Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:54
- Nahlásit

Vero
supr, že máte tatínka doma! držte se
díky díky díky všem! je na tom líp než bych čekala ťape si i po schodech na WC sám, a je vidět jak strašně rád je doma domáci strava a klima taky udělá své.
Jo a nechcu to zakřiknout, ale je doma od pondělka a vůbec nemá snahu po nás chtít cigára. My je teda všecky pečlivě uklidili, já i před maminou aby o nich nevěděla a náhodou nepodlehla když nejsem doma.
tak to nechcu zakříknout ale doufám že mu to vydrží a že se na to kouření fakt už vykašle...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:54
- Nahlásit

Fajka

kdo byl Pepan? Květena?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:55
- Nahlásit

PetraK
a jestli pak víš proč je tak přesný?????
myslím že vím

Vero
šiš to je strašná hláška
sem ráda mezi liduma, co přesně chápu, jak je to myšlený a nevolaj hned Kubišovou

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Neee..květena vypadá dobře i stromky, jak bylo málo sněchu vypadaj docela nezdemolovaně..
Pepan byl lybičky..karásek muj červenej šplouchavej... vloni se děsně vykrmil malejma pulcema a vyrostl. Pár malej taky umřelo, ale snad tam nějakej zůstal, bylo jich dost...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 12:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

myslím že vím

věř, že těkavý mozek se časem............ nezlepší Ešus běží někam, s něčím, nebo za něčím, cestou něco potká:"Ahaaa! hele, co to je? zajímá!" a k původnímu už se nikdá nevrátí, byž by to bylo sebezajímavější , jest to tvor přesně tohoto okamžiku , nemluvě o tom,že se nikdy nenaučil chodit jako normální pes. Adam se myslím taky bude doživotně pohybovat jako potrhlík. Za skvělej projev přátelství bude považovat fláknutí kámoše / či spíše kámošky po hlavě tlapou, neustále bude stát na hlavě, hlavou se zastavovat o stromy, zdi........ o tom, že všechny feny na světě jsou vhodný partnerky k prasárnám a jsou jeho, se zmiňovat nemusím, to už jsi zjistila Budiž ti Bohnice otevřeny!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 12:18
- Nahlásit

Fajka

Pepan byl lybičky..karásek muj červenej šplouchavej.

Aha! chudera, no ale nebyl už starší jako? nevim jak dlouho žijou ryby. Ale vlastně, když umřeli i ti druzí, tak holt nejspíš ta zima.

vykrmil malejma pulcema

chudák Číííf, Pepa lybišky mu sežral dorostenky!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 12:29
- Nahlásit

PetraK
birma

o tom, že všechny feny na světě jsou vhodný partnerky k prasárnám a jsou jeho, se zmiňovat nemusím, to už jsi zjistila
asi nikdá nepotkal tu pravou...třá Fájuška by ho naučila tureckou hymnu po zpátku

PetraK
, no ale nebyl už starší jako? nevim jak dlouho žijou ryby
no hele koi kapři se v japonsku předávaj z generace na generaci a žijou i sto let třebas...takže 3 roky u karase je nic..ale mě je jasný že jak byl ten velkem mráz tak to promrzlo až na dno a neměl šanci..mám moc mělký to jezero no až jednou praskne folie zahraju si na kopáče a prohloubím ho no..

chudák Číííf, Pepa lybišky mu sežral dorostenky
klííít letos budou zas nový , mladý čerstvý, nevokoukaný

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 13:40
- Nahlásit

Fajka
A kočky ti to nežerou, ty koiky? Jako když si vzpomenu na našeho kocoura, jak čekal s packou ve vodě, když si loni synovec u nás odložil kýbl s asi pěti nachytanejma mřenkama, zachránili jsme jednu.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 14:08
- Nahlásit

hm, jela bych, kolik že je teď ve sportce? http://www.extremtour.cz/index.php?act=details&id= 946

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 15:28
- Nahlásit

Fajka

nikdá nepotkal tu pravou...

hele tohodle ne, tohodle taky ne, von to má v sobě, dostal by jí

i sto let třebas.

a.ha, tak to stáří asi teda nehrozí doopravdy ne

mladý čerstvý, nevokoukaný

se má!! je celoročně u zdroje kucí mu budou závidět

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 16:00
- Nahlásit

birma

ukázala jsem mámě Adama u vody............. nevim vůbec jak jí to mohlo napadnout, vůbec nechápu ale............ psala, že jí to připomíná Ešátora :-D to bude blbost nějaká asi. :-D

aren
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 16:39
- Nahlásit

Fajka
díky ale Brno je daleko... když už bych ho půjčovala tak pojedu do Dášenky jak píše Ešuska..ale spíš myslím že půjde nalákat do zahrady na jídlo, pak zavřu a tam už ho nějak odchytím, podle mě tam půjde spíš než do klece, je děsně opatrnej
Fajn, tak držím palce

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 21:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
kočky ti to nežerou, ty koiky? Jako když si vzpomenu na našeho kocoura, jak čekal s packou ve vodě, když si loni synovec u nás odložil kýbl s asi pěti nachytanejma
tak v kyblíku to je jasný tam nemá ryba kam utýct ale v rybníčku nemaj problém se schovat v rákosí. My kočénku už nemáme a sousedovic tam nějak moc nechodí krz plyšáky takže todle je v pohodě, horší je ta zima no

PetraK
tohodle ne, tohodle taky ne, von to má v sobě, dostal by jí
ted už jooo je prudce otupělá ale když jí bylo tak 2 -3 to by mu natrhla řiť asi rychle

psala, že jí to připomíná Ešátora :-D to bude blbost nějaká asi. :- si zapomněla chudák brejle

aren
, tak držím palce
dííky!

to počasí si snad dělá prdel, nejen že zas byl teplotní rekord do plusu i přesto že před tejdnem mrzlo a byl rekordní mínus... a ted je u nás buřina jako prase co fifijová, nemá z těch zvratů bolehlaf?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2013 22:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rrrumstajn vecir,
birma
To je vesely, jak si Ada steluje kocicaka do huby, ale je to vesely a hravy, on to mysli dobre asi a kockam to neva, okavidne. Obdiv, respect, takovyhle souziti mezidruhovy u nas nikdy nepujde.

Fajka
co fifijová, nemá z těch zvratů bolehlaf?
Ja mela vcera, jako prase, ani ohnout sem se nemohla, cerno pred ocima, motolice. Ale zafungovala pilule pomerne rychle. Dneska zcela v pohode, ze slunicka sme pekne prismazeny, ufuneny. Bourky sem koukala na radaru, jak se sunou, zvolna, taky to prijde, sem vecir schovavala pod strisku oleandry a ty tvoje ludry pichlavy, se svinuchy nak rozrostly zase. Jsou to vykyvy velky teplotni, tu bylo dneska skorem 27, tak hlavne, at te kebule nekebuli.
Pepan byl lybičky..karásek muj červenej šplouchavej.
Pozde bycha honiti, ale znamej prave jezirko neprilis hluboke pred zamrzem vybiral a ryby nechaval zimovat ve sklepe ci garazi, kde bylo primerene, primerene.. A tedy lity, ze to pepici nedali.

Jo a edit, Ag dnes druhyho cmelaka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 07:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

arenFajka
no my pojedeme na pecku (muzem dat fajce) a sme od Brna, tak bysme se mohli nejak domluvit, ale nevím, jak je takovej sklopec velkej, aby se nam to veslo do auta?

edit ted mi doslo, ze to je za mesic az, tak asi nic, nicmene kdyby to bylo aktualni jeste i za ty 2 tydny, muzem se domluvit, z brna budem odjizdet 30.4 na dovolenou a pak rovnou na pecku z dovci

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 09:17
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

venku je vjědro:

byli jsme fčera plouti! tedy ne já , ale Ešátor. zcela se zničil skokama do vody a rychloplutím pro klacek. Pak přišla Dajbová a její kámoš. Dajbová Ešátorovi klacek sebrala a Ešátor na voplátku řikal jejímu příteli, ať de pryč, že vona je jen a jen jeho. Příteli to bylo jedno, příteli je 3/4 roku a mlátil Dajbovou, aby mu dala klacek. Pak šli domů a nechali tam košíček. byli už daleko,tak jsem na ně zapískala u ukázala košík. Nechtělo se mi za nima běžet, i vyslala jsem Hošíčka s košíčkem, aby je doběhl a košíček odevzdal. Hošíček je doběhl, ukázal jim košíček, že ho má .... a........zase se pěkně vrátil s výrazem -"Nebudem debilové, to si necháme, může se to hodit!" napodruhé se dílo zadařilo až do konce. je to velmi pomocný péf . Za odměnu jsme se šli honit do polí, kde jsme zcela zapomněli, že máme schůzku s Brtnikem na pívo . Povedl se mi velmi vydařený goulage.

JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEK

Bude sijésta:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 09:33
- Nahlásit

PetraK
tak to byl veskrze uspesny den My mame novy auto od vceera

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 10:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
tak to byl veskrze uspesny den

bylo nádherně, jsem si to užila. Nejdřív jsme šli k tý vodě, aby se Hošikus ochladil a dobře mu to lítalo a pak jsme proudili prostorem. Hrajem takovou běhací hru, že ho nechám odpochodovat do dáli, houknu a utíkám do pryč a on mě honí .
Blbý bylo, že se vyrojili kolisti, teď nějak víc než kdy jindy a nejsou to bičiglisti jezdíci, ale magorsky rychlojezdící, je to nepříjemný, pochopitelně hovada nezvoněj. Asi bude brzo konflikt, to nevydejchám. Aspoň se mi dva z nich - nezávisle na sobě podařilo zaskočit čutala jsem Ešátorovil ježáka a dvakrát- o kolistovi netuše - řikám - "To ste ale hodnej pán, že ste mi to přines, jste nejšikovnější pán co znám" Bičiglista nechápal, že hovořím ku psu , kterýžto tuto pochvalu velmi oblibuje a vrtí při ní celým svým já

My mame novy auto od vceer
jakýýýýýýýýýýýýýý?? chlub se, okamžitě.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 10:42
- Nahlásit

PetraK
Gratuluju k Ešusovi, že je takovej schánčlivej, to se vždycky hodí.
cernej caj
Gratuluji k novému autí. Jaký??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 10:45
- Nahlásit

PetraK
skoda forman, jen mirne zrezly zadni dvere nicmene je to asi 2x vetsi, nez fiatka takze ma muz konecne auto ve kterym odveze aparat

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 11:08
- Nahlásit

Maya

Gratuluju k Ešusovi, že je takovej schánčlivej, to se vždycky hod

jen nevim k čemu. Borderteriéří košíček to byl

cernej caj

zrezly zadni dver

důležitý je, že to jezdí a doveze vás kam potřebujete!

ma muz konecne auto ve kterym odveze aparat

jest nyní patřičně hrdobec, že?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 11:21
- Nahlásit

PetraK
jen nevim k čemu. Borderteriéří košíček to byl
nikdy nevíš co se ti bude hodit
cernej caj
tak forman dobrý autíčko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 11:27
- Nahlásit

Maya
tak forman dobrý autíčko
az na to ze tak 20 let stary, takze nevis dne ani hodiny, kdy pojde ale doufam, ze slouzit bude rozumne, tak 1x mesicne by se to muzi hodilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 11:42
- Nahlásit

Maya

nikdy nevíš co se ti bude hodi

no, von to tvrdil taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 11:53
- Nahlásit

PetraK
no, von to tvrdil taky

zitra se dem podivat na dva zamky (hele, jak je muzik najednou ochotnej po pamatkach a ocihnout moznosti a ceny v hospudce, tak su docela zvedava. Kveten sme asi nakonec zavrhli, ciste pro jistotu

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 12:33
- Nahlásit

cernej caj
dva zamky (hele, jak je muzik najednou ochotnej po pamatkach
.
jakože zámky na svarbu?
Kveten sme asi nakonec zavrhli, ciste pro jistotu
jo, však zbejvá ještě dalších 11 měsícůch.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 12:44
- Nahlásit

PetraK
jj, bych chtela asi nejakou zameckou zahradu - vlastne bych chtela asi nejaky krasny misto v lese nekde, kde ot mam rada, aby tam byl les, voda, nejaky sutry... ale spokojim se i se zameckou zahradou/parkem (sem netusila, ze to je takova hruza resit vdavky).

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 13:39
- Nahlásit

cernej caj
tak zámků tam asi máte hodně ne? u nás jsou svatby jen na zámku, je tam ofiko obřadní síń

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 14:00
- Nahlásit

zdravím
jsem strávila včerejší den na pohřbu, takže Adámek byl doma sám, večer byl tak nesnesitelnej, že musel spát na chodbě a ne u mě (co 10 vteřin vstal a šel něco dělat a furt mě tim budil), v jednu jsem ho vykopla a v půl druhý mamka prej šla sprdnout Želvu (kočka), co to dělá na chodbě za bugr a on tam hrál Adam hokej s kostičkou
Dneska byl odměněn asi 4 hodinovou procházkou, ke konci už šel i skoro normálním tempem a přestal mít v očích ten šílený svit a já jsem si vykoupala obě boty (nazutý) ve Vltavě jsem se šla podívat, proč tam leze jen předníma a hodně zoufale se snaží mít zadní na břehu a on ten úplně spodní schod byl nějakej kluzkej

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 14:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
on ten úplně spodní schod byl nějakej kluzkej

a hodil držku?

hrál Adam hokej s kostičkou

znám. Naščestí tohle fakt časem přejde , to je dobrá zpráva.

Hele něco mě napadlo s tím jeho sápáním se na ostatní psy - zkus jestli by u něj nepomohl klidný přístup ve stylu - "Kdo je debil, ten se nedruží!" Dát mu najevo, že fuj a odvést ho na chvíli ze společnosti a pustit ho do ní až když se chove slušně, pokud cestou zpátky do společnosti zase začne bublošit, tak vole máš smůlu a zas jdem pryč.... aby pochopil, že ve společnosti bude, jen když se chová jak má. Je to trochu pakárnička, pravda. Vzpomněla jsem si na to včera, když Ešus říkal mladýmu borderterijákovi, že Dajba je jen jeho kámoška. Nazvala jsem ho idiotem a odeslala do dáli, když jsem ho poté přizvala, již zřejmě mezitím naznal, že Dajba nemusí být jen a jen jeho kámoška nebo mu došly argumenty, nicméně neřikal nic už.

<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání