| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2013 19:31
- Nahlásit
cernej caj
zadni pazoure nektery asi delsi, ze je ma snad i takovy jakoby pokrouceny, tak urcite zajedeme k veterinari at je zkrati a zkontroluje
no a kroutěj se proto že jsou dlouhý podle mě..takže je třeba je fakt šmiknout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2013 19:47
- Nahlásit
nedostatek času a déšť -> hrabe Adamovi -> hrabe mně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2013 22:33
- Nahlásit
rumštajn, dneska bylo nádherně, takže žádné pc, ale hezky venkovní aktivity, udělala jsem pár fotek, tak zkusím jednu, jak má Pišta Dorina na háku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2013 22:44
- Nahlásit
Maya
supéééér!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 01:46
- Nahlásit
Fajka
No to asi jo. Hlavne ze v breznu na ockovani mel muz za ukol u veta kdyztak ostrihat a vet rek ze netreba... Tak asi koukl jen na predni... Su zvedava jak na to, nejlip jak esuska si to zaridit samo domo
Maya
Luxus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 09:15
- Nahlásit
cernej caj
kdyztak ostrihat a vet rek ze netreba... Tak asi koukl jen na predni...
asi jo no , tak se nenechte už odbýt
Maya
tak zkusím jednu, jak má Pišta Dorina na háku
ta je dobrá, asi je nakrknut že se nedostane ke sváče
tutaj něco z včerejšího pochodu...
zbytek tu
http://fajka.rajce.idnes.cz/loupeznicka_pesina
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 15:42
- Nahlásit
Fajka
krásný fotky
My dneska slavíme 2 měsíce, co je Adam tady. Mám pocit, že je to mnohem dýl.
Těšim se, že vyrazíme už brzo k bejvalýmu a jsem hodně zvědavá, jak se bude Áda tvářit na jeho čuby (ty kravky se mu včera rafly a bylo to na šití )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 16:04
- Nahlásit
Rrumstajn,
je krasne, coz?
Fajka
Krasny fotos, bylo jelito utapkano aspon na chvili?
birma
oooo, tak to Adamovi a tobe gratulire k dvoumesicnimu vyroci! Co ma ex za cuby, ze se mu to takhle zere? - ofafrne, az tam budes, at se do neceho nechtic neprimota.
Maya
Tak to by perdele rychle rozebraly, ten lukcus morceci bejvak...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 17:48 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fifi
Co ma ex za cuby, ze se mu to takhle zere?
střední kříženku a bezpapíráka NO. Žerou se mu zásadně, když je u toho - velká si buduje pozici a jak je s nima, tak má menší pocit, že má oporu a jde do toho (a logicky dostane po hubě). Alespoň tak vyplývá z popisu, jsem zvědavá, jestli mi to tak bude připadat i naživo.
ofafrne, az tam budes, at se do neceho nechtic neprimota
toho se moc nebojim, pokud ten konflikt nevyvolá přímo Adam, tak se vrčících, štěkajících či jiné divné zvuky vydávajících psů spíš bojí. Ale hlídat to samozřejmě budu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 18:25
- Nahlásit
birma
To jsem tedy taky zvedava, kde soudruzi z NDR udelali chybu.
tak se vrčících, štěkajících či jiné divné zvuky vydávajících psů spíš bojí.
A ony jsou nejak stejne stary?
A vsak jsem nepsala, ze by neco vyvolaval, ale takovy dve cuby, kdyz se do toho daji, tak... Hezky ho hlidej, hosicka hyperaktivniho, at mu bosorky neublizej!
Jo a hlasani, Kremyl je velmi zpruzely, da se rici nasraty. Neb musi dodrzovat dekorum a odlozeni, kdyz se hrabu na zahrade a kolem chodej/jezdej lidi a psiska, jediny povoleny ma zirani na kozu a "pecinku". Jinak jiz vi, ze by byla uzavrena na samotku. A - tukam na hlavu, hnatek jest o takovych 50% lepsi. Tak dodrzet klid, jeste dva dny prasky a snad uz bude cajk.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 19:04
- Nahlásit
Fifi
A ony jsou nejak stejne stary?
menší je myslím 9, velký asi 2, tu si bral ex cca před rokem jako týranou (měl to být můj pes, ale nějak to nedopadlo).
A vsak jsem nepsala, ze by neco vyvolaval, ale takovy dve cuby, kdyz se do toho daji, tak...
jasně, jsem se blbě vyjádřila - normálně se psů vydávajících zvuky bojí, ale když začne konflikt, tak mu to nějak neva
tukam na hlavu, hnatek jest o takovych 50% lepsi.
supéééééééééér
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 19:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
menší je myslím 9, velký asi 2, tu si bral ex cca před rokem jako týranou
Tyjo, tak esli se po roce chytly cuzy, az to bylo na siti, drzim palce, at vymyslite pohromade nakou strategii protistehovou. Ja bych to "zmlatila" stejnou merou na jednu hromadu a bylo by, nikdo nema co prudit, kor kdyz jsem tam ja.
Kremyl je podobnej vysirac, zarlivej, kdyz neco delam s perdelicema, ciha a cumi. At jde jen o beznou udrzbu, vycisteni oka, vytazeni bodlaku ze srsti - proste zarlii! Jak cubu perdeli od sebe pustim, tak jde po ni s huhuhuuuu, takovym jejim (ne, ze by ji chtela servat, ale najezena je a nezvlada proste svy zarlivy emoce, vona vubec emoce moc odmala nezvlada ). To nesnasim, velim "Kde mas Dudu?!" - jde si vzit hracku a zarlivost vybit tam, nebo ji taky nejakou udrzbu provedu a je spokojena.
Edit - jo a dneska jet v aute bylo vo hubu, se vracej milijony motorkaru nebo co, ne harlejari, ty ja rada - tem mavam, ti jsou pohodari... Ale hovada s rychlejma masinama, darci organu - mi to jeden svihnul na kruhaku z vedlejsi rozkutalenej asi ve stovce (kde je 30), kok.t, bylo to o par cm, ze sem ho nechytla na levej predni blatnik - hezky kruhak naklopil, mel kliku, ze z dalsi vedlejsi nejel nejakej podobnej organ.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 19:58
- Nahlásit
rumštajn
dneska bylo teda nádherně, ani moc vedro, takle by mohlo bejt celý léto ale prej má bejt zase kosa nebo co
Fajka
krásný fotky a ten vodopád nebo co te je parádní!!
Fifi
Tak to by perdele rychle rozebraly
tak to věřím u nás to akorát psi ochcávaj, což mě štve, ale nic s tim nenadělám
a na jaře když je tam morče jako novinka Dorin pár dní lítá kolem a řve
super že Kremyl je líp, ale podle mě hlavně uvidíš až jí vysadíš ty prášky, nasranost si dovedu představit, my měli klid na vodítku po operacích 2 měsíce, to byl pes na zabití a já zralá na polstrovanou celu
birma
gratuluju k výročí, za tak krátkej čas fakt děláte pokroky
bejvalýmu teda rvoucí se feny nezávidím, s nima je to vždycky bllbý, zlatý psi na toto
Dorin taky žárlí jako fakt dost, ale přede mnou si nic nedovolí a jinak jsou naštěstí v pohodě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 20:18
- Nahlásit
Fifi
Tyjo, tak esli se po roce chytly cuzy, az to bylo na siti
no ony se už chytly párkrát, tentokrát poprvý větší rána - prej skoba asi 5 cm
a ani to nevypadá jako žárlení, mladší podle všeho šéfuje (prudí s tím, že třeba starší nenechá jít, kam ta chce a tak) a starší ve chvíli, kdy je tam on naroste sebevědomí a vytáhne do boje. Já bych na to lék měla - mladou pořádně utavit aktivitama a starou zprudit, že nebude brblat, bohužel je ta první část z mnoha důvodů nemožná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 21:06
- Nahlásit
birma
prudí s tím, že třeba starší nenechá jít, kam ta chce a tak
Tak to bych ji zarazila okamzite uplne stejnym stylem, nesnasim sikanu, buzeraci podobnou, nemluvna blokace telem, pro tu mladsi. Vidim, ze chce jit neco "zakazovat" starsi" - vstanu a stoupnu si za starsi a blokuju za ni tu mladsi, zadny mluveny slovo, jen nesouhlasna rec tela - ja klidne i zavrcela hrdelne, kdyz Kremyl moc prudil v preskoku.
Takhle z popisu mi spis prijde, ze sefovat by mel hlavne panicek. Ze mlada starou dost sikanuje a to bych nedopustila - ani se babce 9lety nedivim, ze se snazi ohrazovat proti takovymu chovani a ze hleda podporu u pana. Zalezi teda v jakych situacich, zeano - Dorota vekem taky prenechala hlidani u plotu Kremylovi, kdyz uz na to fyzicky nemela, ale doma byla doposledka carevna. Mno a kdyz je prvni cast nemozna, tak aspon ty mladsi kebuli zamestnat, klikrem a shaping a oblibene hry?
Maya
ale podle mě hlavně uvidíš až jí vysadíš ty prášky,
Vsak, nejasam predcasne, ale zlepseni je.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 21:18
- Nahlásit
Fifi
ze sefovat by mel hlavne panicek
jinak má holky vošéfovaný dobře, ale tohle vnitrosmečkový chování nejspíš moc nedává, uvidím co bude, až tam budu.
aspon ty mladsi kebuli zamestnat, klikrem a shaping a oblibene hry?
je to deprivant, nevím, nakolik ji zvládnul naučit si hrát, ale podle všeho moc ne. Ten shaping mu chci ukázat, i jsem mu posílala videa, ale on bohužel na tohle moc néni. Chlap no...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 21:28
- Nahlásit
birma
ale tohle vnitrosmečkový chování nejspíš moc nedává, uvidím co bude, až tam budu.
Ve vnitrosmeckovym chovani nema co vysirat ani jedna ani druha, kdyz tam je panicek... ale to ty vis, vsak nemam pochyb, ze je nejak porovnas, nasmerujes.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 21:44
- Nahlásit
Zdáááár, su mrkvolneeeeeeeee,
jsem dřela na zahradě jak kůň...no spíš vůl
ale dneska bylo luxus počasí teda..o to víc mě štvalo že včera bylo tak hnusně když jsme prochajdili..
Ted se žene velký badabum tak snad nebudou žádný kroupy
Fifi
, bylo jelito utapkano aspon na chvili
jo, byl bo v cíli/startu bylo mnogo lidí, hudba, pséci, pak jsme jeli domu vlakem, v Liberci přestup na další vlak a pak jsme šli domu od vlaku pěšky, takže doma padnul za vlast
A - tukam na hlavu, hnatek jest o takovych 50% lepsi. Tak dodrzet klid, jeste dva dny prasky a snad uz bude
toooo je dobře!!!!
birma
z potyček a rvaček sem měla největší strach když jsem uvažovala o druhým psákoj... bože já sem tak rád že mezi sebou nemaj naprosto žádnej problém ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 21:54
- Nahlásit
Fajka
.o to víc mě štvalo že včera bylo tak hnusně když jsme prochajdili..
Te to prekvapuje?
takže doma padnul za vlast
Slava, slava.
bože já sem tak rád že mezi sebou nemaj naprosto žádnej problém ...
A navic si babofka i s nim hraje, ze - podivnost..
A kdo se boji, nesmi do lesa!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 22:00
- Nahlásit
Fifi
Te to prekvapuje
nooo už ani nééé
ale zas kdyby to bylo vobráceně tak v dešti bych toho moc na zahradě neudělala žeáno
Slava, slava
jo někdy je to celkem dřina ho unavit
A navic si babofka i s nim hraje, ze - podivnost
no z mého pohledu prostě zazrak
A kdo se boji, nesmi do lesa!
tam su furt ale i tak bojim bojim..
taky u vás byla buřina? tady to momentálně švihá a je chcavec strašnej , doufám že to do nás nepráskne :-/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 22:13
- Nahlásit
Fajka
taky u vás byla buřina
tady asi v 9 párkrát zahřmělo a blesklo a trochu sprchlo, ale naštěstí nic moc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 22:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Snad do vas nepraskne, to slo asi jinudy a ne pres nas, i kdyz jeden nikdy nevi, jak se to stoci, letela sem zavrit okna, vitr se zveda... Rikali jihozapad, cili severovychod se da taky ocekavat.
Zmena, jiz to mlati.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 08:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
trooošánek tu máme vodičku
ale slunko svítí, odpolko to bude na basén
To byla večír buřina co? Úplně nám to zhatilo pivní plány Jsme se chtěli odměnit za to , že jsme museli odjet z chalupy, když bylo tak krásně tím, že půjdem na píváka a..... než jsme stačili vybalit, byla tu sodoma-komora, vypadalo to, že nás shora chtěj vyhubit. Ale nepovedlo se jsme tu.
Jo a říkejte mi májová kočičko. Ne, že bych byla tak vzhledná, či dokonce roztomilá, ale!! Působením slunka mám pěkně tři barvy, jako májový kočky, hééč!! To, co se spálilo na Pecce - tedy část rukouch a dekolt, jest lehce do hněda. ramena a krk, který se spálily tetkon jsou žůůžový, a zbytek je bílej jak padlej sníh Moc pěkně vypadám. Ale byla jsem za pilnou, mám zasetou řípu, mrkvu, zasázený rajčata, cuketky a odplevelený oba zeleninový obří záhony a ešče sem vysekala autostrádu kosou krz louku na "hnojnik", neboli hromadu pro plevel.
CO STE DĚLALY VY??
UŽ TO VIDIM!! FAJFKOOOOOOOOOOO!! TY DŮRO JEDA CO TO JE ZA HNUSNÝ NÁŘADÍ??
Fajka
já nechtělaaaaaaaaaaaaaa to nebylo úmyslnýýýýý
přesněěěěě! Vona se mi vytrhla, já za to nemůžu!!
no tak já ji k vám příležitostně dovezu.
dobře, počítám s tím a rovnou si vezmeš tu řimbabu na makovici, mám tři krásný keříčky
brut
Vir pokrývá celou rohovku a "zakaluje" ji, takže vidím podobně jak přes mléčný sklo nebo zaslzený oko.
ty bláho, brůti!!! tohle už je fakt hrozný aspoň ty lázně že dáš, potřebuješ je už hodně moc.
Fifi
dortik byl jeste pomerne bystry, odhadoval, zda bez rozbehu to zvladne
byl roztomilej, se mi líbí, když se takhle zamyslej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 09:10
- Nahlásit
Fajka
krásný fotky, ty vodičkový ty jsou miluju fotit vodu v pohybu. Počásko teda niiiic moc, evidentně. přenocovali jste u Rudolfa? . A kudy vedla cesta?
birma
My dneska slavíme 2 měsíce
žjoo! velké výročí!! Gratulejšn!! tak ať vám to pořád dobře šlape.
Fifi
Jinak jiz vi, ze by byla uzavrena na samotku.
tohle jest velmi účinná výchovná metóda. Se mi tetkon líbilo, na Pecce, když Hošikus opustil stanoviště na terase a hodlal se jít podívat na tří hárající Grácie, co šly kolem. pěkně šupajdil do pokoje a fertig, bez řečí, úkonů, nic, prostě byl odejit. Když jsem ho pak ubytovala znovu na terasu a holky háravý šly zpátky, tooo byl hodnej péééf ani maličkatě už neodcházel .
A - tukam na hlavu, hnatek jest o takovych 50% lepsi.
Hurááááá, sláváááá, yodleydýýý! tak pěkně pokračujte dámy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 09:22
- Nahlásit
Fajka
luxus fotky
birma
to uteklo jak voda ty 2 mesice teda
ja ze soboty na patek spala 2 hodiny takze dneska su naprostej tuhac, vcera sem mela dost povinnosti a nebyl cas to dospat, tak snad dneska...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 09:53
- Nahlásit
rumštajn, venku zase hezky a já v práci
ale na mě poránu vykoukla tahle fotka, takže alespoň něco pěkného při pondělku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 10:13
- Nahlásit
rumštááájn,
hele, máte radu?
Ahoj,
Stala jsem se předsedou RK. Minulé vedení novému vedení dosud nepředalo pokladnu, ačkoliv se volby konaly již 4.4. tr. Přiznám se,že jsem poměrně bezradná v tom, jak situaci řešit.
Zatím byly domluveny dva pokusy o předání pokladny a účetnictví, poslední dne 14.5. Bývalá pokladnice se poprvé omluvila s tím, že měla autonehodu, podruhé volala nějaká její přítelkyně, že se o ní stará, neb je po nehodě ve špatném stavu. Bývalý předseda se nehlásí. Minulá revize proběhla prý v pořádku, ale minulý předseda RK vystoupil ze Svazu.
Díky za radu Lenka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 10:16
- Nahlásit
Maya
vykoukla tahle fotka
jé! to je moje oblíbený zvíře od dětství.
kachna_
RK.
co to je ? realitní kancelář?
Díky za radu
tooo nemám.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 10:17
- Nahlásit
PetraK
revizní komise
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 10:27
- Nahlásit
PetraK
tooo nemám.
nojo, já to poslala i známejm ze svazu, třeba budou vědět. Já bych to ale viděla na trestní oznámení pomalu.
|