| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 14:29
- Nahlásit
birma
no my uz sme z puvodni asi 70tky udelali 33
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 14:47
- Nahlásit
cernej caj
birma
no ja doufam, ze do 60 000
ova kuchyn nebude letos ani pristi rok
osty pomalu začni připravovat na to, ať si přinesou sebou sváču
tak v podstatě jestli nebude lepčí udělat takovej nějakej jen větší piknik na louce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 14:51
- Nahlásit
PetraK
nejsem si jista, zda konec brezna je idealni doba na piknik
a navic na louce se tezko resi ozvuceni cely kapely a po destich hrozi, ze se bubenik s bubnama propadne na konec sveta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 15:02
- Nahlásit
cernej caj
a navic na louce se tezko resi ozvuceni cely kapely a po destich hrozi, ze se bubenik s bubnama propadne na konec sveta
a di ty, tak si vezme ty africký bubínky, co s nima tady puboši vyhrávaj, no! a bude to celý ánplag, kdyby náhodou pršelo, tak aby életrika nezlobila
ovšem ten březen - to by mohlo dělat problém, ešivá by z toho spíš pak nebyl při tom co ukazuje počasí poslední dobou, spíš masopustní karneval na lyžích
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 15:05
- Nahlásit
PetraK
no bude to asi divocina. Nejak zjistuju, ze se mi vuuuubec ale vuuuubec nechce pracovat, a jeste o to min se me chce jit odpo cvicit... a to tam ani neni to slunicko co vcera
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 15:07
- Nahlásit
cernej caj
me chce jit odpo cvicit...
mi taky ne, radši bych šla s Ešátorem zasejc plouti , ale půjdu, neb špek začíná nabývati obludných rozměrůch. Nechci obludnýho špeka.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 15:11
- Nahlásit
cernej caj
se mi vuuuubec ale vuuuubec nechce pracovat
mě taky ne, děs a hrůza, budem se asi s Adámkem pást
ale aspoň to sluníčko tu máme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 15:23
- Nahlásit
PetraK
by me zajimalo, jakej spek u tebe muze nabyvati obludnych rozmeru, jestli kazdy rano cvicis doma, k tomu chodis cvicit do mucirny a k tomu jeste o vikendu dres na zahradce a to vynecham venceni esusa ja, ktera se dokopu jednou za 14 dni bych pak mela mit spek abnormalne obludnych rozmeru
birma
tak si ho uzijte, tady bylo jen rano
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 15:55
- Nahlásit
cernej caj
no mám prostě. Neměla jsem a po zimě mám, tak ho tam nechci. Asi moc žeru a mám blbý spalování a taky dispozici po otci, kterej vypadal jak velmi obtloustlej křeček /ešče že nebydlel u Mayi, to by musel nocovat venku a menovat se černý kafe. Takhle se mohl jmenovat Jiří
tady slunko svítilo a dosvítilo už.
Máma vyrazila venčit Ešusa, mohu tedy v klidu jít opravdu cvičit. Vypadalo to že nepůjdu, že se Brtnik zdrží v prasí a já budu mastit domů .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:44
- Nahlásit
tady šajní furt. Máme za sebou doočkování a Adámek se tam choval oproti minulé návštěvě úplně skvěle (je taky pravda, že starý pan doktor je bezkonkurenčně nejlepší, tak to bylo asi i tím )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:51
- Nahlásit
Servus, tak Kremyl ma v hube furt to samy, co na fotce...
birma
Krasny fotos, to bude brouzdalik obecny, jak si jednou smoci aj kulky a brisko, uz ho z vody nedostanes tuplem.
Fajka
je stale nezvestna? Nebolela ji vcera lebza? Prej naky zemetrase probehly...
Co muze pozirat ve skleniku rasici afrikany? Mysi tam nejsou, krtonozky taky ne, muzou to delat plostice, nebo jak se to jmenuje, takovy ty veci s krunyrem a x nohama pidimidi, co zijou v hline? Nebo brablenci?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:54
- Nahlásit
Fifi
to neni možný, že si takhle srolovala jazyk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:55
- Nahlásit
birma
Je to carodejnice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 20:36
- Nahlásit
Fifi
fakt je to jazyk? vona je kašpar.
Ludánek je boží , jak se tam vyvaluje, Rozkošník První Největší .
afrikány možná sežrali slimáci??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 20:39
- Nahlásit
PetraK
Nejsou zadny, slizouni, ve skleniku prave, je to zahada. Salatu, kedluben a redkvicek se netknou, jen tyhle mrdecky neco zere.
A jo no, fakt blemcos a sikovnej fotokraf.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 21:30
- Nahlásit
jsem včera byla na návštěvě .....
a ve čtvrtek tam frčíme až do neděle!!!! je prostě úžasná ....
zase jsem si uvědomila, jak mi chybí pes. ale já se dočkám!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 21:31
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 21:34
- Nahlásit
Janiii
Teeda, ty je ale kusanec!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 21:36
- Nahlásit
Janiii
to je slaďoch!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 21:39
- Nahlásit
Fifi
na tý první fotce vypadá jako obr, ale ve skutečnosti není ale je to divoška
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 21:55
- Nahlásit
Janiii
Velka divoska? Chapu spravne, ze budete se vyskytovat pres vikend kolem nas? Chci ji videet!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 22:02
- Nahlásit
Fifi
velká A Apolenka si ji hlídá jako vlastní ... když ji naši přivezli, tak měla Apolenka falešku, takže si ji přivlastnila okamžitě ...
a vyskytovat se tam čistě teoreticky budem, ale moc tam nepobudem pátek máme narvanej, a v sobotu budu asi v okolí Fajfky - ale bez psů - a v neděli zas dom potřebovala bych tam být tak 14 dní ....
na Pecku se pani nepřijedete mrknout?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 22:09
- Nahlásit
Janiii
To ja uz vubec neplanuju, radsi, ale rada bych. Nicmene uz ted vim, ze pres jeden svatek budu muset do phy pracovne, delat vec, kterou jsem jiz davno zapomnela. Kdyz by to klaplo a auto fungalo, uvidime se - predbezne jsme se dohoukavaly s esus, ze staci dat vedit az aktualne.
A Apolenka si ji hlídá jako vlastní ...
jak by ne, jeden pes/psice je maaalo!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 22:26
- Nahlásit
Janiii
to je krásný štěňátkoooo
pokochejte se fotkama na dobrou noc http://www.boredpanda.com/amazing-places/
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 22:26
- Nahlásit
Fifi
jak by ne, jeden pes/psice je maaalo
no když se ty dvě unavily a malá konečně usnula, dorazil na návštěvu kamarád, co jich má 6 a bylo zase veselo
predbezne jsme se dohoukavaly s esus, ze staci dat vedit az aktualne
joooo, to určitě. tak to nebudem řešit, nebudem se těšit, a ono to nějak dopadne!!! a tím, že je to za 14 dní, tak malá zase o tolik nepovyroste jako třeba i tenhle víkend dopadne jinak, kdyby byla změna v programu, tak bych písla!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2013 07:06
- Nahlásit
FifiServus, tak Kremyl ma v hube furt to samy, co na fotce...
Janiii
krasnej kusanec, fakt
Maya
v tom tunelu se chci vdavat!!!! je super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2013 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
úúplně jako debilní den. Mozek si vzal dovolenou a na germánštině jsem byla za dementa. Se divím, že umím dejchat, chodit a takový ty základní věci bože ešivá dnešek přežiju, bude to sasrak. Aspoň že ráno nám to s hošikusem šlo, pěkně nosil hračky podle jména do vany, je na tom s mozkem podstatně líp než já
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2013 09:58
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem tu jen na skok neb stále ještě nic nestíhám...
Hlásím, že mladej do dnešního dne vše uhrál natolik, že si sice musí napsat nějaké testíky a když je udělá, bude připuštěn ke zkouškám. Dnes je rozhodující den, má totiž dva předměty, kde se dá očekávat problém, ale věřím, že i to pořeší a bude to v cajku.. no a pak mu zůstane ještě jeden příští týden ( páč ho mají jen 1x za 14 dní) a to asi bude největší masakéro... Nicméně z urgentní medicíny je puštěn do druháku, protože jí včera zvládl za 1 !! Mám z něj radost
Jinak plesnifcííí projevují své kutací vlohy a společnýma tlapkama hloubí noru směr Austrálie .. naštěstí v rohu pozemku, kde nehrozí žádný můj úraz
Sviniííí si chová vlastní zvířátka a to blechy. Nevím, jak tu blbou kočku odblešit, když nepomáhá koupel, kapka za krk, obojek, pravidelné vyčesávání, praní a dezinfekce všech jejích prostor nejen na spaní, alternativní "léčba" za pomoci éterických olejíčků .... prostě na ní najdu alespoň jednu blechu za dva tři dny... Fakt netuším, ajk je to možný
cernej caj
gratulace k navratu vyslane osoby, je to fajn pocit urcite delat neco uzitecnyho ta
jj, osoba se vrátila a tuze se jí stýská, nejraději by tam byla ještě o chvíli dýl .... je to úžasný pocit, ale taky dost namáhavý, protože se člověk musí naučit myslet jako oni a přizpůsobit se nejen myšlení, ale i tempu a jejich schopnostem... Nicméně výsledky stojí za to
PetraK
to tě ještě po těch zkušenostech překvapuje?? mě by to nas..alo.
však jsem taky byla nas.aná a to pořádně... jsem se dost nevybíravě ohradila..
ano to mají, a pokud ho nevtáhneš celý, zase ze zbytku vylezou
sviněěěě
Spešl tvoje játro to uvítá, bude řvát nadšením
se ho zeptám, až budu pít odvar ..... díky za radu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2013 09:59
- Nahlásit
Janiii
ta je nádherná
|