Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 13:33
- Nahlásit

birma

na devítce krápe

tak už nám zbývá jen osmička, sedmička, šestka, žižkov a centrum

cernej caj

Hele to je zajimava kytka, treba by me po ni neprohnalo kazdy druhy jidlo

no, to možný je. chce to ale pravidelnost - určo aspoň po nějakou dobu.

Fajka

PS: tu chčije a chčij

u vás NESMÍ SCÁT VŮBEC!! POŠLI TO NA JIH NĚKAM.

myslíš jako uvařenej černej čaj nalitej v ešusu??????

jemene no ešivá by bylo vjědro jako tu první pecku, tak možná i černej čaj bude uvařenej, a vzhledem k tomu, že hodlám porušit pravidla dijétní, bude nalitá Ešuska, bude to tak stačit?

Janiii

no tak by z toho vylezl možná trochu opelichanej pták no

čí? to bys měla upřesnit

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 13:36
- Nahlásit

PetraK
u vás NESMÍ SCÁT VŮBEC!! POŠLI TO NA JIH NĚKAM.

to zkusim no...

ešivá by bylo vjědro jako tu první pecku, tak možná i černej čaj bude uvařenej, a vzhledem k tomu, že hodlám porušit pravidla dijétní, bude nalitá Ešuska, bude to tak stačit
se voptám maminky

čí? to bys měla upřesnit
k dispozici jsou:
travoltůf, pštrosůf, čífa a jelita tož kerej?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 13:40
- Nahlásit

Fajka

to zkusim no.

ne zkusim!! Makej na tom!!

se voptám maminky

no možná se radši předem ani neptej

tož kerej?

no! to sem právě taky zvědavo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 13:44
- Nahlásit

nechcete si na pecce recitovat? jsem vám našla jednu pěknou tématickou a moderní, žádná vykopávka
je nahoře vpravo, ale to asi vidíte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 13:53
- Nahlásit

nalita esuska a uvarenej caj
Maya
Ja to nevotevru. A vylezlo slunko. A zalezlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:05
- Nahlásit

Maya

my si nerecitujem. my si zpíváme, že Janiii a Fajfko tak jako inovujeme pjésenky Kupř - Čpí už podkoní a ........ tu další tady asi napsat nemůžu

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:07
- Nahlásit

bože Fajfko, Janiii - jsem se sama tím Čpí už podkoní odrovnala a poslala pod stůl to byl strašlivej večer

a žabky budou kuňkat

pomoooooooooooooc!!! to sem si neměla vzpomenout, já se tady nemůžu "bezdůvodně" tlemit

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:09
- Nahlásit

PetraK
my si zpíváme
zpěv nemůžu sloužit, repráky nemaje, co maškarní?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:12
- Nahlásit

Maya

aškarní?

tam se dějou ešče horší věci obávám se, že se potrhlá Janiii letos inspirovala dost nebezpečně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:18
- Nahlásit

hlasim, ze muz ozil. Nasel si v budejicich levnou bazarovou vec tak mame auto vylet. To ho bavi. Cucet po netu a spekulovat. Vytriskala sem z toho trebonskyho kapra v pivni marinade v trebonsky restauraci. Furt cekam, kdy se tam vleze ta vychajda se psy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:25
- Nahlásit

cernej caj

v pivni marinade v trebonsky restauraci.

Šupina, nebo Šupinka?

dobrou chuť.

a je tam hezký park,

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:39
- Nahlásit

šííííš, záviďuju vám Pecku... hlavně teda v kontrastu s tím, čím se tady budu zabejvat já. FŇUK!
a vy si zatím budete nalejvat čaj z nalitýho ešusu a mít noční návštěvy opelichanejch ptáků...:d

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:46
- Nahlásit

tu supinu a supinku sem videla prodejni stanek ryb na namesti, ale tam se nedalo parkovat rozumne, tak sme byli v jine, u pesicka (hacek, carka, hacek). Prijemna obsluha, kapr a steak z grilu mnam mnam.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 14:48
- Nahlásit

vero
Ja zatim nevim, zda je co zavidet. U me to bude premiera. Mozna i derniera

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:02
- Nahlásit

cernej caj
me to bude premiera. Mozna i derniera
možná i pohřeb, když to tady tak čtu

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
cernej caj

možná i pohřeb, když to tady tak čtu
klííít čarodenice se upalovaly už minulej tejden

PetraK
bože Fajfko, Janiii - jsem se sama tím Čpí už podkoní odrovnala a poslala pod stůl to byl strašlivej večer

a žabky budou kuňkat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:41
- Nahlásit

tak slunecnou krasnou hodinu a pul sem prosedela v aute. Ted, kdyz doslo na me a psy, tak fuci jak svina a dost nizko se prevalujou hnusny cerny mraky. Muz drzkuje ze bude prset a nikam se mnou nepude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:42
- Nahlásit

pohreb snad nee, tak nesnesitelna snad nebudu

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:43
- Nahlásit

Vero

záviďuju vám Pecku... hlavně teda v kontrastu s tím, čím se tady budu zabejvat já. FŇUK!

tož příští rok děfčico no, nebooj.

cernej caj

u pesicka (hacek, carka, hacek).

píše morzeofkou jo?

Prijemna obsluha, kapr a steak z grilu mnam mnam.
tak todle závidim já mňáám.

Mozna i derniera
ani nááhodou, kdo jednou zkusí už navždy musí. Se zeptej Brtnika. Vůbec nechtěl tehdá jet, jel enem kůlivá mně, že abych nebyla smutná, a.... když jsme se vrátili, jel by hned znova.

Maya

i pohřeb,

to možná i jo, páč mě asi Fajfka zabije

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:44
- Nahlásit

cernej caj

Muz drzkuje ze bude prset a nikam se mnou nepude

hmmm, tak to možná i na ten pohřeb dojde,ne?

zab ho a pak ať hned maže na procházku!

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
možná i jo, páč mě asi Fajfka zabije
schválně kdo koho bude zabíjet...essi já tebe...? a nebo ty mě ...??? až tě ráno v půl šestý budu budit a třískat ti kurčetem v síťce do dvéří a řvá nástup na stopuuuuuuuuu

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:50
- Nahlásit

PetraK
tož příští rok děfčico no, nebooj.
to je moc za dlouho

cernej caj
Muz drzkuje ze bude prset a nikam se mnou nepude

ech... hele možná byste si tohle měli co nejřív pořešit, a jezdit na dovče nějak kolektivně s více lidima, nebo vůbec... todle vám za 5, 10, 20 let děsně poleze na nerva, když je kompromis nemožnej.
ledaže zlenivíš taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 16:01
- Nahlásit

Fajka

až tě ráno v půl šestý budu budit a třískat ti kurčetem v síťce do dvéří a řvá nástup na stopuuuuuuuuu

nebudeš.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 16:47
- Nahlásit

Vero
Coz o to, ja bych brala kolektivni dovolenou ale my nemame zadnej kolektivni par, aby si chlapi nekde lebedili a zensky treba chodili.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 16:56
- Nahlásit

cernej caj
nemusí to být pár, ne? klidně i singles. a nemusí to bejt ani 1:1, můžeš chodit s těma lidma a mužík se válet na chatě s počítačem třeba....nebo holt tak ňák podobně.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 17:00
- Nahlásit

cernej caj
jestli máš teoreticky kámošky na spoludovolenkování,tak si můžete něco spolu domluvit s tím, že tvůj mužík může jako jet s váma, dělat šoféra a večerního společníka do restaurace... ne? fantazii se meze nekladou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 17:21
- Nahlásit

vero
Nemam kolektivni nic, kamoska ma vzdycky jen par dni a to jeste ani ne kazdej rok a jinak co znam lidi, tak pro ne je dovolena bud tyden na plazi u more nebo 3tydny indie natezko a podobny.

Sem takhle lakala loni kamarady a nakonec mi bylo vycteno ze chalupa z kuchyni a vlastni koupelkou za 250 os/noc na 4 dny a prej ze to je dost drahy, sme jeli ami. tak ono je to tezky kdyz si clovek nenese moc pratelstvi z mladi kdy se nejlip navazujou

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 17:37
- Nahlásit

cernej caj
tak ono je to tezky kdyz si clovek nenese moc pratelstvi z mladi kdy se nejlip navazujou

hm to máš pravdu, to mám stejně, kdybysme nebyli s mužíkem na stejné vlně, taky bych tohleto neměla jak pořešit, jen jsem měla za to, že ty jako společenskej tvor to můžeš mít se známejma jinak.

chalupa z kuchyni a vlastni koupelkou za 250 os/noc na 4 dny a prej ze to je dost drahy,

To je naprosto dokonalý, to je někde pro veřejnost nebo soukromo?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 17:42
- Nahlásit

cernej caj
tak ono je to tezky kdyz si clovek nenese moc pratelstvi z mladi kdy se nejlip navazujou
tak to mám stejně, je to na hovno...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 17:46
- Nahlásit

vero
Kdyz ja to tak mam az poslednich par let, predtim sem se lidem vyhybala a ac sem treba byla na taborech a tak, tak spis jako ta divna vzadu co ju kazdej trpi

No to sme byli prave predloni na podzim na tom stejnym miste jak ted sme, cena uz teda trochu vysi, za tyden s 2ma psy a 2 lidi to stalo ted tak 4300... Za psy tak 50den/kus tak za lidi cca 3.5 coz vlastne vychazi na 500za noc za oba. Ti pak poslu z domu mailem tipy. Nebo jak sme byli v kachnim kraji v karavanu za 1080kc tyden i s psama a kuchyn/koupela teda hromadna pro kemp. To taky bylo supr

<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání