Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

birma.

hele ty jsi neobyčejně tvořivej tvor, jsi moc šikovná.

Takže výsledek je - v Praze jsou mrtvoly tam, kam chodím se psem, stále v jednom směru od našeho domu a stále blíž k našemu domu (a o moc blíž už to být nemůže )

ty vado birmo!!!!!!!!!!! děsivý trošku. Si tu tak přemýšlím, ešivá ti nepředělat nick. Co takhle Dexter?

denyk
venčit je zvlášť určitě nebudu....

to je velmi zásadní chyba ale. věř mi. Ne pořád, pochopitelně, ale střídat to. Jinak jak píše birma, pes se nenaváže na tebe ale víc na druhýho psa, poslušnost obou bude v háji, protože nebudeš mít čas se soustředit ani na jednoho a neboj, vižla velmi rychle zjistí, kdy jsi on a kdy off. Takže výledek může být, že u novýho nenaučíš pořádně nic a u starýho půjde úroveň poslušnosti dolů.

Fajka

PANEBOŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ono nestačí to, co bylo??

a to sem se s ním v duchu už teda loučila

když jsem začala číst , cos napsala, bylo to to první, co mě napadlo, honem jsem to přeskákala až na konec, páč jsem se hrozně moc bála.

o dobu mé nepřítomnosti se jináč nic dalšího katastrofickýho nestalo

já myslím, že tohle docela dost stačí. huf, to jsou hrozný věci, co oni dokážou.
Noa jak je ti dneska??

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:36
- Nahlásit

Fajka
ty wogo, tak nevím, co bych v tomhle případku dělala..5 hodin já trnula když zrzavej v pubertě zdrhnul v lese na 15minut.
SUPER, že jste našli prej vořech

no to je jasný pachatel si ty!!! už i pséky porcuješ a ještě nám sem dáváš jejich fotky

já to nemyslela ve zlém

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:38
- Nahlásit

PetraK
to je velmi zásadní chyba ale. věř mi.
jasně, chápu.... jste o 100let a o tisíc psůch zkušenější než já tak dyk proto to sem píšu a nejdu do toho bezhlavě.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:39
- Nahlásit

PetraK
PANEBOŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ono nestačí to, co bylo??
bohužel zcela evidentně asi ne

když jsem začala číst , cos napsala, bylo to to první, co mě napadlo

jo já v týdle myšlence migrovala včera po okolí a nebylo mě dobře fakt ne

věci, co oni dokážou
hlavně mě se psáci dycky drželi u baráku a nikdy nezdrhali tohle bylo poprvé a vůbec nevim co ho k tomu vedlo když to nidky zatím neudělal

Noa jak je ti dneska
blbě bolehlav se vrátil v noci děsivý sny a nebo sem nespala ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:40
- Nahlásit

TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ MÍNUS DVÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

JŮŮŮŮ ŠULD BÝÝÝ HÁÁÁJRRRR!!

http://www.youtube.com/watch?v=-O8PuOZsoIE

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:40
- Nahlásit

denyk
ty wogo, tak nevím, co bych v tomhle případku dělala..5 hodin
já to už vím přesně co bys dělala, byla bys na pokraji zhroucení jako já

prej vořech
jj podle týdle hlášky mě bylo hned jasný že je to von !

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:43
- Nahlásit

Fajka
ty jo, to je teda storka, mě by kleplo, ale hlavně že se našel, ale určo zjistit, jak se dostal ven, mě si takhle zahrál na houdiniho Kim jako štěně a jen pečlivým stopováním se mi podařilo zjistit, že za králíkárnama, kde je prostor tak centimetr na centimetr, je trochu míň přitažený pletivo ke sloupku, vidět to ani nebylo a Kim se to naučil odtáhnout a protáhnout se ven, do tý doby jsem myslela, že snad sublimuje přes plot nebo co

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:44
- Nahlásit

denyk

jste o 100let a o tisíc psůch zkušenější než já

No já určitě

Fajka

jo já v týdle myšlence migrovala včera po okolí a nebylo mě dobře fakt ne

proč jsi nezavolala ty kubo!!!! proč??? jako jasný, že bych ti nepomohla hledat, ale aspoň bys měla možnost vymluvit díru do hlavy. Fuj, muselo to bejt hrozný

hlavně mě se psáci dycky drželi u baráku a nikdy nezdrhali tohle bylo poprvé a vůbec nevim co ho k tomu vedlo když to nidky zatím neudělal

no přesně!! Hele nemohl ho někdo vypustit??

blbě bolehlav se vrátil v noci děsivý sny a nebo sem nespala .

ach jo, říkala jsem si to, no ono to bohužel bude mít dojezd takhle zpětně. Máte možnost se na to dneska aspoň trochu vyfláknout a odpočinout si? zalézt a jen vegetovat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:57
- Nahlásit

Fajka
tak to je drsny no jeste stesti, ze uz je doma a vporadku a je doma tak rychle

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 09:57
- Nahlásit

Maya
kleplo, ale hlavně že se našel, ale určo zjistit, jak se dostal ven
jojo ted má zmenšenou zahradu aby se na něj vidělo a o víkendu projedu každou plaňku plotu...

PetraK
proč jsi nezavolala ty kubo!!!! proč??? jako jasný, že bych ti nepomohla hledat, ale aspoň bys měla možnost vymluvit díru do hlavy.
tyjo nebyl čas, priorita byla chodit a jezdit po okolí a soustředit se na to jestli ho neuvidím někde kdekoliv i v dálce a ptát se se lidí okolo..fakt nebylo kdy.

Fuj, muselo to bejt hrozný

jo bylo já vím že je to prostě jen pes ale když je máš jako člena rodiny je to prostě jiný no, ale to vy všichni moc dobře víte
pro mě byla strašná myšlenka že bych nevěděla co s ním je kdyby fakt zmizel, že nevím jestli někde netrpí, jestli není zraněnej, kde spí co jí co pije, že je beze mě
hrozná představa

no přesně!! Hele nemohl ho někdo vypustit
jo je to taky jedna z variant protože plot vypadá netknutě a branky byli zavřený a plot on nikdy nepřeskakoval ani docela nízkej...

Máte možnost se na to dneska aspoň trochu vyfláknout a odpočinout si? zalézt a jen vegetovat?
až o víkendu ted musím dohnat to sem za ty poslední dva dny bolehlavu neudělala...

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:03
- Nahlásit

Fajka
že je to prostě jen pes

je to nejlepší kámoš.... pro mě určitě na něj se můžu vždycky spolehnout, na jeho psí oči....

narozdíl od chlapů

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:05
- Nahlásit

denyk
je to nejlepší kámoš.... pro mě určitě na něj se můžu vždycky spolehnout, na jeho psí oči....

narozdíl od chlapů

jo přesně nikdy nevyčítá todles neudělala, todles udělala ale blbě, přišla si pozdě...taková spřízněná duše je to

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:21
- Nahlásit

Fajka
nikdy nevyčítá todles neudělala, todles udělala ale blbě, přišla si pozdě

ty čéče, a víš, že já bych snad raději to vyčítání....

páč tohle nepochopíte....můj poslední přítel u mě byl na víkend, byli jsme na pochodu, pak pivko s kámoškama, všechno okej,
v neděli po poledni odjel a pak....už se neozval
a nebylo to tak, že by tu byl poprvé nebo tak něco, byli jsme spolu od září....
Já mu psala, nic, volala nebral to..ale nakonec jsem se bála, jestli se mu něco nestalo (kráva blbá :lol tak jsem mu napsala, jen esli je okej a on že jo, ale ne ve vztahu ke mně a to bylo všechno

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:32
- Nahlásit

denyk
mu psala, nic, volala nebral to..ale nakonec jsem se bála, jestli se mu něco nestalo (kráva blbá :lol tak jsem mu napsala, jen esli je okej a on že jo, ale ne ve vztahu ke mně a to bylo všechno
tyjo..nejsou ty chlapy poslední dobou nějaký difný?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:35
- Nahlásit

Fajka

tyjo nebyl čas
no jo, to je fakt, to máš pravdu.

já vím že je to prostě jen pes

ne, není to JEN pes,je to součást našeho života, kámoš.

pro mě byla strašná myšlenka že bych nevěděla co s ním

naprosto chápu, to bylo taky jedno z prvních co mě napadlo, ještě než jsem našla v rychlosti konec, Jsem moc ráda kvůli vám všem, že tuhle věc, nemusíte řešit.

jo je to taky jedna z variant

přijde mi to divný, on nemá tendence brát čáru. jako jasně, všechno může být jednou poprvní, ale nepřijde mi to u něj moc pravděpodobný.

až o víkendu

Fajfko, aspoň trošku musíte, fakt!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:36
- Nahlásit

denyk.

v neděli po poledni odjel a pak....už se neozva

noooooooooo tak to je slušný teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:43
- Nahlásit

denyk
a pak, ze dneska degeneruje komunikace, ze se lidi rozchazi po mailech a smskama a ze uz nejsou ochotny konfrontaci tvari v tvar... myslim, ze toto poukazuje na nastup nove ery, kdy se uz neobtezuji ani tou smskou...

tak to je dost blby, ze se takhle predved

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 11:06 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Divný co, nejsem si vědomá, že bych něco udělala špatně....ale tak pracuje v Bohnicích, takže profesionální deformace
asik

PetraK
,je to součást našeho života, kámoš.
přesně tak ...pamatuju si na předloňský Vánoce, byla jsem
sama ale vlastně nebyla, byl tam se mnou zrzaveček

cernej caj
myslim, ze toto poukazuje na nastup nove ery, kdy se uz neobtezuji ani tou smskou
nebo divnej poddruh

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 11:07
- Nahlásit

Fajka
no ty blááááho. Mně odcházel Altar, ale naštěstí ne moc daleko (naposled jsem ho odchytla v sousedově kravíně) a dělal to i když jsme byli na zahradě, takže prozradil, kudy chodí. I tak si ty pár minutový běsy pamatuju ještě teď.

PetraK
Co takhle Dexter?
no brrrrr. nemůžeš mi vymyslet nějakýho slavný detektíva? Třeba Poirota? Ten taky - kam se hnul, tam mrtvola (i když ono to už jako neni moc ftipný teda

denyk
vykostit dementa

cernej caj
ze dneska degeneruje komunikace, ze se lidi rozchazi po mailech a smskama a ze uz nejsou ochotny konfrontaci tvari v tvar...
hele to dělám taky, třeba s poslednim bych musela zůstat ještě tak měsíc a půl, než by byla šance, že si to vyříkáme naživo a s tim před nim by to možná bylo i na roky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 11:48
- Nahlásit

birma
ale tak jako ono to na jednu stranu je asi lepsi pro obe strany v nekterych situacich. Vzdalenostni vec je jedna, druha treba i to ze to neni uplne snadny do oci toho cloveka ranit nebo se nejak rozumne s takovou informaci vyrovnat treba v plne restauraci, ze...

ja su stastna, ze sem se s bejvalim proste dohodla. On prisel s tim, ze kdyz nechcu ti deti, ze asi nema smysl at spolu sme a ja sem rekla ze nema, sbalila sem pet svestek a sla sem myslim,ze to bylo tak naprosto bez emoci, ze ani nevim, co nas spolu drzelo

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 12:11 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
ze kdyz nechcu ti deti,
tak mému příteli bylo 44 let má 16ti letou dceru
a děti už nechce j
Já žádné nemám a taky je nechci....

ale myslím, že pro člověka je to dost zásadní otázka,
jestli ano nebo ne

Ale rozejití bez důvodu (tak důvod asi měl ale já se ho už asi nedozvím) mi příjde vhodné tak pro 15ti letého puboše...

A navíc on věděl, že nevyšiluju, nekřičím, nejsem hysterka

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 12:24
- Nahlásit

denyk
A navíc on věděl, že nevyšiluju, nekřičím, nejsem hysterka

to ovšem neznamená, že on nebyl posera.Víme? takže máš vlastně štěstí, protože člověk který neumí řešit problémy, je ti po boku jaksi na nic

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 12:35
- Nahlásit

Tak trochu je problém v tom, že někdy začínám pochybovat sama nad sebou, jestli se jako těm lidem jevím nějak nenormální nebo sooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 13:30
- Nahlásit

denyk

si řikej já nejsem blázen, já sem letadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 13:49
- Nahlásit

denyk
tj, jako otazka deti si myslim, ze je dulezita celkem. Ale on chtel uklizecku, kucharku, vychovatelku hlavne ten muj. On vlastne zenu k nicemu nepotreboval, a dodneska spolu vychazime perfektne

ale je fakt, ze ani neposlat tu blbou sms je dost smutny, kdyz si mu ani za to nestala aby ti dal nejak vedet nebo tak

asi spis ale zalezi, v jake spolecnosti se clovek pohybuje, protoze takovy exoty co mam nekdy mezi znamyma ja aby jeden pohledal a vetsinou sou spokojene zadany

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 14:05
- Nahlásit

cernej caj
Ale on chtel uklizecku, kucharku, vychovatelku

hm taky šikula

tak exotky jsou i mezi ženama, co si budem povídat ....
s*ru si do vlastních řad já vím...au... nebíjte mě.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 14:06
- Nahlásit

cernej caj
ja su stastna, ze sem se s bejvalim proste dohodla. On prisel s tim, ze kdyz nechcu ti deti, ze asi nema smysl at spolu sme a ja sem rekla ze nema, sbalila sem pet svestek a sla sem
tak my se s tim poslednim taky v klidu dohodli, i když nás to oba mrzí asi ještě teď a co nás spolu drželo vím, ale jako ty děti u vás, tak i u nás vyvstaly věci, že bylo jasný, že šťastný bychom nebyli (teda reálně hrozilo, že buď bude šťastnej on a já se trápit, nebo naopak).
S tim před nim jsme se naposled rozešli taky v klidu, ale ty roky před tim a to ještě hrozí, že se k sobě někdy vrátíme, takže už se toho oba hrozíme

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 14:18
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Moje dnešní náplň dne je kočkování s maličkou piraňou , relaxace a zároveň přežití deštivého hnusu....

Jinak mám za sebou předoperační odběry a zítra si jdu pro výsledky ,v úterý na internu a pak do pátku bude klid

Nedočítám, nestíhám, ale zdravím Denyk a doufám, že jsou v pořádku Fajkooo, copak to máte za šílené období? Havně, že se mladej našel a v pořádku..

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 14:22
- Nahlásit

birma
někdy vrátíme, takže už se toho oba hrozíme
tak koukám vy jste tu tóže samý exoti, jsem ráda, že jsem tu teda správně

brut
sím tě písni mi na fb své čísílko (ne velikost prádla
tydlifoun myslím, já ho ztratila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 14:24
- Nahlásit

denyk
jo to sem zrovna myslela, ze nejvetsi exoty mam spis mezi kamaradkama

birma
jo s jednim dokonce nekolikrat, jo tak uvidis. Nekdy to tak je. Na vejsce sem mela spoluzaka a libil se mi, ale nikdy sem nic ani nenaznacila, protoze sem vedela, ze bysme spolu byt proste nemohli. no loni sem zjistila, ze to z jeho strany bylo uplne stejny proste sou lidi, ktery mame radi, radi bysme s nima byli ale nektery ty predstavy ci priority jsou fakt tak zasadni, ze by nekterej z toho paru byl dycky nestastnej svym zpusobem nebo flegmaticky smiren... a ja si myslim, ze kdyz je nekdo flegmaticky smiren a podrizen touham a pranim druheho bez ohledu na svoje potreby (aby to mohlo klapat) tak to driv nebo pozdeji stejne vybuble na povrch a posere se to, protoze to tak muze fungovat kratkodobe, ale ne dlouhodobe bez vlivu na psychickou pohodu...

<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání