| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 22:22
- Nahlásit
Fajka
Zkus tu klec odchytovou nekde vyzumrat, nebo haravku sehnat, chudak malej, ztracenej.
kdo mě dá výcuc?
Ja to nebudu, vod toho sou jiny experti.
Maya
doporučuju nepodstrojovat nebo budou mít fakt velkej problém, ovaření by mohlo pomoct, Kim mi taky syrový nežere,
To sem jim taky rekla, ze ovarit, nechces - nezer, dat do lednice a druhej den si da. Teda ze jsou to takovy frfnove, sem netusila. Ona rada syrovy, ale jen to kujatko! A jehee, nefritka ma segru, to je spici rodina rozrustajici se.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 22:51
- Nahlásit
Fifi
Zkus tu klec odchytovou nekde vyzumrat, nebo haravku sehnat, chudak malej, ztracenej.
no zkusim se zeptat jestli to stihnu záftra...ale nevim jestli je půjčujou i na dýl on se tu objevuje tak nepravidelně
zkusim ho aspoň vyfotit jestli se někomu neztratil, je strašně roztomilej a když už si bral i z ruky tak mě jí olízal byl strašně jemnej ...nechápu jek někdo může takovýhle stvoření vyhodit
du umřít do peří, su kááá ooooo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 06:36
- Nahlásit
tak mám toho kočkovraha nahranýho, jsem docela zvědavá, co na to řeknete
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 06:39
- Nahlásit
Fajka
Můžu půjčit odchytový sklopec. Až chytím tu svou plašanku.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 06:51 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
K tomu sklopci - já už ho hojně sháněla, hajnej mi řekl že žádný myslivec ho nepřizná i kdyby ho měl protože lov se sklopcem je zakázaný zákonem. Takže pokud nemáš myslivce hoodně dobrého kamaráda, tak zapomeň. Takže naděje je v záchranných stanicích a útulcích. Já nic nesehnala a protože "moje" fenka je venku už hrubě přes půl roku a nikomu se ji nepodařilo nalákat blíž než na 50 metrů, tak jsem sklopec koupila. Bude novej, dřevěnej, viz odkaz, rozměry 40 x 50 x 130 cm. Dost velkej, takže nevím jak se vejde do normálního auta. Zítra nebo v pondělí by měl dorazit, tzn v pondělí nebo v úterý budeme chytat. Pak je tvůj.
Já jsem od Moravské Třebové, ale fenka pojede ve sklopci do Brna takže bude pak tam.
http://www.naturalgames.cz/sklopce-a-odchytova-zai zeni/sklopec-jednostranny-neprchozi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 07:13
- Nahlásit
Fifi
to se snad s vekem zlepsi, spicove sou celkem nenazrani ja mela rekla bych tak prvni rok celkem problemy, ze mi zrala fena hrozne malo a prilepsit ji cimkoli bylo udesny, prilepseni si dala s chuti ale na zbytek menu hazela bobek dneska zere normalne, i kdyz furt teda ta jeji rychlost je spis pomalejsi
tak snad ji povareny trochu dalsi veci budou chutnat a zvykne si na cely repertoar domaci stravy
Vero
jo? je to většinová vlastnost? to by byl ideální čoklas pro určitý lidský typy a konkrétní potřeby
za sebe muzu potvrdit. Vokoun, to je presne ono, on snad ani nesejde z cesty, max se zapichne nekde cumakem v krovi a pak dobiha ferina, ta moc necucha, ale je pravda, ze i tak bych rekla, ze se prumerne drzi do 50ti metru a kdyz se ji zda, ze sme uz moc daleko, tak ceka nebo si de ke me... (proto na vandry a treky ferinu, ne s timem - bych za celej den usla 5 km, nez by vystrcil cumec z toho krovi
Fajka
to my uz vime, ze si ziva, pac to na tebe praskly
mas to divoky celkem, tak drzime palce, at se zdari odchyt a super, ze tatinek je uz doma
Maya
jeee, nefrit ma taky stenatecko tak prece jen podlehla hunatymu kozisku a to mam pocit, ze spice nechtela uz
birma
ten ju teda huste ocumlava
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 08:00
- Nahlásit
Fajka
Budu tady večer.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 08:10
- Nahlásit
cernej caj
to mam pocit, ze spice nechtela uz
jj, přesně tak, přece jen Charles se k ní dostal až v roce a ještě ostříhanej, tak to s ním měla složitější, jak vidno, nikdy neříkej nikdy tak Charlesek už má nevěstu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 08:21
- Nahlásit
Maya
tak Charlesek už má nevěstu no ale tak v bilem je, tak co
jak sme se bavili vcerao ty zveri... sme popojeli 30km a jen sme prekrocili okres brno venkov do okres hodonin, tak nam srny skakaly do silnice, zajici nam behali pres silnici, jeden snad jelinek(parozi to melo?) dokonce vecer stal vedle cesty a jen mu zadek svitil ve svetlech... no to sem napocitala snad 3ks vysoke, a tak 6 zajochu... (a muz mozna dneska koupi formana, at mame neco vetsiho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 09:02
- Nahlásit
cernej caj
muz mozna dneska koupi formana, at mame neco vetsiho
jako aby se vám tam vešlo víc psů?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 09:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
Jsem byla fčéra pilná hausfrau. Ponakoupili jsme zásoby a sekery, vyprala jsem prádlo, psí pelechy, upíkla kuláč, udělala domácího pribiňáčka s piškotama, pocvičila s Ešusem, vyrobila dobrý mexický guláš. A těšila se, že pocvičíme ještě venku. To nám ale nabourala sousedka hárafka vofčanda s kterou jsme se potkali a bylo jasno, že ze cvičení toho již mnoho nebude, tak jsme si jen tak pocourali, někteří z nás si i zuby vomlátili a tlapky ušoupali, jak běhali sem a tam
a je KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNĚ, DNESKA PŮJDU COURAT DO POLÍÍÍÍÍÍÍ JUPIJAÉÉÉÉ.
Vero
páč toho NO ani na té flexině nemůžou nechat projít, už by to neudrželi.
tož já tak asi neměla na mysli takovejhle extrém až, možná spíš třeba naše sousedy, který mají dva teroše, který jinak než na flexině nevenčí, jsou venku dlouho to jo, ale prostě flexa, už by se nevrátili. O víkendu jsou na chalupě . Pořád si myslím, že je na tom líp Ešátor, na kterýho občas houknu, když se zapomene, má myslím obří svobodu - ale ? co když nemám pravdu? :-D. Na ty dva psy nikdo nikdy křivě nekoukne, ani když se čímsi futrujou, ať dělají, co dělají prostě nic, můžou si dělat co chtějí - pravda na těch x metrech flexiny jen, ale můžou........hm ??? Já bych zešedivěla hrůzou, že se mi otrávěj, rozhodně by mi vadilo, kdyby se váleli v humusu, a to vodítko bych prostě taky nevydejchala :-D.
birma
v něm žije potkan - Adam ho miluje
. láska jako trám
jako bych ho viděla, pometlo jedno
(nevěří ani náš vet - postavim kocoura na stůl a ten tam stojí a přede, stačí ho drbat..).
bych řekla, že to není koucour retardér, ale kocouř požitkář, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 09:51
- Nahlásit
Fifi
Kde je ta fajfkova - mluvil s ni nekdo?
já, prej příde, má toho moc a tatínka doma.
birma
hádej
je to tězký!! zkus napovědět
Fajka
Helééé, byla tuuu!
Hlásim že jsme mezi živejma i dyž spíš za mrkvoláky
hlavně, že už je táta doma, teď to půjde i s jarem všechno líp.
OHLEDNĚ TOULAVÝHO PESANA, ZAVOLEJ DÁŠE KUBIŠTOVÝ Z DÁŠENKY, PŘECE, pomůže ti.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 09:55
- Nahlásit
PetraK
tak jak dneska?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 10:04
- Nahlásit
kachna_
sem Ti psala SMS
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 10:05
- Nahlásit
birma
To je dobrý, to video, ale myslím, že kočce to nevadí, kdyby jo, tak má pes vyšráblý voči a kočka je někde vo dva metry vejš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 10:15
- Nahlásit
birma
tak mám toho kočkovraha nahranýho,
von je děsný psí dítě , má z toho čurinu amoc hezky na tebe ale reaguje supr. Kočka to myslím, taky neřeší,leč to neumím posoudit, taky bych teda čistě teoreticky řekla, že kdyby jí to vadilo, zmasakruje ho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 10:55
- Nahlásit
Maya
nestras
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:18
- Nahlásit
Maya
kočce to nevadí, ale von je lekavec, co když někde něco bouchne, von tu hubu úlekem zavře a já budu mít po kočce? (jako koček mám zásobu, ale stejně )
PetraK
moc hezky na tebe ale reaguje
doma, kde mu tyhle kočky lezou samy skoro do huby mu to jde , venku je to horší (a stále se to zhoršuje, ale ono to přejde )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:20
- Nahlásit
birma
(jako koček mám zásobu, ale stejně ) no tak zas treba na domaci to tak zly nebude, myslis, ze by ji fakt zakousl? ze by si neuvedomil pri uleku a pri zatnuti, ze tam neco ma tak ze by povolil?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:21
- Nahlásit
birma
, von tu hubu úlekem zavře a já budu mít po kočce?
aha, tak to je blbý, tak jedině zapučit si extra mega vostrou kočku, co když jí takhle vezme mu podrápe celej ksicht a pak dá pokoj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:25
- Nahlásit
cernej caj
ze by si neuvedomil pri uleku a pri zatnuti, ze tam neco ma tak ze by povolil?
to právě netuším a bojím se to testovat
Maya
zapučit si extra mega vostrou kočku
vostrý kočky mám dvě, ty honí a pak je mlátí nohou (jako děsná bžunda, že jo), hlavu k nim nedá...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:26
- Nahlásit
birma
venku je to horší (a stále se to zhoršuje, ale ono to přejde )
já si taky myslím, jakmile pochopí, že přes určitý věci nejede vlak. On je ještě přerostlý radostný dítě , s těkavou pozorností, která neváhá přepnout ve vteřině někam jinam a na to původní zapomenout, že?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:30
- Nahlásit
PetraK
Fajka
žjoooooooooo, hádejte kdo mi píše??? no hádejte?????
M-O-N-T-Í-K-O-V-C-I a hádejte proč mi píšou????????
holčičky a žabičky v okolí 50km od Pecky, třeste se!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:34
- Nahlásit
Janiii
M-O-N-T-Í-K-O-V-C-I
holčičky a žabičky v okolí 50km od Pecky, třeste se!!!! nevim, jestli to chapu spravne, co myslis montikovcema? jestli montikovou se trema montikama (pokud nema zas nejaky novy) tak ti jdou po zabach? anebo je to jen pro zasvecene
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:39
- Nahlásit
PetraK
přerostlý radostný dítě , s těkavou pozorností, která neváhá přepnout ve vteřině někam jinam a na to původní zapomenout, že?
jeho přesný popis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
Brtnik bude celý radostný, Pecka spadne a žabky budou v noci kuňkat! Brtník okamžitě vysazuje prášky!!
cernej caj
co myslis montikovcema?
to jsou dva lidijové v majetku berňáka Montíka
po žábach nejdou psi, ale úhylní strýčkové, neboj, poznáš, všecko poznáš letos bude silná sestava
birma
eho přesný popis
a jestli pak víš proč je tak přesný?????
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:47
- Nahlásit
birma
jako koček mám zásobu, ale stejně
šiš to je strašná hláška
videjko je krásný, je to pčříšerně roztomiloučký myslím, že kocour není úplně nadšenej, ale zároveň mu to neva ani natolik, aby hupsl nahoru někam...
s tím leknutím a žakoušnutím těžko říct, já zas i docela věřím v instinkt a "hradní mír", na druhou stranu,... leknutí je sfiň...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:47
- Nahlásit
aren
Můžu půjčit odchytový sklopec. Až chytím tu svou plašanku.
díky ale Brno je daleko... když už bych ho půjčovala tak pojedu do Dášenky jak píše Ešuska..ale spíš myslím že půjde nalákat do zahrady na jídlo, pak zavřu a tam už ho nějak odchytím, podle mě tam půjde spíš než do klece, je děsně opatrnej
Janiii
žjoooooooooo, hádejte kdo mi píše??? no hádejte?????
M-O-N-T-Í-K-O-V-C-I a hádejte proč mi píšou????????
fákt??? to zas béé f álejích rušno
cernej caj
montikovou se trema montikama (pokud nema zas nejaky novy) tak ti jdou po zabach? anebo je to jen pro zasvecene
nebuj se zasvětí a seznámíš, to jsou jiný montíkovci todle, ta maj oupá jinýho medvěda
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:49
- Nahlásit
Fajka
supr, že máte tatínka doma! držte se.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 11:50
- Nahlásit
Rumštajn sem ještě zapoměla
jo a Pepan s malejma Pepánkama nepřežil zimu a krutý mráz
včera měl pochřeb škoda ho už měl snad 30 cenťáků a dvě zimy přežil ..
|