| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 21:15
- Nahlásit
Fifi
Sama voda.
neni to šunka, že ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 21:34
- Nahlásit
birma
Neee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 07:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
jesli to neni kus hadice, tak na to je moje fantazie kratka
Vero
jo, vrtali ale jen jeden malinkej, tak to slo. A selmicky si uzili vychajdu do poli, sice jsou to trosku sadelnicci, takze jejich stoprocentne vychazkove tempo bylo pro me dosti nezvykle, ale ven se moc tesili, mrsky
edit: a cestou od zubare (bo do tech koncin se dostanu tak jednou za rok k zubari) sem si vyhlidla ale mega luxusni svatebni saty a hrozne slintam (ok, byli v rude cervene jenom, ale vyzkouset sem si je musela), a maji je v ciste bile... to je dilema. Neni ciste bila rizikova? neni lepsi se podivat po necem trochu tmavsim? a otazka c.2- kdyz si je koupim ted, jaka je sance, ze je za rok obliknu, pokud ted mi jsou presne jak usity na me? 3) moc se omlouvam, ale za to ze mi diky svatbe kleslo IQ aspon o - 100 bodu, za to ja nemuzu, to je prej bezny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:08
- Nahlásit
rumštajn
nevím jestli čtete zvířetník, ale moc zajímavý článek o burácích a konečně jsem se na starý kolena dozvěděla, proč se v tý odrhovačce zpívá Na polích místo bavlny teď rostou buráky
http://naszviretnik.net/2013/04/13/rozhlednik-jak- rostou-burske-orisky/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:10 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
se mi ten odkaz neotvírá, tak na šaty se bohužel podívat nemůžu, ale myslím, že na svatbu je čistě bílá snad normální ne? ?D jestli je za rok oblíkneš, toť otázka, ale no přinejhorším 2 měsíce dopředu zahájíš hladovku
jestli se ti fakt mega líběj, tak si je kup
edit: už se mi to otevřelo, jsou teda fakt luxusní, ta barva co je na tom obrázku taky není špatná a pak bys je mohla nosit i normálka, bílý už na sebe asi nevezemeš, dilema no
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:18
- Nahlásit
Maya
na buraky se teda musim podivat
no tak byva i takova jakoze "bila" v odstinech champaign, ivory a tak... jako ze to neni snehove bila ale jak kdyby hodne svetla kremove skoro bila
no jako i v ty fialovy sou perfektni, ale fialovy saty na svatbu? nevim no uvidim, pudu se na ne podivat se segrou. fakt bych se bala toho ze za rok je proste nedam na sebe. bilou muzu mit i na ples, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:22
- Nahlásit
cernej caj
jo já vím, že bílá jsou různý, ale to je na svatbách móda až posledních pár let, za mejch mladejch let co já chodila po svatbách byly šaty vždycky jen bílý jakože fakt bílý, takže na bílých svatebních šatech nevidím nic zvláštního
fakt je že fialová na svatbu asi nic moc, bílou na ples nevím, já na plesy nechodím, ale jestli to jde, tak proč ne, jen prostě že by mi asi přišlo divný koupit svatební šaty, který už pak nikam vzít nemůžeš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:25 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Hele kdo krmíte syrovým, stačí psovi jako je Dorin, cca 10 kg, jako denní porce králičí stehno? Mám pro psy králíka, jsem to naporcovala, že to vychází, že budou mít oba 5x, byl to teda velkej starej králík, ale nevím, jestli ty porce nejsou moc malý, aby mi chudáci neumřeli hladem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:35
- Nahlásit
no to spocitas 2-3% vahy psa je denni davka prumerna
pokud jinak granulujes, tak jim k tomu muzes kdyztak trochu granuli dosypat a mas to
no je fakt, ze bilou uz pak nikdy nepouziju, ale to zadnou bilou a dala by se z toho ustrihnout mozna sukne a nechat to jako peknej vrsek s peknou sukni
no mam barevnej vyber u toho strihu bila, cervena, fialova a cerna a ty rudy sou ale fakt nadherny, ale to by bylo asi jeste horsi nez fialova
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
když je venku to Sonne, tak ať se držim témtu :
Byli jsme plouti fčera. U hašišáku byla krásná germánka Urxa. Hošíčkovi se moooc líbila. Potíž byla, že se líbila i bígloj Dastymu, pak se taky líbila pidipsoj Džerymu, kterej vzal páníčkovi kramle /a tomu to bylo šumák/ a pak se taky ešče líbila olbřímímu černýmu knírovi. Hodně moc kohoutů na jednu slépku , ale kdo si počká, ten se dočká, takže zatímco jsem poslala hošíčka jeho hormonální bouři vyplavčit a poté vyaportovat za tenisákem, tak ostatní se poté rozešli a!!! Urxa byla jeho a dostal prostor na prasárny , jenže mu to většinou moc nevycházelo, neb čupka je filuta a dycky mu ukousla nohu a s ukousnutou nohou se blbě sexuje nicméně teda když tak spolu lítali musím říct, že má Ešátor ve svých osmi a půl lepší kondičku než mladá fenka, neb ona už si pak lehla - a tu on využil příležitosti k prasárnám právě a on byl ešče za energetika. Večer vařil Brtnik v naší oblíbený picošce, uvařil mi skvělou pizzu, hmmmm-kucí tam fakt uměj.
a dnes -děcka pozorte - jsem dostala neuvěřitelnýho emila. Nabídka na dovolenou. Z germánska až jmenuje se toooooo:
Hotel Schmidbrau - bobri turistika
a píšou tam, že:
Pripravili predevsim asi pro tatky a kluky Bobri turistiku
tak nevim..... jak by pak ta dovolená asi mohla vypadat?
kachna_
no a nemohli byste teda ty cyklisty vylovit? My vám kdyžtak pošlem seznam a poznávací znamení těch chráněných, ale ten zbytek, co nezvoní, si nic lepšího nezaslouží
SOOOOUHLASÍÍÍÍM
birma
Hale - kachna má pravdu, nikdo nejsme neomylný (a a ni ti psi nejsou ) a všechno na sto procent nikdy nemůže být, vyjít a ani nebude, nevyjde. tak klídek
Fifi
Brtnik to psychicky taky zvladnul?
drzáku drzá!! jo, zvládnul, přežili fšicí
Tady jeden nedelni Kremyl
otomilé péf!! Nevim co to má f kušně - tipuju zbytek z frkátka - ale předpokládám, že v dalším příspěfku se to dozvim, aha nedozvěděla, tak jdu na další stránku: TAK KUVA CO TO MÁ V TÝ KUŠNĚ,??
Ano prosím, Ludánka jsem neviděla, musím to napravit.
cernej caj
ale jen jeden malinkej, tak to slo
chudero nebohý! pokousalas je?
Kdo jsou šelmičky?
šaty gůůůt, v černý by byly lepčí pochopitelně - ale asi bych je teď nekupovala - může jít váha dolů nahoru, co pak?
Vero
hele to s tím máslem v lednici nechápu
jako že ho neviděj? No neviděj ho prostě, pošli chlapa pro máslo do lednice a von ho neuvidí právě. Jestli ty ho taky nikdy nevidíš a musíš vyhlásit pátrání FBI, tak si prostě taky chlap. Nic si z toho ale nedělej, jestli tvůj partner neumí číst v mapě a neslyší vodkud jdou přesně zvuky, je von ženská a máte to jen přehozený a bude se vám dobře žít až do smrti tolik výcuc z knihy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:39
- Nahlásit
Maya
Hele kdo krmíte syrovým, stačí psovi jako je Dorin, cca 10 kg, jako denní porce králičí stehno?
já to takhle neodhadnu - nemaje vůbec na nic odhada - takže já vážim. Ešus má kolem třicky kg, dostává cca půl kila masa na den ve dvou dávkách, ráno míň, odpo víc. takže neporadím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:51
- Nahlásit
PetraK
tak ostatní se poté rozešli a!!! Urxa byla jeho a dostal prostor na prasárny
nojo, jak to mate vychytany
šelmičky (šeltičky) rodicu psi (i kdyz ta cerna selmicka je takovej muj vyber a ta neselmicka v pravo je segry panda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:01
- Nahlásit
cernej caj
šelmičky (šeltičky) rodicu psi
a táááááák to já nevědíla, že máte doma tak zapsíno, to je super, když to dáte dohromady, máte slušnou smečku.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:07
- Nahlásit
cernej caj
kdo tě ukecal, že nejdeš za kovbojku?
šaty moc hezký, mě by bylo líto, koupit šaty jen na 1 příležitost...
kup si je, budeš mít motivaci si udržet linii přes zimu!
šelmičky jsou hezký a hele, není problém odporu tvýho muže k chůzi, tvoje tempo? třá kdybyste chodili se šemijema
PetraK
Jestli ty ho taky nikdy nevidíš a musíš vyhlásit pátrání FBI, tak si prostě taky chlap. Nic si z toho ale nedělej, jestli tvůj partner neumí číst v mapě a neslyší vodkud jdou přesně zvuky, je von ženská a máte to jen přehozený
D: tak my to v něčem přehozený máme, on umí víc věcí zaráz, já ani dvě, například... ale v mapách umíme číst voba... je to mix
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:12
- Nahlásit
PetraK
bobří turistika? to je jasný, to buď cestou budete držet bobříka mlčení a nebo budete cestou ohlodávat stromy
cernej caj
2-3%? ty woe, matyka na mě, jestlli mi to kalkulačka dobře spočítala, tak by to mělo být asi 200-300 g, no vono je to těžkým, můžu zkusit to stehno zvážit, ale zase se dá přepokládat, že konkrétně Dorin nesežere tu kost, no asi uvidím a jestli se budou tvářit, že mají ještě hlad, tak jim zacpu hubu tvrdým rohlíkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
my to v něčem přehozený máme,
my taky, když je to vyvážený, fungá to. A je fuck co má kdo přehozený. ... teda bavíme se o povahových vlastnostech, ano? Aby si to někdo - jako třeba nebudu menovat kachnu , nepřebral jinak
Maya
to je jasný, to buď cestou budete držet bobříka mlčení a nebo budete cestou ohlodávat stromy
no a pak je ještě jedna, nebezpečnější varianta
cernej caj
barevnej vyber u toho strihu bila, cervena, fialova a cerna
tak je to jednoduchý!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:23
- Nahlásit
PetraK
no jo, moje maminka vyrustala mezi psama (kolie, irskej svetr, jezevcici) a tatinek z vesnice kde pes byl leda u boudy s tim problem uplne nemel, kdyz sem maturovala, byli doma dokonce 4 kusy ruzneho stari, ted uz jsou jen 2, ale celkem teda sme meli doma 5 selmicek se kterejma sem prubezne vyrustala. proto taky dost zvazuju, ze dalsi pes proste bude selmicka.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:27 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
no a pak je ještě jedna, nebezpečnější varianta
ta by mě ani ve snu nenapadla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:37
- Nahlásit
Vero
kdo tě ukecal, že nejdeš za kovbojku?
sem zjistila, ze s moji necekane moc sirokou nohou nesezenu zadny kovbojsky boty ale rikam si, no a co, pekny saty a kovbojskej klobouk taky dobry
maminka koupila segre saty a rekla, ze mi koupi taky, ze to budeme mit prispevek na svatbu. A rikam si, ze pak by se dala sukne potahnout treba barevnou krajkou a hned sou z toho krasny svetly spolecensky saty
s tou motivaci mas pravdu. na druhou stranu 2 roky uz vazim stejne, tak zas riziko, ze bych vyrazne pribrala taky neni tak velky asi...
PetraK
ale nejsou cerny saty na svatbu blby? neni ta tmave fialova pak lepsi?
my to taky mame v necem prehozeny, hlavne ze se doplnujem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:41
- Nahlásit
cernej caj
já tu váhu bych až tak neřešila, kdyby náhodou došlo na nejhorší, tak stačí sehnat šikovnou švadlenu a ta ti je upraví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:44
- Nahlásit
Maya
tak sikovna svadlena je skoro tchyne, to by asi problem nebyl ale ten vrsek byl fakt presne na me ale tak hlavne si rikam, ze to nejsou typicky svatebni saty jaky se vetsinou na svatbe cekaj, v techle si myslim ze celkem na pohodu muzu klidne nekde vylezt bez toho, aby se na me cucelo divne
pripomelo mi to, kdyz se spoluzak zeptal na stedni tridni, co je to bobr, ze se mu kluci smeji jestli ma bobra a on to nechape a tridni zrudla a pak z ni teda vypadlo, co by to melo byt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:55
- Nahlásit
reklama na boty se psem http://www.meindlboty.cz/detail_produktu.php?produ kt=294
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:56
- Nahlásit
cernej caj
a pak z ni teda vypadlo, co by to melo byt
no tedaa, to bych nechtěla bejt na jejím místě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 09:59
- Nahlásit
cernej caj
byli doma dokonce 4 kusy ruzneho stari,
žjo!! ščastné to děcko, který má kolem sebe tolika psůch!! Já se musela zazásobovat sama tím, že jsem tahala dom různé potkané psy a kočky. Jeden byl dokonce nějakou dobu štamgast, přes den si cáral, pak čekal buď u školy, nebo došel k nám dom.
bude selmicka
proč ne, můžeš to nakombinovat.
ale nejsou cerny saty na svatbu blby?
no nejsou! a proto mě do dneška mrzí, že jsme tu šanci my neměli , tak jsme se aspoň vyřádili na svatebním oznámení
neni ta tmave fialova pak lepsi
tady neporadím, páč fialová je moje ne úplně oblíbená barva, takže bych nebyla objektivní vůbec. No ale! Pokud se ti líběj, tak jsou to prostě ty nejlepší šaty! Ne? je to tvůj den, má být takovej, jakej sis ho vysnila, či jakej si ho přeješ. Jestli se ti líbí fialová, jdi do ní.
nesezenu zadny kovbojsky boty
kurnik to není možný. že by se nic nesehnalo. A co si je teda nechat ušít? stejně si je přeješ, že jo? a budeš je nosit, takže investice dobrá. Já bych se tý verze kovbojský nevzdávala - bojuj dál - hledej, nebo si nech ušít. Je to dobrej nápad.
my to taky mame v necem prehozeny, hlavne ze se doplnujem
ono mi to přijde dobrý mít něco přehozený, páč - von pak jeden líp chápe toho druhýho totiž.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:02
- Nahlásit
PetraK
Já bych se tý verze kovbojský nevzdávala
jo, já myslím, že k těm šatům by klobouk a kovbojský boty byly super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:04
- Nahlásit
cernej caj
ručně šité botky, na objednávku dodají jakoukoliv velikost, tak se nevymlouvej a to bylo jen na první hledání
http://www.sendra.cz/sendra-western-classic/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:06
- Nahlásit
Maya
ručně šité botky, na objednávku dodají jakoukoliv velikost
přeeesně! A když si to vždycky přála, tak bych necouvala a dopřála si to, je to - jednou za život.
ČERNÝ KAFEEEEE okamžitě si nech ušit boty!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:09
- Nahlásit
PetraK
vubec nemam sajnu, kde si nechat usit ale boty na miru... tak aby nemel svec blby kopyto (moc uzky
no hlavne ze ja mam cerny plesovy saty, ktery mi mamka nuti at si je vemu na svatbu a ja ji tvrdila, ze cerny neeeee zeptam se muze teda ale nevim, jestli ta cerna by byla OK, bilou teda taky nemusim a cerna je svatecni, ale to by mozna staly za to i ty rudy
Maya
aha, tak kouknu na odkaz. blby je, ze takova bota by stala treba 5 000 a to by proste.
blby, ze "seriovy" boty mam fakt problem, viz zimni boty, ktery sem sehnala po 4 letech teprv letos
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:10
- Nahlásit
Maya
reklama na boty se psem
co to je za blbost?
cernej caj
hmmm, holky maj recht
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 10:13
- Nahlásit
PetraKMaya
no sou krasny, ale na pytel jsou dve veci - kdyz mi usiji na miru, tzn. reknu ze chci 39 takove barvy, takove vysky, tak mam problem - 39 urcuje tak delku boty, ale ne, ze potrebuju vpredu dost sirokou a vzadu, kdyz zvednu nohu, tak se mi zvedne pata o 5 cm, bota zustane na zemi a az narazim nartem na botu, tak se teprv zvedne zbytek boty - tohle proste nejde "na objednavku" z netu to by chtelo na objednavku tak, at to muzu fakt vyzkouset a prokonzultovat... ale fakt nad tim uvazuju nad zakazkovejma
|