| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:18
- Nahlásit
Hotel Schmidbrau - bobri turistika
a píšou tam, že:
Pripravili predevsim asi pro tatky a kluky Bobri turistiku
tak nevim..... jak by pak ta dovolená asi mohla vypadat?
PetraK
netušim, ale jsem si jistá, že bych to neřešila na Pecce před našimi muži .... páč jinak je jasný, že jedeme všichni na společnou dovolenou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:19
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že "Mise Keňa" je dnešním dnem ukončena a jen se čeká na návrat vyslané osoby
Jinak "Mise speciál" probíhá dál a zjišťuju, že jsem víc a víc překvapena tím, jak lidi nejen že neumí číst, ale jsou i líný si vyhledat informace na stránce.. to raději napíší sáhodlouhý mejlík nebo smsku, než by si info rovnou přečetli...
Jinak já včera udělala objev století..... poprve jsem plela pampelišky ( dusí mi šnitlík, jahodník, tulipány a bylinky). A ony mrchy mají šííííleně dlouhý a tuhý kořen!! Myslím, že můj slovník u jejich pletí se nedá vůbec publikovat Jinak mám díky nim na dlani puchýř velikosti padesátníku a sviňák děsně překáží
Po téhle zkušenosti jsem se rozhodla vybraná místa "oplotit" kamínkama a doprostřed dát nebo už tam nechat bylinky atd, zbytek bude jen tráva bez pampelišek!!
Takže nastupuje heslo: "Zničit pampelišky za každou cenu" .... vzhledem k tomu, že nejsem zahradník, tak to bude asi dlouhodobý úkol... předpokládám, že v rozmezí příštích deseti let se mi povede heslo naplnit
Nicméně plesnifcííí jsou nadšení, protože se mají kde vyvalovat ( zatím)
V neděli jsme byli na návštěvě u australáčků a měli tam 10 dní stará miminka koziček... bych vám přála vidět, jak byly malinkatý a děsně hbitý. Jsem se nasmála, když jedno přiběhlo a pokoušelo se mi trknout A vzhledem k tomu, že jsou to kůzlátka s pp, tak mají krásná jména ( která jsem dodávala já) ze svahilštiny
Tož tak od nás.... a co se událo zde, když jsem byla rozpolcena a nestíhala vás? Nezlobíte velkomajitelku fora, neděláte nějakou neplechu či netýráte svoje pejsky nějakým hloupým výcvikem či zkouškama?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:39
- Nahlásit
cernej caj
šijou krojovou obuv, tak kovbojský by taky mohli dát http://www.boty-alanky.cz/kontakt/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:43
- Nahlásit
cernej caj
tery mi mamka nuti at si je vemu na svatbu
ofšem mamka má velmi dobré nápady!Ešivá ti slušej a cejtíš se v nich dobře, tak proč ne?
at to muzu fakt vyzkouset a prokonzultovat... ale fakt nad tim uvazuju nad zakazkovejma
tak to bez pochyby, to se musí- když je to specialitka, prachy bych opravdu neřešila, ve svarbě se to ztratí už, a budou to boty, který pak budeš nosit doopravdy a ne, že je vezmeš jen jednou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:44
- Nahlásit
brut
to raději napíší sáhodlouhý mejlík nebo smsku, než by si info rovnou přečetli... jo to je klasika...
jinak gratulace k navratu vyslane osoby, je to fajn pocit urcite delat neco uzitecnyho takhle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:47
- Nahlásit
Janiii
e bych to neřešila na Pecce před našimi muži .... páč jinak je jasný, že jedeme všichni na společnou dovoleno
to máš špatně, na společnou dovolenou by jeli jen voni nás by asi nevzali
brut
"Mise Keňa" je dnešním dnem ukončena a jen se čeká na návrat vyslané osoby
ich gratulíre
to raději napíší sáhodlouhý mejlík nebo smsku, než by si info rovnou přečetli..
to tě ještě po těch zkušenostech překvapuje?? mě by to nas..alo.
a tuhý kořen!!
ano to mají, a pokud ho nevtáhneš celý, zase ze zbytku vylezou.ALE!! TEN KOŘEN JE VELMI, VELMI, VELMI ZDRAVÝ, - než vykvetou. takže - doporučuju teď na jaře či na podzim - kořen umýt, přes noc vylouhovat ve studený vodě, ráno dát na sporák , ale nevařit, jen přivést k varu, pak 20min. louhovat, přecedit a vypít, Spešl tvoje játro to uvítá, bude řvát nadšením.
když jedno přiběhlo a pokoušelo se mi trknout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:48
- Nahlásit
Maya
hele na ty alanky to sem nasla na netu a napsala tam pred 10ti minutama maila a je z brna
PetraK
oni zas tak hrozny nejsou,ale maj dosti hamatny vrsek, coz nemam rada, ale za 800 na prvni ples v nouzi dobry byli, pac sem nic lepsiho za maximalne litr nesehnala a vzhledem k jejich siri muzu pribrat 20kilo a z volnych satu budu mit obtahly ale nejak extra je rada nemam, ale zkusim tu cernou zvazit, je to prece jen svatecni barva a probrat s muzem. ty co sem vam posilala obrazek by pak v cerne nebo i cervene byli prenadherny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ty co sem vam posilala obrazek by pak v cerne nebo i cervene byli prenadherny
no tak! Kdyby se mu to líbilo, proč ne, černá fakt umí být hodně honosná a člověka zvýrazní /a to říkám nejen proto, že na ní jsem úhyl/ a stejně tak ta červená ale. Důležitý je, aby sis v nich připadala úúúúúúžasně, nejlíp a dokonale.
alanky to sem nasla na netu a napsala tam pred 10ti minutama maila a je z brna
a JUCHÉ!! ať žije Maya - však my tě na tu svarbu vobliknem!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:56
- Nahlásit
proooooooooooooooč kurnik musim čekat deset minut na tisk jedný blbý letenky?? no? proč?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:58
- Nahlásit
PetraK
jasny, lepsi jak svatebni poradna pac mate zkusenosti a nebo vkus nebo spoustu casu hledat kraviny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:02
- Nahlásit
a vězte milé děti, že když si kopírku vypnete, tak si nic, ale vůůůůbec nic nikdá nenakopírujete a nemůžete se tomu divit, jako potrhlý Koláče před minutou
cernej caj
lepsi jak svatebni poradna
tady se vyřeší fšecko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:06
- Nahlásit
cernej caj
se teda přiznám, že černý svatební šaty bych asi nedala, červený už jsem viděla a bylo to pěkný, ale černý, to bych si asi připadala spíš jako na pohřbu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:07
- Nahlásit
PetraK
a tiskárnu nemáš vypnutou? abys na tu letenku nečekala do zejtřka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:30
- Nahlásit
PetraK
nerikej? asi jako kdyz si zdechajici telefon date do nabijecky, za dve hodiny vytahnete, skocite na bus a on vam zdechne? a pak se koukate, ze je dobry tu nabijecku dat do zasuvky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:31
- Nahlásit
Maya
o bych si asi připadala spíš jako na pohřbu
no jo, ale na pohřeb správně patří ta bílá
a tiskárnu nemáš vypnutou
nemám. Vono to někdy blbne - vyhodí to ikonu pro tiskárničku, jakože se něco děje - ale ukáže to v ní nepotištěnej papír - půl dne to čeká a pak se tam v ikoně dodělá potištěnej papír, pak to zase čeká a pak to konečně po dvou dnech vytiskne už se to vytisklo, tak vypnutý to nebylo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:31
- Nahlásit
cernej caj
a pak se koukate, ze je dobry tu nabijecku dat do zasuvky
přesně takhle nějak podobně
mám chuť na zrmzku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:39
- Nahlásit
PetraK
ja si dala poharek zmrzlinovej s horkejma malinama vcera po venceni selmii, mnam mnam. zmrzlinu muzu jist po kilech
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:39
- Nahlásit
Hele nemáte někdo zkušenost s chytrou houbou na zdi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:40
- Nahlásit
to jsou krásný obojky, ještě že na ty špice je to vyhazování peněz, jinak bych je už doma asi neměla kam dávat
http://www.fler.cz/nejen-obojky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:40
- Nahlásit
Jinak za mě - největší blbost pod sluncem jsou eurokvokna.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:42
- Nahlásit
PetraK
ale na pohřeb správně patří ta bílá
no tak někde v Indii nebo Číně asi jo, ale tak nějak mlčky předpokládám že cernej caj bude mít svatbu v Čechách, i když pravda svatba v Číně a pak svatební cesta tou sibiřskou magistrálou domů by teda nebylo marný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:43
- Nahlásit
Vero
co ti udělaly? naštěstí neznám a neznám ani tu houbu, takže s ničím neporadím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:46
- Nahlásit
hm, konec koncertíku, Růžofka dorazila ze svých obchůzek po lékařích. Ta musí bejt víc nemocná než zdravá, podle toho, jak je tam často.
poharek zmrzlinovej s horkejma malinama vcera
žjo, to zní víc, než dobře
Vero
s chytrou houbou na zdi?
co to je?
z mé otázky jasně vyplývá, že tedy s ní zkušenost nemám - to jen kdybys nevěděla
eurokvokna
proč?
Maya
my jsme vobojkový drbani, mám štěstí, že mě to nechává v klidu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:47
- Nahlásit
Maya
i když pravda svatba v Číně a pak svatební cesta tou sibiřskou magistrálou domů by teda nebylo marný
nooo vidiš, už i místo a svarební cestu jsme jí naplánovaly!!
hele ne, já myslím, že kdysi pradávno to tak bylo i u nás, ale třebas se pletu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:52
- Nahlásit
PetraK
hele co jsem našla, to jsem teda netušila s těma bílejma šatama http://www.svatebni-magazin.cz/proc-jsou-svatebni- saty-bile/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:57
- Nahlásit
Vero
proc ty eurookkna a co je ta houba?
HOLKY!!!! povinne mi kazda z vas, co ste mi nutili boty na objednavku a nevzdavat se koní posle na ucet jednoho frantiska
na patek su domluvena, ze se pudu podivat za tim sevcem a vyroba kopyta, pokud nebudu pasovat na existujici 2500 a samotny boty bez vysivanych boku asi 8 000... a ja si chtela na leto koupit novej pocitac
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
volala mi sestra, kolik že to bude slavit Brtník rokůch. Nevim. Řekla sem jí, že vo rok míň než mám já. Kolik že ale mám já? Nevim. Musíš vzít svůj věk , vodečíst vod něj pět let rozdílu mezi námi a ešče rok pro Brtnika a výsledek je jeho věk Vzhledem k tomu, že v matice nebyla nikdá silná, asi nikdy nebude vědět, kolik mu je
Maya
Černá je barvou smuteční a červená byla odjakživa spojována hlavně s prostitucí.
takže černý kafe pude za kurvu, to je dobrý! to vůbec není marný. je to takový pěkný zmatení nepřítele
cernej caj
jednoho frantiska
existujici 2500 a samotny boty bez vysivanych boku asi 8 000
ty vole, to bude chtít asi jinýho fratika, co? , já to tipovala, že se vlezeš do pětilitrů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:22
- Nahlásit
PetraK
Vzhledem k tomu, že v matice nebyla nikdá silná, asi nikdy nebude vědět, kolik mu je
já to tipovala, že se vlezeš do pětilitrů.
to nevim, podle ceho si to tipovala kdyz seriovy kovbojky z Mayi odkazu stojej kolem 5 000
ja tady premyslim, ze limit na saty sem si dala 3000, jestli za 4000 nejsou drahy (nejsou, kdyz maminka rekla, ze mi na ne da a mam si k tomu koupit boty za 10 000 to je jako masakr ale zase kdybych vopravdu mela kovbojky, muzu jit mozna do kratkejch satu po kolena a pak si smiknout solo peknyho lajnovyho tanecku pekne
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:24
- Nahlásit
Maya
cernej caj
PetraK
koukám, že maryšu na svatbu voblíknete, ale mě plesnivý zdi nevyřešíte, jste nedokonalý
eurokvokna jsou supr, že se ušetří za topení a odtěsní hluk... jenže plesniví zdi. doporučený režim větrání je fajn, ale jak to udělat v bytě, kde jsou všecky vokna na jednu stranu, takže do kříže průvan vyrobit nejde? krom toho mi nikdo neřek, že nesmím mít akvárium, že nesmím rosit kytky a hlavně že nesmím doma sušit prádlo... mě se do koupelny sušák nevejde, musím to mít doma. nehodlám denně jezdit skládat prádlo do špinavé a studené kdysi-sušárny dole ve sklepně... takže nám plesniví zdi... stříkáme to savem na plísně a víme, že tím vyháníme čerta ďáblem... ale co nám nedošlo, že následně zkorodujou ty skvělý europanty... takže nám vypadly dveře na balkán, nastěstí nemrzne, chlapi to spravili a cena úkonu 3 tisíce, nakonec to uznali jako reklamaci, ale prej, to jsme neslyšeli, s tím Savem, to bysme neuznali, to se nesmí, že... musíte dodržovat režim větrání (a tak dokolečka dokola).
Pak mi, nasraté, na odchodu doporučili chytrou houbu...
http://hobby.idnes.cz/chytra-houba-miluje-plisne-n a-zdech-a-kdyz-je-sezere-pocka-si-na-dalsi-varku-1 t3-/hobby-domov.aspx?c=A110127_110000_hobby-domov_ bma
prej je to účinější a čék nedejchá savo ani plísně.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 12:26
- Nahlásit
cernej caj
já bych do těch bot šla, co ušetříš za šaty, můžeš dát do bot a navíc, ty boty si tipuju ti vydržej až do rakve jako na ty candrbály chodíš, tak je určitě využiješ, akorát je nesmíš nikde zouvat, aby ti je někdo neukrad
|