Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:31
- Nahlásit

birma
+3 -2 je pořád pokrok

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:34
- Nahlásit

a já vás zdravim z tepla domova, páč k ránu mě probudily mohutné křeče do břicha chodim zásadně v předklonu, tak jsem řekla, že se na práci můžu vys... - a to doslova a jsem doma. ale už mě to fakt neba ale zase aspoň vybalim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:40
- Nahlásit

PetraK
no to me ani nemluv ty vado, ja na ne pri obede jeste myslela, ze je tam nesmim zapomenout!!!!! a uplne mi vypadli pak z hlavy jak se resilo to zaverecny hodnoceni

vzali ste je do praglu? a jak to vydrzi dlouho? ja bych chtela na tu vystavu muchy tam, tam ze bych to musela prehodnotit a jet ted o vikendu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:45
- Nahlásit

Vero
cich je, to nevim. ale musela sem ho vyfotit esusce, potkali sme ho cestou z pecky

Janiii
tak snad bude brzo lip

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:46
- Nahlásit

Vero

že jste si to užili se sebou i s psákama a huš se těším, aby mi to příštího roka vyšlo

užili hrozně moc, moc a NEJVÍÍC!!!

Já svou zkoušku udělála

gratuluju moc!!!! jsi šikovná

rozhodně jsem si to neužila

mělas jim tam udělat mrtvý péf, jako Hošíček určitě by to taky oceniili

čí to je autíčko?

to potkali cestou z Pecky domů , tak ho blejskla

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:46
- Nahlásit

cernej caj
tyjo to jako bylo náhodný setkání? to je PECKA

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:47
- Nahlásit

PetraK
mělas jim tam udělat mrtvý péf, jako Hošíček

seš jemen. jsem si to živě přectavila. nejsu si úpa jistá, esi bych odešla jako že udělala

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:49
- Nahlásit

Janiii

seš zase Ferdinad Poseroutka?? tuten titul už má ale Ferina
tak nevím, ešivá to byl virus nebo jídlo?

cernej caj

a jak to vydrzi dlouho? ja bych chtela na tu vystavu muchy tam, tam ze bych to musela prehodnotit a jet ted o vikendu

myslím, že to má trvanlivost 21 dní. Jsem si právě říkala, jestli je cesta , jak Ti to předat.
Potíž je, že o víkendu my jsme fuč a vzhledem k tomu, že se musí posekat přerostlá tráva, tak fakt musíme vysmahnout. jediný co mě napadá, že by se to dalo nějak přes Birmu??? Stejně mám pro ní ten Tvůj batoh.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:53
- Nahlásit

Vero
sem si to živě přectavila. nejsu si úpa jistá, esi bych odešla jako že udělala

nááhodou, Hošikus taky udělal! S malou bodovou ztrátou, ale zato s veelkým ohlasem - i u paní rozhodčí . Byla přísná to jo, ale pobavil jí . My jsme jí myslím vůbec oba pobavili - co jsem nestihla s komentářema já, to stihnul von jak s sebou plesknul na bůček, usmála se a pravila, že jemu ta voda opravdu evidentně nevadí - totiž akorát pršelo, když byly zkoušky, tráva byla promoklá. Jemu to je ofšem fušík, umí lehni i ve vodě - tam ovšem nevyžaduju tu hlavu mezi packama

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:54
- Nahlásit

PetraK
tak nevím, ešivá to byl virus nebo jídlo?
myslim, že A je správně
snad když budu dneska fakt v klidu, tělo nabere síly a bude to ok ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:57
- Nahlásit

PetraK
ja si rikala vcera, ze to je podezrely, ze de vsechno hladce, dokonce sem pri baleni nasla i tyden pohresovanou mp3sku tak je to tady

no ja to budu muset teda nejak vymyslet, to je teda pekne debilni. sem chtela sejry dneska k snidania tim, ze sem uz vedela ze dneska nebudu jist rano tak mi to ani nedoslo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 10:21
- Nahlásit

Janiii

myslim, že A je správně

no vypadalo by to i na to, ale zase - Áááálenka a Guru Filip to drapli v podstatě hned druhej den - přesně po těch špagátech, kdyby to bylo virový a měli by to chytnout taky, tak by to nešlo tak rychle asi, což?

snad Ti ten klidovej režim pomůže. Co Répal?

o ja to budu muset teda nejak vymyslet, to je teda pekne debilni.
zkus to povymyslet , byla by to škoda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 10:33
- Nahlásit

Rumštajn!!!
probíhám nestíhám

PetraK
cernej caj

ale nás vůbec nenapadlo dát ty sejry Janii
jsme paka

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 10:36
- Nahlásit

Fajka

ježíšíkriste!!!!!!! může bejt někdo tak blbej jako my?? jak to, že tam je tolik lidí a nikoho to nenapadlo???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 10:44
- Nahlásit

PetraKFajka
může bejt někdo tak blbej jako my?? bud v klidu, ja su jeste blbejsi kdyz sem na ne jeste 20 minut pred odjezdem myslela

no nejhur byste je museli zblajznout vy... ja uvidim co s tim vikendem. do prahy bych chtela, ale takhle rychle sem to fakt neplanovala... a chajdaloupku mate kde? dojezdove by to treba mohlo byt s praglem podobny

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 10:49 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

rumštajn
koukám tedy řádí skleroza i viroza, to snad du radši pryč, sklerozu sem projevila minulej tejden v práci, virozu nechci, mám roztrženej prst od kovových desek, krve jak z vola, sem si to udělala v podstatě hned jak jsem vkročila do práce, já to věděla,ž že lepší by bylo bejt doma
a hlásej teď léto a na víkend zase lijáky a kosu, to počasí už mě se....e

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 10:51
- Nahlásit

Maya
já to věděla,ž že lepší by bylo bejt doma

jo a jak si psala o tom nervu, asi mas pravdu. ja jeste doktorce nestihla zavolat, ale minulej tyden sem uz kousala mekky vecci a vcera sem udelala pokus s mezizubnim kartackem a zadna boleeeest tak ji uz asi volat ani nebudu

birma
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 10:56
- Nahlásit

PetraK
že by se to dalo nějak přes Birmu???
jasně, přeberu, předám
Stejně mám pro ní ten Tvůj batoh.
se budem muset ňák domluvit, aby nezůstal u tebe

já jsem dneska nadšená, bo Adámek nesežral tři cyclisti a pak zvládnul sedni na asi 10 metrůch akorát jak jsme venku cvičíli intenzivně, tak přišel domu rozjetej, chytnul kočku za hlavu a začal s ní smejkat po chodbě . Naštěstí kočka vypadala, že se jí to i líbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 11:10
- Nahlásit

birma
ste hrozne sikovni oba s adamkem

oni maj byt desny boure o vikendu tak ja nevim, a jeste musim zjistit co kamoska, pac ma asi v sobotu praci a zas jako ze by se mi samotny chtelo jet 3,5h do praglu, vyzvednout sejra, hodinku projit po vystave za nekrestaneskej peniz a 3,5h dom, to nevim

neexistuje nejaky termoobox ze by se to poslalo postou?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 11:17
- Nahlásit

cernej caj
jak si psala o tom nervu, asi mas pravdu
tak to je super, pořád lepší než si nechat zase rozvrtat zub
sejry si pošlete nějakým kurýrem, si myslím, že spousta jich to doručí ten den, takže termobox netřeba, akorát ty prachy no

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 11:20
- Nahlásit

Rumštáááájn a já zase jdu

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 11:39
- Nahlásit

mě by to i napadlo, kdybych věděla, že je tam černý kafe zapomnělo ale mně se nikdy nic neřekne

neexistuje nejaky termoobox ze by se to poslalo postou?

obávám se, že takový nebo podobný doručení zvedne několikanásobně cenu sýra

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:07
- Nahlásit

cernej caj

jak si psala o tom nervu, asi mas pravdu.

a joo, já se v tom bordelu, co vždycky vytváříme zapomněla zeptat co tvůj zub.

chalupu máme necelých šedesát km od Prahé - vlakem tak hodina a čtvrt.

kachna_

Rumštáááájn a já zase jdu
pačemů ty uběgáješ?

birma

Adámek je čikovnej péf. oba jste čikovní. Co výtah?

hale jak učuníme předáfku batoha? Já dělám kousek od Anděla.

Janiii.

ale mně se nikdy nic neřekne
taky nemusíš fšecko vědět

Peckovice - právě jsem si naložila obří talíř kuřecího na másle, fazolky a habakůk zeleniny - spravuju si chuťový buňky.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:11
- Nahlásit

PetraK
Co výtah?
za poslední tři dny jsme jeli už dvakrát nelíbí se mu to, ale nevypíná se
Já dělám kousek od Anděla.
tak já tam třá zejtra sjedu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:12
- Nahlásit

PetraK
za prahou na zapad predpokladam? tak ja nevim, no jestli to nebudete muset snist vy a ja si budu muset koupi kozi sejr nekde tu

no ja to prodiskutuju, zvazim, zjistim a dam vedet co s nim

no hlavne ja na dovoleny pribrala asi, pac sem dneska zjistila, ze nedopnu voblibeny rifle a pred dovcou sem je nosila (nevim jak to delam, ale na dovolene dycky priberu, pac to sou ty svatky obzerstvi, ze furt chcije a tak dem tudle na zmrzlinkuuu a tudle na pecenou kachnu se zelim

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:22
- Nahlásit

právě jsem si naložila obří talíř kuřecího na másle, fazolky a habakůk zeleniny
PetraK
chybí mi na tvé soupisce 4 píva a dvě flašky vína?

cernej caj
tak dem tudle na zmrzlinkuuu a tudle na pecenou kachnu se zelim
chudáky kachna_

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:23
- Nahlásit

birma

za poslední tři dny jsme jeli už dvakrát

tjo vy jste dobří!! musíš mu říct, že je výýýbornej, neboli - jak já říkám - naprosto, naprosto výýýbornej - tohle moje chválení tam zaujalo jednu spolucvičící. Fšichni mají, tááák je hodnýýý a jiný zaběhlostě. My máme že: "Seš naprosto, naprosto výýýbornej!" a ze psa je hrdobec Fšak péf má vědět, že má bejt na co hrdobec, musí to poznat, ne?
Jak na rozdíl od mé zkouškové spolucvičenkyně dávám povely tichým hlasem, tak pochvaly jsou velmi emotivní . Neobávám se zvolati kupříkladu"Źjoooo, pane vy ste úúžasnej"

cernej caj

ano a no za prahou na západa.
no ja to prodiskutuju, zvazim, zjistim a dam vedet co s nim

tož jo,budu čekat na instrukce, to s tou Janiii, to mě dost jako štve, že nás to nenapadlo. Ale jsme tam fakt vždycky dohoukaní. A ke konci už člověk i jede na záložní program.
Já se obávám, že jsem taky přibrala, neb tedy tam byly 3x knedle, což obvykle si nedávám ale hlavně to byla bábovka, kávička vytuněná, s e smetánkou, cukříkem, a jiný zhovadilosti. O včerejší zmrzlině se radši vůbec nezmiňuju. Sem se tě tam i zapomněla zeptat, jestli ti byl pobyt k užitku s Ferdinandem Peroutkou. A Vokouna jsem neviděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:28
- Nahlásit

PetraK
jojo, nebylo to spatny, hlavne sme chteli trochu mezi psy a neco se k tomu naucit, proc ne. vokouna si hladil cif, se ho muzes zeptat jak byl mazlivej

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:30
- Nahlásit

PetraK
pačemů ty uběgáješ?
fajkytýda

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:31
- Nahlásit

Janiii

chybí mi na tvé soupisce 4 píva a dvě flašky vína?

jsouc v práci, držím své nízké pudy na uzdě. Na obé dojde až po návratu dom

Ooooofšem právě jsem si vyvzpomněla na ty růůůůžový světýlka, co si je Brtnik a pak ostatní narval do očí vypadal gůůtově

<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání