Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:43
- Nahlásit

Rrumstajn, huz drobek ziju, takovej hlavobol sem dlouho nemela.
Dobre ste se vsichni dorazili dom?
Zde prosla burina slusna, kroupy sly nabirat lopatou - a asi se zase neco zene.
birma
Pasak Adamek.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:43
- Nahlásit

birma
zatím doufám, že dřív nesejde věkem, než budou nějaké výsledky
nestraš, když to vidím, co jste se naučili za pár dní...
cernej caj
spustil se lejak jak svina
jo, tady byl taky, ale teď snad bude svítit sluníčko či co

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:44
- Nahlásit

Fifi
, kroupy sly nabirat lopatou
tak to lity lity, to bych nerada na zahrádku, muškáty už venku a všechno

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:58
- Nahlásit

Maya
Taky uz je mam venku, slo to nastesti z dobry strany, takze pomlacenyho toho moc neni, i merunka vypada dobre, krom deravych listu.

A peckovice, koukejte navalit fotky, co nejdriv!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrumštajn!!!
Hlásíme návrat!
Já ci zpátkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý !!!!!!
Bylo to skvěléééé přátelé

Děkuju Janii a Bohunce s Vaškem za skvělou organizaci, děkuju všem třem Ešusákům za pruhovaný bejbysitting a prima sousedy celkovou morální podporuve všem, velký dík Ešusce za pomoc s mojím výmyslem a dělání tlumočníka, díky tý celý naší naší partičce (Rrrrrejpalovi, Montíkovcům, eis kafé, atd.., za prodloužení života minimálně 10 let (bránice mě bolí ještě tedka ) díky díky díky Pecka a lidi kolem ní je prostě jen jedna a sem fakt ráda, že do ní patříme je nám s váma všema strašně dobře. Taky velkej dík čífoj, kterej se letos v podstatě nezastavil a velice překvapil ! škoda že nedorazila Bruuut, ale s tou jsme si to řekly a ta už má na další ročník zamluvené místo no a s Fifijovou jsme se krz ten její bolehlav a práci taky neviděli ach jo

Jináč teda za mě Fájuška překvapivě nejhodnější jelito prostě jelitooozní, ale i když to byl nerv ta zkouška zkoušky, tak zas vím že něco přece jen umíme a na co máme a na co né a že třeba až se ještě časem voba nervově ochodíme jak já tak jelito tak to zase zkusíme třeba za ten rok. Makat na sobě budem určitě tak slibujem ...

Jinak sem moc ráda, že to moje tří týdenní šílení mělo smysl a že lidi nejsou až tak lhostejní a dohromady se nám všem podařila hezká věc . DIKY!

No a ted se moooc těšim na veškerá fota, rozhodně bude na co se dívat

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:08
- Nahlásit

Fajka
MY děkujem

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:12
- Nahlásit

Fajka
Vy ste zkouskovali? Mate zkousku? Jakoou, Esus taky ma zkousku?
A taky rikam achjo, bylo to husty, vsak to znas.. Ted uz zabraly pilule, nastesti.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:22
- Nahlásit

Fifi
Vy ste zkouskovali? Mate zkousku? Jakoou, Esus taky ma zkousku
no nechala sem se nakonec přece jen ukecat aby jsme to zkusili ale nám se to teda narozdílo vod Ešuse nepovedlo kulivá naší slabý nervový soustavě, halt jsme nerváci voba já aj jelito no ale neva, třá se poštěstí jindy. šak to byla premiéra kdy ani já vůbec netůchala vo co go a dík tomu že jsme vůbec trénovali vlastě jen ty tři dny na Pecce tak to prostě nevyšlo. byl to pro mě nerf prostě no ale zas sem ráda že jsme si to mohli aspoň zkusit

A taky rikam achjo, bylo to husty, vsak to znas.. Ted uz zabraly pilule, nastesti.

jo jo znám takže vím že když todle spustí tak to prostě nejde nic tak hlavně že už je líp ! taky sem fakt ráda že jsme stili odjet včas před těma kroupama teda!
Jináč tam to co si chtěla máš ve Skřivanech v pytlíčku na kterým je napsáno jméno a cena. Peníze prosím předat tam
Kuju
du se spršit a vybalovat ten borčus !

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:24
- Nahlásit

Janiii
MY děkujem
my musíme víc !

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:26
- Nahlásit

Fajka
Tak koukám první zprávy. Vy jste tam měli mezinárodní účast, že byla ešusová za tlumočníka? Tys pozvala ruuumštajn?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:27
- Nahlásit

Fajka
Jo a jinak gratuluju, protože jako zkouška je od slova zkusit a to máte splněno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:33
- Nahlásit

Fajka
Jináč tam to co si chtěla máš ve Skřivanech v pytlíčku
Super, diky moc, se tam nejak dokutalim a penize samoze predam Ksilt.
A jak rika Maya, zkouska od slova zkouset, je potreba se takhle otrkat, priste to zvladnete na plny body!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
Vy jste tam měli mezinárodní účast, že byla ešusová za tlumočníka
jistěěě německy se mluvilo prakticky pořád !

[i]Tys pozvala ruuumštajn?
jistěěěěěěěěěě

a jinak gratuluju, protože jako zkouška je od slova zkusit a to máte splněno
a tak jo, aspoň mám fakt představu vo co go
Fifi
Super, diky moc, se tam nejak dokutalim a penize samoze predam Ksilt
OK též díík

jak rika Maya, zkouska od slova zkouset, je potreba se takhle otrkat, priste to zvladnete na plny body!
uvidíme uvidíme...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:42
- Nahlásit

Maya
tyjo, vostrihanej vypada i tak jak s normos srsti a dorin je teda roztomilej povalec du vas docist, uz prikladam drevo na koupeeeel

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:42
- Nahlásit

Fajka
Jeste se pak mrkni v emila, az se zderatizujes, pls.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:58
- Nahlásit

mala ochutnavka z pecky
(foceno v horicich? cestou dom)

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 21:27
- Nahlásit

cernej caj
Před rozkliknutím jsem myslela, že je to vaše nový auto, ale teď koukám, že to bude asi ešusový auto

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 21:32
- Nahlásit

Fifi

du tam!

cernej caj
mala ochutnavka z pecky
(foceno v horicich? cestou dom

hustýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý i barva sedí !

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

HLÁSÍM DOJEZD !!! A taky dožer, neb jsme hnedle mastili na tu pizzu!!

OKAMŽITĚ SE CHCI TELEPORTOVATI ZPÁTKY, NEB SE MI STÝSKÁ!!

Když jsme u těch děkovaček: krom Bohunky, Vaška a Janiii, chci taky moc podíkovat Číífoj, s kterým jsme ty zkoušky mooc, pěěkně složili

Hošikus má vysvědčení lepčí než já u madurýdy a úplně nejlepčejší vysvědčení nám oběma řekla paní rozhodčí, když mi zdůraznila,že máme moc hezkej vztah. I kdyby bodůch byla nula a ne 89, tak by mi to bylo fučík, protože tohle, to bylo to nejhezčejší co jsem mohla slyšáť Zkouška byla děsná čurina, neb jak jsem sdělila paní rozhodčí - jsme Houm Mejd, neboli domácí výroba, žádní cvičákofci, to jí pobavilo. Pak jí pobavil hošíček, když v dlouhodobém odložení vykonal přesně to oč jsem ho požádala, (páč jsem si říkala, že by to tak mohl pěkně odlehčit ) a co předvedl i při nácviku - udělal po nějaký tý chvíli dlouhodobého odložení ve skupině - mrrrtvýýý péf! pobavil celou terasu a užíval si, jak se všichni smějeme, mně se klepaly ramínka a zvlhlo mi oko, nikoliv ovšem dojetím . Byl doooobrej. A my s Číííífoj byli zas dobrý u přenášení čokloj cizí osobou, kdy jsem popadla psa tak, že jsem držela hlavu, Číííf držel zadek psa a oba jsme stáli pěkne čelem k sobě a paní rozhodčí dobila věta, že "Sme to nikdy necvičili ale!"

UUUUŽ BUDE MOTÁNÍ BIIIIDLO HODÍÍÍN!!

to myslím nikdá nezapomenu, stejně jako vystoupení Strýčk Úhyla s jeho kolíkem

A já chci moc a nejvíc podíkovat i FAJFCE, která způsobila tím vším co dokázala vyrobit, že se na Skřivánky sebrala neuvěřitelná, ne-uvě-ři-telná částka!!

cernej caj

TJOOOOOO to je doost dobrý fáro.
Jsem se pak ani nestihla seznámiti (a ani jsem nechtěla přepadávat - zvlášť se psem) s mužem a s Vokounem, tak snad na podzim?

BATOHA předám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:08
- Nahlásit

[b]Janiii
[/b]Dovolila bych si oponovat, neb Rrrrramštaaaajn je teď spíše červený než růůůžový

ty vole!! jen načíhnu co se tu dělo a vidím tuto!! to je hnusná podpásofka využívat toho, že se čék nemůže bránit, když nemá techniku, vědět tohle, připleskla jsem ti dneska tu zmrzku na makovici!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:12
- Nahlásit

Maya
Jo a jinak gratuluju, protože jako zkouška je od slova zkusit a to máte splněno.

jééé, to je moc hezky řečeno

Náhodou byli moc a moc dobří. zvládali stejně jako my. A FAJFKA, FAJFKA PRUHATÁ byla úplně nejvzornější péf - pfice. a aji do tunela vlezla!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:20
- Nahlásit

PetraK
Hele ji, pipku, mrkni se v emila laskave taky a hlavne napis castku, fajfkova s tim dela tajnoste udesny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:23
- Nahlásit

Fifi

úúž jsem tam byla a odpovědíla, jen nevím, jestli jsem nepřehodila ty poslední dvě číslice.

Vymysleli jsme dobrej závěr - vyhodily jsme tipovací soutěž, aby si každý tipnul, kolik se dalo dohromady a tři co tipnou nejblíž si budou moci vybrat odměnu - gůůt to bylo. částka převeliká máme velkou radost.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:28
- Nahlásit

PetraK
Hošikus má vysvědčení lepčí než já u madurýdy
gratulejšn!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:32
- Nahlásit

PetraK
Vy ste uuuuuzasny, vsici, co prispeli, DIKYYYY!
Trefil nekdo tipovacku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:36
- Nahlásit

birma
gratulejšn!!!

předám. My jsme tam byli za dvojici komiků já vůbec netůchala wo co go -i když se instruktorka snažila neb povely jako vpravodoch a ten druhej - lenochod mi nic neříkají, natož, abych si pamatovala, kdy mám mít kde vodítko, kdy ho musím mít v levý, kdy v pravý, kdy ho mám mít v kapse..... že vlevovbok neznamená totéž jako vpravovbok... a tak jako podobně. Šla jsem tam fakt jako pro srandu, protože v Ešusím věku jít na první zkoušku to je opravdu jen recese , jinak jsem to nebrala, šli jsme o pohár dvou jemenů , ale slova paní rozhodčí mě zahřály, to jako zasejc jo. Zbejvalo, aby jí tam předvedl zajíčka a objednal ten rum, jak jsme si slíbili ale zajíčka vlastně předvedl hned po přihlášení, když si tam přišla malinkatá holčička s prosbou, ať udělá zajíčka . Vyhověli jsme

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 22:39
- Nahlásit

Fifi
Trefil nekdo tipovacku?

trefila!! Kristýna, která je v majetku útulkáčů a nově má v inkubátoru domácí výroby, 24 denní štěňátko, co vypadá jako malilililinkatý lední mědvěd. Spletla se o 18,- Káčé!!!!

Slíbila jsem všem co nakupovali, že si na stránkách budou moci přečíst poděkování i s uvedením částky, aby měli jistotu, že to doputovalo opravdu tam, kam jsme slibily. Nikdo totiž nechtěl můj dokonalý "daňový doklad" . Bylo to moc fajn, lidi byli supr.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 07:12
- Nahlásit

a ja po ranu na vodbery, jeste bych se vratila.
Skrivanci museli mit ohromou radost

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 08:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

tu zima jak f psírně - tak topím

ach booože, já tu nechcu beeejt, nechcu, chcu okamžitě zpátky. Vždycky když bude nejhůř vybavím si čtyřei extra letošní zážitky.
- první večer s tématikou BIDLO HODINY
- čtvrteční večer s přednáškou úchyláckého guru Filipa s tématikou KOLÍKU
- Hošíčkovo dlouhodobé odložení oceněné publikem
- a naše verze s Číífem, jak přenést na zkouškách psa

játro zatvrdlo natolik, že jsem dnes musela do prasé vyrazit v dřevákách, páč kdybych se ohla ku tkaničkám, jisto-jistě si propíchnu plíce játrama

prostě byla to zase PECKA!!!! Jo a díky včerejšímu krossu mám natrénováno do posilovny

cernej caj

a ja po ranu na vodber

ani kapku krve jim zadáčo nedej, bojuj!!

černej kašli - jsi si tam zapomněla ty sýry!!

Skrivanci museli mit ohromou radost
měli, měli, škoda, že tentokrát nebyla vrchní fotografka Mathea, aby se zdokumentovalo co radosti nadělaly Fajfčiný přetahovadla a velkokost ze Zveráče. a udělala nám radost Terezka plašanka bázlivá, kterou se podařilo přesvědčit, že si od nás vezme piškoty. Nakonec se drala do první řady a případně panáčkovala aby se mi dostala k ruce, což je podle mě skvělej krok u pejska, který kolabuje, když by si ho měl někdo odvézt . Je jim tam moc dobře hafanům. není to útulek, je to prostě domov.

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:31
- Nahlásit

rumštajn PECKY

To ráda čtu, že jste si to užili se sebou i s psákama a huš se těším, aby mi to příštího roka vyšlo Já svou zkoušku udělála, ale rozhodně jsem si to neužila

PetraK
nehňápu, tak jinak by se péf měl v rámci toho cviku přenášeti?

cerný kafe

nehňápu, čí to je autíčko?

asi už to bé tak, že si sedím při pondělku na vedení.

<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání