| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 08:14
- Nahlásit
cernej caj
se nakonec mozna ukazali jako marne
to je super, nakonec nebude tak blbej jak sis myslela
já bych ho tam pro jistotu brala pár tejdnů pod dozorem no a pak vyzkoušet tu noc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 08:25
- Nahlásit
Maya
spis me stve ten fakt, ze sem mela po praci uz neco domluvene, co a) musim zrusit takze se mi to podari prehodit nejdriv tak za 14 dni b) ja su typickej skrivan, ja mam problemy udrzet pozornost na skoleni, kdyz je do 3... natoz nekdy do 5ti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 09:01
- Nahlásit
cernej caj
no já zase nepremávam poránu a taky musim bejt v práci
ale jinak chápu, že takhle narychlo je to blbý, že vám to nedaj vědět dřív
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 09:05
- Nahlásit
Maya
hlavne je blby, ze kdyz se mam neco noveho ucit (pro me spanelska vesnice) tak bych na to chtela byt svezi... to ze v praci nekdy trochu nepremavam je vec jina, nez kdyz je nutny abys byla svezi
tak sem zkousela ty tvoje norsky stranky o pocasi (ale nemuzu najit tu cz verzi) a zatimco u nas na sobotu hlasi dest, tam ne... tak ja nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 09:36
- Nahlásit
cernej caj
ty český jsou tady www.presnepocasi.cz berou to od nich, obvykle teda vychází spíš tohle než to co předpovídají tady běžně, tady v Praze jsou tam odedneška od 2 hodin deště a bouřky, tak uvidíme, ale to by teda zrovna vyjít nemuselo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 09:47
- Nahlásit
Maya
tak uvidis. ja si pockam na zitra na patecni predpoved. z toho vandriku mam cim dal vetsi strach, ale mame uz vyhlidnutou bytelnou autobusovou zastavku na nocleh
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 09:52
- Nahlásit
cernej caj
na autobusovejch zastávkách se spí dobře
stan rejnok, jako pěkný, ale se mi zdá, že se to musí dost houpat, zvlášt když je tam víc lídí a každej se mele na jinou stranu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:05
- Nahlásit
Maya
ty wogo, to je hustá věc kde se to dá pořídit?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:07
- Nahlásit
Maya
tak to je husty ale blby, ze to asi vyzaduje stromy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:11
- Nahlásit
denyk
cernej caj
stromy určitě
pořídit se to dá asi zatím jen v Americe, ale určo nebude dlouho trvat než to bude i tady, akorát teda nevím, jako s tou cenou by byl levnější hotel http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/302411 -vyrazte-na-prazdniny-s-rejnokem.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:12
- Nahlásit
Už vidím jak tam lezou čokloj a ta cena je teda very gút
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:18
- Nahlásit
denyk
cokloj budou spat pod tim, to je jasny, aby ti to neprotrhli za ty prachy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:23
- Nahlásit
cernej caj
už vidím tu ukřivděnou hubu zrzavou jak v noci píská pod stanem to by asi nedal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:23
- Nahlásit
cernej caj
no čokloj radši stranou ke stromu ne? aby kdyby se to náhodou utrhlo si neměla ze psa placku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:44
- Nahlásit
Maya
aby kdyby se to náhodou utrhlo si neměla ze psa placku prosimte za ty prachy to musi generovat i vzduchovej polstar, kdyby ti v noci bourky polamaly ty stromy na kterych to drzi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 10:50
- Nahlásit
cernej caj
ono pravda v bouřce to vůbec musí být zajímavý, to pak máš asi i s mořskou nemocí v ceně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 11:00
- Nahlásit
a já bláhová zvažovala hamaku za tři kila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 11:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
vzhledem k tomu, že tu od rána lítám jak urvaná, bude tento letecký rrrramštajní obrázek s hošíčky dost tématicky in:
aaaa máááám za jedna z germánskýho tééééééééééstůůůůůůůůůůůůůůů
plných 30 ze 30, yupiaéééé. ale pravda nic moc těžkýho to nebylo. Když si vzpomenu na testy co jsme mívali na škole.......... a taky jsme měli hospitovanou hodinu, tak jsem si vzala tématicky rrramštajní sukničku s nápisem KEINE LUST abych panu účícímu udělala dobrý dojem na hospitujícího . A k tomu botky trojbotky šněrovací. Vypadám jak černý razítko a jdu zase lítat kolem náfštěvičky - 30 lidí to nejni málo.
ENYKY DENYKY - SE OMLUVUJU, NESTAČILA JSEM ZAREAGOVAT, JSEM DEBIL. ale hele já tetkon takhle z fleku těžko někoho vypálím, já už se v tom nepohybuju vůbec
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 11:34 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
PetraK
to nespěchá
největší debil jsem ale já, páč přemýšlím, že možná Bukíšovi pořídím parťačku....ale nejdřív to musím pořádně zvážit
a gratulejšn k testu....já už ve svým věku nic neudržím...jedině tak příbor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 11:46
- Nahlásit
birma
a to se do ni vlezes s adamem?
já mám pláštěnku od jurka se setem na postavení přístřešku - jako žádná sláva ale zas nemusíš mít plástěnku a celtu, pokud nepotřebuješ něco pod sebe...
PetraK
ty si sikovna s tim testem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 11:59
- Nahlásit
PetraK
gratulki k testu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:15
- Nahlásit
denyk
že možná Bukíšovi pořídím parťačku
hele a jsi si jistá, že chceš mít dvojítě problémůch? a je určitě parťačka ta dobrá volba? co až bude hárat? jak oddělíš, co dvojí venčení,..... a tak?
.jedině tak příbor
jsi na tom líp než já mi tuhle zrovinka ten příbor hópnul pod stůl
přemýšlím, kde se poptat na tu chovku
díky za testovací gratulace, ono to fakt nebylo nijak složitý - když se na to člověk nevyprdne a přečte si dobře zadání nény probléma - pdle mě teda. Pokud ovšem jako kolégin nezaložíte po první stránce ruce v týl a.... nenapadne vás otočit sem jí musela kopnot
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:24
- Nahlásit
PetraK
aaaa máááám za jedna z germánskýho tééééééééééstůůůůůůůůůůůůůůů
jsi dobrááááá!
cernej caj
a to se do ni vlezes s adamem?
no to mě jediný odrazuje, asi naprosto neoriginálně koupím obdélníkovou celtu
stejně to teď vypadá všelijak - v včera jsem měla horečky a zejtra začnou tu dělat tu rekonstrukci, takže vypadnout bych měla nejpodějc příští úterý a nemám tucha, jestli to ustojim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:35
- Nahlásit
birma
a ta plastenka s tim setem se ti nelibi? to my prijde jako takovy rychlo reseni docela super a univerzalni...
tak at ti je lip, ja su taky nakrapnuta a ted ten vandr... snad bude hezky
hele, to by se mi libilohttp://www.youtube.com/watch?v=12ZlXquqU8g&feature =youtu.be
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:38
- Nahlásit
birma
hele - když je ti blbě, neposunem ten sraz ohledně batohu?? AŤ nemusíš cárat v tomhle debilním počasí po venku?
jsi dobrááááá!
se ukáže až teď v Mnichově (a ne Hradišti )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:41
- Nahlásit
cernej caj
a ta plastenka s tim setem se ti nelibi?
líbí, zvážim
hele, to by se mi libilohttp://www.youtube.com/watch?v=12ZlXquqU8g&f eature =youtu.be
to je dost dobrý akorát my jsme s Adamem na tohle ve velkym váhovym nepoměru. Až se chlapeček naučí nehonit žvížátka a nežrat cyklisti, tak ho naučím tahat a zapřáhnu ho k brndě (zrovna první video, co jsem našla je se špicema, akorát jak znám Ádu, tak nebudu stíhat brzdit a ne, že se povezu jak dámička )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:42
- Nahlásit
PetraK
hele - když je ti blbě, neposunem ten sraz ohledně batohu?? AŤ nemusíš cárat v tomhle debilním počasí po venku?
nevadilo by ti to? Ať můžem pokecat aniž bych na tebe plivla bacila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:50
- Nahlásit
birma
fakt, se spicama, jo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:53
- Nahlásit
cernej caj
fakt, se spicama, jo?
no tak s keesama však se mrkni na odkaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 12:54
- Nahlásit
birma
ne-va-di-lo. I to asi bude i lepčí, když pliveš ty bacily, jak píšeš, páč bych měla dojet do toho Můnichu v nějaký dobrý formě, abych si to užila. takže prostě až se vyzdravíš, jo?
si piš, že dámička na brndě se konat nebude, víš co se bude konat, s tím pomatencem??? Silniční lišej, chirurgie a tak podobně
|