřejmě i na obřad;)
tady - tak se zda, ze neni problem s nicim z toho, co chceme, datum maji volny, no proste luxus

asi do tech bot budu muset jit (prave sem ztravila 20minut odepisovanim na maila misto prace. asi prijdu do pekla )

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:20
- Nahlásit

to jsem zvědavá, jestli stejně jako google taky zajedou do naší pidivísky a jeslti na rozdíl od googlu nafotěj celou a ne jen půlku http://tech.ihned.cz/google/c1-59744440-seznam-ino vuje-mapy-cz-po-vzoru-street-view-googlu-nabidne-p anoramaticke-fotky-z-ulic

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:22
- Nahlásit

cernej caj
to vypadá moc hezky, doufám, že tam přijdete stylově na koni nebo alespoň v kočáře

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:24
- Nahlásit

Maya
dělá tam kamarád, jestli chceš, napiš jméno vesnice, já mu napíšu, ať jí nafotěj celou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:31
- Nahlásit

Maya
hele treba v ulici kde sem driv bydlela, tak google projel a vyfotil kamosku z protejsiho vchodu vlete jak odchazi z domova

birma
hlavne at foti poradne i ve voknech, at se mrknem co ma Maya v obyvaku

v kocare nevim, muz ma kamose, co u telce jezdi s kocarama tazenyma konma... ovsem ho ted kun zhodil a byl na jipce se zlomenou pateri tak nevim ale ze nas povozi, to nam nabidl

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:42
- Nahlásit

Vero

no! a hned uvidíš, jak se bude větrat i v mínusovejch hodnotách

hele ta houba se mi zdá jako dobrá! Vyzkoušela bych to.

postavili provozovnu s klimatizací, z kteréžto kravál celou noc na různých frekvencích mi brání v noci větrat, i dyž je +50 ...

ty jo a hele volala už jsi hygienu na to?

cernej caj

A musim si najit nejaky, ze kterych aspon padnou vsichni na prdel za ty prachy

JOOOOO! VO TOM BOTY JSOU!

birma

jako svatební nějaký takový

hmmm, taky dobrý - v jednoduchosti je síla!

mám za to, že jinam ani nebudem muset chodit

pipíííí malé ščastné'!!! je to vodní péf - asi tam bude něco z vodních španělůch

jemen!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:45
- Nahlásit

cernej caj

asi prijdu do pekla )

neboj, vono u nás není špatně

ty jo místo jako dobrý, ty boty opravdu, opravdu nutně potřebuješ!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:45
- Nahlásit

birma
si děláš kozy tak to radši ne, jak koukám i cernej caj by chtěla očumovat
cernej caj
vyfotil kamosku z protejsiho vchodu
tak to bych nechtěla bejt, já tam mám akorát psy, teda každýho zvlášt, oni se před náma otáčeli, tak těch fotek je tam víc

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:50
- Nahlásit

cernej caj

ale ze nas povozi, to nam nabidl

okamžitě, okamžitě mu napiš, že to berete!! Musí to bejt stylový, ať si to užijete,

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 13:56
- Nahlásit

PetraK
a hele volala už jsi hygienu na to?

hygiena tady byla už milionkrát (opakovaně podnik klimošku předtím vypnul), advokátka stála náš barák už nějak 80 tisíc... škoda slov... než bych celou story sepsala, bylo by za týden.

cernej caj
do toho podniku ty boty nutně potřebuješ

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 14:04
- Nahlásit

Vero

.. než bych celou story sepsala, bylo by za týden.

jo to jsem pochopila poté, když jsem se dočetla o té milonové dotaci

do toho podniku ty boty nutně potřebuje

že jO???

jen se obávám, že jsme se trochu vymkly - už kupuje boty, objenává salůn, povoz - to nebé skromná svarba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 14:10
- Nahlásit

PetraK
o nebé skromná svarba
no ja doufam, ze do 60 000 se s 35 hostima vejdem. No holt nova kuchyn nebude letos ani pristi rok

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 14:20
- Nahlásit

cernej caj
do 60 000
když z toho dáš desítku jenom za boty, tak hosty pomalu začni připravovat na to, ať si přinesou sebou sváču

<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání