Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:19
- Nahlásit

Propolis doporučuju, super věc. Myslím, že jsem to kupovala normálně v lékárně. Je to ve spreji.
A když už fetuju s práškem na zub, tak Valetol. Ibáč mi na zuby nezabírá, Valetol spolehlivě. Ale snad je prej návykovej, tak opatrně

A se středečním nástupem jsem teda v klidu, to huš tam mamí bude

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:22
- Nahlásit

Janiii

hale my přijedem jako vždy až po prasíí, takže pozdě. Sice půjdu o něco dřívějc, ale to nás nezachrání. Takže mi nezapomeň schovat 3X GULÁÁÁŠ. A nachladit víííno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:23
- Nahlásit

PetraK
ale moje pracovni moralka je prirovnatelna k tomu jako bych vedela ze nedostanu zaplaceno za tu praci

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:30
- Nahlásit

cernej caj
ty máš 14 dní dovolenou teďkon? to závidím
já mám teď čtvrtek pátek a příští čtvrtek a pátek už mi to šéf taky odsouhlasil, ale musím udělat doma nějakou práci tak na 2 hoďky a poslat mu to mailem, no furt lepší než bejt 2 dny v práci, teď mi kolega ukazoval jak se připojím k firemnímu mailu, tak to musím doma ozkoušet, jako můj pc se musí rozbít vždycky v příhodnou chvíli, si budu muset pučit mamky komp, na tom notbuku se obávám, že bych nedala ani ty excelový tabulky

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:39
- Nahlásit

cernej caj

pracovni moralka j

pracovní morálka bude za nějakých 5-6 hodin již zcela nepodstatná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:49
- Nahlásit

Maya
dyt des ve ctvrtek pro ten novy, ne? a kterej sis vybrala? (doufam,ze ten lynx s AMD, co sem ti postovala z toho tveho obchodu ja

PetraK
jo to je pravda. ja uz mam odpracovany 4h, za 6 budu uz mit i odposilovano

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:52
- Nahlásit

cernej caj

tak to vidíš, milý Lojzo, milý Lojzo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:59
- Nahlásit

taky sem sla spat vcera ve 12, pac zabalit ty dva bagly bylo dost pracny a jeste sem musela pustit topeni a dosusit obleceni na topeni, at nemusim na pecce smrdet v tyden smradlavych hadrech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:01
- Nahlásit

zakaz vstupu na soukromy pozemek

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:02
- Nahlásit

cernej caj
dyt des ve ctvrtek pro ten novy, ne
šílíš? to myslíš, že to komplet zařídím za jeden den když jsem do večera v práci?
ve skutečnosti je to tak, že dneska mi ho tam naši vezou, aby ho zkoukli kdyby jako náááhodou se nechal spravit a když ne, tak já se tam dostanu ve čtvrtek o dovolený a předpokládám jak to tam znám, že na skladě nemaj nic, tak co si vyberu mi teprve objednaj a bude to příští týden
zatím jsem si nevybrala žádnej, je zkusím překecat jestli by mi tam nesložili něco levnějšího

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:07
- Nahlásit

Maya
jojo, prekecej je. Pac ja to mam daleko ale to co oni maj sou uz predem slozeny sestavy jinejch vyrobcu. Kdyz by si pouzila veci, ktere mas, tak to urcite cenu snizi, tak su sama zvedava

sem prave zjistila, ze "americka" kravata je dost draha vec. To koupime muzi misto kravaty. Akorat ze nemuzem sehnat fakt zadnej klobouk, budu nevesta bez klobouku

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:09
- Nahlásit

cernej caj
na bollest zubů je dobrej hřebíček (to koření, aby tě nenapadlo něco šílenýho) - rozkoušeš a nahamtáš okolo bolavýho místa.

Adámek mi dneska ten úspěch s výtahem vrátil i s úrokama - výtahem zase jezdit nechtěl, venku byl jak urvanej ze řetězu, dokonce mu po delší době zase ruplo v bedně a já budu mít na ruce modřinu jak kráva a teď tu loví kočky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:18
- Nahlásit

birma
no je to divoch teda, ale zase je super, ze i kdyz dneska divoci, ze uz proste ukazala, ze to v sobe ma to zvladnout

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:41
- Nahlásit

cernej caj
a nebo ukecaj oni mě na něco ale to je fuk, co jsem tak koukala v tom eshopu, tak ty ceny nejsou zas tak špatný, dá se koupit do 10 tisíc, to já si představovala minimálně jednou tolik, je vidět, že pc už asi nikdo moc nekupuje, každej chce ty noutbuky

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:45
- Nahlásit

PetraK

S gulaaaaašem počítám a vínko červené či bílé?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:56
- Nahlásit

Janiii

voboje musím dohnat loňskej skluz

birma

Adamitovi hráblo

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 12:11
- Nahlásit

rumštajn ve spolek,
jak si daříte? dá mi někdo výcuc?
koukám důle, že Adamitovi hráblo
to asi z toho krááásnýho počasí! byli jsme leckde a taky v Bílých Karpatech, jedinej nedostatek že jen na 1 den.
A Pecku letos fakt nezvádnem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 12:16
- Nahlásit

Maya
za 20tycek mas vykanej herni notas, a za 10 mas furt sestavu o 20% lepsi vykonostne, nez ty jejich sestavy, co nabizi... kamarad si ted kupoval za 40 000

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 12:21
- Nahlásit

Vero
yli jsme leckde a taky v Bílých Karpatech,
máááš fotky??

tož pecku musíte zařadit příští rok.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 12:29
- Nahlásit

cernej caj
si pamatuju jak kdysi dávno měl brácha firemní noťas za sto klacků, to byly snad ty první, těžkej jak kráva

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 13:11
- Nahlásit

z knihy z roku 1914, poslední věta mě složila pod stůl a můžu jít asi domů
Nervosa jest dnešního dne velmi rozšířena.
Skoro každý si stěžuje, že jest nervosní.
Mnozí se stali nervosními, poněvadž se přepracovali.
Ty, kteří jsou stiženi duševní chorobou (poruchou, šílenstvím), posíláme do blázince.
Klid jest jediným prostředkem.
Ti, kteří úplně pozbyli rozumu, slují idioti.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 13:15
- Nahlásit

Praha nebyla, škoda

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 13:26
- Nahlásit

Maya

Ti, kteří úplně pozbyli rozumu, slují idioti.

a ty sluješ jemen! to je strašnýý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 13:36
- Nahlásit

Vero
tyjo, super ajak bylo?

Maya
no ty kraso, to je husty no dyt jen cernobila tiskarna inkoustova stala treba 20 000 a barevna laserovka 100 000

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 14:22
- Nahlásit

PetraK
máááš fotky??

nemám, páč čekáme furt na nový baterky do foťáku.

tož pecku musíte zařadit příští rok

pokusím se pokusím. hele jsem zjistila, že buldozérovi bé už 8.....a tak mě napadlo.... změnilas ešusovi něco co do režimu nebo tak? nebo ho necháváš bejt stále tímtéž potrhdílem, když se na to cejtí?

cernej caj

bylo krásně a letně.

Maya

hele a co to je za knížku?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 14:49
- Nahlásit

Vero
hele a co to je za knížku
jsem to našla někde na netu a mělo by to být z nějaké knihy anglicko-české konverzace

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 14:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

nemám, páč čekáme furt na nový baterky do foťáku

JOO A MY UŽ TEN NÁŠ NAŠLI!! byl celou dobu nasáčkovanej v autě ale jestli fotí to nevíme. Páč... taky nemáme ty baterky

změnilas ešusovi něco co do režimu nebo tak? nebo ho necháváš bejt stále tímtéž potrhdílem, když se na to cejtí?

nezměnila jsem mu nic. Jedem pořád stejně. Jen on se už umí - NĚĚĚKDY teda, vypnout. Takže třebas na chalupě je sice celej den venku, ale pak si večer zaleze na matraci a i někdy i chrápe a neprudí s další činností. ale pokud bych mu jí dala - jako že někdy dáme třebas skoronoční bojovku do polí, tak je rád, to jo. Trošku jsem změnila jídelníček,ale asi moc, páč teď shodil dvě kila, tak to o něco šoupnu zpátky. Ale co se pohybu týká - furt stejný, resp. nechávám to na něm. Třebas to plavání s aportama, nebo i na suchu. Vím, že když s aportem odběhne, položího a počůrá = "hele už se mi nechce, si to tady schovám, podepíšu, aby každej věděl, že to je moje, jo? "

edit - ten čas fakt hrozně letí - už mu taky bude osm??

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 15:04
- Nahlásit

ono vůbec starý knížky, četli jste Všecky druhy psů? mám 2.vydání z roku 1903 a jsou tam věci
no a speciálně pro Ešusa cicát ze Slovníku česko-německého Josefa Jungmanna

OHAŘ: ohař vulgo vohař, ohařík, myslivecký, lovčí pes, který zvěř i slídí, i štěkáním z brloh vyhání, der Jagd-, Forste-, Leithund, Stäuber, der Rüde, canis sagax, canis venaticus. Klatovský: vohaře, chrty, vyžlata překládá: Wind-, Leithund, Suchhund. Veleslavín: ovčácký pes, vohař, věžník - canis pastoralis, molossus, Schafhund. Ohař, molossus. Harant: Schafhund mit langen Ohren Ros vykládá: ohař: slídný pes, vyžlenec, Spůrhund. Presl takto: Pes ohař, canis familiaris sagax, stavěcí pes, Hůhnerhund.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 15:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

vyžlenec

vyžlenec - vytlemenec

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 15:08
- Nahlásit

PetraK
mě teda zujalo to věžník, to je jako proč??? skáče z věží nebo co?

<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání