| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:23
- Nahlásit
kdo hledá práci.. i pánvička se využije http://zpravy.idnes.cz/na-spicberkach-hledaji-pozo rovatele-lednich-medvedu-bude-chranit-vedce-1me-/z ahranicni.aspx?c=A130516_221327_zahranicni_brd
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:36
- Nahlásit
Maya
jedu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 13:02
- Nahlásit
něco pro FIFIJOVOU
od 03:36
http://vimeo.com/65273227
ale ono je to celý ftipný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:01
- Nahlásit
PetraK
to je husty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:02
- Nahlásit
PetraK
teda koukám maliny to sou pěkný komici a rotvík s činkou jim zdatně sekunduje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:05
- Nahlásit
ale nejvic do kolen me dostal ten pes co bezel pro cinko pres acko a pak ji obeh pres tu druhou prekazku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:06
- Nahlásit
cernej caj
Maya
boží je taky ten maliňák co si sedne k rozhodčímu
ovšem rotík, ten mě rozebral- jak tam píše tu disertačku na téma Kudy tudy do Bavorova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:28
- Nahlásit
PetraK
tam píše tu disertačku na téma Kudy tudy do Bavorova
jo to je přesný
koukám běh v lodičkách co ste tady probírali je poměrně rozšířená disciplína asik http://www.lodickovy-sprint.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:37
- Nahlásit
Maya
jo to je přesný
jest to velmi roztomilý dortik
běh v lodičkách
MLČ'!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:39
- Nahlásit
PetraK
běh v lodičkách
MLČ'!!!
vobě mlčte..už vidím jak příště běháme vlodičkách v ruce pánev na lívance
sem doběhla popřát vám háskýho víkenda, hezký počasí, nízkou trávu, žádný buřiny, velký kšefty na trhách a tak podobně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:44
- Nahlásit
Fajka
jak příště běháme vlodičkách v ruce pánev na lívance
já sem vo svejch palačinkách pomlčela!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:47
- Nahlásit
Fajka
no uvidíme s tím krásným víkendem, už zase rosničky udělali obrat a předopovídaj už odedneška bouřky a kosu, prej to de od západu, tak PetraK bude podávat hlášení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:49
- Nahlásit
Fajka
vobě mlčte..už vidím jak příště běháme vlodičkách v ruce pánev na lívance
vite jak se rika, ze chlap v lednici nemuze nic najit? ja hledam v lednici jogurt jak debil a pak si vzpomenu, ze sem ho tam ani rano nedala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:51
- Nahlásit
PetraK
já sem vo svejch palačinkách pomlčela!!!!
to máš klidku teda !!!
to víš nestíhám dočítat tož nemám přehled
JInak právníka jsme samo vyhnali sviňským krokem ... a dneska jsme měli 2 hodinovou schůzku s paní od soudu, byla to dost zajímavá debata, paní byla velmi rozumná v střícná spostu věcí vysvětlila, nabídla pomoc tož uvidíme co bude dál , hlavně nesmíme podlehnout tem jejich vyděračskejm praktikám ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:54
- Nahlásit
Maya
obrat a předopovídaj už odedneška bouřky a kosu, prej to de od západu,
nooo u nás se ještě nevoteplilo a nepřestao foukat takže u nás teda žádá změna nebude ani k lepšímu ani k horšímu...
cernej caj
ja hledam v lednici jogurt jak debil a pak si vzpomenu, ze sem ho tam ani rano nedala
no tak přesně takhle mamina hledá už třetí den obvazy co si přinesla z lékárny...dneska se štrachala půlhodinu v mrazáku..a tak se ptám chceš pomoct co hledáš?
odpověd obvazy mě rozbourala
ale ze zoufalstí už hledá i tam bo ví že je přinesla ale kam je dala ví bůch tak dneska už zkoušela i mrazák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:57
- Nahlásit
Fajka
u nas je obloha temnejsi nez temna strana zla a fuci a je zima a obcas neco spadne...
tak chudak maminka, moje taky jednou hledala sekanou, pac nasla i ustrizek z masny tak ji tam asi nezapomela... no holt nesmi se nechavat taska polozena ani sekundu bez dozoru na zemi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 15:00
- Nahlásit
Fajka
to máš klidku teda !!!
kdo tam pro ní došel??
hlavně nesmíme podlehnout tem jejich vyděračskejm praktikám ...
no tak to STOPRO!!!!!! Dejte jim do držky - šmejdům zavšivenejm. Fajfku na ně.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 15:01
- Nahlásit
cernej caj
no holt nesmi se nechavat taska polozena ani sekundu bez dozoru na zemi
no to bych ještě chápala kdyby to bylo jídlo i když moji plyšáci tohle nedělaj, co nedostanou to si nevemou, ale že by sežraly vobvazy to ne-eee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 15:01
- Nahlásit
Fajka
.dneska se štrachala půlhodinu v mrazáku..a tak se ptám chceš pomoct co hledáš?
odpověd obvazy mě rozbourala
no ať se zkusí podívat k nám za obraz se slunečnicí, tam se nadje fšecko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 15:02
- Nahlásit
cernej caj
ja hledam v lednici jogurt jak debil a pak si vzpomenu, ze sem ho tam ani rano nedala
heh, stejně dopadnul ten můj dneska ale já ho aspň nehledala, jen se vyhřejval na slunku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 15:03
- Nahlásit
PetraK
kdo tam pro ní došel??
já tam su furt, takže já sem ti ji jen podala
Dejte jim do držky - šmejdům zavšivenejm. Fajfku na ně.
přesněěěě a pak se budu bránit jako voni..já nechtělaaaaaaaaaaaaaa to nebylo úmyslnýýýýý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 15:08
- Nahlásit
PetraK
no ať se zkusí podívat k nám za obraz se slunečnicí, tam se nadje fšecko
no tak já ji k vám příležitostně dovezu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 17:18
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem byla na kontrole na očním.... opar okolo oka je v pohodě, pomalu se vstřebává a o hodně se zlepšil, ale v oku stále zůstává. Vir pokrývá celou rohovku a "zakaluje" ji, takže vidím podobně jak přes mléčný sklo nebo zaslzený oko.... Příští týden ve čtvrtek jdu na kontrolu a uvidí se, co dál. Pravděpodobnost stabilizace ( ne vyléčení) je měsíc a víc, pak ještě další doléčení nějaké dva až tři měsíce... Pravděpodobnost opakování je pak 50 na 50, kdež to dneska 90 na 10...
No a na neuru jsem se domluvila na lázních na podzim ( budou to muset vypsat dva odborný doktoři) a dostala další prášečky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 17:20
- Nahlásit
Fifi
jsem ráda, že je Křemýl v pohodě a není s ní nic závažnýho.... moc jsem držela palečky a myslela na vás...
Dodatečně jí přeji hoooodně zdraví, radosti a spoustu energie
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 19:41
- Nahlásit
PetraK
ale ono je to celý ftipný
Uz jsem videla drive, dortik byl jeste pomerne bystry, odhadoval, zda bez rozbehu to zvladne.
Fajka
Smejdi jedni, jak to zkousej... Vytrvat a nenechat si nic libit, bezva, ze jste se poradili s odbornikem, nedejte se!!!
cernej caj
moje taky jednou hledala sekanou, pac nasla i ustrizek z masny tak ji tam asi nezapomela... no holt nesmi se nechavat taska polozena ani sekundu bez dozoru na zemi
My takhle kdysi hledali krutu. Celou, cca 15 kg. Lezela na lince, pak se slo do garaze a uz tam nebyla.
brut
Kremylek dekuje, je to pizducha, ted teprve nastava spravny peklo, s jejim temperamentem ji drzet v klidovym rezimu, huuuf. Pajda furt, fakt des ji uhlidat.
Vir pokrývá celou rohovku a "zakaluje" ji, takže vidím podobně jak přes mléčný sklo nebo zaslzený oko..
Au, velky au, at se to kouka srovnat, rohozka blazniva A pochva pochva, ze lazne planujes, konecne!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 19:57
- Nahlásit
Fifi
je to pizducha, ted teprve nastava spravny peklo, s jejim temperamentem ji drzet v klidovym rezimu, huuuf.
to víš, bolest po prášcích moc necítí a tak se snaží, vůbec ti nezávidím ....
Pajda furt, fakt des ji uhlidat
hlavně, ať se jí to uklidní a je v pořádku... tohle nic neříkající pajdání je na houby, člověk pořád pozoruje, hlídá a je z toho nesvůj....
at se to kouka srovnat, rohozka blazniva
díííky moc ... snad postupně jo, ale jak řekl doktor, je ještě brzo po dvou dnech léčení..
pochva pochva, ze lazne planujes, konecne!
tak já je plánuju už skoro pět let, ale zatím zůstává u plánů .... ale ne, tentokrát to mám už pojištěný u dvou doktorů, takže určitě pojedu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 20:28
- Nahlásit
brut
tak já je plánuju už skoro pět let, a
To my dobre vime, proto doufam, ze tentokrat fakt vyrazis!
Kremyl polknul druhej prasek, s ni bude zitra k nevydrzeni.
Jo a zahanela sem ted straku, se chystala vykradat nejspis vrabcakum holatka, to byl jekot...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 23:41
- Nahlásit
brut
další doléčení nějaké dva až tři měsíce.
na to nekoukej, hlavně když to vyléčiš, ono to s očima asi trvá dlouho vždycky, teta teďkon měla nějaký zánět nervu v oku a taky to léčila několik měsíců
lázně ty jo, to jsem myslela, že už ani neexistuje, to se budeš mít
Fifi
My takhle kdysi hledali krutu
já takhle kdysi hledala párky, byly v tašce s nákupem zabalený v papíře a já šla do auta pro další tašku, pak jsem byla přesvědčená, že jsem je zapomněla v krámě až usvědčující důkaz byl vypadlej jeden párek na dně tašky, ani papír nezbyl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2013 11:18
- Nahlásit
brut
tak v laznich si odpocnes aspon trochu od domaciho shonu
tak sem zkontrolovala psum drapy a zda se mi, ze timik ma na zadni pazoure nektery asi delsi, ze je ma snad i takovy jakoby pokrouceny, tak urcite zajedeme k veterinari at je zkrati a zkontroluje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2013 19:29
- Nahlásit
Fifi
brut
já je plánuju už skoro pět let, a
To my dobre vime, proto doufam, ze tentokrat fakt vyrazis
přesněěěěěěěěěěěěě!!!
brut
zůstává. Vir pokrývá celou rohovku a "zakaluje" ji, takže vidím podobně jak přes mléčný sklo nebo zaslzený oko
ach jo..já furt doufám že se to tvoje zdraví umoudří aby si mohla dorazit na tu dámskou jízdu
Dneska jsme šlapali s jelitem loupežnickou pěšinu, asi stokrát jsme za těch skoro 20 kiláků zmokli a nejvíc mě dožralo že jen jsme dorazili promočení domů tak vyšlo slunko a je azuro
Když tak nad tím přemejšlím, nehodilo by se Ešusce nářadí
|