Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:20
- Nahlásit

maya
Co prst? Jeste neupad? Jestli ne, tak je to dobry

Fajka
Jojo, bila bude dobra a s ruzovym napisem jeste lepci!

Petrak
Diky,diky

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:26
- Nahlásit

cernej caj
Co prst? Jeste neupad
dneska o něm ani nevím, tak nevim co si to včera vymyslel za extempóre a doufám, že už se to nebude opakovat, pajdat jeden den mi stačilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:32
- Nahlásit

cernej caj

a s ruzovym napisem jeste lepci!

a to si řiká černej čaj!!!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:43
- Nahlásit

PetraK
Ešusce sem tu její jednogulu trochu vylepčila
héééj, to se těším teda

no já ti ani ne..nevim essi to přežiju každopádně Brtník bude zcela jistě potěšen

přesně tak
myslím, že to je marná investice

zas jednobarevná látka bývá levnější a dekor bude mít zadarmo a to se vyplatí bobe!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:45
- Nahlásit

PetraK
Pac ruzovej caj neni, to je jasny. Kdyz si ju koupim, bude takovej hic, ze nebude potreba

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:47
- Nahlásit

cernej caj
Kdyz si ju koupim, bude takovej hic, ze nebude potreba
jooooooooooo, a nechceš si koupit hned dvě aby to byla sichrovka !!! ???

PetraK
Člen
- Nahlásit

cernej caj

RŮŽOVEJ ČAJ BOHŮŮŮŽEL JE ta důra Janiiii mi ho koupila kdysi

Fajka

nevim essi to přežiju

napadají mě tak dvě varianty co jsi tam mohla přidělat a ani jedno se asi nebude dát nosit

zas jednobarevná látka bývá levnější a dekor bude mít zadarmo

se nezapře ekonimická podnikatelka

Janiii
Člen
- Nahlásit

hlášení, hlášení ...
jme od včeeera u mamí, takže se na vás už mohutně připravujem teda rodičové jsou v práci, Rrrrejpal seká - a má alergii, tak nevim, jestli ho navečír poznáte já jsem zmožená cvičením, tak možná fajfko že bys mi přibalila berle vod tatínka? aspoň by měl klidovej režiiim
tu v Hradci je zataženo, ale neprchá, doufám, že se to ještě trochu probere.

a když bude pršet, může nás těšit pohled na Fajkýšovkou, kteréžto bude stékat barva z hára proudem ...
a víš, že se samoopalovací nástřik dělá jinak, než že si necháš barvu stýct na záda, jo??

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:49
- Nahlásit

Kdyz si ju koupim, bude takovej hic, ze nebude potreba
cernej caj
tak ze stejnýho důvodu jsem nechala doma krém na opalování že jako nás to šílený slunce přismahne ...
ale zas ta voda by po něm taky dobře stejkala .... nevim, jestli ještě nezastavit v drogerii

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:52
- Nahlásit

no tak se to neprobralo, a začalo pršáát ale zase se to třeba vyprší!!!
a když ne, tak to přechlastáme

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:52
- Nahlásit

cernej caj

zde důkaz místo slibůch, že růžovej čaj je , bohužel

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:56
- Nahlásit

PetraK
napadají mě tak dvě varianty co jsi tam mohla přidělat a ani jedno se asi nebude dát nosit
náhodou si se určo netrefila není to ani růžový ani druhá gule a nositelný to bude...

Janiii
seká - a má alergii, tak nevim, jestli ho navečír poznáte
ho zmlátí až vopuchne a pak to svádí na alergii !

jsem zmožená cvičením, tak možná fajfko že bys mi přibalila berle vod tatínka?
no vy hlavně nezapomeňte sebou vzít kávové vybavení, Ešuska už vymýšlela že nám Rejpal bude vařit a tunit kafe

může nás těšit pohled na Fajkýšovkou, kteréžto bude stékat barva z hára proudem ...
noooo to mě ani nezmiňuj sem to včera s tou dobou nějak přehnala prej nejdýl 40 minut..já to měla přes dvě hodiny a jaká je to tmavá barva ta se bude v dešti dlouho vymejvat

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 09:57
- Nahlásit

no vy hlavně nezapomeňte sebou vzít kávové vybavení, Ešuska už vymýšlela že nám Rejpal bude vařit a tunit kafe
kávové vybavení neni a vy jste stejně daleko, by vám kafe vystydlo! si nemyslete, že byste ho pili u nás
holt budem muset pít samotnej tuning

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:02
- Nahlásit

Fajka

není to ani růžový ani druhá gule
dobrá, tak ešče krom tý gule tam je jedna varianta která se taky nedá nosit a patří k tý guli ale to nevim, esli bys zvládla vyrobit

vzít kávové vybavení, Ešuska už vymýšlela že nám Rejpal bude vařit a tunit kafe

prej asi mašinka nebude už sem sondovala a somrovala

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:02
- Nahlásit

Janiii
kávové vybavení neni a vy jste stejně daleko, by vám kafe vystydlo! si nemyslete, že byste ho pili u nás
no tak nic noooooo fňuk

holt budem muset pít samotnej tuning
ježiši kryste, to v tom případě bude taková vostuda, až to Ešuska rozjede na plný gule že si tak myslím že todle je naše poslední Pecka...na příští už bude v propozicích že Fajkýším fstup zakázán

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:05
- Nahlásit

PetraK
dobrá, tak ešče krom tý gule tam je jedna varianta která se taky nedá nosit a patří k tý guli ale to nevim, esli bys zvládla vyrobit
no to sem jako sháněla a nebylo ..essi teda myslíš to co myslím já ale ty spíš myslíš něco jinýho mě ted napadá ale našla sem něco taky moc pěknýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:17
- Nahlásit

Fajka
.
no to sem jako sháněla a nebylo ..essi teda myslíš to co myslím já ale ty spíš myslíš něco jinýho mě ted napadá

po tomhle rozboru se obávám, že vůbec už nevim co mě napadlo

bude taková vostuda, až to Ešuska rozjede na plný gul

toooooooooooo si piš!! Uvidíme, co spolucvičící snesou
neni tam megafon?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jooo a mám bedýnku ze zveráče pro Skřivánky, nevím co tam je, ale je tam pár plyšáků (jen musíme vypreparovat očička- jsou z korálků, tak aby si neublížili) nějakej oboje, sprej, kousací kost a tak. Hooodná paní.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:34
- Nahlásit

no to sem jako sháněla a nebylo ..essi teda myslíš to co myslím já ale ty spíš myslíš něco jinýho mě ted napadá ale našla sem něco taky moc pěknýho

eště že nevim, vo čem je řeč. a jsem v klidu

no jako Rrrrejpal chtěl mašinku nakonec vzít, ale já mu to zatrhla tak koukejte bejt kamarádky a pochutnávat si na rozpustným

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:46
- Nahlásit

Janiii
tak koukejte bejt kamarádky
jako bys nás neznala

PetraK
mám bedýnku ze zveráče pro Skřivánky, nevím co tam je, ale je tam pár plyšáků (jen musíme vypreparovat očička- jsou z korálků, tak aby si neublížili) nějakej oboje, sprej, kousací kost a tak
supeeer! vočička si zabírám ...dííík

neni tam megafon
voe tak to bude příští pecka aj bez Ešusovejch

tomhle rozboru se obávám, že vůbec už nevim co mě napadlo rači to rozeberem až osobně..

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 10:49
- Nahlásit

JO a ten kretén plesnivej vykutal právě na zahradě jámu takže má celej spodek černej..místo toho aby ho měl bílej musela sem ho zavřít aby to z něj vopadalo nebo nás číf neveme do auta a budem muset jít pěšky to by jsme ovšem dorazili až zejtra ráno zas by bylo ale jelito děsně hodný bo by byl unavenej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:20
- Nahlásit

hlasim, ze sem sehnala v mistnim zapadakove luxsusni mikinu - 'to tak nosi'. Puvodni plan byl, aby byla pod zadek ale ne xxxl. Nak to nevyslo. Su rada, ze mam neco co neni ik ik eel, to dobly. Akorat teda je tlusta jak svina, tak musi bejt vedro, jinak se v ni uvarim, jestli ju budu potrebovat

Ten ruzovej caj je hustej, tak aspon vim zas neco vic.

Stesti, ze vubec nevim, jaky gule myslite.

Ad kafe: se tam obcerstveni plati? Je tam vubec neco na zub ke koupi mimo polopenze? Ja rada vitakavu s mlickem, to asi tam nic a z vlastnich zasob taky nic, coz

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:28
- Nahlásit

se tam obcerstveni plati? Je tam vubec neco na zub ke koupi mimo polopenze? Ja rada vitakavu s mlickem, to asi tam nic a z vlastnich zasob taky nic, coz
kdyby ti stačilo kafe rozpustný, tak můžem sloužit, mami konvici bere a kafe taky, tak snad jen nějakou vlastní nádobu
jinak u jídelny je "okýnko", kde se v době kolem oběda, odpoledne, a po večeři dá koupit kofola, pívo, kafe, nanuky, a nějaký to kokino ... ale žádnej mohutnej výběr nečekej.
v Pecce - jako v tom městečku - určitě nějakej obchůdek je, a většinou i někdo z nás jezdívá do Nové Paky (Penny, Lidl), takže i tak se to dá pořešit.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:29
- Nahlásit

vočička si zabírám
Fajka
máš jako vod loňska novou úchylku jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:41
- Nahlásit

Fajka

vočička si zabírám ...dííík

jsem původně chtěla tento úkol svěřit Brůtce, ale páč je choroba a nemůže jet pověřila jsem Brtnika. ale určo bude rád, že se práce zbaví

voe tak to bude příští pecka aj bez Ešusovejch

proosim tě, kdo by si nechal ujít takovou atrakci, jako jsme my dvě?

rači to rozeberem až osobně

bude to jistější

v kolik se chystáte dorazit?

to by jsme ovšem dorazili až zejtra ráno

aha, tak už to vim

cernej caj

Su rada, ze mam neco co neni ik ik eel, to dobly

určitě mooť tlutí, moť, akulát!
kolik to má pruhů?

, jinak se v ni uvarim, jestli ju budu potrebova

no a máme to tady, uvařenej černej čaj. Teď už zbejvá, aby se vylila Ešuska

hele jak to, že některý příspěfky nevidim?? Třeba ten, jak se černej čaj ptá na to obžerstvení? Zjistila jsem to, až když Janiii odpověděla.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:42
- Nahlásit

cernej caj
Akorat teda je tlusta jak svina
no to já sem aj bez mikiny

Ja rada vitakavu s mlickem,
já taky mohu nabídnouti beru kapučínko a tři v jednom i mlíčko mám...fšak se zas ňák podělíme se všema vo fšecko
inu jako dycky

tak musi bejt vedro, jinak se v ni uvarim, jestli ju budu potrebovat
souhlas !

Janiii
máš jako vod loňska novou úchylku jo
no já jich mám víc už vod mládí a tak porůznu propukaj na světlo booži

kujva..ted ted si zákazník vymyslí že nutně potřebuje zboooži takže musíme ještě liberec a českej dub..se na to vykašlu fakt to je dycky no tak kdybych se už nevokázala tak se vokážem na Pecce...doufám že to stihnem do tmy :-/ eventuálně se zahlásím krz mobila.

Tož jedte šici vofafrně a uvidíme se, těšíme seeeeeeee

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
pověřila jsem Brtnika. ale určo bude rád, že se práce zbaví
sala sem snad někde že chcu preparovat?????????? nechcu já chci jen ty voči

aha, tak už to vim
kdy dorazíme? no až přijedem přirozeně držte nám fleka prosím !
EDIT: asi má CZpes pubertu !
to, že některý příspěfky nevidim?? Třeba ten, jak se černej čaj ptá na to obžerstvení? Zjistila jsem to, až když Janiii odpověděla
jo mě to taky blbne už vod včerejška, jak sem psala večír Fifijový..nevim co s tím je ale dělá to něco co nedělalo nikdy

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:50
- Nahlásit

hele jak to, že některý příspěfky nevidim??
PetraK
to ti člověk může 100x řikat "nechlastej v práci ...."

doufám že to stihnem do tmy :-/
Fajka
neboooj, Ešuska vobjedná 3x guláš, jako dycky. zbyde

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:50
- Nahlásit

Fajka
nechcu já chci jen ty voči

a jo tak, inu dobrá úhyle očičkáá sou tvoje

EDIT: asi má CZpes pubertu

pak ho špatně namotivovali

co nedělalo nikdy
špatná práce

vy taky jeďte opatrně, zbytečně nespěchejte. my dorazíme taky pozdě a vzhledem k tomu, že na mě zas budou čekat tři guláše určitě, tak neboj, bez jídla nebudete

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:51
- Nahlásit

Janiii

tvoe to už je podruhý cos mě předběhla!! nejdřív s tím kávovarem a tetkon s tim goulage

<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání