Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:47
- Nahlásit

kachna_
asi bych tomu přizpůsobila délku těch bot, aby to při chůzi nedřelo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
spoustu ceskych firem sije tady v cechach, treba ten corazon. U husky bych se bala, ze 2x narvany mega tezkyma vecma a nemuzes ani reklamovat az zavedou ten zakon

(sportovni firmy treba progress, sir joseph, warmpeace sijou v cechach, warmpeace teda obaly na spacaky v cine, ale pise to i na webu a ne jako husky nebo hannah, ktery se schovavaj za ceskou firmu ktera ma v cechach maximalne cesky prodavace a jinak 100% cina production)

nebo jeste klasika gemma, ma i 75l litrazi neco pod 3 000

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:59
- Nahlásit

cernej caj
zalezi, na co ten batoh chces. ja bych treba sla kvuli cene do ceskyho (a v cesku vyrabenyho corazonu, to je neznicitelny

hm, hmmmm. jestli je to nezničitelný........ . Batoh s velkonákladem nosí Brtnik - dva metry skorem a necelých devadesát kilo.
Teď máme prastarej takovej, bez výztuží bez ničeho, je to jen vak, kterej se pak navíc dá smotat. Vejde se do toho moooooooc, moc unese. Nedělají něco takovýho ještě dneska?

ja evidentne taky

sem nechtěla hovořit za ostatní

ja mam v prdeli koleno

to jsi na tom hůř než ten kdo tady měl tudle v prdeli ten prsten nasazenej na hemoroidech, ne? (pardon, to se ale nedalo nevyužít )

kachna_

to dá rozum, ne?

jak komu jako. Já dnes pokračuju ve fčerejším trendu - neboli - ráno si oblékám ponožky. Zjistím, že levá je naruby. I sundám jí, přetočím, oblíknu - zas JE NARUBY!! sundám, přetočím, oblíknu - ZAS JE NA RUBY!! kurnik může mi to někdo vysvětlit?

Dášu Fialovou

taky neznám.

Všichni maj známý v Počernicíh Horních

jistě, páč HornoPočo sou totiž ve společnosti pojem! To jen Brtnik ví kulábrsk . Ostatně - von si jednu z HornoPočo přímo vzal, tak nevim co melduje

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 12:01
- Nahlásit

cernej caj

DĚKUJI TÍMTO ČERNÝMU KAFI za velmi hodnotný iformace. na Huskyho kašlu tedy, i když bych to díky Bonus programu ČP měla se slevou.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 12:14
- Nahlásit

PetraK
Teď máme prastarej takovej, bez výztuží bez ničeho, je to jen vak, kterej se pak navíc dá smotat. Vejde se do toho moooooooc, moc unese. Nedělají něco takovýho ještě dneska?
něco takovýho myslíš? (sem mi přišel mailem kód na 10% slevu, tak kdybys objednávala, napiš, předám )

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 12:31
- Nahlásit

birma

něco takovýho myslíš?

hmm no něco podobnýho tomudle asi:

s tím ale, že ty popruhy na záda jdou až úplně nahoru.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 12:34
- Nahlásit

batohová debata mooc pěkná, ještě že žádný batoh nepotřebuju
proč se česká firma menuje corazon?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 12:50
- Nahlásit

zrušila jsem u obědů přílohy, místo toho jsem si k masu naskládala valník zeleniny. Asi mi vyroste na makovici ťopka

Maya
proč se česká firma menuje corazon?

vim já?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zde další z možností?

popis
http://www.armytrade.cz/detail/batoh-airjet-cerny- 65l/
a cena necelých 1700,-

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:07
- Nahlásit

PetraK
muzes si neco takovyho asi v nejhorsim nechat usit

ale to ti teda doporucim toto. az bude brtnik znaven, muze spocinout na zidlicce a az bude odpocinut, pokracovat dale

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

muzes si neco takovyho asi v nejhorsim nechat usit

voe

ale to ti teda doporucim toto. az bude brtnik znaven,

ale to je teda lůůkcus!! To se mu bude líbit myslim
ale rybářskou židličku - či dokonce vlastně křesílko to už doma má, neb svýho času rybařil- teď není zatím čas - takže to pak můžu koupit něco levnějšího a tu sesli mu tam přivázat

mě docela zaujal ten černej co jsem teď sem dávala, mají ho i v 80l

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:21
- Nahlásit

PetraK
cernej je pekne a cernej... a nechces rovnou 100l? aby ti 80 nebyl teda malej

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
cernej je pekne a cerne

že jo? mě zaujal - teda ne jen pro tu barvu teda. Mohl by být výkonnej, si myslím a mohl by vydržet, což??

nechces rovnou 100l?

Tak jako klidně - ale...... abych si Brtnika nestrhla jak péro v hodinách?

edit - nic většího už nemaj?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 14:00
- Nahlásit

PetraK
tohle?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 14:01
- Nahlásit

cernej caj

no vidááá, 210 litránků!! to by se mohlo šiknout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 15:04
- Nahlásit

PROBOHA!! CO JE TOHLE ZA IDIOTA??

V Augmentinu je účinná složka amoxycilin, stejně jako v Amoksyklavu a Synuloxu. U svých psů ( mopsi, angl. buldoci, bordeauxská doga ), používám tyto léky běžně po krytí jako prevenci proti výtokům a zánětům a nikdy jsem se s žádnou alergickou reakcí nesetkal.

Jelikož vím, že feny po nakrytí mívají výtoky a záněty, tak to používám u nakrytých fen jako prevenci a nemám potíže se zánětama a výtokama. Jelikož nakrývám fenu většinou ob hárání, takže jednou za rok jim to neublíží. Takže nebuďte, tak udivení. Dělá to hodně chovatelů u problémových fen, které mají potíže s výtoky, záněty a tudíž i se zabřezáváním. Souhlasím, že pokud bych je podával 2 - 3 krát do roka preventivně bylo by to zbytečné, a pak by na ně pes mohl být rezistentní. V tomto případě je ( po krytí ), nasazuji 5 - 7 dní jako prevenci, protože když bych čekal až fena dostane výtok nebo zánět dělohy, tak bych je potom musel nasadit stejně, a když se nasadí pozdě nemusí štěňata donosit ( může je vstřebat ) nebo když se to hodně zanedbá může fena přijít i o dělohu. To je asi tak všechno, k již zmíněné prevenci, aby Vám bylo jasné proč se to tak dělá.

bože, bože.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 17:53
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak nám včera doma padla dlouho očekávaná a neustále tikající "bomba" - Vilém přišel o práci. Mno, nedá se říct, že bych to měla nějak jednoduchý a nudila se...

Jinak mladej všem děkuje a vzkazuje, že ho ještě čekají dva pitomci na domluvu příští týden, ale od ostatních má zkouškové povoleno a tak doufá, že i ti dva budou mít rozum...

Mno aby se to nepletlo, tak mladá je tak urvaná z teologie, že letos asi bakalářku nedodělá... takže magisterský bude muset o rok posunout. Je mi jí líto, ale v posledních pár týdnech vypadá jak smrtka a chytí každý bacil, co jde okolo ní.. Holt se přetáhla a neodhadla svoje možnosti a síly. Nicméně pokud se rozhodne vše o rok odložit, tak se svět nezboří, hlavě, když bude v pohodě
Navíc jí zítra ráno, prosím, držte palce, protože jde na poslední ( třetí) pohovor a pokud vše dobře dopadne, tak je od května zaměstnaná na půl úvazku v oboru a to v Paprsku...

Jo a je ze mě prosím zahradník!! Nechala jsem přes zimu v truhlíku trochu pažitky, nezalila, nekoukla.. teď jsem to šly vyhodit a zjistila jsem, že je tam spoustááá zeleného šnitlíčku ... takže jsem honem vzala trochu vody, zalila a už mám 5cm vysokou pažitku To samé jahody... nikdy jsem je na zahrádce neměla a letos jich mám najednou skoro plantáž ... bych vám přála vidět, jak jsem zírala a přemýšlela, který druh plevele je podobný jahodníku Holt, zahradník v pravém slova smyslu ze mě nikdy nebude....

Koukám, že tu probíráte stále svatby, botičky a jiné serepetičky..

birma
Moc velká gratulace, Adam je pašááák a postupuje mílovými kroky

PetraK
vyjímečně musím souhlasit, že tvé vysoké botky na mě udělaly dojem a moc se mi líbily... ale spíš ty červený

Fifi
doufám, že holčičky jsou už po hárání, nápadníci pryč a nemáš někde okolo baráku hnízdo čmeldů či jiné pichlavé havěti, co by se dalo překusovat ...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 18:08
- Nahlásit

birma
mi se strašně líbí tenhle a 55 litrů mi přijde na 4-5 dní optimální, ale...
podobný má Vilém, ale od jiný firmy a takhle drahý nebyl ... Je s ním naprosto spokojený a neměnil by ani na minutku. Jezdí s ním na vandry a vejde se mu tam mimo spacáku, oblečení a jídla ještě vařič a příslušenství. Až bude doma, tak ti dám vědět, za kolik byl a značku ( jsem sklerotik a i když jsem ho viděla asi tak před třema hodinama, tak si jí nepamatuju..), jestli budeš chtít

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 18:24
- Nahlásit

PetraK
Tak jako klidně - ale...... abych si Brtnika nestrhla jak péro v hodinách?
chudák Brtník ... už teď stěhoval plný auto a ty mu ještě pořídíš batoh ... to ho bude mít z okýnka ven? , páč jinam se vám už nevejde

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 18:34
- Nahlásit

Slunstajn, mile trampky a podobni silencove - uzeh, upal, vsecko mam, kdo nema, at se ozve, rada prenecham.

brut
Jejda, tak to je mi lito, s Vilemovou praci - a rysuje se neco do budoucna jinyho?
Mlady i mladymu budu drzet palce, ona at to neprehani, studentka pilna.
Jo hele, a co teda v Keni, vyresilo se to? Kdyz tak pisni emila...
Jinak snytlik neboli pazitka je zlata trvalka, staci nechat pres zimu venku - a voila, ja mam jiz asi 4 kvetinace s 20cm lukcus novou pazitkou.
Cmelaky ma zatim Ag na triku dva, bude hur. Vcera jsem jednoho spasila, vlitnul do baraku a nez ho u okna stihla lapnout, vynesla sem ho.

PetraK
Co by, nejakej mnozitel s PP, i taci se najdou, ble. Etiku maj takovi lidi - vis kde, v renaultu.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 20:11
- Nahlásit

birma

Už vím, který batoh máme doma ... stačilo se jen zeptat ..... http://www.pingusport.cz/zbozi/3588/Turisticky-bat oh-GEMMA---TURIST-Cordura-75L.htm . Faktem je, že já bych při své velikosti potřebovala menší (ale Vilém má nějakých 192 cenťáků, tak mu velikost vyhovuje kvůli délce zad), ale líbí se mi u něj poměr velikost - cena

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 20:16
- Nahlásit

Fifi
Mlady i mladymu budu drzet palce, ona at to neprehani, studentka pilna.
vyřídím jí to .... ona je tak trochu trupka, protože má pocit, že okolo ní lidi budou zklamaní a neuvědomuje si, že to tak není...

Kdyz tak pisni emila...
písnu, písnu ....

snytlik neboli pazitka je zlata trvalka, staci nechat pres zimu venku - a voila, ja mam jiz asi 4 kvetinace s 20cm lukcus novou pazitkou.
no vida, co se všechno na starý kolena nedozvím, se ze mě ještě nakonec stane zahradník ...a to jsem fakt chtěla to "seno" vyhodit Já mám i na zahrádce velmi chutný šnytlíček ... už má sílu a ne ty tenoulinkaté provázky jako loni a chuťově je vynikající

birma
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 21:27
- Nahlásit

brut
Vilém přišel o práci.
tak to je mi líto

Adam je pašááák a postupuje mílovými kroky
jsem ti to napřed chtěla vyvracet, ale pak jsem si promyslela, co všechno už zvládnul a máš pravdu

Už vím, který batoh máme doma ...
dík, já jsem sice taky jak hora, ale přijde mi, že to má hodně vysoko těžiště a to je jedna z věcí, co mi hodně vadilo i u toho minulého. Navíc ten objem mi přijde zbytečně velký (napakuju kde co a pak to neunesu)

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 21:55
- Nahlásit

Tam je krasnej Moon, na nej kukam, co vylez, nejdriv livanec obr docervena, ted uz mu kousek vlevo nahore chybi, zatmenymu hosikovi.
birma
ale pak jsem si promyslela, co všechno už zvládnul

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 07:20
- Nahlásit

brut
tak to máš doma teda divočinu, tak držíme palce na pohovor, na dva idioty a třeba si i Vilém najde práci(to bude tvůj muž asi?)

ad batoh: gemmy sou klasiky, to me neprekvapuje, ze je u vas doma s tim spokojenost

birma
gemmy maji v 55/65/75 litrazi ti vetsi i takovej ten sloupovej strih expedition 50l (v 50/60/70 litrazich).
Jak ses vysoká? napadlo mě, že by ti pak u mě nebyli ty záda dobře (já mám 168cm, tak mám jeden myslim m/l a druhej s/m delku zad a pokud ses fakt jak hora, tak bych ti to musela pucit podle tech zad asi radsi

Fifi
mesic byl krasnej. vcera sem se vybicovala k vykonu a mela sem cely 3 piva. to vetsinou nevypiju za celej rok. Meli cerny, coz se moc nevidi a ze to sou 12tky mi kluci rekli az kdyz sem se radsi v 10 vecer prosvihnuvse tancovani pakovala ze stmelovaciho dychanku noveho kolegia

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 07:44
- Nahlásit

brut
Tak to mě moc mrzí s Vilémem. Doufám, že brzy něco najde a firma se pochlapí s odstupným a ještě na tom vyděláte
Ještěže má Herrkrálík dvoupatrovou králíkárnu. Mám lisované seno v briketách a říkala jsem Lůce, ať mu dá briketku. Když jsem tam pak přišla, měl jich v kotci 32

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 07:58
- Nahlásit

kachna_
Když jsem tam pak přišla, měl jich v kotci 32 vsak aby herrkralik nemel hlad, to je samozrejmy

birma
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 09:20
- Nahlásit

cernej caj
Jak ses vysoká
asi 184 cm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 09:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
hm, tak to ja se mrknu, kterej z tech baglu ma ty vetsi zada a ten ti poslu na ozkouseni
tadyje foto te 48 vzhledem ke me (zabaleno patek - nedele, s karimatkou vevnitr, jaro)

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 09:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

]RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

sem mrkef. Včera jsem po venčení upekla čtyři šištičky chlébika (jednu jsme hned snědli ) dva plechy minipizzy /jeden jsem hned spálila / k večeři jsem upíkla pstruhy na másle se zeleninovým salátem a udělala nivovou pomatlánku s česnekem a kysankou. Libovala jsem si,jak jsem to fšécko krásně stihla a půjdu brzo spát. nešla jsem,páč dávali strejdu Wilise a ešče taky Rrramštajny, takže půl jedný to jistilo . Pro pytle přes voči nevidiim. V noci mi z toho přežrání se čerstvýho chleba bylo ne úplně gůt, tak jsem toho moc nenaspala.
Cestu do Bešónova nepřežiju v tomdle vjědru, ještě, že oslava je až zítra.
A tady mě tak s...ou, že se to nedá asi ani změřit.

a Můna jsem u nás neviděla přes baráky

Brůůů
- to mě moc mrzí s Vilémovou prací, jde to celý nějak šejdrem.

pokud se rozhodne vše o rok odložit, tak se svět nezboří, hlavě, když bude v pohodě

přesně tak, nezblázní se to, zdraví je důležitější
a oběma držím palce, ať se jim zadaří.

Fifi

uzeh, upal, vsecko mam, kdo nema, at se ozve, rada prenecham.

nechcu, stačí mi co sem si pořídila vlastního

<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání