Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:08
- Nahlásit

PetraK
máš ale možnost si ho někde nejdřív prohlídnout?
mám, ale nemám ty prachy na něj. Ještě ho maj v 65 litrech, kdyby mi tohle přišlo malý, ale TY PRACHY

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:10
- Nahlásit

birma

ty prachy jsou šílený,my taky pokukujem po novým a nechce se nám za to hodit takovej majlant

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:12
- Nahlásit

PetraK
v horno poco bydli moje teta asi. jmenuje se smutna a ma pohrebni sluzbu
vzdycky kdyz tam jezdime na pohrby vzdalene prazacke prizne tak se nam tam mooooc libi

birma
do ospreye bez. ja mam na vikendovy vandry 48 kestrel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:14
- Nahlásit

birma
akorat ja byla blba a koupila si ten 48l kestrel v rockpointu za 3.5 a pak tu 68 v mall.cz asi za 3 mela sem tam nakoupit hned.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
kestrell 48ma vic velikosti zad, s/m, a m/l takze za me je fuk ze neni v damske sekci...pripadne kestrel 58 cenou o litr min nez ariel, ale je otazka jak casto chces jezdit a jestli by ti kestrel nestacil (po ozkouseni a ocumeni na prodejne)

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:19
- Nahlásit

cernej caj
do ospreye bez
budu muset asi někam na brigádu, aby na něj bylo
ja mam na vikendovy vandry 48 kestrel
fakt 48 l na víkend? já na 2-3 dny chodila s 25, jen spacák jsem zavázala pod něj a celtu jsem nechala doma...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:22
- Nahlásit

cernej caj
na ten kestrel jsem už taky koukala, budu to muset ozkoušet všechno a promyslet, naposled jsem si ve vedru udělala za den (asi 40 km) udělala krvavý oděrky na ramenou i bocích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:26
- Nahlásit

birma
jj, ja dovnitr strcim karimatku, spacak, plastenku, vodu, jidlo, svetr a triko na noc. rekla bych ze su vahove nekde na 12ti kg s vodou a jidlem.

Kdyz nesu vetsi spacak, tak dam karimatku na batoh, nebo nemam batoh plnej a kamimatku na, pripadne obcas nosim nahradni sandale nebo tak, tak se mi vic mista hodi. ale obecne mam radsi karimatku v, kdyby prselo, at schovam batoh pod plastenku (ponco s hrbem).

mam radsi vetsi batoh kdyz je tam trochu mista nez malinkej ovesenej ze vsech stran. a na tom osprey sou super uchyty na hole jak z venku batohu tak spesl uchyty na popruzich, kdyz chces za chuze hole jen odlozit, to beru jako mega luxusni vec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:28
- Nahlásit

birma
aha tak to je blby, ja teda s tim osprey v poho (42km, venku 30 ve stinu) a mela sem trosku otlaceny ramena a to byla moje blbost, protoze sem mela podprdu, ktera muze mit raminka normos nebo krizem a ten upinaci plast vysel primo na rameno pod popruh... tim ze mam 2 (48/68) tak ti muzu jeden pujcit (system zad i batohu totoznej, jen je ten vetsi trochu sirsi a mozna vyssi) a muzes si ho zkusit. treba na vandru na kokorinsko

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:29
- Nahlásit

cernej caj

smutna a ma pohrebni sluzbu

no kdyby se jmenovala veselá bylo by to asi nepatřičný

V Horních Popelnicíh jak jim řiká Brtnik jsem bydlela celý svý dětství až do osmnácti, kdy jsem přesídlila do těch Dejvic, tetu neznám, ale tak oni jsou celkem velký.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:32
- Nahlásit

PetraK
v hornich popelnicich loni sem byla servisovat pc co dela parte, pac se jim rozbil

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:34
- Nahlásit

cernej caj
loni sem byla servisovat pc

obdivuji ženu jež dokáže SERVISOVAT!!!! počitadlo. já na něm umim akurát psát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:38
- Nahlásit

PetraK
ono to je za trest, pac mas problem, ja ti ho prijdu vyresit, pak se ti projevi jinej a je to samozrejme MOJE vina, pac ja sem s tim NECO udelala a rozbila to

ale nejvetsi boom sem mela na stredni, ale ono pak uz jen nekde nekomu resis pc ve svym volnym case... ted kdyz me prace s PC zivi, tak na to uz nemam chut a stavim kompy/servisuju max pro nejblizsi

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:42
- Nahlásit

cernej caj
muzes si ho zkusit. treba na vandru na kokorinsko
dík, ale tou dobou už ho chci mít, potřebuju s tím blbečkem někam vyrazit co nejdřív, ať si on uťape nožičky a já vyčistim hlavu...
karimatku mám tu ohromnou krávu dvouvrstvou, nedovedu si představit, že bych jí narvala do jakéhokoliv batohu (když pominu 85 + 10)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:45
- Nahlásit

birma
tak kup mensi... muz MOOOOZNA pojede v nedelu do praglu, mohl by ti ho hodit na zkousku... na pecku asi nejedes, ze (ale mohl by to ho z pecky nekdo privezt do praglu)?
ja mam tuhle srolovana na vysku beme 50% baglu

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:51
- Nahlásit

cernej caj
muz MOOOOZNA pojede v nedelu do praglu, mohl by ti ho hodit na zkousku.
jsi zlatá, ale já to fakt asi radši prozkouším v obchodě, nedělej si starosti kvůli mě
ja mam tuhle
tak to mám skoro stejnou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:54
- Nahlásit

birma
v obchode neprijdes na to, jestli ti odre zada ci boky... (+ su neschopna odeslat slunecni clonu, mohla bych pouzit peckopostu?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:58
- Nahlásit

cernej caj
v obchode neprijdes na to, jestli ti odre zada ci boky
to je taky fakt
mohla bych pouzit peckopostu?
sice netuším, jak má fungovat, ale určitě můžeš

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:01
- Nahlásit

cernej caj

a je to samozrejme MOJE vina, pac ja sem s tim NECO udelala a rozbila to

todle já nikdá neřikám, nedělám, páč tomu sama nerozumim

stavim kompy/servisuju max pro nejblizsi

naprosto chápu, páč von si každej zvykne že jsi na houknutí

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:03
- Nahlásit

cernej caj

mohla bych pouzit peckopostu?

klidně to do práglu vezmu a nějak se s birmou potkáme.

a jak to dostanem zpátky ten bágl ale?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:04
- Nahlásit

birma
sice netuším, jak má fungovat, ale určitě můžeš
teorie je ta, ze na pecku (8-12.5) privezu batoh a nekdo z prahy ti ho v praze preda (treba PetraK ?)
ale jeste sem se neptala, jestli to tak fungovat muze

PetraK
páč von si každej zvykne že jsi na houknutí a pamatujou si to klidne i 10let

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:05
- Nahlásit

PetraK
a jak to dostanem zpátky ten bágl ale?
tak uz nevidim jak takovej problem, protoze mam 2, tak se bez jednoho obejdu (muzu birme pujcit tu 48) a pokud se do kokorinskyho vandru nevyresi zpetne predani, tak se vyresi potom, treba z kokorina pres pragl jet dom

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:11
- Nahlásit

cernej caj

jestli to tak fungovat muze
evidentně může

a pamatujou si to klidne i 10le

a to přes to, že bez papírku co maj koupit nemůžou vylézt před barák

tak uz nevidim jak takovej proble

gůt, tak já to prostě vezmu.- ešivá birma chce

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:22
- Nahlásit

hele, když jsme u těch batohů - mátě někdo zkušenost s batohama Husky?

http://www.huskycz.cz/batoh-expedicni-guzzle-70l-s eda-cerna-d5.html

????

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:38
- Nahlásit

cernej cajPetraK
holky vy ste zlatýýýýý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:38
- Nahlásit

PetraK
vetsina veci husky je podle me za ty prachy ok, samozrejme pokud necekas, ze ti pri castym pouzivani vydrzi v dobrym stavu nejak dlouho... a pri obcasnym to asi muze vydrzet dlouho. navic husky sijou vsecko cinani

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:39
- Nahlásit

cernej caj
ja mam v prdeli koleno
asi bych tomu přizpůsobila délku těch bot, aby to při chůzi nedřelo
PetraKo kdyby se jmenovala veselá bylo by to asi nepatřičný
by dělala svatby, to dá rozum, ne?
PetraK
V Horních Počernicích mám známou. Dášu Fialovou a mamča tam má taky známý. Všichni maj známý v Počernicíh Horních (použít Brtníkův termit mi přišlo v této souvislosti mírně nepatřičný)

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:43
- Nahlásit

cernej caj

díky za recenzi - my to nemáme na tůristování jako takový, ale na převážení věci - místo tašky, takže to by vydržet mohlo?? Jde mi o co největší obsah, abych tam narvala fšééécky krámy, když třeba nevyjedem na chalupu, tak aby se to tam pak dobře odneslo. Potřebuju něco na hodně hodně věcí, na přenos do auta a následně ten kilák poponést z auta na chalupu, kdy je uvnitř ale docela těžkej náklad (jídlo na víkend, pitivo, žrádlo pro psa, nářadí... a tak.) neutrhne se mi to po dvou víkendech?

husky sijou vsecko cinani

tož já myslela, že dneska už bohužel fšécko šijou číňani. Není to tak? co nešijou?

birma

holky vy ste zlatýýýýý

já ne, já sem černá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:45
- Nahlásit

PetraK
zalezi, na co ten batoh chces. ja bych treba sla kvuli cene do ceskyho (a v cesku vyrabenyho corazonu, to je neznicitelny, ja mam 25l batoh asi 7 let a znam lidi, co ho maj 15) ale zas sam o sobe vazi 2.4kg takze na vandry muzes sehnat i lehci (kestrell ma 1.6kg...). pokud jde o to se zabalit a dojit z vlakui/auta nekde na chatu, tak to je sumak. U zensky (tuplem zensky, ktera nema 2metry a 80kg) bych vahu resila hodne, protoze ono kdyz vazite treba 60kg tak je pro vas 10kg batoh pomerove sakra jinde nez pro chlapa co ma 90kg a to kilo navic se pak muze dat do spacaku, vic obleceni, vody nebo usetrit. ten husky ale vazi 2.3kg takze tam jako neni rozdil vahovej zadnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:46
- Nahlásit

PetraK
birma
holky vy ste zlatýýýýý

já ne, já sem černá

a ja evidentne taky

<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání