Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:04
- Nahlásit

cernej caj
no a příspěvek na ubytování mají 16 tisíc na rodinu, to viš?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:06
- Nahlásit

Fajka
já nevim no asi jsme v minulým životě byli děsný sfině a ted se nám to vrací jináč už to není možný...
Vloupali se nám do garáže a ukradli kola za 40 tisíc

no ty bláho. Ony ty exemplární tresty ve středověku byly co k čemu, teď každej hajzl ví, že mu nic nehrozí
cernej caj
dneska sem zjistila, ze existuje plemeno kocek birma
blesku
PetraKže se podle nich i birma právě birmou jmenuje. Či se pletu?
nepleteš je to nick už víc jak 15 let starej, se mi tehdá strašně líbily

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:20
- Nahlásit

Maya
no a příspěvek na ubytování mají 16 tisíc na rodinu, to viš?
to je husty, prestavam pracovat... vlastne ne, nejsu cerna jak bota, tka by mi to nidko nedal

birma
ja o kockach vim jen to, ze maj 4 nohy a ocas (dobre, sou i nektery co nemaj ocas tak su zas chytrejsi. Kolegyne mi posilala fotky ragdoliho miminka ktery budou mit za mesic doma, tak sem si to musela najit na netu co to je a tam byla zminka o ty birme

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:35
- Nahlásit

gril a vohniště v jednom!! kdo mi to koupí?????

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:36
- Nahlásit

cernej caj
já naštěstí nějaký kočičí plemena znám, tak birmu taky ale vzhledově bych je od sebe ani kolikrát nepoznala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:39
- Nahlásit

Maya
hele ale to je pekny co to stoji?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:43
- Nahlásit

cernej caj
co to stoji
no to se právě ani neptej
http://www.lukagarden.cz/product/prenosne-ozdobne- ohniste-s-grilem-711/

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:47
- Nahlásit

no teda koukám vobjevuju novou dimenzi, tady třeba mutifunkční ohniště/gril/stolek
teda mít s grilu stolek, to by mě fakt nikdy nenapadlo, že existuje
http://gril.cz/index.asp?menu=1044&record=6242

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:54
- Nahlásit

Maya
ale musis stolovat az gril vychladne, aby ti to neuhorelo

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 12:00
- Nahlásit

Fajka
No ty vole, to snad uz neni ani mozny Achjo, hajzlove smejdsky zlodejsky! Fakt jedine poridit bud pejsanka typu vlkovic Ashock a nechavat na zahrade, nebo namirit vostrejma a rozkaz znel jasne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 12:38
- Nahlásit

Fajka

noo jako na trní :-/ číf běhal i venku bo jelito dělalo poplach... podle cajtů je vysoká pravděpodobnost že se vrátěj

hajzli, hajzli!! fakt to chce vybudovat ochranu.

nemůže vůbec nijak bránit
jo a oni se tomu smějou a využívaj toho.

už nemaj se líp ty co nemakaj a maj ruce do zadu a čeka s nataženou rukou co jim kdo dá za podporu

bohužel mají a taky se těm poctivejm smějou do xichtu

hrozný, když si člověk uvědomí realitu

.Maya

bezmoc, že člověk ví, že se stejně moc spravedlnosti nedovolá, kdyby to tady alespoň fungovalo jak má a když už se něco takového stane že bys jako hned věděla, že jako ti hajzli půjdou do lochu o chlebu a vodě a na nucený práce, tak by hned asi člověku bylo líp

dost přesně vystiženo. Pořád si říkám, jak pak musí být těm, kteří už měli i šanci, že se nějaký spravedlnosti třeba dočkají a....... pfůůůů- pan rádoby prezident ty šmejdy co je okradli, pustil, páč přece já na bráchu brácha na mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 12:38
- Nahlásit

Maya
kdo mi to koupí?????

nač? aby ti to někdo ze zahrady ukradnul?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:03
- Nahlásit

PetraK
aby ti to někdo ze zahrady ukradnul
pche, si zapomněla, že já mám extra hlídače, akorát teda oni v noci spinkaj zavřetý

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:04
- Nahlásit

PetraK

Ode mě

Dobrý den

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:09
- Nahlásit

bože, vybít naše IT pracovníky by bylo asi fakt málo
měsíc mám prošlej antivir a když jako nikdo nic, tak jsem napsala na helpdesk, dneska se dostavil maník a že prej mám zastaralou verzi a nainstaluje mi s novou licencí novou, hodinu a půl to instaluje a zmizí a já, poučená od minula, udělám průzkum nastavení a samo, všechno na manuální pohon, skeny i apdejty, tak si to chci nastavit a ono si to po mě chce nějaký heslo!! tak volám maníkovi a samo tlf nebere, to je normálka, tak jsem mu poslala mail a doufám, že nebudu čekat měsíc na odpověď a krásnej novej antivirák mám v pc akorát na ozdobu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:17
- Nahlásit

Maya
doufam ze te uklidnim, ale jestli mas v praci avg, tak to muzes mit napojeny na admina, kterej slouzi prave k tomu aby bezny zamestnanci nesahali na nastaveni, aby jim ten antivir k necemu byl. a pokud mate neco jinyho, tak beztak vseci maj to svoje av reseni na stejny bazi...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:26
- Nahlásit

Maya

že já mám extra hlídače, akorát teda oni v noci spinkaj zavřetý

no tak bys musela v tom případku, nocovat venku, jako ondynoj černý ajs kafé

Lucie Kratochvílová

Ode mě

áha, tak to já vyřídím. děkujeme.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:36 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
aby jim ten antivir k necemu byl
máme Kaspersky a jak to tady znám, tak napojený to nejni nikam, však si nikdo ani nevšim prošlý licence a ten antivir je mi na prt teď když se scan i update musí spouštět manuálně, podle mě jsou prostě jen líný to nastavovat, no tak uvidím, stejně předpokládám, že se ani neuráčí odpovědět na mail

edit: tak jo, odpověděl, mělas pravdu částečně, prej update je nastavený centrálně, tak se ptám A co scan? A odpověď Scany nejsou potřeba, když budete chtít, tak si ho pusťte ručně. Tož tím končím, mě je to vlastně úplně fuk.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:37
- Nahlásit

PetraK
bys musela v tom případku, nocovat venku
jako naštěstí v praxi vyzkoušeno nemám, ale předpokládám, že Dorin by tak řval, že by mě to vzbudilo i doma, no ale i tak doufám, že nebudu mít nikdy příležitost to vyzkoušet

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 15:32
- Nahlásit

jsem blázen já, nebo letadlo?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 15:46
- Nahlásit

PetraK
jsem blázen já, nebo letadlo?
letadlo

Adámek spí už od deseti a to jsme byli venku jenom dvě hodiny

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 15:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
letadlo

Adámek spí už od deseti

nejni nějak nemocnej, Adamita nebohej? že spí? D

hele a taky je ten týpos, že chodí, oči má podlitý únavou , vypadá jak baset, ale kurva lehnout si nemůže,protože musí bejt auf, aby o něco nepřišel??? U nás aspoň tedy to, že když se na něj hókne, tak na to místo jde, ale nechápu, fakt nechápu, proč zvíře, který je unavený, nejde kurnik spát. Že tohle dělají dementní lidi (jako třebas já ) chápu, ale u zvířete bych čekala, že bude jednoduchá rovnice. jsem unavenej=jdu spát. A ne že oplenduju i když už skoro spím

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 15:54
- Nahlásit

PetraK
hele a taky je ten týpos, že chodí, oči má podlitý únavou , vypadá jak baset, ale kurva lehnout si nemůže,protože musí bejt auf, aby o něco nepřišel???
ne, většinou je zlatíčko a spinká (i když tak moc jako dneska a předevčírem obvykle ne), ale občas mu rupne v kebuli a jančí jak pablb

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 16:03
- Nahlásit

birma
ne, většinou je zlatíčko a spinká

jé, to je hodný péf. Ešátor už s tímhle přišel. pamatuju si jak coby malý štěně trajdal prostorem, šlapal si na uši, chrněl ve stoje ale!!! spát nebude, protože přece zrovna přijeli kluci od ségry a to se nesmí propásnout, páč aby se mohly dělat koniny na max. Musel být fakt na pelíšek "odvelen". Pro mě věc neznámá, Murphy třeba řádil a pak najednou - cvak, odpadnul ve vteřině, vytuhnul tam kde byl a hnípal. Ešus je v tomhle celej já. Kdyby s tím už nepřišel, řeknu, že jsem ho to "naučila" já, ale on to má opravdu od malička. Aby odpočíval, nebo spal, musel být odejit na pelíšek, tam jsem u něj chvilku musela zůstat, aby se fakt uklidnil a přepralo ho to spaní, jinak byl ochoten to spaní přeprat a jít zase řádit do prostoru.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 17:16
- Nahlásit

PetraK
pamatuju si jak coby malý štěně trajdal prostorem, šlapal si na uši, chrněl ve stoje ale!!! spát nebude
to by mi hráblo a přerazila bych psa nebo rovnou páchala sebevraždu. Nesnáším psa rotujícího bytem. Beru to jako svoje selhání, že je neunaven (i když je mi jasný, že je to kravina) a vzbuzuje to ve mně agresi...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 19:25
- Nahlásit

začínám propadat beznaději
stále jsme nepostoupili ani o milimetr ve dvou věcech
- sklidnění se venku (dneska asi po 20 minutách her a cvičení jsem si sedla a nereagovala, jen jsem ho omezila vodítkem asi na tři metry - napřed pobíhal okolo a když nic, tak na mě začal hystericky skákat a hryzat - zas asi budu mít nový modřiny )
- rušná prostředí. Tam kam chodíme několikrát týdně je nespokojenej, ale relativně v klidu, zajdem o 30 metrů dál nebo za roh a opět hysterie, snaží se se vrhat pod trmavaj, vyvléct z vodítka, táhne kamkoliv, hlavně že táhne
přestávám mít pocit, že to řeším dobře, ale nějak nevim, jak to řešit jinak

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 19:40
- Nahlásit

birma
Achjo, a co ten klid zacit trenovat nejdriv doma? Klec - naklikat a naucit ho tam byt chvili v klidu, postupne prodluzovat? Aby neurotik furt nerotoval, nehonil kocky, proste aby se naucil domacimu klidu a pak to postupne ven prenest, nejak sikovne, kdyz si teda sednes do travy?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 19:44
- Nahlásit

Fifi
Aby neurotik furt nerotoval, nehonil kocky, proste aby se naucil domacimu klidu
on je právě doma většinou v pohodě. Největší problém má se sklidněním se po odpolední procházce, ale jinak prochrní třeba i skoro celý den jen s tím, že mě občas zkontroluje... Možná bych mohla zkusit nějakou podložku na který se naučí jenom odpočívat a pak ji budu brát ven a chválit i za pikosekundy klidu ? Klec určitě ne, přijde mi, že mu vaděj po tom útulku veškerý uzavřený prostory...

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 19:49 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

růmštajn,
mám fajkytýdu.

birma
začínám propadat beznaději
Aj, jaj, to mě mrzí jako přílišná lajka ti nedovedu nic poradit.
Jen mě napadá, jak píšeš kousek vejš
Nesnáším psa rotujícího bytem. Beru to jako svoje selhání, že je neunaven (i když je mi jasný, že je to kravina) a vzbuzuje to ve mně agresi...
jestli to nemůže mít souvislost.
Adámek rotuje, ty se cítíš špatně, ba agresivně, a i když se dokonale ovládneš, tak pes to stejně cítí a prostě to přispívá k začarovanýmu kruhu, že se neuvolní?
A o bachovkách jsi nepřemýšlela, když je takovej neurotik? já teda nemám nejmenší zkušenost, ale když si to tu tolik lidí u psů chválí, každopádně je to úplně neškodný. Jinak fakt nevim.

Edit- te´d se dívám, že jsem to možná blbě pochápla, a Adam nerotuje doma, ale jen venku? tak to dyžtak beru vše zpět. Achjo ten spěch

Fifi

co Křemýlkova nožka?

naklikat a naucit ho tam byt chvili v klidu, postupne prodluzovat
Jenže tím pádem to pořád nebude směřovat k tomu uvolnění, ne? pes bude napruženě plnit povel... ledaže by to šťastně přemohl spánek.

Týjo, já měla takovou kliku na psí náturu, tohle by mě asi odvařilo.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 19:50
- Nahlásit

Fajka

sákra, vy máte nějakej pech to mě mrzí.
hlavně že jste všici zdraví, a tatínek fungá? A máš krásný fotky z pochodu. Jak jinak, když máš nejkrásnějšího psa (psy).

<< 1 ... 2286 . 2287 . 2288 . 2289 . 2290 . 2291 . 2292 . 2293 . 2294 . 2295 . 2296 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání