Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:48
- Nahlásit

kachna_
gratulacééééééééééééééé!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:50
- Nahlásit

sikovna kachna ses fakt dobra ze ses na tu skolu tak vrhla, me to moc neslo skola a to sem nemela jeste rodinu jak ty

Sem se dozvedela od moji uc. Aj, americanka, ze tam po stredni nemaj zadnou kvalifikaci neco delat, spis tak cisnice atd. To me dost prekvapilo. Ji zas prekvapilo ze u nas negymplaci sou normalne pripraveni pro konkretni profese

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:52
- Nahlásit

Rrumstajn,
su jakesi uondane, hezky se ochladilo.

brut
Vilém pomáhal roztlačit auto a ženská mu čorla z kapsy klíčky od auta...
To sou fakt mrdky, ty lidi (pardon, ale to nejde rict uz jinak)!!! Aspon stesti, ze s autem neodjela!

birma
jak se venku rozvolnil a na zavolání odněkud z křoví vykoukla nadšená hlava s výrazem "mamíííííí ty mě volááááš? už letííííííííím!"
Pasaaak, jen tak dal!
kachna_
mám A z testu z Angličtiny!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 19:18
- Nahlásit

kachna_
taky veeeeliká gratulace
když si vzpomenu na ty dávný časy, kde jsme za anglinu měli v práci příplatek a museli jsme dělat každej rok zkoušky, to byly štrééésy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 08:13
- Nahlásit

hlasim se z pracovniho procesu. Teplota klesla, zato se objevil kasel

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 08:19
- Nahlásit

cernej caj
Tak jitrocelový sirup a popíjet
dneska teda po ránu kosa, ale mráz naštěstí nebyl, loni to všechno zmrzlo, tak letos už doufám zahrádka vydrží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 09:06
- Nahlásit

Maya
to tu fakt nemam zrovna ale mam aspon caj proti nachlazeni. No nemuzu rict, ze by me bylo nejak dobre a kdybych mohla, vemu nohy na ramena a zmizim a to jeste me ceka martyrium na plynarnach, kam jsem mela v planu jit vcera...

a zitra krtiny, no nevim jestli to nejlepsi, co muzu pro neter udelat je to s ni travit cas kdyz su nalomena

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:14
- Nahlásit

brut
fajka
janii
Este nekdo? Vseeecko nej k svatku, mile damy! Hlavne zdravi a uz zadny srazky s blbcema a katastrofama a zlodejama atd...

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:20
- Nahlásit

brut
fajka
janii

Přidávám se s přáním všeho nejlepšího
Fifi
Hlavne zdravi a uz zadny srazky s blbcema a katastrofama a zlodejama atd...
není co dodat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:32
- Nahlásit

tak ja se tez pridavam
brut
fajka
janii

vse nej k svatku

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:37
- Nahlásit

brut
fajka
janii

taky se přidávám a přeju všechno nejlepší k svátku!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštajn!

Janii, Bruuut
Všecko nejlepčííííííí !

kachna_
Fifi
Maya
cernej caj
PetraK
Hlavne zdravi a uz zadny srazky s blbcema a katastrofama a zlodejama atd...
není co dodat

jo děkujemééé jsme strašně skromné tohle nám bude myslím všem uplně stačit !

Máme na pilno...a taky už druhej den honíme tady takovou partičku frajírků co se tu furt motaj po okolí...uplně máme pocit že to byli voni Dokonce jeli kolem a měli v autě naložený kola...což nám přišlo divný bo kdo by ted kam vozil kola že jo..jaká to náhoda... tak jsme je naháneli ...
Taky mě ted volala známe že četla v novinách že se u nás kradlo ..jsme slavný už o nás píšou i v novinách ..

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 15:04
- Nahlásit

PetraK
to jako fakt ty německý slova??? jeslti jo, tak to je fakt hustý
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aBRqZ4x _700b.jpg

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 15:55
- Nahlásit

Fajka
uplně máme pocit že to byli voni
A SPZtku jste si opsat nestihli? - ze by je pak nahaneli pomocnici a chranici, misto vas?
jsme slavný už o nás píšou i v novinách ..
No zviditelnovat se za tuhle cenu, teda nevim nevim...

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 18:19
- Nahlásit

děkuju za přání,

Fifi
tulipánky mé oblíbené

a i já přeji Janičkám vše nej!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 18:58
- Nahlásit

kdybyste někdo chtěl podepsat petici proti "šmejdům", jejímž smyslem je zvýšení ochrany seniorů při nekalém předváděcím a podomním prodeji, tak je na každý poště
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-petice-proti-sme jdum/197835/blesk-a-jeho-boj-za-poctivost-ziskaly- silneho-spojence-zeman-podepsal-petici-proti-smejd um.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 19:00
- Nahlásit

Janiii
tulipánky mé oblíbené
tak tady máš tulipánovýho psa

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 19:40
- Nahlásit

venku je hnusně, tak alespoň něco ze života

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 20:56
- Nahlásit

Maya
klasika

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 22:07
- Nahlásit

růmštajn datlice!

pugét pro všecky Janičky a úspěšnou studentku

brůtice a kafe at se brzo vyzdraví,

zlodějům ať ruce upadnou,

Ešusce

samozřejmě děsně závidím

ááá, nač jsem zapomněla?

Maya ať si takový reálný fórky strčí - víškam

ale ten deštník je supr, jen váhám, já všecky deštníky ztratím (mužík říká, že to prej schválně, že si tak značkuju teritorium a kde jsem byla, zanechám deštník - tak já nevim)

birma
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 22:20
- Nahlásit

slavícím všechno nej

zítra razím na trhy, o Adámka se bude starat mamka, tak už teď trnu, co se tu bude dít

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 13:51
- Nahlásit

birma
tak už teď trnu, co se tu bude dít

držím palčáky, snad se nic dít nebude
koukla jsem na ta videa, nepřijde mi to nějak mimořádně strašlivý. určitě si s tím poradíte

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:04
- Nahlásit

Brrrrr brrrekeke,
to je jaro totok. 8 stupencu. Ale ze se divim, kdyz brutice chtela pekny pocasi na akci, doufam, ze to neodstona!!!
Vcera sem promokla na vychazce a dneska sem co? Chcip chipovatej, chripeckovatej.
birma
Jak to mamina s Adamem zvladnula, prezila?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:40
- Nahlásit

Fifi
to je jaro totok tak tak... dneska sme byli v jeskynnim systemu byci skala a musim teda rict, ze sme se tam proti venku dokonce i ohrali, nez sme slezli do nizsich pater

taky sem zvedava na ty reportaze po vikendu

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 19:34
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Všem Vám moc děkuji za přáníčka k svátku a dodatečně přeji Janinkám hodně zdravíčka, pohody a žádné katastrofy

Jsme z víkendovky zpět a musím říct, že jsem si sice objednávala slunečno, teploučko, ale na poslední chvíli jsem si přála hlavně žádný deštík .... a budete se divit, že včera byly jen tři kraťoulinkaté ( max 5min) přepršky a ještě jemné, takže člověk ani nestihl promoknout a dneska začalo pršet až po obědě, když všichni odjížděli.

Byla kosa, hlavně v noci, ale my měli s sebou fukárek, takže to bylo žůžo labůžo, na sezení jsem měla larisu a několik vrstev oblečení. No a apak svůj obr spacáček, který mi krásně hřál... mimo jiné i v pátek dvě osobní kamínka, páč se mnou spal i Brutík, včera jen Al, Brut pro změnu chrupal s páníčkem...

Tak a teď jdu relaxovat, páč jsem urvaná jak Borůůůfka

birma
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 19:39
- Nahlásit

mamka i Adam přežili, jsem spokojená
dneska jsem si říkala, jak moc se ten pitoma už změnil - když jsem ho přivezla a chtěla ho podrbat ležícího v posteli, tak jsem byla dožraná, neb to bral jako nějakou podivnou hru a zachvátil ho u toho kousací amok a teď se vydrží třeba půl hodiny rozvalovat a nastavovat střídavě pupek, hrudník a kejty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 07:01
- Nahlásit

brut
tak gratulace, ze vikend se vydaril

birma
tak to je mamka s adou dobra, ze to spolu vydrzeli a adam je pasak

me ze soboty na nedeli zezrali mrchy pytlik dynovych seminek (nevim, jestli oba, nebo se nadlabl jen jeden a pak mi kamoska rika, ze to je dost projimavy, coz by vysvetlovalo to nocni knuceni a odsun ven. vcera prdeli a smrdeli teda hrozne (teda on hlavne prdel a smrdel ten nenazranej kus), takze to me fakt potesili darecci...

a dneska navic testuju moznost vstavani v 5:00 a chozeni do prace na 6:30... no nevim, jeslti z pohledu dostatecnyho spanku se mi bude darit

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 08:30
- Nahlásit

rumštajn
chčije a chčije
brut
tak super, že se všechno vydařilo
birma
mamka i Adam přežili,
maminka rozmazlovala ne? alespoň tak to u nás chodí a psiska jsou obvykle nadšený
cernej caj
testuju moznost vstavani v 5:00
zase budeš dřív doma ne? já vstávám v 5:30 každej den, teda kromě víkendu a nevim jak ty, ale já si na to nezvyknu nikdy
ale něco dospím v buse

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 08:50
- Nahlásit

Maya
ja si na 5.30 (kdyz sme dostali moznost chodit uz od 7:00 a ne na 7.30 nejdriv) zvykla celkem rychle, ale tech 5.00 uz je celkem maso, ale je fakt, ze v autobuse dospim

s tim driv doma, to je fakt, akorat ty dny ktery mam neco ve meste budou blby, ale to muzu zustat chodit na 7:00 nebo si zajit do mesta.

ted budu mit bojovku sehnat novou mikinu... nejakou, co z ni nelezou cely zada

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:11
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

táákhle moc hnusně a táákhle moc vody je venku taky:

ale víkend byl bombarďáckej - když opominu to včerejší počasí. Kosala jsem kosou celou cestu!! od nás k nádraží. Dnes se již nemohu hýbati. Bolí to jako krááááá-VA! Doufám, že do soboty se to vyřeší, nevím, jak bych s těma zádama vydržela cestu do Mnichova, koncert a cestu zpátky

popřála jsem po tydlifounu, ale to nevadí,musím popřát ešče obrázkově, hromadně, taáááákže

FŠÉÉÉCKO NEJ JEŠTĚ JEDNOU MILÉ NEJHODNĚJŠÍ JANINKY

Zde ex-otická květena:

[imgs]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcoYjZAgdo5AGdmL1cMLl6bmPSpKwnOYalUiZIh3nDNPpjMcpGOg[/imgs]

a zde zákusky:

Brůů
vzpomínala jsem ,, ale na to jak bylo hnusně v neděli, jste v sobotu měli ještě celkem štěstí. Tak snad se zadařilo.

birma

heej pani, jste čikovný s panem Adamitou, já to furt říkám. A Fifky jednoduchý postup bude -si jako lajka myslím teda- vysoce funkční.

kachna_

GRATULACE!! jsi šikovná jak Adamita

máš tulipánovýho psa

co toje ,tulipánovej péf?

Maya
mi se ten odkaz na germánský slova neotevřel, tak nevím na co se ptáš.

Fajka

tak jak? podařilo se je chytit?? Jsem si vzpomněla, jak Brtnik s polišema honily ty šmejdy tady u nás.

cernej caj

a dneska navic testuju moznost vstavani v 5:00

to je úplně strašný, vím, jak mě to zabíjí, když někdy jedeme v pondělí z chalupy, jsem mrtvá pak celej tejden , neumím to , vstávat takhle brzo.

<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání