| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 13:32
- Nahlásit
Dovolila bych si oponovat, neb Rrrrramštaaaajn je teď spíše červený než růůůžový
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 17:10
- Nahlásit
cerný kafe
hele, tos jim to suprově zařídila. ideální prostředek na zařízení krásnýho počasí je vyhodit opalovák a koupit si tlustou mikinu, té přece jasný. dokonce ani nemusely bejt dvě!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 18:54
- Nahlásit
Vero
Tak tak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 19:07
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že ještě žiju ...ale bylo to dost o fousek, páč jsem málem vychrchlala plíce a do toho mi odešel krk.. Poctivě jsem ležela v pelíšku, což u mě je to nejhorší, co se může stát, páč se pak nemůžu hýbat. Ale pozoooor!!!! Dneska už mluvím, sice ne úplně čistě a musím si dát pozor, aby to nebylo dlouhý, ale je mě slyšet a nedusím se u toho
Všem moc děkuji za přání k uzdravení. Mladej má natržený stehenní sval, tak má po praxi a bude jí muset dohánět o prázdninách...
Koukám, že Čajíík dorazila na místo sice s trochou problémů, ale je na místě a to je hlavní No a při opékání špekáčků - ksichtíků bych doporučovala malinko promastit, ať jste krásně růůůůžovoučcíííí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 19:08
- Nahlásit
Fajka
Bruuut dneeeska se vozvééém
se těšííííím !!!!!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 20:54
- Nahlásit
brut
chudák kluk, jak se mu to stalo? se mu na zdraví letos lepí smůla, co? a jinak už je v pořádku? jak jste nevěděli, co mu je.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 21:05
- Nahlásit
Vero
mno, letos to nemá jednoduchý Předtím měl nějakou streptokokovou infekci, která se naštěstí zaléčila včas. Ale minulý týden pískal ( dělá rozhodčí na florbale) a přepadl přes mantinel.. no a na stehně kousek od úponu se mu trhl sval
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 21:36
- Nahlásit
brut
Jesis, tak to si mladej dobre vybira, sportem k trvale invalidite. To musi bolet jak blazen, natrzeny stehenni sval, au au, lity lity.
Tu projelo nekolikero bourek, peckovice sem varovala, snad to na ne neslo v plne sile.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 00:54
- Nahlásit
brut
Teda chudák, hlavně ať se šetří, aby se mu to zahojilo.
Fifi
U nás akorát jednou přívalák asi 5 minut, tak máme akorát zalito. Bouřky šly asi jinudy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 07:34
- Nahlásit
brut
Super, ze ti je lip no mladej ma smulu ale ma stesti, ze mu to nepostihlo skolu, praxe o prazdninach mu ji neprotahne, ne? Ale doufam, ze si to uz vybral vsechno.
Tady bourka byla, ale asi ne v plny sile, sice zaclo lejt a blyskat uz kolem 9h vecer, pak se to zklidnilo a pak pozdeji v noci jeste uderilo. A su desne dodrana vod komaru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 15:05
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám opar u oka, navíc jsem dneska byla na kontrole a mám na 6 dní atb, protože mám zánět v krku a začíná mi padat směrem k průduškám. Hmmm, tak moje radost ze zlepšení neměla dlouhého trvání... i když, cítím se líp než na začátku týdne, ale cesta k doktorovi a zpět ( a to jsem k vlaku a od něj jela autem) mě odrovnala natolik, že se mi chce spát...
Navíc tu od noci leje, tak nemám ani žádnou pořádnou náladu.. , bouřky naštěstí obcházejí okolo nás...
Doufám, že Peckovice, Malvice a další -ice dešťový nápor zvládají a nebrodí se bahnem... i když si myslím, že psékům by to problémy určitě nedělalo I tak jim držím palce a věřím, že si s nepřízní počasí poradí a užijí zbytek legrácek
Fifi
Jesis, tak to si mladej dobre vybira, sportem k trvale invalidite. To musi bolet jak blazen, natrzeny stehenni sval, au au, lity lity.
jj, má prostě letos ohromné "štěstí" na kde jaký zdravotní průšvih ... Bolelo, říkal, že kdyby se nestyděl, tak brečel. Podle toho můžu usuzovat na míru bolesti a byla veliká. Jen doufám, že už si vše vybral a bude v pořádku ... V červnu jedou na záchranářský výcvik, kde bude i horolezectví ...
Maya
Teda chudák, hlavně ať se šetří, aby se mu to zahojilo.
je doma, pod dohledem "statného ošetřovatele" a seká latinu, to prosím doslova, páč se učí na zkoušky
cernej caj
Super, ze ti je lip
mladej ma smulu ale ma stesti, ze mu to nepostihlo skolu, praxe o prazdninach mu ji neprotahne, ne?
školu to nepostihlo a ročník mu uzavřou, až po ukončení všech praxí...takže do konce srpna je musí mít hotový a potvrzený v průkazu o proběhlých praxích... Naštěstí ho zrovna tenhle obor baví a tak nebude problém s doháněním
Díky za info z Peckovic ... hlavně se neutopte!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 16:26
- Nahlásit
brut
Tak se kuryrujte s mladym oba. Prave tu zacalo chlejstat, to bude taboracek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 17:51
- Nahlásit
cernej caj
Tady leje celej den, tak jsem akorát byla na nákupech, mám jarní bundu, tak alespoň něco.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 19:09
- Nahlásit
maya
Taky si tu dovcu teda asi neuzivas podle predstav, ale aspon sis udelala radost. Ja byla dnes ocihnout prstynky a pobavit se o nich s panem co je dela a nakonec sem se rozhodla pro tvar, co mi na obrazku prisel nic moc ale na ruce skvele sedi a je pohodlnej www.adamvtriku.cz/eshop-kovany-prsten-damasteel-a- diamant-2mm-kulatyctverecek.html
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 19:34
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek dámy.....
dlouho jsem zde nebyla neb mi humřel počítač a to tak že velmi.... nicméně po sehnání základové desky a ještě nějakejch pitominek který už nevím jak se jmenujou obživnul....a tak jsem opět zde....
těch mnoho stránek nedočítám, to bych tu byla nejmíň tejden....ovšem blíží se bouře, takže mi nejspíš umře internet....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 19:48
- Nahlásit
vlk
Nerozparal te myslivec, hura!
Tak snad vas to tam nevytopi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 19:54
- Nahlásit
cernej caj
Tak snad vas to tam nevytopi
nemělo by, pár dní nepršelo, zem bude žížnivá....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 21:32
- Nahlásit
cernej caj
Prstýnek je pěknej, ten už by si vybrala jen pro ten název, kulatý čtvereček
vlk
to je epidemije, humřel mi pc stejně minulej tejden
naštěstí mi nedošla celá deska a šel celkem opravit, akorát mi nefunguje čtečka karet a tu jsem si dneska koupila externí, takže snad taky dobrý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 16:58
- Nahlásit
Rrrumstajn,
jak peckovice, taky u nich chcije a chcije durch celej den?
vlk
Vitej zpet ve virtualnu, za to muze maya urcite, siri tu nakazu pc humirani.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 17:13
- Nahlásit
Hlásím, že mi hrabe. Tedy úplně napřed začalo hrabat Adámkovi, mně až z něho ale minuli jsme dneska pár cyklistůch bez řevu (protože se mu klepala brada z čubiny, co jsme potkali předtím ) a včera jsme se zas jednou svezli výtahem a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 18:38
- Nahlásit
birma
super pokroky děláte
u nás taky celej den leje a leje, psi jsou jak prasata, jestli tak maj na pecce, tak to fakt nezávidím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 22:37
- Nahlásit
Maya
mám pocit, že je to pořád tři kroky vpřed a dva zpátky Ale teď konečně v pohodě chrní (3,5 +1 hodina procházek)
u nás taky celej den leje a leje, psi jsou jak prasata
to jsi na tom ještě dobře, u nás jsem jako prase hlavně já ale taky na ně myslim, jestli se neutopili v bahně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 23:11
- Nahlásit
Rumštáááájn
mám nový telefén. Telefénuje a umí (prý) i GPS. Když do něj nějak narvu mapy .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 07:56
- Nahlásit
kachna_
No super, aspon si na tom videlala uzitecny funkce
Birma
Sikovnej adamek, bagl uz mas u esusky
Vcera zaclo chcat kolem obeda a s vetsi ci mensi intezitou prselo az tak do pul 10. Budu si muset poridit holinky jestli pojedu priste protoze mam neustale boty durch. Esusi impregnace vydrzela vcera odpo na cviceni, cimz me po dopoledni v mokrym zachranila ale staci me ta mokra trava a uz to je zas durch. Suchy boty s malickovou upravou ani neriskuju radsi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:12
- Nahlásit
cernej caj
bagl uz mas u esusky
děkuji na stokrát!
takže vy peckovití už jste doma? Kdy nás zavalíte fotkama?
My dneska zvládli park plnej lidůch a psůch. Dokonce Adámek po dvou hodinách venku naznal, že by mohl už teda vzít na vědomí, že není venku sám se zátěží na vodítku, ale má tam i paničku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:23
- Nahlásit
hlásím příjezd!!!
Rrrrejpal děkuje za pozdravy - vyřízen každý extra
proč jako na Moravě prší, když na Pecce bylo dneska tak pěkně?? a hádejte co mam .... opět přismahnutej gesicht
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:34
- Nahlásit
Janiii
To jako že vám svítilo sluníčko?? U nás teda ani omylem, ale alespoń pršet začalo až teď navečeru.
birma
To se teda lepší každým dnem, za pár měsíců ho nepoznáš.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
taky se těším na fotky z Pecky, já pár dneska taky udělala, tak vám sem hodím špice
definitivně ostříhanej Kim, konečně mám psa místo koule chlupů
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak- ash3/s480x480/183131_386210691496450_621778629_n.j pg
a Dorin, kterej se poslední dobou pořád válí na něčem v trávě a nikdy se mi nepodařilo zjistit na čem
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak- ash3/s480x480/182254_386212914829561_242326180_n.j pg
edit: fotky se nezobrazujou, tak jen linky, škoda no, na špice mi to vždycky z fb šlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:38
- Nahlásit
Maya
za pár měsíců ho nepoznáš.
no to nevím, zatím doufám, že dřív nesejde věkem, než budou nějaké výsledky ale je pravda, že se ho snažím přes klikr fixovat na míček a hru s ním (když už ho venku nezajímám já, tak třeba ten míček by časem mohl) a tam nějaký malý pokrok vidím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 19:41
- Nahlásit
hlasim, ze sme doma i se zastavkou pro kytku a vrazeni ju mamce mezi dverma. Jen sme vylezly z auta, spustil se lejak jak svina
|