| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 10:12
- Nahlásit
PetraK
tys teda byla vcera hodne pilna, kdyz koukam, ze si toho stihla tolik a ja za cely odpoledne akorat vypila 3 piva a zjistila sem, ze krasnej klobrc za nekrestanskej peniz ma shrnutou krempu a vypada blbe a jinej nemaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 10:57
- Nahlásit
rumštajn,
dneska poslední rehabka, celkově to nějak nezabralo, tak mi dneska zkusila nějakej echt laser za ucho a do ucha, jsem po tom celou cestu do práce smrkala kref, tak sem zvědavá jestli se vybičuju zajít opět k doktorovi aby mě poslal na rtg, si myslim, že to je celkem ztráta času
mún jsem neviděla bo sem na to zapomněla
boty mě strašně dřou zvrchu na klouby u palce, mám tam dvě náplastě a prt platný, ponožky se neodvažuju sundat, tak se asi upeču, no prostě tak celkově všechna na pikaču, ještě že už je pátek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
vypila 3 piva
jo alkehůůl na ten taky vlatně došlo jsme si špuntli lahev červenýho .
Já jsem jela jak motorová myš. ale ten spálenej plech mě štve teda.
Maya
, jsem po tom celou cestu do práce smrkala kref
éééh?
ještě že už je pátek
mně dneska nepomáhá ani tuto.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:26
- Nahlásit
PetraK
zejtra maj bejt nějaký strašný bouřky s kroupama, pak samo pondělí úterý gdyž budu v práci hééésky a ve středu zase lejt, to počasí si z nás normálka dělá srandu, ale pak budu mít čtvrtek pátek dovolenou, tak to bude paráda a další tejden doufám taky, i když si budu muset vzít trocha práce domu, ale furt lepší než dřepět celej den tady, když voni ty mrtky horní posunuli termín je vůbec nezajímá že se lidi chtěj rekreovat, fuuj a už sem zase v deprésivním tónu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:29
- Nahlásit
tož jeden vohranej vtip pro rozveselení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:30
- Nahlásit
cernej caj
a ten ti poslu na ozkouseni
a nebude ti chybět?
tadyje foto te 48 vzhledem ke me
teda ten je úžasně kompaktní
já jsem dneska podezřele aktivní, ale už mě to pomalu opouští (jinak bych se taky bála, že jsem nemocná )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:47
- Nahlásit
Maya
zejtra maj bejt nějaký strašný bouřky s kroupama, pak samo pondělí úterý gdyž budu v práci hééésky a ve středu zase lejt, to počasí si z nás normálka dělá srandu, ale pak budu mít čtvrtek pátek dovolenou, tak to bude paráda a další tejden doufám taky, i když si budu muset vzít trocha práce domu, ale furt lepší než dřepět celej den tady, když voni ty mrtky horní posunuli termín je vůbec nezajímá že se lidi chtěj rekreovat, fuuj a už sem zase v deprésivním tónu
tak sis to tak pěkně celý projela odzdola z depréze do optimismu a zas zpět - hezké
birma
dneska podezřele aktivní
já jsem byla ráno aktivní - aktivní jak odjištěná puma, skorem jsem i vybuchla tetkon jsem v letargii
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:48
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Krásný, slunečný den vám přeji Hlásí na zítra přes střed republiky bouřky a krupobití, tak s tím počítejte!!
birma
tak to je mi líto
díky
jsem ti to napřed chtěla vyvracet, ale pak jsem si promyslela, co všechno už zvládnul a máš pravdu
javóůól ... bych se nedala, neboj , ale jsem ráda, že jsi si uvědomila, jak moc postoupil a jaký je šikulka
já jsem sice taky jak hora, ale přijde mi, že to má hodně vysoko těžiště a to je jedna z věcí, co mi hodně vadilo i u toho minulého.
však jsem psala, že mně velikostně nevyhovuje... navíc bych řekla, že tenhle obsah je určen spíš pro chlapy než pro ženský. Já bych sáhla po stejném, ale s menším objemem...
cernej caj
tak to máš doma teda divočinu, tak držíme palce na pohovor, na dva idioty a třeba si i Vilém najde práci
díky moc ... je to můj muž, ale díky výborným houstičkám, které čas od času peče, ho Fifka překřtila na Viléma mno, nenudím se, fakt ne...
gemmy sou klasiky, to me neprekvapuje, ze je u vas doma s tim spokojenost
naprostá ...a hlavně i díky tomu způsobu otvírání, kdy člověk nemusí vyházet celý batoh, aby se dostal k věci, která je někde na dně
kachna_
Tak to mě moc mrzí s Vilémem. Doufám, že brzy něco najde a firma se pochlapí s odstupným a ještě na tom vyděláte
taky doufám ... pro něj je ta "pracovní nepotřebnost" horší než cokoli jiného, co se v práci dělo, takže má tendence být velmi skptický...
Nevyděláme, nevěř tomu... musíme pořídit auto, protože jsme jezdili služebákem, na pracáku podporu nedostane atd ...
Mám lisované seno v briketách a říkala jsem Lůce, ať mu dá briketku. Když jsem tam pak přišla, měl jich v kotci 32
šikovná Lucinka, mooooc šikovná, asi měla obavu, že by mohl mít Herrkrálík hlad
PetraK
to mě moc mrzí s Vilémovou prací, jde to celý nějak šejdrem
tak trochu se to dalo čekat, bohužel...
přesně tak, nezblázní se to, zdraví je důležitější
a oběma držím palce, ať se jim zadaří.
vyřídím jim to doslova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:52
- Nahlásit
brut
tak Vilém není Vilém?? škodaa, takový pěkný jméno a žádnýho neznám
ale samo přeju ať najde práci brzo brzičko, zvlášť pro chlapa to bez práce je blbý, teda pro většinu alespoň
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:09
- Nahlásit
Maya
dneska poslední rehabka, celkově to nějak nezabralo tak to je skoda, ono taky otazka jeslti se rehabka dostala k jadru pudla
birma
jojo, je super, kvuli ty cene sem ho nechtela, ale fakt nelituju.
ste dobry, ze ste aktivni. ja su mrtva
brut
zitra boure neva, hlavne od stredy at je krasne kdyz se jedu dovolenkovat
Maya
a žádnýho neznám
u nas v praci dycky vsichni cekaj na email od Vilema... pac od Vilema nam chodi vyplatnica, tak je to nas oblibenec
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:13
- Nahlásit
brutmusíme pořídit auto
asi to víš, ale když si ho budete pořizovat na tebe, tak jste osvobození od spousty poplatků.
brut
už můžeme pustit palce?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:23
- Nahlásit
Jo, jsem vám ani nenapsala, co se včera povedlo Lucce.
šla jsem jí najít knížku na čtení a když jsem byla u schodů, byla tam taková ta látková taštička (bývala v ní lékárniička, tak 10*15x5cm). Nechtěla jsem se pro ní shýbat, tak jsem do ní jenom kopla, aby nebyla v cestě.
Mno. Lucinka si tam schovala šutr, který používáme místo zarážky na dveře. Je to velký šutr, zhruba o velikosti 9x14x4cm, naštěstí jsem do toho teda nekopla plnou silou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:24
- Nahlásit
kachna_
asi to víš, ale když si ho budete pořizovat na tebe, tak jste osvobození od spousty poplatků.
geniální kachna
brut
hu se to dalo čekat, bohužel.
chce to do toho vlítnout po hlavě a s optimismem (i kdyby ho měl předstírat),
vyřídím jim to doslova
ať to zvládnou.
se omluvuju, musela jsem končit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:25
- Nahlásit
kachna_
Nechtěla jsem se pro ní shýbat, tak jsem do ní jenom kopla, aby nebyla v cestě.
Mno. Lucinka si tam schovala šutr,
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááu !!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:37
- Nahlásit
PetraK
geniální kachna
to ne, ale zrovna včera mi říkal Michal,že si jeho kolega - invalida - v práci kupoval fávo za 5tis, že má zadarmo tu eko daň a za půlku snad evidenčku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:39
- Nahlásit
kachna_
to ne
pššššt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:41
- Nahlásit
kachna_
Je to velký šutr, zhruba o velikosti 9x14x4cm, naštěstí jsem do toho teda nekopla plnou silou.
kachno tebe jednou ty tvoje deti zmrzaci definitivne
vim, ze pri porizeni auta na osobu v invalidnim duchodu se neplati eko dan, jen ten poplatek za prevedeni a prej v ostrave na tom rejzujou cigani, reknou si o litr a cek je osvobozen od 5ti treba...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:48
- Nahlásit
kachna_
Takhle si bratr jednou zlomil palec u nohy, vsi silou kopnul venku do kostky dlazdicni... byla pribetonovana.
cerny pivo
ja za cely odpoledne akorat vypila 3 piva
Dobry odpoledni program, uz vim, co budem delat zitra.
Maya
To je normalni po rehabce smrkat kref? Bych si teda za dochtourem zasla, dozajista.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 12:57
- Nahlásit
Fifi
čus úžehářko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Cus zeno pilna. Copa zitra slavite? Naky prichozeniny?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:01
- Nahlásit
Fifi
to již není aktuální, dnes jsem žena mrtvá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:02
- Nahlásit
Fifi
To je normalni po rehabce smrkat kref
asi ne, ale si myslím, že když mi lejzrem jezdila kolem ucha a do ucha, tak že je to spojený, navíc já k tomu nemám daleko kvůlivá poničení sliznici nosní z alergií, takže myslím, že když to samo přejde a nevypadá to na totální vykrvácení, tak dochtora netřeba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:04
- Nahlásit
a u nás zase nic
http://www.novinky.cz/koktejl/300315-v-belgickem-m estecku-prsely-po-loupezi-penize.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:16
- Nahlásit
Maya
a u nás zase nic
buď ráda, u nás tohle (asi 200 m od jedný z našich venčících tras)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:18
- Nahlásit
birma
no ty vado, tak to nic moc, to bych uz tam asi v zivote nevkrocila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:22
- Nahlásit
birma
nás tohle
ty vado!!!!!!!!!!!!!!
stejně jako černej čaj už by mě tam nikdo nedostal.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:30
- Nahlásit
birma
síla, ale tak zase byly schovaný v chatce, mě v první chvíli napadlo, že na ně někdo narazil v lese nebo tak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:31
- Nahlásit
cernej caj PetraK
je to zrovna u jedný z těch rušnějších, na jinejch jsme fakt jenom my a bezdomovci a tam se bojim, kdykoliv Adam čuchne někam ke křoví, že najdem mrtvolu. Třeba zrovna kousíček od toho sadu, co se tak líbily fotky Petře je to místama dost děsivý (a tohle od něj není taky nějak moc daleko)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:32
- Nahlásit
Maya
tak zase byly schovaný v chatce
no to naštěstí jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 13:38