Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:59
- Nahlásit

PetraK
že chceš mít dvojítě problémůch?
tak s Bukísem už nějak problémů moc není, bylo když byl ještě trdýlko.... myslela jsem nějakou krátkosrstou parťačku, třeba roční z útulku, vykastrovanou, s háráním by to fakt nešlo

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:01
- Nahlásit

PetraK
víš co se bude konat, s tím pomatencem??? Silniční lišej, chirurgie a tak podobně
lepší než se nudit, ne? tak on je proti mě tintítko a brnda mi přijde dost bezpečná (ke kolu bych ho fakt nepřipla), takže to zas tak katastrofálně nevidim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:05
- Nahlásit

birma
ajo ja su blba nevsimla sem si odkazu

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:07
- Nahlásit

denyk
myslela jsem nějakou krátkosrstou parťačku, třeba roční z útulku, vykastrovanou, s háráním by to fakt nešlo
takže něco takovýho už od pohledu šílenýho, jo? (akorát tahle nebude vzhledem k věku nejspíš kastrovaná)

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:10 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

birma
ta je zlatá ale já bych ráda tak do 15ti kilo, tahle slečna bude asi trochu větší...můj maďar má 25kg.
Já jsem pořád 50 na 50 ještě musím pokecat s někým, kdo víc psůch má

Mám v merku i jednu 1,5roku starou (mladou) vipetku kastrovanou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:17
- Nahlásit

denyk
hele, nekupovala sem od tebe tenkrat tu knizku od dostala a nebylas to ty kdo mi doporucoval heroltice? me se pak promazal mail a obcas se mi tu ty nicky se kteryma nekomunikuju pletou...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:20
- Nahlásit

denyk
já bych ráda tak do 15ti kilo, tahle slečna bude asi trochu větší...
tak tady máš menší, no (ta druhá samože)
my měli dva psy, když jsme žili spolu s bejvalym, ale to byl jeden jeho a jeden můj a když jsme venčili každej oba, všichni všechny nebo i jenom toho "cizího" tak to tak zůstalo. Teď má on dvě čuby a kdyby se kravky nervaly, tak by byl asi blaženej, že má dva psy. Musim říct, že i mě venčení dvou baví víc než jít jenom s jednim, i když je to náročnější. A až Adama trošičku přejde ta jemenovitost a nebudem třá bydlet v bytě s pěti kočkama a mojí maminkou tak nějakej přírůstek určitě bude, protože je to fakt větší zábava

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:28
- Nahlásit

birma
jo taky procházím stránky útulků atd...

Třeba tahle není úpá krátko ale vypadá jako mazli kámoška http://www.home4pets.cz/psi-k-adopci/feny/mlade-9- 35-mesicu/item/lesinka
Stejně bych k výběru feňule musela vzít zrzavce, on je totiž hrozně vybíravej

Já mám za bytovkou pole, můj pes na vodítku téměř nechodí...
Proč je to venčení náročnější? Občas beru kámošky labradorku a pohoda....

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 13:32
- Nahlásit

denyk
Proč je to venčení náročnější? Občas beru kámošky labradorku a pohoda....
no napřed ti nějakou neurčitou dobu potrvá, než se čubís naučí poslouchat a pak pokud to jsou vychcánkové, tak velmi záhy zjistí, že nemůžeš věnovat 100% pozornost oběma najednou a naučí se toho využívat

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 16:29
- Nahlásit

denyk
tak s Bukísem už nějak problémů moc není, bylo když byl ještě trdýlko.... myslela jsem nějakou krátkosrstou parťačku, třeba roční z útulku, vykastrovanou, s háráním by to fakt nešlo

a tááák, no tož pak proč ne?

roč je to venčení náročnější?

páč velmi rychle zjistí, že pozoronost se rozdvojit dá velmi těžko , nově příchozího psa musíš nejdřív naučit poslouchat, takže pokud nemáš u Bukýse velmi dobrou poslušnost - může se stát, že toho začne využívat, protože ta hlavní pozornost bude upřená na nově příchozího jednice. Pak je lepší brát je odděleně. Představ si situaci, že budeš řešit honění zvěře........ s oběma?? To nejde

birma

lepší než se nudit, ne?

no to se opravdu nudit nebudeš ne, já si dělám legrajdu, myslím,že vám to půjde dobře a jeho to bude bavit.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 19:06
- Nahlásit

Rumštáááájn
zdravíme denyky!!!!
Já už zase mizím, pá mám Fajkytýdu jako prase, tak abyste to ode mne náhodou nechytili.
Ještě (už jen) mi chybí třu zkoušky, ale. mám angličtinu za jednááááá!!!!!

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 20:43 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

jsem si dneska hrála s vlnou a jehlou

aha, jdu to asi přeházet jinam

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 20:55
- Nahlásit

a nejde mi to, nějak nevim co s tim

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 20:58
- Nahlásit

birma
jsem si dneska hrála s vlnou a jehlou

vůbec nechápu, jak si to udělala, máš můj obdiv. Jediný, co s jehlou umim já, je způsobit si zranění.
rajčecí obrázky normálně fungujou, všem ostatním...

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 20:58
- Nahlásit

birma

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 20:59
- Nahlásit

dyk to funguje. Mně zas na cézet psu v google chrome nefunguje editace příspěvků

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 21:14
- Nahlásit

kachna_
dík
Jediný, co s jehlou umim já, je způsobit si zranění.
no však taky moje ruce vypadaj jako po bitvě s velmi zarputilým cínovým vojáčkem s ostrým mečem

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 21:42
- Nahlásit

jo a abyste věděly, kterým místům se vyhýbat, tak těm, kde se vyskytuju já. Potom, co našli ty lidský nohy kousek od naší venčící trasy a potom, co jsem zjistila, že v osamělém parku, kam chodíme celkem často našli mrtvolu loni, se dneska našla mrtvola kousek od našeho baráku - na málo rušné ulici, kterou jsem začala s Adamem procházet nedávno... Takže výsledek je - v Praze jsou mrtvoly tam, kam chodím se psem, stále v jednom směru od našeho domu a stále blíž k našemu domu (a o moc blíž už to být nemůže )

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 21:43
- Nahlásit

Brý kačér
okej děcka, děkuju vám za vaše postřehy, rady a komentáře....
Samozřejmě venčit je zvlášť určitě nebudu....navíc jsem teď mluvila se sousedkou a prý by to museli schválit nájemníci
njn tak ať si trhnou...

U nás hřmělo, vypadalo to na buřinu, ale zatím nic, čekám že to v noci přinde...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 21:45
- Nahlásit

denyk
venčit je zvlášť určitě nebudu....
to by zpočátku určitě chtělo, jinak by se ti nový zvíře nafixovalo spíš na psa než na tebe. Ale jinak jsem tě rozhodně nechtěla odradit! Se dvěma psama je to fakt ta pravá psina

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 21:48
- Nahlásit

birma
jo chápu, njn když já jsem blbka, by mi toho druhýho bylo líto.
Co máš ty za hafíky?

Dívala jsem se na to tvé tvoření ta hlavička bez tělíčka je trochu morbidní ale prácička hezká

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 21:53
- Nahlásit

denyk
mám akorát magora Adámka - je to nejspíš kříženec maliny s irskym teriérem nebo něco podobně šílenýho
zkušenost s více psama mám akorát z života s bejvalym

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 22:22
- Nahlásit

Šílenýho ....

Tak můj bejvalej měl ke psu dost vlahý vztah...

a můj poslední bejvalej (nežili jsme spolu) mýho psa
miloval, ale mě né...takže taky problém

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 23:08
- Nahlásit

denyk
Tak můj bejvalej měl ke psu dost vlahý vztah...

a můj poslední bejvalej (nežili jsme spolu) mýho psa
miloval, ale mě né...takže taky problém

hele tenhle bejvalej mýho tehdejšího psa taky úplně nezbožňoval (on byl Altárek dost samorost), zato teď miluje toho současnýho (což je mi k prdu, že? ) a poslední bejvalej zas nesnášel moje kočky. Si člověk nevybere

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 06:29
- Nahlásit

Morgen
zataženo, teplo, ale bohudík nech*ije...
birma
tenhle bejvalej mýho tehdejšího psa taky úplně nezbožňoval (on byl Altárek dost samorost), zato teď miluje toho současnýho (což je mi k prdu, že? ) a poslední bejvalej zas nesnášel moje kočky. Si člověk nevybere

mno, oni jsou prostě asi fšici trochen diunýýýý

Máš někde Adámkovu fotku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 07:51
- Nahlásit

birma
ja zadnej odkaz neviidm, jen tu kachni hlavu??

ono je to s tema chlapama tezky. Muj bejvalej to mel podobne jak denyk, az na to, ze psi mel rad jen dokud mu neprekrocili prah bytu

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 08:09
- Nahlásit

birma
krásná uplstěná hlava, si šikovná, já jednou našla nějaký stránky, kde byly plstěný celý psi z psí srsti, to byla taky paráda
denyk
navíc jsem teď mluvila se sousedkou a prý by to museli schválit nájemníci
mášli na mysli druhého psa, tak je to blbost, jiní lidii ti nemac co kecat do toho kolik máš doma televizí, praček a i psů a další zvířeny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 08:34
- Nahlásit

denyk
s tema najemnikama se mi to taky nezda. My bydleli normos v mestkym dome v najmu a nikoho sme se nemuseli ptat ani na prvni, ani na druhyho, ani na tretiho a dokonce ani na ctvrtyho psa a nas se nikdo taky neptal

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 08:57 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

My jsme společenství pro dům atd....
No prostě vesnice, znáte to....tady platí asi jiný zákony

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
sem tři dny uplně mimo a nejvíc včera..bolehlav takovej že jsem opět štěkala do kýble ráno dobrý ale pak to přišlo v práci, jsem ležela na zemi a byla totál hotová, že sem včera nemohla nic a do toho volaj naši že jelito není na zahradě před půl hodinou byl a když ho šli pustit domu kuli buřině tak tam nebyl prohledali kde co a nic. Já úplně hotová tak honem domu a hledat, no v tom stavu co sem byla to byla fakt chuťovka. Lítala sem po okolí, číf křižoval obce autem a NIC za tři hodiny jsem byla již velmi hysterická bo mě napadalo jen že ho zlikvidovali zloději a že se k nám opět chystaj
Přepadaly mě nejčernější myšlenky že je zlikvidovanej a nebo pokud utek (ale nebylo vidno vůbec kudy) tak ho srazí auto nějaký blba už sem hledala i v příkopech a nic
NO po třech hodinách sem zalarmovala Kazišovou která okamžitě s Kazišem přijela a prohledávali oblasti kde sem nebyla já ani číf...a nic no po pěti hodinách již naprostého zoufalství sem volala známejm (ty když to slyšeli co se stalo tak první jejich bylo že to už není možný s náma že nás někdo uhranul ) aby mě našli na netu číslo na Dášeňku na Kubištovou s oznámením že se ztratil aby věděla kdyby ho někdo našel a taky jestli ho tam už třá nemaj. No a když už jsme skoro končili telefonát kdy paní říkala že o ničem neví tak se mě ptala a poslouchejte nemá von každý voko jiný?????????????
joooooooooooooo mááááá!
no volala mi paní co se jí u domu usalašil nějakej chlupatej pes co má každý voko jiný ale to je ňákej vořech prej..prej mu dala vodu a piškoty a leží jí u dveří!
křičím to je voooooooooooooooooooooon!
Okamžitě alam aby mě číf nabral bo sem byla 3 kiláky od baráku a jeli jsme tam a ten blboň tam fakt byl !!!
Já myslela že ho roztrhnu jak hada ! No díky bohuže tam zůstal ! bo jináč bych migrovala v lesích ještě teď
Jedno ale vůbec netůchám, kudy se dostal ven a proč ven šel..nikdá to neudělal ?
Napadá mě blížící se buřina, nějaká hárafka co šla kolem (ale ty ho nijak zvlášť netankovali zatím) a nebo kočka nebo zvěř co šla kolem zahrady... že by byl nevylítanej to nejni, ven chodíme každej den a cvičíme a hlavu zaměstnáváme taky..nechápu prostě..moje hlavní myšlenka byla že ho někdo zlikvidoval aby k nám mohl znovu vlést
a to sem se s ním v duchu už teda loučila

Jo a známku s telefoním číslem pochopitelně neměl bo já kráva ano opakuji já kráva mu jí vod tý debilní zkoušky ještě nenandala ....no už ji má..
po dobu mé nepřítomnosti se jináč nic dalšího katastrofickýho nestalo ...

birma
já. Potom, co našli ty lidský nohy kousek od naší venčící trasy a potom, co jsem zjistila, že v osamělém parku
no to je jasný pachatel si ty!!! už i pséky porcuješ a ještě nám sem dáváš jejich fotky

<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání