Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 14:21
- Nahlásit

PetraK
a hodil držku?
ne, já jsem tam zahučela nohama Adam to ustál

to je dobrá zpráva.
to jo

s tím jeho sápáním se na ostatní psy
to teď moc neřeším, přecijen cyklistůch je víc než psůch té nesprávné velikosti, vůně a chování, kteří by přišli až k nám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 17:40
- Nahlásit

birma
ne, já jsem tam zahučela nohama tak nejak sem si to predstavovala

koukam, adam je taky dost divoky trestidlo, jeden den je doma a uz ma energie jak elektrarna

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 18:49
- Nahlásit

cernej caj
jeden den je doma
jsem asi nenapsala, že ten včerejšek, co byl doma, jsme byli ráno venku hodinu a půl a pak asi 2 x 15-20 minut, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 07:56
- Nahlásit

birma
koukám anděl s ďáblem v těle

birma
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 09:33
- Nahlásit

cernej caj
on už je jenom ďábel

teď nás postihla gróse katastróf - nemůžem najít takovej ten pamlskovací míček. Blbeček neumí přepnout po procházce do klidu a tenhle míček mu hodně pomáhá. Jestli ho neobjevíme do odpolední procházky, tak mi hrábne (protože on tu pak loví kočky a to i když se jim to nelíbí )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 17:05
- Nahlásit

birma
ale hrozne roztomilej podle fotek

tak snad ste ho nasli? nebo koupit jeste do zasoby jeden...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 18:05
- Nahlásit

cernej caj
našli naštěstí

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 18:17
- Nahlásit

Rrumstajn,
birma
To je radost, takovej hyperaktiv. Ses rada, moc rada, vid, ze sis Adoucha spravne vybrala?

Hele, kdyz jste v obchode, davate u kasy zbozi rovnou do tasek ve vozejku, nebo to jen tak hazete do vozejku a pak v klidu srovnate bokem do tasek?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 19:19
- Nahlásit

birma
teda Adouch je éro, mít takového psa, tak už jsem asi v polstrovaný cele
Fifi
davate u kasy zbozi rovnou do tasek
když toho mám míń, tak rovnou do tašek, když víc, tak buď bokem do tašek a nebo rovnou u auta do přepravky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 19:47
- Nahlásit

Fifi
ja se snazim to rovnou rovnat do tasek tak, jak mi to posouva kasou a kdyz to nestiham, tak si zbytek hodim do kosiku a doskladam bokem. Ale ja nejak neumim nakupovat ve velkym moc, tak vetsinou su na 2 taskach, tak to neni tak zly

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 21:01
- Nahlásit

růmštajn, je tam moc hezky.
naštěstí, vypadly nám z pantů dvéře na balkán

Fifi

od té doby, co prodávačky házejí do zboží zboží dalšího zákazníka, a nepočkají ani pár okamžiků, ač skládáš jak blesk, toho mám dost, v klidu naskládám - ale pořád rychle samozřejmě, ne že bych naschvál dělala zdržovačku - a teprv pak zaplatím. dokud nezaplatím, musí prodávačka s dalším nákupem počkat.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 21:02
- Nahlásit

birma

týjo, a co nervílky, ještě držej pohromadě? já bych to asi nedala měla jsem nesmírnou kliku

birma
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 23:41
- Nahlásit

Fifi
Ses rada, moc rada, vid, ze sis Adoucha spravne vybrala?
Ano! Jsem se fakt do toho lotra zamoilovala

Zboží ukládám do tašek hned na pokladně, jsem líná ho brát do ruky víckrát

Vero
co nervílky, ještě držej pohromadě?
zatím sama sebe příjemně překvapuju - ještě jsem ho ani neseřvala. Akorát teda občas, když hodně dlachní kočky, který se ho bojej, hoooodně zvýrazním zákazový povel
Ale ono je to v reálu asi lepší, než to zní. Pokud už se doma uhnízdí (pravda, někdy mu to trvá dost přes hodinu), tak je zlatíčko, posspává a nic neničí

Dneska mi přišla knížka o TTouch masážích, tak doufám, že nám to pomůže

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 11:37 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Růůůmštájní skoropoledne přeju

jsem načíhla vedle do tématku "Soutěže na rozlučku" a nááááramně se mi líbí to s těma lyžema .... těšíte se na Pecku?

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 19:39
- Nahlásit

birma
zatím sama sebe příjemně překvapuju - ještě jsem ho ani neseřvala.

hodíte se k sobě

Janiii
těšíte se na Pecku?

já to letos budu muset oplakat skrzevá zkoušky... i když si nechávám do rezervy třeba víkend... ale zas jen na víkend je to přece jen daleko. se máááte, že jedete

venku je krááááásně, léto, měli jsme první letošní plavání (psa) a bylo nádherně a ještě víc,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 20:54
- Nahlásit

Janiii
nááááramně se mi líbí to s těma lyžema .... těšíte se na Pecku?
mě se náramně líbí ty kalhoty, co má lyžařka na sobě dostanou se na pecce koupit, aby to bylo stylovy?

Vero
venku je krááááásně, léto
jojo, je tam krásně u nás ani nefučelo a dokoncese mnou šel mužík se projít s psiskama a ani neremcal u zatáčky, že už bysme mohli zpátky

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 21:53
- Nahlásit

Janiii

a ty lyže se musely odřít a zničit? ne? to by mi bylo líto

cernej caj
nás ani nefučelo a dokoncese mnou šel mužík se projít s psiskama a ani neremcal u zatáčky, že už bysme mohli zpátky

supr my byli v naší Africe, aneb lednické rybníčky. úžasný. zjara nejúžasnější.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 21:54
- Nahlásit

cernej caj
náramně líbí ty kalhoty,

chceš tipa na podobný?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 22:18
- Nahlásit

Rumstajn,
prekrasne blilo.
Tutaj spesl pro Esusku jeden preskanalni Ludecek, kterak si blbecek hraje.

kulala
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 22:22
- Nahlásit

zdar zeny Fifi ma autorska prava na Kokosova videa ;) tak spesl pro Esusku jeden padlej Kokos a stenice

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 22:25
- Nahlásit

kulala
No kdyz ses trubka a trubka s tebou nechce v lisce spolupracovat...

kulala
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 22:26
- Nahlásit

no nechci protze bych musela zas neco updatovat a to se mi neceeee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 08:23
- Nahlásit

Vero
tak to ste si taky museli suprove uzit ono bylo nakonec i docela hezky pocasi

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 08:24
- Nahlásit

Rumštáááájn
'To bylo včera krásno, co?
Byli jsme na Klemperce, špic nám zdrh za zajícem a pak nevěděl jak dolů , Mája nám nezdrhla a potkali jsme milé lidi s am. kokrem. Omlouvali jsme se, že naši psi doběhli až skoro k nim a pani nám říká "to vůbec nevadí, on zdrhnul za tím zajícem do kopřiv a jak se vás lek, tak se vrátil"
a mám zasazený brambory.
ještě mi chybí cibule, hrách, mrkev, řepa, jahody, angrešt, rybíz, brokolice, kadeřávek, růžičková kapusta...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 08:55
- Nahlásit

kachna_
chudak batopes, se mu smejete

no ses sikovna a pracovita, je treba te pochvalit, ja nemam ani poryto na rajcata letos...

ale uz sem napsala maila do hospody na hostinu a cekam, co mi odpovi, a mame zatim uz predbezne datum a neni to ani v kvetnu, ani v zari

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 09:48
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

tjo, venku tak krásně a člověk zas musí do arbajtu:

Jak ste se dařily dífčence?? Já sem v sobotu uprostřed práce zahodila kopáček a řekla si, že místo pobytu na větru a dešti mi bude lépe na gauči, kde jsem se usalašila a luxusně se válela a prochrápala se až do večerních hodin. A fčera jsem si to vynahradila, páč to už bylo lukcůsně, takže jsem na zahradě řádila jak švarce Hand a uklidila toho spoustu. Hele - jaroooooooooo je u nás

Hošíček taky pracoval. Pilně nosil kyblíky od kompostu, hrábě, kopáček a lopatku, spočital fšécky Máni, co jich tam je a škaredil se na první Pučmelouny a fčelky Máji. Už mu to začne . Dnes půjdeme plouti. je krásně, uštvu ho ve vodě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 09:52
- Nahlásit

PetraK
sikovna, krasnou zahradku mate

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

'To bylo včera krásno, co?

bylo , bylo úžasně - bylo náááááááááááááááááááádherně

špic nám zdrh za zajícem a pak nevěděl jak dolů , Mája nám nezdrhla a potkali jsme milé lidi s am. kokrem. Omlouvali jsme se, že naši psi doběhli až skoro k nim a pani nám říká "to vůbec nevadí, on zdrhnul za tím zajícem do kopřiv a jak se vás lek, tak se vrátil

Takže to ne že: curiosity killed the cats, ale: a hare astonished dogs

já nemám zasazenýho ešče nic, enem připravený záhony. Se zeptám - není ešče brzo? nevyznám se. A vypadá to, že to letos bude na mě asi.

a žes dneska ráno škytala? Snažila jsem se odchytit u nás volně loženýho úžasnýho, ale fakt nádhernýho jakošpico psa. Černej s krásnou hlavou, huňatou srstí, za krkem hřívu jak lef, jen neměl čtvercovej rámec ale byl spíš za obdélník. Ale fakt krásný stvoření. Doufám, že je od houpaček, odpoledne to prubnu, zda se mi to podaří zjistit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 10:04
- Nahlásit

cernej caj

neni to ani v kvetnu, ani v zar

leden?

krasnou zahradku mate

zjara je to nejhezčejší, když se to uklidí od listí a plevelů (a další plevel ještě nestačí narůst ) To jsem vždycky hrdobec a makám jak zběsilá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2013 10:07
- Nahlásit

PetraK
leden? to uplne ne, ale asi umrznem i tak no nic, zatim cekam, zda mi potvrdi v hospode moznost hostiny a termin, tak to nechci zakrinout nicmene sem se tatinka ptala, s cim ma jit muz zadat o ruku, jestli s flaskou a tatinek se rozesmal a rikal,ze se napred musi zeptat me, ne jeho

<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání